forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 149

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/04/2015 : 21:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Vi Qatarci bas imate dilema u zivotu.

;D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/04/2015 : 21:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:
Originally posted by velka031

Meni se baš sviđa što je u ovoj turi jedna knjiga :)
Vjerojatno u slijedećoj turi, tamo negdje prije ljeta, možemo očekivati 4 komada!

Majko mojaKoje ti šeme imaš. Verovatno ide knjiga 28 večeras u najavu, a pred leto tamo za Mafest idu i knjiga 29 i 30.

Odlično, hoćemo se sad natezati oko toga koliko će knjiga izaći, hoćemo se i poćuškati ako treba... Evo, da ti kažem, jebe mi se koliko će knjiga kada izaći, ok?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/04/2015 : 22:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
to je duh

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/04/2015 : 22:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vjerojatno u slijedećoj turi, tamo negdje prije ljeta, možemo očekivati 4 komada!

Majko mojaKoje ti šeme imaš. Verovatno ide knjiga 28 večeras u najavu, a pred leto tamo za Mafest idu i knjiga 29 i 30.

Odlično, hoćemo se sad natezati oko toga koliko će knjiga izaći, hoćemo se i poćuškati ako treba... Evo, da ti kažem, jebe mi se koliko će knjiga kada izaći, ok?

Slazem se... jebali vas datumi izlazenja knjiga, da vas jebali... izaci ce, cemu nabijanje presinga?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/04/2015 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Vi Qatarci bas imate dilema u zivotu.

Naravno, ne držimo uzalud Zagora okovanog u srebro a za nekoliko godina možda i u zlato.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/04/2015 : 23:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada je i potvrđeno da u ovoj turi ide 1 Zagor tako da se ne moramo baš poćuškati.
http://www.libellus.hr/forum/default.aspx?g=posts&t=722

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/04/2015 : 13:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:

Slazem se... jebali vas datumi izlazenja knjiga, da vas jebali... izaci ce, cemu nabijanje presinga?

Ma ja sam na sebe najviše ljut što se uopće bacam u te rasprave... Te knjige izdaje ozbiljan izdavač, koji će to izgurati dokle će izgurati, maksimalno dokle bude išlo, e sad, koja će knjiga i kada izaći, hoće li ove godine izaći 10 ili možda 12 knjiga, vauuuu, jaka stvar.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 06/04/2015 : 14:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Sada je i potvrđeno da u ovoj turi ide 1 Zagor tako da se ne moramo baš poćuškati.

ok je i 1

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2015 : 14:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne znam što hoćete više
pa pogledajte fanove Rajdera...
a da ne idemo u to što mene nerviraju prateća izdanja Natana :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 07/04/2015 : 08:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
ja mislim da bi ovo moglo vidjeti svjetlo dana oko 20.04.
iskreno ne sviđa mi se ovo što izlazi samo jedan zagi. bojim se da će godišnji ritam još više pasti. prošle godine je bilo 8 brojeva, a godinu prije 10

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/04/2015 : 09:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vknez

iskreno ne sviđa mi se ovo što izlazi samo jedan zagi. bojim se da će godišnji ritam još više pasti. prošle godine je bilo 8 brojeva, a godinu prije 10

Nedavno su u LL rekli da zele da objave u prosjeku 12 knjiga godisnje. Ovaj mjesec jedan album, vec sljedeci jos jedan.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/04/2015 : 09:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne zaboravite da ide Mafest...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 09:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kao što su oni već objasnili, na kraju to izađe na isto bez obzira kojim sistemom objavili iduće dvije knjige; 2-0, 1-1 ili 0-2.
Za kolekcionare može biti veći problem što u 1. i 3. mjesecu nije izašlo ništa, meni to nije problem jer mi tako novčanik manje trpi.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/04/2015 : 09:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mafest je vec sljedeceg mjeseca, a oni su napisali:

quote:
Posty by Dado A.

Ma vidi, imali smo tri opcije za ovu i sljedecu turu:

1.) ova tura Tex kolor x 2; sljedeca tura Zagor kolor x 2
2.) ova tura Zagor kolor x 2; sljedeca tura Tex kolor x 2
3.) ova tura Zagor kolor x 1 & Tex kolor x 1; sljedeca tura Zagor kolor x 1 & Tex kolor x 1

Uglavnom, odlucili smo se za ovu trecu opciju cisto da malo razbijemo monotoniju te da budu zadovoljni i ljubitelji Texa, i ljubitelji Zagora... Ili nezadovoljni.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 07/04/2015 : 09:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Duga je godina. Nece se ni LL zadovoljiti sa 6 tura godisnje. Negdje ce malo nadoknaditi izgubljeno. Ja sam se vremenom naucio biti strpljiviji.
Po trenutnom ubjedjenju, uzimat cu ovu ediciju dokle god gura, ali ne bi me rasplakalo ni to da stane poslije "zlatnog doba", jer ce mi te knjige ostati i tako necitane. Ali kolekcionari su luckast svijet, treba imati sve u kolekciji.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 07/04/2015 : 09:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
meni pase misecno 1 knjiga

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 10:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC
Po trenutnom ubjedjenju, uzimat cu ovu ediciju dokle god gura, ali ne bi me rasplakalo ni to da stane poslije "zlatnog doba", jer ce mi te knjige ostati i tako necitane.

Šteta je ne pročitati barem neke određene epizode, jedino ako misliš u dubokoj starosti dobro unovčiti nedirnutu glanc kolekciju.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/04/2015 : 10:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
U vašoj dubokoj starosti neće biti nikoga u iole vitalnoj životnoj dobi da bi to čitao ili davao veliku lovu za takvo što, vjeruj mi.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 07/04/2015 : 11:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Po trenutnom ubjedjenju, uzimat cu ovu ediciju dokle god gura, ali ne bi me rasplakalo ni to da stane poslije "zlatnog doba", jer ce mi te knjige ostati i tako necitane.

Šteta je ne pročitati barem neke određene epizode, jedino ako misliš u dubokoj starosti dobro unovčiti nedirnutu glanc kolekciju.

Nisi me razumio, mislio sam samo na knjige poslije zlatnog doba.
Jbg, izdane su u fazi moje apstinencije i sigurno nisu losije od prethodnih, ali to ti je nesto poput onog: volim samo crne ili samo plavuse ili brinete...
A sto ce biti sa stripovima poslije moje smrti, zaboli me sijeda na sljepoocnici.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2015 : 11:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:

OFF topic

Isprike zbog psovanja.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 13:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisi me razumio, mislio sam samo na knjige poslije zlatnog doba.
Jbg, izdane su u fazi moje apstinencije i sigurno nisu losije od prethodnih, ali to ti je nesto poput onog: volim samo crne ili samo plavuse ili brinete...

Ima u tome nešto; ja sam nakon izlaska SD Zagor 8 bio prisiljen stati sa stripovima a kada sam se 2008. ponovo vratio njima sve ono što je izašlo u tome periodu bila je nepoznanica za mene. Neki govore da zlatni period nastupa od Nestalog istraživača ali kod mene je suprotno, prestao sam upravo kada je trebala izaći ta epizoda i za mene ona nema tako veliki značaj kakav joj pripisuju. Čitao sam je prvi put tek prošle godine pa se ne može mjeriti sa onim osjećajima koje me vežu za razdoblje 1986-1994, može se netko čuditi tome koliko god hoće ali to je jednostavno tako.

Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 07/04/2015 : 18:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by vknez

Nedavno su u LL rekli da zele da objave u prosjeku 12 knjiga godisnje. Ovaj mjesec jedan album, vec sljedeci jos jedan.

bojim se da je 12 nedosanjani san. njihov i naš...

Moje aukcije:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2015 : 11:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kao što reče Sremac
"More, što se karam s budalu?!"

Lažovčino i nekulturni folirantu, pazi da ti budala sledeći put ne da jednu zaušku.

Nazovi me tako samo još jednom, virtuelna uši i uštvo, pa ćeš mi to ponoviti uživo, kad te već moderatori maze. I pročitaj makar jednom šta pišem, ako ti je Sremac već apsolutna nepoznanica.
Laku noć

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 08/04/2015 : 12:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
ljudi što se palite toliko međusobno oko trivijalnih stvari. da je neka ozbiljnija stvar vjerovatno bi potegli pištolje i noževe...

Moje aukcije:

Edited by - vknez on 08/04/2015 12:42:51
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/04/2015 : 11:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
http://www.libellus.hr/i/magicbat--fakir-ramath--piratski-brod--magicbat/983/0/-2

bome stanje isto... a uskoro ističe promo razdoblje...
za 8 dana sumnjam da će se rasprodati...
vidjam po pik.ba dosta zagora... raja prodaje krenuli ljudi kupovati vidjeli skupo sad rasprodaju...ili je riječ o preprodavačima...
iće tiraž još dole nažalost

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 149 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000