forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/04/2015 : 18:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Kruger

Evo, nedjelja je a ja moram ovako rano početi raditi.

Što se tiče JC-ovog upita, naravno kako sam mogao vrlo jednostavno napisati kako ne koristim tu metodu pisanja za koju me proziva, a znam je, ali ovako je zanimljivije, šteta što se nije javila.

Evo me, javljam se :)
a koristiš li ikakve magije za one postove malo duže i pametnije?

(još mi se čini da ću ja ispast kriva zbog onog posta u kome sam pitanje napisala, umjesto tebe koji na njega cijelu noć odgovaraš)

eto, prihvati krivnju, jer jesi, malo, kriva.

.... nadam se ne u doslovnom smislu ...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/04/2015 : 19:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Moderatori, molit ću vas pristojno, zašto ste zaključali JC-ov topic Punisher??

Em ste ispali ženomrzci, em niste poučili poučak.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/04/2015 : 20:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
A vidje malu sto se provukla!

Bas mi doslo da zaigram sah i to s 3 moderatora, kad vidjeh priliku da se nadjemo u paradoksu.

Ljubi vas Charlie pametne

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/04/2015 : 20:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Šteta baš. Jedan od mojih omiljenih filmova iz mladosti je "Lovac na potezu", bila bi to fina partija...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/04/2015 : 21:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Buuu .. pocovjeci se malo, uvijek si tako skeri:)

Nemoj se pjenit sad, povukao si prvi potez i bilo je neodoljivo odgovoriti.
A mozes me malkice samo udaljit s foruma, 25-26 minuta meni dovoljno. I vama bi trebalo biti

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/04/2015 : 21:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by paro

Glavno da je počelo kukanje na topiku ispod

Zanimljivo, no manhunter koliko god htio biti neozbiljan je pogodio bit iliti ispao ozbiljan.

ha, ha, ha kak si ti bezidejan lik.

Šta je bio Krugi?
Opet ti se pogoršalo?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/04/2015 : 22:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Buuu .. pocovjeci se malo, uvijek si tako skeri:)

Bolje?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/04/2015 : 22:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ma sto god ja odgovorila pol foruma i dalje nece kuzit onu spiku u stripu Iguana i masku i bit ce im bolji Noc bez kraja.

Inace, da, sad mi je malo bolje. Jos mi koljena klecaju ali sam ok. Maska s kisikom je srecom bila blizu. Par minuta i ko nova sam

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/04/2015 : 22:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kruger udaljen si 48 sati sa foruma zbog nedostatka smisla za humor.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/04/2015 : 22:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ovo je nešto novo komesare

podržavam
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/04/2015 : 23:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Još uvijek je 1. april.
Makar, kad razmislim i nije loša ideja.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/04/2015 : 00:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Dame i gospodo, dakle:

Tonka24:
Dosta cesto citam recenzije i sve komentare omiljenog junaka Zagora, i gadi mi se svaki put kad se jednom clanu ne svida strip pa spominje odvratnoce koje spominjes gore. Ajde jednom ali stalno i ucestalo... radi se o jednom poznatom forumasu obozavatelju fekalija... vrlne su mu prepotentnost, bahatos, umisljenost...

Onda, upuceno meni: O tebi se i radi, o kome bi se drugo radilo?

Da bi na kraju taj isti rekao:

Niko tebe ne provocira niti zivcira niti uopce obraca paznju na tebe.

Hmm... nisam psihijatar niti doktor, zato molim nekog da mi ovo objasni...

I jos bi volio da podjsetim moderatore da je Tonka24 uvrijedjen zbog mojih misljenja o nekim stripovima i mojim komentarima na recenzijama, koji se ne slazu sa njegovim, i zato je odlucio da me javno izjavi ovdje u Punisher topicu, i da trazi da se mijenaju pravila na komentarima recenzija, jer su moje rijeci i izrazi previse proste za njegove oci.

I naravno, sada kad sam posle svega toga ja reagirao, on me zove arogantnim.

Hmm.

Ti mene ne mozes shvatiti jer sam ja drugaciji od tebe...Vidis ja sam spreman tebi prvi pruziti ruku pomirenja unatoc svemu...ti to ne moze shvatiti tebi je to kao i vecini kazem ne svima nego vecini forumasa kontradiktornost, poremecaj manjak licnosti, manjajk samopouzdanja itd...
Ovo ti pisem samo zato jer tvoj komentar upucuje da sam pogrijesio u vezi tebe, jer pokazao si sada da mozes kad hoceda da budes " normalan " bez bahacenja i arogancije.
Citam sve tvoje kometare i sve ostale komentare na recenzijama i moj prigovor je bio na pojedine komentare tvoje a ne na sve... i mozes li vjerovati ili ne ne provociram te niti zelim bilo kakvu negativnost.
Malo te jesam provocirao s komentarom o hellingenu da ga izbacis, ali samo zato jer nisam svetac nego imam potrebu da se branim kad se osjetim napadnutim kao i svi mi.
Iwood je u pravu razliciti smo svi...ako mozes malo pripaziti na komentare u redu a, ako ne mozes opet ok.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/04/2015 : 08:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ma sto god ja odgovorila pol foruma i dalje nece kuzit

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/04/2015 : 10:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ne, ne toliko čovječan. Ostani buuu..ne kvari mi zadovoljstvo spamanja na forumu uz mogućnost da me na smrt preplašiš, moram imati nekoga tko je u stanju zalediti mi krv i da ostanem par sekundi bez kisika i odsijeku mi se noge i klecaju koljena..to je adrenalin kojeg se ne želim odreći. To me čini živom, ovisnom .. To je neprocjenjivo, za sve ostalo tu je MasterCard.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/04/2015 : 11:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
King, što tebi bunika od jučer još djeluje? Mnogo jaka neka .. :)

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/04/2015 : 12:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by King Warrior

Zasto je izbacen Solar?

je li moze neko odgovoriti na pitanje?

To je ta nova mogućnost koja se nudi korisnicima sajta da mogu sami sebe zaključati na određeno vrijeme. Teller je prvi iskoristio tu mogućnost i stavio ključ na godinu dana, neće biti dobro ako mnogi budu slijedili njegov primjer.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/04/2015 : 12:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
tjeranje forumaša u pičku materinu je dopušteno!?

...ili je to još jedan simpatičan krasov upis!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/04/2015 : 12:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
vantaziraš..lepo sam stavio miliciju.dakle stero sam te u postaju milicije..
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/04/2015 : 12:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Hajmo mir.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/04/2015 : 23:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sad če bit otkaza kad markosu padne prodaja zbog izbacivanja krasnog

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/04/2015 : 23:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Utakmica je izjednačena 18:18.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/04/2015 : 16:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Zašto je drug KRAS udaljen? Opet počastio Dosadu ili Igora nekim epitetom?
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 04/04/2015 : 18:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message
Da li je trač ili istina da je član VRONSKI preminuo sinoć od infarkta srca. Ako je tačno RIP.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/04/2015 : 18:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Još jednom ovakva glupost i nećeš se vraćati na forum.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/04/2015 : 18:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Zašto je drug KRAS udaljen? Opet počastio Dosadu ili Igora nekim epitetom?

manhunter ga udaljio točno na postu kojeg je uočio, nakon mnogih opomena, gdje Kras piše da mu se igor12 i dosada roje oko.."uskršnjih jajca", ne točno tim riječima.. ali ga kužim.

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.68 seconds. Snitz Forums 2000