Ovo je topic gde svako moze razmenjivati iskustva o sahu, da li se neko profesionalno bavi njim, ima li neko titulu, samo rekreativno se bavi sahom,Ili ga igra sa penzionerima u parku.
Dakle ja cu prvi: nekoliko godina igram sah, prva sam kategorija, i u aprilu idem na kadetsko prvenstvo Srbije u ubrzanom sahu.Nemam jos rejting, ali planiram da ga uskoro nabavim.Igrao sam sa Hikaruom Nakamurom, trecim igracem sveta, i Aleksandrom Inđićem, prvakom Srbije.Takodje ko je ulogovan na neki sajt za sah(chess.com, lichess.org), pa mozemo nekad i igrati.
Bravo mali! Ja igram šah već dugi niz godina i taj sport mi je zakon. Hajmo jednu online partiju, daj neki chess program! Inače igram sa frendom uživo i protiv kompa na jednom internet sajtu
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Kao mali sam sa bratom igrom, sada ovako odem u park kada je lijepo vrijeme i igram sa penzionerima. Nekada me i srednjoskolci u parku pozovu da igramo, vecinom su to ucenici odlikasi, jako fina djeca, pa ovako malo igramo :)
Rijetko igram šah, jer nemam s kim. Barem ne sa živim igračem! U mladosti smo svi dosta igrali, nisam bio loš, učio sam i iz knjiga, bilo je puno slobodnog vremena.
Imam program Chess free na androidu pa u kakvoj pauzi odigram koju brzopoteznu partiju.
Prije sam igrao i online na gameknot.com, ali samo brzopotezne, jer čim su partije duže mnogi koriste programe. Barem mi se je tako učinilo.
Ja sam prije isto igrao rekreativno šah, ali u zadnje vrijeme vrlo rijetko. Pitanje za nekog profesionalca. Kakva su pravila kod brzopoteznog šaha što se tiče vremena za odigravanje poteza?
volim sah. ali ga ne igram online. danas je tesko dobiti profi programe. rijetko se nadju ljudi koji igraju online bez pomoci programa pa to nije gust.
volim sah. ali ga ne igram online. danas je tesko dobiti profi programe. rijetko se nadju ljudi koji igraju online bez pomoci programa pa to nije gust.
Glupo je igrati uz pomoć programa. Ne razumijem te ljude. Varati sam sebe i druge. I da dobijem čast odigrati protiv Larsena odigrao bih kako znam i umijem! I časno izgubio.
ajmo organizovati s.com turnir preko nekog sajta :) Trenirao sam sah u osnovnoj, ne znam sto sam prestao s tim. Odigram povremeno koju partiju i to je to.