forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 14:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Imam dojam da se moderacija malo popravila u zadnje vrijeme, nadam se da se ne varam.
Ipak, ne znam zašto je Kras izbačen, navodno je nekom psovao mater, ali nigdje nisam našao neki njegov takav post...

dosao mali desnicar pa izbacuje nas lijeve bezveze, protuteza globinju:) sada je dvoje desnih :man i mladjo protiv globinja i markosa:) molio bi da se lijevi moderatori i admini malo vise aktiviraju, ovako gubimo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/04/2015 : 15:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ja desničar
Tako mi moga dede antifašiste, ovo je previše - ban mjesec dana

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/04/2015 : 15:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ti fiumanesi svašta si dopuštaju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 16:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

mamlazu. fiumani, a ne fiumanesi. pa nismo umak za pastu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/04/2015 : 17:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

ps. ne brini necu te cinkati niti to pribiljeziti u topiku punisheru. nisam cinker ni picka od covjeka.

još malo podlosti....ni ne sumnjam da bu sad mladjo mene upozoril jer sigirno sam ja kriv kaj me mamalaz vrijeđa. Naravno mamalaz u nedostatku argumentirane rasprave poteže jedini "argument" koji ima, omalovažavanje.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 06/04/2015 17:05:57
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/04/2015 : 17:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
inače mamalaze, pojam cinker znači čovjeka koji daje određene informacje o drugima "iza leđa" a ne javno.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja desničar???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/04/2015 : 17:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
od kad je ovo postao topic za liječenje erektilne disfunkcije i nemogućnosti postizanja spolnog užitka prilikom općenja ukoliko se manjak samopouzdanja ne pokuša riješiti hitno na topicu punisher?

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 06/04/2015 17:19:19
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

ps. ne brini necu te cinkati niti to pribiljeziti u topiku punisheru. nisam cinker ni picka od covjeka.

još malo podlosti....ni ne sumnjam da bu sad mladjo mene upozoril jer sigirno sam ja kriv kaj me mamalaz vrijeđa. Naravno mamalaz u nedostatku argumentirane rasprave poteže jedini "argument" koji ima, omalovažavanje.

cinkeru:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

inače mamalaze, pojam cinker znači čovjeka koji daje određene informacje o drugima "iza leđa" a ne javno.

hehehe cinkeru:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

imam ja argumentiranu raspravu, ali je zabranjena na ovom forumu. trolu ne mozes me navuci :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/04/2015 : 17:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

od kad je ovo postao topic za liječenje erektilne disfunkcije

Treba okrenutu ručicu prema gore ali nikako ne ide.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/04/2015 : 17:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dosta.
Dosada - mjesec dana.
Čovječe, ljudi bježe s foruma zbog tebe.
Pa daj se zapitaj u kome je onda problem.

Ostali - mir i ne idite u offtopic.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by Just_Charlie

od kad je ovo postao topic za liječenje erektilne disfunkcije

Treba okrenutu ručicu prema gore ali nikako ne ide.

ok. priznajem. ima ljudi na forumu naspram kojih mi je dosada ok lik.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/04/2015 : 20:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

mamlazu. fiumani, a ne fiumanesi. pa nismo umak za pastu:)

ma znan, al te malo pod.ebajen

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/04/2015 : 00:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Dosada - mjesec dana.

Zbog čega? To što neki forumaši “ odlaze “ zbog dosade s ovog foruma je njihov problem, a ne ovog Foruma.

Ničim izazvan izbacio si ga. Dosada nije napravio niti jednu grešku/pogrešku, al odletio je na mjesec dana.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/04/2015 : 00:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

imam ja argumentiranu raspravu, ali je zabranjena na ovom forumu. trolu ne mozes me navuci :)

mamlaze, ti si očito preplaćen na omalovažavanje i vrijeđanje forumaša bez kazne, dok mnogi zbog istih ili sličnih ispada lete??

čudno ...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/04/2015 : 07:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

Ajmo dosta.
Dosada - mjesec dana.
Čovječe, ljudi bježe s foruma zbog tebe.
Pa daj se zapitaj u kome je onda problem.

Ostali - mir i ne idite u offtopic.

ajde razložno objasni,ako možeš,zašto si dosadu udaljio?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12514 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/04/2015 : 08:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Stvarno, zbog čega je dosada izbačen?!

Have mercy
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 07/04/2015 : 08:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/04/2015 : 08:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajde dobro - neka piše i dalje
A i dobil sam povišicu na poslu pa sam sretan
Vraćam ga makar me jučer počastil finom porukicom

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 08:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Mogao bi vratiti i Josipa da te također ne počasti ''masnim'' porukama zbog dužeg ''ležanja''.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/04/2015 : 08:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ali odsad - nema više hejtanja/trolanja
Ponavljam - najteža mi je slijedeća situacija - forumaš x prati forumaša y po forumu i totalno ga hejta/trola, a onda kad ga ovaj pošalje u PM, ja moram udaljiti forumaša y.
Znači, sada osim spama i offtopica, suzdržite se i od trolanja.
nevjerojatno veliki broj ljudi se žali na dosadu i mnogi ni ne žele biti na forumu kad je on tu ali ponavljam - nikoga se neće udaljiti samo zato što je nekome nesimpatičan.

Ako nekoga ne volite - ignorirajte ga.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/04/2015 : 09:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Vraćam ga makar me jučer počastil finom porukicom

Pa dobro ako te je uvrijedio/vrijeđao preko poruka trebao si to ovdje napisati, ja bih ti povjerovao jer mi ne djeluješ kao osoba koja bi nešto petljala. Ovako smo ostali zbunjeni.
A dosadi to svakako ne služi na čast.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/04/2015 : 10:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Uklanjanje Dosade je uvijek dobra vijest, ali kad neki traže dlaku u jajetu...
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000