forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/03/2015 : 23:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas sam nakon dugo vremena ponovo pročitao almanah Utrka na rijeci jer sam ga bio skroz zaboravio. Ostao sam iznenađen kada sam vidio da ovdje stari traper Doney ima crnu bradu iako sam ga u ostalim epizodama gdje se spominjao viđao sa svijetlom ili sijedom bradom. Mora biti da Della Monica nije pozorno popratio kako bi Doney trebao izgledati ili mu je ostalo viška tuša pa ga nije imao gdje utrošiti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/03/2015 : 07:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
bolje mu stoji sijeda brada. S ovom ne bude bario.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 07:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Novo iz Italije:
- Planiraju se povratci Thundermana i Crvenog Strijelca
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 19/03/2015 : 08:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Novo iz Italije:

Ne znaju više što bi izmislili...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 08:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ja bi tu rečenicu stavio u jedninu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 08:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novo iz Italije:

Kao sto smo i pretpostavljali, u nedostatku inspiracije autori vade iz prasnjave vitrine stare negativce, jednog za drugim.
Bice ovo duga serija povarataka.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 19/03/2015 : 08:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Burattini?
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 19/03/2015 : 08:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novo iz Italije:

Neka Bure sredi još i povratak Gambe i Donatellija, pa da zaključimo serijal.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 08:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Burattini?

Da.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 19/03/2015 : 09:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
kakav je to nesposobni kreten to je čudo...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 09:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Serijal ce od sada da prezivljava na isti nacin kao i Burattinijevi scenariji: u flashbackovima!

Da ne pricamo o kolor ediciji, koja podupire povratke vec poznatih likova.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/03/2015 : 09:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
oba su amateri u usporedbi sa supermajkom.
quote:

Novo iz Italije:

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 09:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ocekujem najavu u narednih nekoliko mjeseci:
Kandraxov povratak, crta Nuccio. Hajde barem zbog crteza cu rado cekati na ovu pricu. Mada, da budem iskren, Nuccijev Kandrax je jedini povratnik kojem se radujem. Mozda malo i Hellingenu, iako znam da cu ostati razocaran, pogotovo kada dodje na red dio koji crta Sedioli.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 09:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da rezimiram, od glavnih likova potvrdjeni su:

Hellingen
Supermike
Thunderman
Crveni strijelac
Blondie
Smirnoff
Rakosi
Varga
Crni vukovi
Alexis
Takeda
+ masa likova u kolor ediciji.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 09:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Kandraxov povratak, crta Nuccio. Hajde barem zbog crteza cu rado cekati na ovu pricu. Mada, da budem iskren, Nuccijev Kandrax je jedini povratnik kojem se radujem. Mozda malo i Hellingenu, iako znam da cu ostati razocaran, pogotovo kada dodje na red dio koji crta Sedioli.

Baš su Talijani javili kako se Kandraks i Supermajk u bliskoj budućnosti sigurno neće vraćati.
Od velikih neprijatelja na rasporedu su samo Hellingen i Rakosi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 09:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Druze, sjecas li se ovoga, nije bilo tako davno:

„Otkrio je (Burattini) da od povratka nekih najpoznatijih negativaca, kao što su Hellingen i Supermike, za sada neće biti ništa, jer se Bonelliju ne sviđa ideja da se stari i uspješni likovi često vraćaju. To se pogotovo odnosi na Supermikea, čiji mu se zasad jedini povratak nije svidio i smatra ga junakom koji je sve rekao u svom prvom pojavljivanju“.

I bum, Hellingen nam stoji pred vratima.
A onda je poslije doslo i ovo:

quote:

Povratak Supermikea je dobio zeleno svjetlo, to je sam Boselli rekao na jednom od festivala prije otprilike mjesec dana (mislim Cartoomics), što se tiče datuma objavljivanja priče to je još uvijek predaleko, jer se tek u budućem vremenu očekuje ideja za priču, a da o scenariju i crtežu i ne govorimo.
Uglavnom dignuta je zabrana za Supermikea, isto kao što je odlučeno prije nekog vremena da je Hellingenov povratak isto u redu.

Burattini, odnosno Marcheselli su te (bivše) zabrane usporedili sa Ferrarijem kojeg imaš u garaži (Supermike i Hellingen itd.), a ti se odlučiš provozati Škodu (npr. Mutant i onaj Grey)!

quote:

Burattini je rekao, o mogućim povratcima starih neprijatelja (Hellingen i Supermike), da je to kao da imate dva Ferrarija u garaži, a vi se odlučite učiniti đir s Pandom. U ovom slučaju Davide Bonelli i Mauro Marcheselli su se složili da je zabavnije provozati Ferrarije.

Dakle, Supermike je ocigledno potvrdjen vec prije nekog vremena. ;)
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/03/2015 : 09:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novo iz Italije:

Odlične ideje, Thunderman bi sa nekim ozbiljnijim scenarijem i crtezom mogao biti odličan materijal za povratak, Crveni strelac takođe odlična ideja, sve pohvale za Buratinija i njegove ideje, posle Nolite najveći scenarista SBE svih vremena
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/03/2015 : 10:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si jedini Zagorovac na ovom forumu koga cenim, znam da voliš ovaj serijal jako puno. Međutim nije mi jasno zašto non stop kritikuješ ????Buratini odlično vodi priču, i meni i tebi potrebno je to nešto što nas asocira na detinjstvo, stara dobra vremena...Volim stare junake i negativce, miriše na srećne dane... A ko hoćeš promene i drugo nešto uzmi čitaj neki drugi serijal. Puna podrška Buratiniju i povratcima.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 10:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@King

Ne vidim ovdje nikakvu kontradikciju.

- Odlaskom Sergia zabrana za povratke je skinuta (Hellingen, Rakosi, Supermajk, Kandraks).
- Trenutačno su na rasporedu Hellingen (vrlo brzo) i Rakosi (malo kasnije)
- Supermajk i Kandraks trenutačno nisu u planovima što ne znači da neće biti u daljnjoj budućnosti, ali zasada ništa od njih
- Ova zadnja informacija potječe od Burattinija koji je bio na Cartoomics festivalu prije par dana kad su ga fanovi pitali o tome

Edited by - solar on 19/03/2015 10:03:52
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/03/2015 : 10:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Morao sam napraviti quote...
quote:
sve pohvale za Buratinija i njegove ideje, posle Nolite najveći scenarista SBE svih vremena
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/03/2015 : 10:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Morao sam napraviti quote...
quote:
sve pohvale za Buratinija i njegove ideje, posle Nolite najveći scenarista SBE svih vremena

Buratini se drzi proverenih stvari i već stvorenog sveta mašte u kome i pozitivci i negativci evoluiraju, menjaju se, vraćaju u naše zivote...Tako je i u stvarnom zivotu
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/03/2015 : 10:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Crveni strijelac bi mogao nešto i ponuditi iako nije najoriginalniji lik ali Thunderman je baš bezvezarija, nije mi se svidjelo ni prvo njegovo pojavljivanje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/03/2015 : 11:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Ti si jedini Zagorovac na ovom forumu koga cenim, znam da voliš ovaj serijal jako puno. Međutim nije mi jasno zašto non stop kritikuješ ????Buratini odlično vodi priču, i meni i tebi potrebno je to nešto što nas asocira na detinjstvo, stara dobra vremena...Volim stare junake i negativce, miriše na srećne dane... A ko hoćeš promene i drugo nešto uzmi čitaj neki drugi serijal. Puna podrška Buratiniju i povratcima.

Stvar je u tome da su ti povraci vecinom losnjikavi, pa vidi samo skrnavljenje epizode "Nepoznati svijet". To nije vracanje u djetinjstvo, vec silovanje jedne fantasticne price.
Volim i ja tu i tamo te klasine i nostalgicne price, ali sve se bojim da je Capone bio jedini koji je mogao napisati tako nesto na nivou. Burattini je covjek bez ideja, otjerace serijal u grob. Meni nikad nijedan autor nece biti iznad Zagora, ono sto zelim je samo najbolje za naseg junaka. Ja nisam u prvoj liniji Ferrijev, Bosellijev, Nolittin, Sclavijev ili Buratinijev fan, vec Zagorov.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/03/2015 : 11:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stvar je u tome da su ti povraci vecinom losnjikavi, pa vidi samo skrnavljenje epizode "Nepoznati svijet". To nije vracanje u djetinjstvo, vec silovanje jedne fantasticne price.
Volim i ja tu i tamo te klasine i nostalgicne price, ali sve se bojim da je Capone bio jedini koji je mogao napisati tako nesto na nivou. Burattini je covjek bez ideja, otjerace serijal u grob. Meni nikad nijedan autor nece biti iznad Zagora, ono sto zelim je samo najbolje za naseg junaka. Ja nisam u prvoj liniji Ferrijev, Bosellijev, Nolittin, Sclavijev ili Buratinijev fan, vec Zagorov.

Za Buratinija grešiš, pravi dobre epizode, mnogo bolje od recimo Toninelija, ali tada si bio mlad i zadovoljan Zagorom. Toninelli nije imao neke velike epizode ali mnogi ga smatraju dobrim, Buratini je odličan i serijal ne tone, sve je to jasno...
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/03/2015 : 11:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam čitao Nepoznati svet, odnosno nastavak istog, uskoro će izaći...Ali recimo nije mi loš ni povratak Mutanta, ni Hagota, ni Greja, ni Bimba Sulivana, ni Tkača, ni Mortimera, sve je ok
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.81 seconds. Snitz Forums 2000