forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 371

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/03/2015 : 16:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Deers

Znači Barison radi već drugu priču za Texa? Nakon one kraće za kolorac...

Ode još jedan

Nadam se da nije vec otisao, jer bi to stvarno bilo previse. Barison i dalje radi onaj SF specijal sa Burattinijem. Voleo bih da ga sad Bure prebaci na redovnu seriju da se nastavi ovaj odlican niz crtaca(Della Monica, Bisi, Nuccio) i posle 7. Hellingena.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21844 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/03/2015 : 16:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Boneli&Leteri:Vrač Nana (Libelus,knjiga 19, originalne sveske 191-193)

Vrač Nana je relativno kratka (157 stranica), i vrlo neobična epizoda iz,sada već daleke, 1976. godine.Kažem neobična,jer je u celoj priči Tex podelio tek par šljaga,a pištolj nije ni vadio iz korica.I iako je tu sa svojim vernim prijateljem Kitom sve vreme prisutan,glavna radnja od početka do kraja se odvija bez njihovog učešća.
Vrača Nana je vrač,ali i desna ruka čuvenog apačkog poglavice Vitorija koji gine u bitci i zaklinje Nanu da ga osveti u ratu sa belcima.Međutim Nana ne uspeva u naumu, i povlači se u rezervat odakle planira da dođe do sakrivenog Vitorijevog blaga, sa kojim bi pokrenuo novu pobunu.
Za blago znaju i izvesni vlasnik saluna i doktor pijanica,i u njihovim glavama se javlja ideja da otmu vrača i da mu uz pomoć lekova-opijata izvuku informaciju o blagu.Sa druge strane,Tex i Kit dobijaju zadatak iz vojnog vrha da nađu Nanu i da ga privole da odustane od borbe.
Nepretenciozna i vrlo simpatična old-school priča starog majstora Đanluiđi Bonelija,koju je vizuelizovala još jedna stara vedeta,Leteri, i to u vreme crtačkog napona snage.
Ko voli stare dobre vesterne sa apačima,pustinjskim pejzažima i pokvarenim belcima,uživaće u ovoj priči.
8/10

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 15/03/2015 : 20:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Deers

Znači Barison radi već drugu priču za Texa? Nakon one kraće za kolorac...

Ode još jedan

Barison trenutačno radi na tri serijala, Zagoru, Diaboliku i Teksu.
Zasada na Teksu samo gostuje, nije ništa više od toga predviđeno.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9585 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/03/2015 : 22:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Serpierijev Tex je dobar. I to zbog više razloga ne nužno vezanih uz strip sam za sebe.

Dobar je kao jasni pokazatelj da Bonelli može i drukčije bez revolucije. Ideja ovog izdanja je marketinški dobra ali držat će ukoliko je i izvedba pratit. Nažalost najave ne obećaju dobroga. Bosellijev "autorski" Tex može biti dobra ideje ali ukoliko nastavi samo štancati svoje kratke priče samo na velikom formatu, šteta ideje. Radije bih onda čitao Cavazzanovu humor verziju.

Van toga ovo je priča kuju su autori kukavički na sva vrata najavili kao vankanonsku iako je to i samo po sebi očito. Ne znam čega su se bojali. Odnosno znam. Ovaj Tex je Tex ali nije "njihov" Tex. Tex je ovdje više Magični Vjetar i to mu odgovara. Mlad, buntovan, nesputan bijelac koji je prihvatio život sa indijancima koja uloga mu može bolje odgovarati od one Magičnog (detalj sa tomahawkom mi je posebno drag).
Ovaj Tex je i ogromna satisfakcija svim čitateljima Bonellijevih izdanja koji su kolutali očima svaki put kad se neki naš junak suočio s nekom usijanom glavom u borbi na život i smrt te se na kraju, prigodno, sam nabio na nož.
Što se tiče stripa sama po sebi teško ga je promatrati samostalno. Evo i naslov je Heroj i legenda a u njemu se baš i ne poštuje ni legenda o Texu iz serijala kao ni bonellijevsko herojstvo. Što me dovodi do zaključka da je ovaj Tex funkcionira najbolje kao dijalog čitatelja sa likom

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2015 : 19:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

Deadwood

Odlican Tex, pretpostavio sam da je Boselli pripremio poslasticu za Fonta.
Funkcionalna i uvjerljiva prica o zavjeri oko smrti legendarnog revolverasa Billa Hickocka.
Na momente previse nepotrebnog teksta, pogotovo u prvom dijelu, ali sve u svemu i vise sam nego zadovoljan.
Font sa nekoliko pocetnickih gresaka u proporcijama, ali opet u vecini stripa je pokazao zasto je jedan od najboljih crtaca u SBE.
9,8,9,9.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/03/2015 : 20:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ima li suskanja o tome ko ce kod nas izdati Serpierijevog Teksa?
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 16/03/2015 : 20:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ima li suskanja o tome ko ce kod nas izdati Serpierijevog Teksa?

Ja pikiram na Libellus.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/03/2015 : 20:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da grijesis :)
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/03/2015 : 21:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Deadwood

Funkcionalna i uvjerljiva prica o zavjeri oko smrti legendarnog revolverasa Billa Hickocka.
Na momente previse nepotrebnog teksta, pogotovo u prvom dijelu, ali sve u svemu i vise sam nego zadovoljan.
Font sa nekoliko pocetnickih gresaka u proporcijama, ali opet u vecini stripa je pokazao zasto je jedan od najboljih crtaca u SBE.
9,8,9,9.

Uh, kad izađe moja recenzija...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2015 : 22:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Što je epizoda toliko loša. Reci tebi vjerujem

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/03/2015 : 22:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Pa nije, ali nije baš ovoliko dobra. Po meni, naravno.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2015 : 23:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Pa nije, ali nije baš ovoliko dobra. Po meni, naravno.

Ja je šiknuo u smeće.

Pročitam pa sutra javim dojmove

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 16/03/2015 23:26:53
Go to Top of Page

Gru
Average Member

839 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 16/03/2015 : 23:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:

Deadwood

9,8,9,9.

Ako nema u stripu Ala Swearengena, onda se ni ne isplati čitati
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 21/03/2015 : 13:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica za 5. mjesec.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 21/03/2015 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Deadwood

9,8,9,9.

Kaj, popljuvao si ga?
Trebas vidjeti moje Buffalo Soldierse, drzim ih jos uvijek napisane "u ladici" dok ih opet ne procitam da vidim jesam li ipak bio malo pregrub
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/03/2015 : 17:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Odgovorio sam već bjelolasici.
I nisam ga baš popljuvao, ali nadao sam se boljem. Valjda će se Dee brzo smilovati, pa čitajte.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 21/03/2015 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Subotom uvecer kad ne idem vani najvise volim citati Texa. Veceras sam uzeo Traperi iz Yellowstonea #611/613. Danas mi je King odgovorio na temi Dragonero da se radi kod mene o zasicenju Bonellijem, a ja udri bas po junaku kod kojeg se jedna prica od druge skoro pa uopce ne razlikuje. Tako je i ovdje, procitao sam prve dvije sveske, teska dosada, tocno znam kad ce tko sta reci, kad ce se Carson zaliti i kukati, kad ce Kit Willer ispasti faca, kad ce Tiger Jack biti tih i obaviti spijunaki posao, kad ce bad boy suradjivati sa Texom. Negativci ne mogu biti gluplji i bezvezniji. Toliko sam iziritiran da sam trecu svesku bacio i otisao u krevet, sutra cu je procitati tek da kompletiram pricu iako je Boselli vec sve nacrtao kako ce zavrsiti. Crtac Alessandro Piccinelli ovdje oponasa CVillu, iako je radnja u Yellowstoneu nema prostora za crtanje nekih pejzaza od kojih zastaje dah, ali moglo bi ih biti u trecem dijelu.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21844 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/03/2015 : 13:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Boselli&Font:Deadwood (Libellus)
(originalni brojevi 593,594 i 595 iz 2010.godine)

Sebe ubrajam u umerenog Texofila - znači,Tex mi je jedan od najboljih SBE junaka (od dugačkih serijala najbolji),ali ne kupujem njegova izdanja odmah kad se pojave,već s vremena na vreme.I to VČ,LU i LU Maxi izdanja,dok luksuznije stvari često dobijam na pozajmicu.

Deadwood mi je jedan od boljih Texova - možda ne u rangu Nepobedivih,Carsonove prošlosti ili Thunder Jacka,ali tek za pola ocene ispod.A u odnosu na sve dosadašnje objavljene epizode iz VČ edicije za dve klase iznad.
U Deadwood-u ima svega - i legendi Divljeg zapada,i indijanaca,i jurnjave preko velikih razdaljina,a što mi je posebno drago, i krimi-vestern elemenata.
Svih 200 i nešto stranica su mi ujednačenog kvaliteta,bez standardnih padova u priči,koji su posebno karakteristični za završnicu,koja je ovda odlična,posebno sam kraj.Nema nekih posebno naivnih scena,dijalozi su jako dobri, a razrada priče je vrlo inteligentna, često su me neke scenarističke ideje podsećale na Šarlije u Bluberiju.
Fonta ne bih ni komentarisao,čovek mi je ponajbolji crtač u Texovom stafu,al i šire (normalno,pored Ville).

Odličan Tex,odličan strip u celini.Šteta je što ćemo ga videti u izdanju Veselog tek za 12 godina;ako ga uopšte i vidimo.

9/10

Odbrojavanje: još 28 dana

Edited by - anto on 22/03/2015 13:38:11
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/03/2015 : 10:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
moj kratki pogled na deadwood

- fali negativac koji vuce celu pricu, mnogo teksta

+ velika avantura, tex i ekipa su zaista opaki i pokazuju svu svoju umesnost steknutu kroz bogate biografije, dosta dobrih mali epizodnih likova, radnja nabijena i napeta

84%

preporuka svima koji su se uzeleli dobrog texa
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/03/2015 : 09:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Jos jedna stara prica na UBC ... 87 "Oro nero" (G.L. Bonelli/Galep) ili kod nas ZS 34 odnosno ZS 645 "Crno zlato": 65 % (5,5,4).

http://www.ubcfumetti.com/tex/?IT-TX-87

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/03/2015 : 20:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Mike Deodato Jr. je brazilski crtač koji radi za Marvel, a ujedno je i fan Teksa.
U 11. mjesecu prošle godine je dao intervju jednom talijanskom sajtu u kojem je spomenuo svoju želju da bi radio Teksa.
To su primijetili iz Bonellija tako da je Mauro Boselli kontaktirao Deodata sa željom da počnu surađivati na jednoj priči.
Uglavnom, ništa posebno sve do jučer kad Deodato na svom twitteru objavljuje ovaj post:
quote:
prijevod s portugalskog:
I just told a Bonelli editor to f*** himself. I’m the nicest guy in the universe, but that madman passed all limits. The Tex drawings you saw were the last I’ll ever do. I will never draw the character again.”

Onda je portal BadComics objavio Bosellijev odgovor:
quote:
On his Facebook page, Deodato (or perhaps one of his fans) speaks of “broken dreams”. The problem is that it was a too expensive dream for Bonelli, as the good Mike (“the nicest man in the world”, as he calls himself on Facebook) wanted a figure (which are not authorized to disclose ) which is about twice what the best of out artists. And Mike demanded this just for pencils. We told him that was not possible. He asked is time to reflect. He’d said the money was not a problem. But then he still had the same opinion. So it was a problem. Oh well, legitimate. Then we said goodbye on email, but I made the mistake of asking him to please stop giving interviews about his desire to draw Tex, as that collaboration was impossible for economic reasons. My mistake, because the interviews came out before we talked, and I had not realized. Mike could have let me know without getting angry. Instead he got angry. A lot.

Deodatu se ta Bosellijava interpretacija nije svidjela pa je rekao ovo i usput je objavio kompletnu e-mail prepisku s Bosellijem:
quote:
Not a surprise, but it seems like that Sergio Bonelli Editore editor I mentioned before is not only an asshole, but also a liar. He went public disclosuring our PRIVATE conversation and of course distorting it in his behalf, so I have no choice but to reply by posting our WHOLE conversation here, so you can see what a nice guy he is. I’ve covered with exes some names and phone numbers.

Evo i e-mail prepiske s Bosellijem:

06/nov/14, Mike Deodato:
First of I wanted to apologize for missing our meeting on Saturday in Lucca. I was very sick, sorry. It was the first time in almost thirty years travelling that I missed a day in a convention I was attending.
As our commom friend xxxxxxxx may have already told you I’m a big fan of western and would love to have the chance of working in a Tex story someday.

So please, tell me: Who do I have to kill to get that?

November 07, 2014, Mauro Boselli:
Dear Mike,
don’t worry! First of all, you have to draw the studies, or model sheets, or what you’re gonna call them, of the main characters of the series: Tex Willer, Kit Carson, Kit Willer and Tiger Jack, Do you know them already? Do you want me to send you a dozen or more books of Tex? Let me know as soon as possible.

03/dic/14, Mike Deodato:
Here is my Tex study, Mauro. Will do the rest of the gang as soon as I get more free time from Marvel.

December 04, 2014, Mauro Boselli:
It’s beautiful, but not enough nor very useful.

You must draw a REAL model sheet (face, body, static, action, with horse, front, profile)

not an illustration like this one. I can’t understand your interpretation of the character.

Sorry

04/dic/14, Mike Deodato:
No problem, Mauro.

If not much trouble, can you send me via email a couple of examples of some Tex model sheet previously done by others?

I wanna make sure to get it right this time.

December 04, 2014, Mauro Boselli:
Sorry, we don’t keep them. Take your time.

07/dic/14, Mike Deodato:
Done!

December 09, 2014, Mauro Boselli:
Wow! You work really fast… and well!

I’m impressed with your technique and style, notwithstanding some freedom of interpretation. Do you draw only in “mezzatinta”? The director Macheselli has some perplexiity about that. We don’t do Tex that way, but it could be in COLOURS…

Can you call me by phone tomorrow in the morning ? Where do you live, by the way?

09/dic/14, Mike Deodato:
Happy you like it, Mauro. I work in a range of styles. I wanted to emulate Milazzo’s on those samples. If you don’t want “mezzatinta” I can do it in pure black, no problem. My original style is usually way more straight and way less loose, but I thought it would be more suited to the story if I loosen up.

I live in Brasil, so it is 4 hours difference for less here. It is 7:47 in the morning here right now.

I can call you, yes, what is your phone number? mine is (55 Brasil code) 83 xxxxxxxx

December 09, 2014, Mauro Boselli:
All right. NOT TODAY. Call me TOMORROW in the morning at EIGHT. It will be noon for me.

0039 xxxxxxxxxx

22/dic/14, Mike Deodato:
Sorry for taking so long to answer, Mauro. After a lot of talking Marvel finally gave me permission to draw that Tex story if you are still interested.

Marvel work has priority, so it will take a long time for me to finish it, since I’d be working on it only during my free time. It may take a whole year or six months, hard to predict since I don’t know the volume of work coming ahead from MArvel (In normal conditions I’m pretty quick: I finished the last issue of Original Sin – a 30 page story – in 30 days ).

Best wishes and happy Holidays!

Mike

December 23, 2014, Mauro Boselli:
Well, glad to hear that. Let’s talk about it after the holidays. I’ll be back after January the 6th. Maybe we’ll start with a couple of pages just to warm over, see where it goes . I’m busy with many projects now and I can’t begin at once, I think I can free myself a little around February if it’s okay for you-

It remains anyway to discuss the question of payment and we’ll talk about that by phone after the holidays. IF you work on this project, you’ll have to do pencils, inks AND colours for a much lesser sum than that you receive from Marvel. Think it over. Maybe you are not going to agree , in the end!

Happy Holidays!

23/dic/14, Mike Deodato:
February is fine by me, Mauro!
Happy Holidays!

19/mar/15, Mauro Boselli:
Hi! How is it going? I just read your interview on Fumo di China!

19/mar/15, Mike Deodato:
Hi, Mauro!
Almost as busy as you, specially with all of these Marvel universe changes lately.
Dunno what I said in that interview, it was probably one of the dozens I gave at Lucca.

How about you, man, still busy?

March 19, 2015, Mauro Boselli:
ALWAYS busy. Bu I vaguely remembered our conversations. What I don’t remember is if we had decided anything…

19/mar/15, Mike Deodato:
We talked briefly about money. You told me Bonelli, unlike Marvel, doesn’t pay royalties, which I was willing to accept it it as long as you could meet my xxx page rate.

19/mar/15, Mauro Boselli:
Ah, I remember well. Please, then, STOP talking in public and on the press about your ambition to work on a Tex story. It’s not true and it’s not fair. You also told me that money wasn’t an issue, but you were not sincere.

Sorry, Mike. Bye.

20/mar/15, Mike Deodato:
Wow, let’s not go crazy here, Mauro!

First, the interview you read and all the interviews I gave about the subject were before we start talking, so I was serious about it.

Second, let me refresh your memory, you told me at the end of our conversation that you would only have time for a script on February and that in the meantime I should think about the page rate since that could be an issue. I did you you asked me to do.

so to sum it up for you so you don’t forget, since you seem to have a conveniently short memory: 1- I don’t lie. 2- I don’t like your atitude. 3- I don’t want to work with you anymore – ever.

Goodbye!

20/mar/15, Mauro Boselli:
Well, YOU NEVER ANSWERED the question about the page rate. And February is long gone. I had to write you,, you didn’t take the hint and only in your second e-mail you came out of the blue with THE SAME REQUEST! Nothing had changed in YOUR attitude.

Well, that sum is simply too impossibly high. You certainly know that Tex sells well, but you don’t realize that each issue has 110 pages!! We can’t pay such astronomical sums and you already knew it.

Well, I wonder who’s in good faith, here…

And, in the end, WE didn’t look for you… YOU DID!

Bye

23/mar/15, Mike Deodato:
Unlike you, I AM a professional, I do not take hints, I go direct to the point. You asked me to think about what we talked in the phone, I thought, I answered your question and instead of acting like a pro and politely declined and explained your reasons, you treated me disrespectfully.

It’s a miracle you are still doing this job. I know Bonelli Editore is going through an hard time since Sergio’s death. Very bad time. Only five years ago, with Sergio alive and well, nothing like that could have ever happened. All the talents were treated with the respect that everyone deserves. Reading things like this make me sad for the state of the Italian industry.

People like you, who have no respect for others, do not deserve respect in return, so I have two words for you:

F U C K Y O U!

Mike Deodato, Jr.

Edited by - solar on 24/03/2015 21:54:15
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/03/2015 : 20:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Po meni, ključna stvar je bio telefonski razgovor između njih dvojice koji se dogodio u 2. mjesecu. Tu je nastao nesporazum oko novca.
Otprilike mu je Boselli rekao da Bonelli ne može platiti jednaki honorar kao i Marvel niti dobiva royalties.
Boselli kaže da za razliku od Marvel izdanja, Teks ima puno više stranica (110) i da će morati smanjiti očekivanja.
Deodato je valjda mislio da ako odustane od royaltiesa da bi onda Bonelli trebao platiti table po Marvel standardima.
Boselli mu izgleda nije izravno odgovorio nego je ostalo visiti u zraku, onda je jučer sve pošlo kvragu.

To je barem moj dojam.

Edited by - solar on 24/03/2015 20:51:45
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 24/03/2015 : 20:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote

Možda je i bolje tako.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/03/2015 : 21:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
nek Boseli zove Parlova
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/03/2015 : 21:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

nek Boseli zove Parlova

Baš je Recchioni prije par dana na faceu napisao kako mu je želja jednog dana raditi s Parlovom o kojemu ima iznimno visoko mišljenje.
Go to Top of Page
Page: of 371  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000