54, pa to je nevjerojatno koliko sam ih uajebo danas, a prosle godine sam ih bio 36 :D
imaš 54 prijatelja?
Ajmo opet...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
54, pa to je nevjerojatno koliko sam ih uajebo danas, a prosle godine sam ih bio 36 :D
imaš 54 prijatelja?
Eh sada tako malo, pa nisam ni ja kralj da mogu da sjebem sve prijatelje, od jarana u Tuzli sam samo 54 uspio da sjebem, a ostalih stotina nisam jer je i to za mene previse a da ne spominjem za ostale po cijeloj zemlji. Mada sam neke zajebavo preko telefona ili sa klasikom fals parom.
Ne znam za tebe i ovog maloljetnika, al ja sam podmiren Krašuljak. Ne moraš brinut za mene.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Moraš se izjasniti na kojeg maloljetnika misliš. :)
hehe, a tebe vidim baš krenulo danas Ma ajde, neka Krašuljak bude punoljetan, ovaj drugi je mlađi od tebe
Osvojio me divan muskarac. Toliko je prirodan, jednostavan i iskren, emotivan, zreo da nisam vjerovala, vec samo mastala da takvi jos negdje postoje. Nije bilo planirano. No danas sam shvatila da zelim s njim sklopiti patrtnerski ugovor, nesto je slicno braku, po francuskom modelu, i mogla bih mu roditi djecu. Idealnijeg partnera od njega ne mogu zamisliti.
1. April je jedan u nizu rijetkih dana u godini kada sam raspolozen da se zajebajem sa starim jaranima i toga se tvrdoglavo drzim od svoje 18 godine. I niko mi nece unistiti to zadovoljstvo da se nasalim na tud racun na dan kada je to normalno i prihvatljivo...
Kako god, danas je bio dan plodonosan, i mogu da se zakunem da mi niko nikada nije uspio da prevari na 1. April...
Osvojio me divan muskarac. Toliko je prirodan, jednostavan i iskren, emotivan, zreo da nisam vjerovala, vec samo mastala da takvi jos negdje postoje. Nije bilo planirano. No danas sam shvatila da zelim s njim sklopiti patrtnerski ugovor, nesto je slicno braku, po francuskom modelu, i mogla bih mu roditi djecu. Idealnijeg partnera od njega ne mogu zamisliti.
Uopće se ne sjećam toga.
Kako se ne sjećaš a upao je u igru prije nekoliko mjeseci.
Uopće se ne sjećam toga.
hahaha.. da. ni ja. Sklepan je od nekoliko muškaraca i morala sam posegnuti za jednim strip-junakom, dva.
to isto ko onaj foto-robot. Uzmu guzu J.Lo, usne i oči Angeline Jolie, kosu i noge Heidi Klum.. i rto ti, kažu..ideal ženske ljepote. A, e..samo gdje da nabavimo te rezervne dijelove?