Prosječan sam igrač. Kad igram online na minutažu u nekom sam pozitivnom omjeru jer uglavnom pobjeđujem zato što manje razmišljam pa protivniku prođe vrijeme. Tu mi je prednost što bolje "upravljam" konjem i koristim ga da skrenem pozornost, izazovem lažnu uzbunu i tako za neke cake. Smeta me to što nemam neku taktiku, stari me je još od djetinjstva upozoravao da mi je to mana ali uvijek u svim igrama volim kemijati (kad se sjetim da sam na PS-u probao sve taktike). Dakle prosječan igrač a još mi je mana što ga igram u valovima. Pola godine se ni ne sjetim pa par tjedana po nekoliko sati na dan i tako. Dobar je šah u svakom slučaju
Naučio me igrati stric kada sam imao 4 godine, igrao sam ga jako puno tamo negdje do 13-14 godine, a onda skoro ništa. A super mi je šah. Možda jednostavno nije bilo dovoljno zainteresiranih oko mene, pa sam se i sam ohladio. Tako da sam sada vrlo moguće potpuno početnik :) Osim što znam kako figure "idu"...
Naučio me igrati stric kada sam imao 4 godine, igrao sam ga jako puno tamo negdje do 13-14 godine, a onda skoro ništa. A super mi je šah. Možda jednostavno nije bilo dovoljno zainteresiranih oko mene, pa sam se i sam ohladio. Tako da sam sada vrlo moguće potpuno početnik :) Osim što znam kako figure "idu"...
Moze na chess.com, ja i Zeljko vec imamo profile.Odlican sajt, svasta mozes raditi.Ko napravi profil neka se javi, da ga dodam u prijatelje.Zeljko tebe sam dodao pa mozemo da igramo.
Eh, šah je odličan sport jer potiče moždane vijuge na malo više naprezanja, a i dobar je za poboljšavanje vlastitih taktičkih i strateških sposobnosti. Nekoć sam bio prilično dobar (bio i u nekom šahovskom klubu), ali onda je došao rat i tu sam prestao s šahom (nije bilo dovoljno vremena). Praktički skoro 25 godina ga n isam igrao. Ipak, jednom se nadam da ću se vratiti igri, a prvo ću našeg omiljenog moda razvaliti (ili barem pokušati), da mu se zahvalim za 24h