forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 #СнежниСамитСтрипаџијаСрбије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/03/2015 : 19:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Dudley Smith

Ali nemojmo vise o tome, pojest ce nas Hannibal

Pa dobro, ovo nije zabranjena tema.

Ovo je OFFTOPIC!

I sad da uzmem i kaznim nekog, bio bi ustanak na forumu o dvostukim kriterijumima, nepravednim moderatorima i sličnim teorijama zavere.

Ne mogu da verujem da se gomila inteligentnih ljudi napali na jedan običan post Josipa2000.

Ok, sorry.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 20:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Tko se srami svojeg pisma?
To od nikog nisam ovdje vidio.

Ima ih ima, samo nisi video. Novopečeni što im odjednom smeta ćirilica .

Evo, meni "smeta". Toliko se ta ćirilica i ekavica potenciraju kao jedini "pravi" standard srpskog naroda, da se time poništava srpska zaostavština koja je pisana latinicom: Ruđer Bošković, Ivo Andrić, Ivan Gundulić i ostali.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/03/2015 : 20:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo, meni "smeta". Toliko se ta ćirilica i ekavica potenciraju kao jedini "pravi" standard srpskog naroda, da se time poništava srpska zaostavština koja je pisana latinicom: Ruđer Bošković, Ivo Andrić, Ivan Gundulić i ostali.

Jel' te smijem nešto pitati na PM, da ne idem u daljnji offtopic ovdje?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 20:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Uvek.

A SVI ćemo od sada diskutovati samo na temu topica (ukoliko znate koja je).
Hvala.

Edited by - manhunter on 06/03/2015 20:07:49
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 06/03/2015 : 20:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Srpska zaostavština Ivan Gundulić? Ruđer Bošković? Ti se zajebavaš ili šta?

edit: nisam vidio upozorenje prije nego sto sam postao

Edited by - Dudley Smith on 06/03/2015 20:10:14
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5470 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/03/2015 : 20:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Svet stripa

Најава за ‪#‎СнежниСамитСтрипаџијаСрбије‬
Јутарњи програм Радио Телевизије Крагујевац

Галерија Народне библиотеке Вук Караџић
Субота, 7.март у 18.00
Очекујемо вас на самиту!

Ma vidi Ultrasa al je nabacio kilazu
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5470 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/03/2015 : 20:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hanteru ti si legenda

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/03/2015 : 20:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Srpska zaostavština Ivan Gundulić? Ruđer Bošković? Ti se zajebavaš ili šta?

bez brige...zajebava se

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/03/2015 : 20:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by Josip2000

quote:
Originally posted by Markos

Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.

Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.

I onda se cudim zasto se lome cirilicne table po Vukovaru.

Naravno, i uvijek će se lomiti i trebaju da se lome, mi imamo svoje hrvatsko pismo a Vukovar je hrvatski grad i stavljanje ćirilice tamo je pljuvanje na grobove svim žrtvama domovinskog rata.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 20:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Naravno, i uvijek će se lomiti i trebaju da se lome, mi imamo svoje hrvatsko pismo a Vukovar je hrvatski grad i stavljanje ćirilice tamo je pljuvanje na grobove svim žrtvama domovinskog rata.

Adio.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/03/2015 : 21:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by going going

quote:

quote:

Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.

Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.

I onda se cudim zasto se lome cirilicne table po Vukovaru.

Ima žrtava sa obe strane.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/03/2015 : 21:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
kaj je najbolje osip nije 2000. godište, mislim da je '84. godište. Ha kaj reći, krajnji primitivizam.
nače, unter je rekao - držite se teme.
Sergej, drži se teme i ne provociraj. prvo i posljednje upozorenje i tebi i svima.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/03/2015 : 21:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

kaj je najbolje osip nije 2000. godište, mislim da je '84. godište. Ha kaj reći, krajnji primitivizam.
nače, unter je rekao - držite se teme.
Sergej, drži se teme i ne provociraj. prvo i posljednje upozorenje i tebi i svima.

Šta sam slagao, ili rekao nešto što bi uvredilo nekoga?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/03/2015 : 21:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nego u vezi naslova topika, jel ima jos snega?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 06/03/2015 : 21:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja ću nastaviti u istom tonu Manhunter zajebancije... Nikola Tesla i Novak Đoković? Hrvati ko i Manhunter šta je Hrvat...ako nisi sad bit češ za 300 godina...
A sad ozbiljno...nadam se da se zajebaješ......ako nisi daj sam sebi ban do kraja života...nadam se da ode i vlasnik sajta (dalmatinac) ti ima šta reć, ako ne bar na PM da ti da lekciju da ne širiš ode svoju propagandu...ovo šta si reka je čista provokacija, politika i to je po pravilima direktni ban...
Zato sad ode odgovori prid svima...pod:
a) Zajebava sam se - ok, sve ok.
b) Ozbiljan sam - e pa Miki, obrazloži i argumentiraj svoje tvrdnje o hrvatskim piscima i znanstvenicima (nemoj samo neki srpski helvetski forum koji vodi na link iz blica), ako nema smisla to je direktni ban, otiđi sa sajta 7 dana, inače kako možeš moderirat druge, kakav primjer daješ?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 21:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne peni, nije dobro za srce, a i ostale organe. ;)

I vrati se na ONTOPIC. Sledeći post koji nema veze sa temom, ban.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 06/03/2015 : 21:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne peni, nije dobro za srce, a i ostale organe. ;)

I vrati se na ONTOPIC. Sledeći post koji nema veze sa temom, ban.

Mogu samo reć, nadam se da si se zajebava.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 21:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Nego u vezi naslova topika, jel ima jos snega?

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 06/03/2015 : 21:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Evo povezano s temom.

Mislim da organizatori nisu mogli dobiti bolju reklamu za samit na ovome forumu, evo već četvrta stranica, skoro sto postova, tri tisuće pregleda... mislim da ne postoji nitko na forumu da ne zna da se održava snježni samit stripaša
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/03/2015 : 21:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja vjerujem da se zafrkavao. A ako ipak nije, pa dobro, svatko ima pravo na vlastite zablude.

Trouble will find me
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 06/03/2015 : 22:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo povezano s temom.

Mislim da organizatori nisu mogli dobiti bolju reklamu za samit na ovome forumu, evo već četvrta stranica, skoro sto postova, tri tisuće pregleda... mislim da ne postoji nitko na forumu da ne zna da se održava snježni samit stripaša

Osim onih koji neznaju ćirilicu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 22:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja vjerujem da se zafrkavao. A ako ipak nije, pa dobro, svatko ima pravo na vlastite zablude.

Ako ja za ovih 11 godina na ovom forumu nisam pokazao ko sam i kakav sam, da čak i ti sumnjaš, onda ne znam šta da kažem.

Ovde sam za to vreme pročitao toliko bljuvotina, da čak i da sam ovo napisao u zbilji nije ni prineti tome. Ali nebitno, to i nije tema ovde.

Par puta sam upozorio da se nastavi sa pisanjem na temu topica, ali izgleda da su ljudi nanjušili nešto bolje za diskusije, pa se sa ove teme odjavljujem kao moderator. Komentarisaću je kao i svi ostali. Hvala na razumevanju.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/03/2015 : 22:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ruđer Bošković i Ivan Gundulić nisu ni hrvati ni srbi, već dubrovčani.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 22:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

Ruđer Bošković i Ivan Gundulić nisu ni hrvati ni srbi, već dubrovčani.

Bingo! Nisam se nadao od tebe, ali dobro.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25544 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 22:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ovako nešto želim da čitam uvek i sa obe strane:
http://www.index.hr/sport/clanak/bravo-srbija-navijaci-u-kraljevu-pljeskali-hrvatskoj-himni/805642.aspx

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000