forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 06/04/2015 : 12:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Iz te priče sam upamtio onoga mješanca, Bulla. Jedan od upečatljivijih likova za jedno pojavljivanje.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/04/2015 : 13:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo kako je zbog toga preskoka SD imala i jedno Super izdanje na epizodi Opsjednuti gdje je izbačena jedna originalna naslovnica. Ne upada toliko u oči što je deblji ali onaj natpis Super Zagor izdanje na 144 str. izgleda bezvezno, skoro mi dođe da uzmem škare i odrežem taj trokut.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 06/04/2015 : 13:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Pa i bila je super ta epizoda sa Von Axelom...hehe...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/04/2015 : 13:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni je ostala u sjećanja po jako slabom Donatelliju, crtaču na kraju karijere i na kraju života. Bio je samo sjena nekadašnjeg majstora.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 06/04/2015 : 13:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Meni je ostala u sjećanja po jako slabom Donatelliju, crtaču na kraju karijere i na kraju života. Bio je samo sjena nekadašnjeg majstora.

Ma loša je to epizoda, scenaristički bezveze i slabo nacrtana. A prvi susret sa tim alkemičarom je još gori.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 06/04/2015 : 14:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
netko je raka da su tu još i izbačene stranice koje je SD iskasapila
cekajmo extra da dode do tog broj

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/04/2015 : 14:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by sergej773

quote:
Originally posted by mradje11

Sjecam se te epizode, klinac sam bio, ubrzo nakon toga je slijedio nestali istrazivac nakon kojeg sam se navukao na zagora

Netačno, ovo je kod nas objavljeno mnogo kasnije, tek u izdanju Ludensa, tu epizodu je SD preskočila, tako da je Nestali Istraživač objavljen dosta godina ranije.

Pogrešio sam, mislio sam na Prokleto zlato.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/04/2015 : 21:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

SD je želio biti što bliže redovnom talijanskom izdanju pa su morali preskočiti dvadesetak epizoda koje su poslje izdane (LU 72-93) i još su malo preuredili dotičan broj SD 8 tako da Nestali istraživač počne normalno.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/04/2015 : 22:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Ma loša je to epizoda, scenaristički bezveze i slabo nacrtana. A prvi susret sa tim alkemičarom je još gori.

Pa prvoga je crtao Gamba, morao je biti gori
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/04/2015 : 23:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by markotamara

SD je želio biti što bliže redovnom talijanskom izdanju pa su morali preskočiti dvadesetak epizoda koje su poslje izdane (LU 72-93) i još su malo preuredili dotičan broj SD 8 tako da Nestali istraživač počne normalno.

U pošti na početku broja 8 objašnjenje je bilo da su izdavali samo ono za što su dobili autorska prava iako mi to zvuči kao mazanje očiju da se ljutiti čitatelji smire.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/04/2015 : 23:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i bila je super ta epizoda sa Von Axelom...hehe...

Ne vjerujem da bi mogla da nadmasi Graya...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/04/2015 : 23:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa prvoga je crtao Gamba, morao je biti gori

Meni su Opsjednuti sasvim dobra priča barem do onih završnih događanja u Dolini Duhova, tek onda pada napetost i kvaliteta jer je otkriveno tko stoji iza svega ranije nego što treba. Puno mi je bolje ovo nego prvo pojavljivanje Von Axela, baš zato što je ovdje prisutan na malom broju stranica a priča je zanimljivija bez njega.
Baš se primjeti da je na nekoliko mjesta SD izbacivala stranice što mi je baš bezveze, ionako su taj broj proširili i ne vjerujem da bi ih pokopalo da su ubacili sve kako treba.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/04/2015 : 07:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
SD nastavila u duhu tradicije Dnevnika, prava šteta... Dobro da tada nije bilo ovog foruma, kakva bi to paljba bila. :)
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 08:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da je i bilo foruma malo njih bi pisalo na njemu jer tko je prije 20 godina imao internet u kući.
Zato je bilo paljbe u pismima čitatelja prema redakciji zbog preskočenih epizoda ali je zanimljivo da u broju 9 nije bilo rubrike ''pošta'' pa se samo može nagađati koliko su dobili pokuda zbog izbačenih stranica iz broja 8.

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/04/2015 : 11:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Meni Donatelli nikad nije bio drag. Nerealna zubala, lubanje kao u kromanjonca.....pa umjetnici Kjarola i Laurenti ga pošalju po šibice jbt
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 07/04/2015 : 11:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

Meni Donatelli nikad nije bio drag. Nerealna zubala, lubanje kao u kromanjonca.....pa umjetnici Kjarola i Laurenti ga pošalju po šibice jbt

Pa Kjarola i nije baš neki umjetnik.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/04/2015 : 14:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Mozda Donatelli nije bio najbolji crtac ali su jedne od njegovih nacrtanih epizoda medu najboljima. Njegov Zagor je bio onaj pravi Zagor kao i kod Ferrija. Mozda Don nije detaljisao mnogo crtez ali su mi ipak njegove epizode jako drage, posjecaju me na dobra stara vremena Zagija...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 14:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kasnije se Chiarolla nešto popravio ali ako je suditi po prva 2 maxija i nekim epizodama iz redovne serije kao Prijetnja iz svemira i Tajanstveni izvor mogu reći da je to najveća žvrlja koju sam vidio u stripovima.
Donatelli je pred kraj karijere znao crtati ljudima više zubiju nego što bi trebali imati ali takvih scena nema u svakoj tabli da bi toliko upadale u oči.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/04/2015 : 15:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nuccio je tek danas poslao zadnjih deset tabli price "Grabljivci", koja aktuelno izlazi u Italiji. Sada znamo kako su ponekad autori u posljednjem trenutku gotovi. :D
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 07/04/2015 : 16:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde bre ne lupaj gluposti, Ferri i Donatelli su Zagor
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 07/04/2015 : 16:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:

simpatično je kada neko svoje stavove pretpostavlja kao aksiom

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2015 : 16:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Donatelli jest dobar crtač, ali da je u rangu Laurentija i Chiarolle? Teško.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/04/2015 : 16:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

kod donatellija nisam znao jel lik muško ili žensko
sjećam se dok sam čitao Kapetanovu tajnu da sam cijelo vrijeme mislio da je pjevačica zapravo pjevač
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2015 : 17:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/04/2015 : 18:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mišljenja dilera i preprodavača nikad nisam uzimao zaozbiljno pa tako neću ni tvoje.....idi u neku dječju temu i pusti nas odrasle da raspravljamo
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.92 seconds. Snitz Forums 2000