forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2015 : 14:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
14 stranica su izbacili ti ludi ljudi
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/04/2015 : 14:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Baš sam nedavno čitao tu priču nakon dugih 20 godina, ona ima posebnu važnost za mene jer je zadnja koju sam tada pročitao. Onda mi je bilo čudno kako neke scene preskaču, mislio sam da tako mora biti jer tko je u to vrijeme mogao znati da je napravljeno izbacivanje stranica.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/04/2015 : 15:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Da se nadovežem na nagora.
Ova priča, kada bi se napravila u film bi vjerojatno bila blockbuster. Ali ovo treba u potpunosti pretvoriti u film bez ikakvog dodavanja ili skidanja dijelova stripa (scenarija). Današnja publika traži malo romantike, malo akcije i malo dubine. A ovdje sve imamo, tako da ako želimo ikad imat film koji će probiti Zagora u svijet to bi bio film o ovome

Slazem se! Najfilmskiji Zagor do sada je sigurno Vudu Osveta!

Meni je to najbolja i najdraza Bosselijeva prica na serijalu!
Nagor i Solar su sve vec lepo rekli. Mene je zadivilo to kako je Bosseli sve vec imao unapred plan i za Krakena i za putesestvije po Africi i kako je sve to uklopio u samo dve sveske redovne serije.
Najbolje su mi one scene kada se Zagor bije sa crvenookim demonima i kad sanja da je u Song Haju.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2015 : 16:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by bjelolasica

Da se nadovežem na nagora.
Ova priča, kada bi se napravila u film bi vjerojatno bila blockbuster. Ali ovo treba u potpunosti pretvoriti u film bez ikakvog dodavanja ili skidanja dijelova stripa (scenarija). Današnja publika traži malo romantike, malo akcije i malo dubine. A ovdje sve imamo, tako da ako želimo ikad imat film koji će probiti Zagora u svijet to bi bio film o ovome

Slazem se! Najfilmskiji Zagor do sada je sigurno Vudu Osveta!

Meni je to najbolja i najdraza Bosselijeva prica na serijalu!
Nagor i Solar su sve vec lepo rekli. Mene je zadivilo to kako je Bosseli sve vec imao unapred plan i za Krakena i za putesestvije po Africi i kako je sve to uklopio u samo dve sveske redovne serije.
Najbolje su mi one scene kada se Zagor bije sa crvenookim demonima i kad sanja da je u Song Haju.

Kasnije je se s istim borio u Hellingenovom dvorcu ali ovaj puta u stvarnosti
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 09/04/2015 : 16:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Nego da vas nesta pitam, fale mi nekoliko epizoda iz redovne serije izmedu kojima su poaljednji okrsaj sa Kandraxom. Nisam je citao pa da vas pitam kakva je?

Moraces sam da zakljucis :) Meni je to jedini Kandraks vrijedan pomena (ajde, moze i prvi da prodje, ali drugi bolje da nije ni napisan). Najbolji je Toricelijev dio, Ferijev je dobar, ali vec vidjen. Mislim da nema ni losu ocjenu citalaca na recenzijama.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/04/2015 : 18:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ferrijev dio mi je odličan!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/04/2015 : 18:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Nego da vas nesta pitam, fale mi nekoliko epizoda iz redovne serije izmedu kojima su poaljednji okrsaj sa Kandraxom. Nisam je citao pa da vas pitam kakva je?

Moraces sam da zakljucis :) Meni je to jedini Kandraks vrijedan pomena (ajde, moze i prvi da prodje, ali drugi bolje da nije ni napisan). Najbolji je Toricelijev dio, Ferijev je dobar, ali vec vidjen. Mislim da nema ni losu ocjenu citalaca na recenzijama.

tako nekako i ja mislim
prvi Kandrax je bio nešto sasvim novo nama čitateljima Zagora,ono,keltski druid koji je hibernacijom ostao sačuvan stoljeća i stoljeća,da bi naglim buđenjem one trojice komedijaša oživio i počeo radit pizdarije.

drugi sam čitao kad je izašao(1987-8?) i ostalo mi u sječanju ono naganjanje sa onim čelavcima i završni sukob.
he,he i ona kuka koje se,gle čuda,našla baš pored zida na koji se Zagor mora uspentrat
i nije mi toliko loš ali je najslabiji od trilogije.

a treći,treći je meni majstorski uradak,prvo nam Zagor dolazi na rub ludila(he,he,tu se opet osjeti dašak Sclavilizma)
pa onda zapiči u DUN sCAITH gdje opet srećemo mnoštvo fantastičniih likova i onda povratak na završni obračun.

odlično

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/04/2015 : 20:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Treci Kandraks je bio vrlo ambiciozan projekat, ali za Bosselija je to bio preveliki zalogaj. Prvi deo koji je crtao Ferri je jedini sto nesto valja, drugi deo sa Torricelijem nije nista poseban, bledi pokusaj spektakla, i onda najgori od sva tri dela je onaj Marcellov. Kandrax se pojavljuje na ukupno deset strana, ima sestre, gospodare... Potpuna papazjanija.

Drugo pojavljivanje koje su zajedno uradili Nicolai i Ferri je jedna od najdosadnijih epizoda u celom serijalu. Toliko supalj strip, bez ikakve radnje nisam video odavno. Ko video igrica, Zagor ide uz reku i usput mu otezavaju put celave Kandraksove sluge. Po meni ogroman promasaj.

Prvo pojavljivanje je jedino sto valja, nije ni ono remek delo imao je Nolitta i mnogo boljih prica, ali u odnosu na ove druge dve price je remek delo. Nolittina prepoznatljiva naracija, tu su i Bat Baterton i Digging Bill, imamo malo misterije, malo akcije, malo horora. Samo je konacni obracun Zagora i Kandraksa mlako izveden.
Kandraks je imao najslabija pojavljivanja od velikog tria Zagorovih neprijatelja, sto je steta, jer lik ima potencijala.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/04/2015 : 21:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
U trećem Kandraxu Boselli je pretjerao... A to je dalo nečitljivu, razvučenu, natrpanu svim i svačim priču čija se radnja previše udaljila od glavnog negativca. Čak ni dva izvrsna crtača ne mogu bitno popraviti dojam, iako Ferrijev dio podsjeća na klasik crtež iz prva dva Kandraxa...
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2630 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 09/04/2015 : 21:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Ovim putem obavjestavam King W-a da ima PM i molim Pijanog Patka da se aktivira bar na PM ili da se cuje drugim putem s Kingom.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/04/2015 : 21:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Ovim putem obavjestavam King W-a da ima PM i molim Pijanog Patka da se aktivira bar na PM ili da se cuje drugim putem s Kingom.

Ovo zvuči ozbiljno.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 09/04/2015 : 22:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Treci Kandraks se jednostavno nije trebo uopste dogoditi. Bar ne u onome obliku. Ta prica je Bosselijev daleko najveci kiks sto se mene tice. Samo prvi dio je dobar i podsjeca na trenutke cak na Demona Ludila. Ali u drugom djelu krecu teske gluposti koje potpuno unistavaju svu mistiku i mocnost druida Kandraksa i pretvore ga u fantasy-odrpanka.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 09/04/2015 : 23:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

mistiku i mocnost druida Kandraksa

Samo jos da je imao tu mistiku i mocnost...
Apsolutno se ne slazem sa tobom.
Malo mi je bezveze sto se na forumu, u poslednje vrijeme, najglasnije "cuju" ljubitelji starijih epizoda.
Hajde da uzmemo recenziju kao nekakvu "objektivnost".
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-114-118-povratak-kandraxa/438/
Kao sto je ocigledno, svakakva misljenja su prisutna u komentarima,i ocjene strasno variraju. Ali ono sto bode oci je da, npr, ako neko ne voli epsku fantastiku, odmah pise da mu je ova prica smece bez obzira na to koliko je prica zapravo dobra ili losa... Argumenti protiv su da ima previse likova??? Sta, ne moze se zapamtiti vise od 3 lika, Zagor, Ciko i negativac? Eventualno Diging Bil ili Bat Baterton??? Ne kontam.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/04/2015 : 23:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si na brzinu puknuo stotku da se malo podigne prosjek.
Gledat ću da što ranije nabavim tog Kandraxa da mu mogu spustiti vodostaj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 10/04/2015 : 00:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Prosjek bio 72% prije mog glasanja. :) Ne sumnjam da ces spustiti prosjek, i bolje price od ovog Kandraksa si popljuvao.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/04/2015 : 01:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Vidim da si na brzinu puknuo stotku da se malo podigne prosjek.
Gledat ću da što ranije nabavim tog Kandraxa da mu mogu spustiti vodostaj.

Da jedna od najpolarizirajucih epizoda Zagora. Dobro ne bas koliko i Hellingen je ziv, ali nije daleko. Nisam je citao vec 8 godina, a vec onda mi je bila odlicna, kad sam bio manji ljubitelj Bosellija nego sad. DODFERD, znam da bas ne volis Bosellija tako da je slobodno ili preskoci ili smanji ocekivanja na minimum jer ovdje si je covjek stvarno dao oduska.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/04/2015 : 01:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Prosjek bio 72% prije mog glasanja. :) Ne sumnjam da ces spustiti prosjek, i bolje price od ovog Kandraksa si popljuvao.

Pa da, ako mu je Osveta Vudu slaba u kojoj je Boselli jos "pod kontrolom" sto ce tek biti s Kandraxom.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 07:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
više nema 72
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/04/2015 : 08:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Zar si i Ferriju dao 1 za crtez i naslovnice?! Sramota!

(Ozbiljno, mislim da jos nisam procitao epizodu Zagora kojoj bi dao jednu jedinicu, a kamoli sve cetiri. Boselliju bi trebalo nemoguce ovdje dati 1 jer je barem bio ambiciozan/hrabar, e sad mozda je po nekima bio pre ambiciozan, pre hrabar.)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 08:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ovo je više bilo glasanje iz protesta. kako je elderane dao 100, tako sam ja 10.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/04/2015 : 08:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Nije dobro ni jedno ni drugo, recenzije i ocjene u komentarima bi trebale pomoći svima koji se žele odlučiti o kupovini pojedine priče da dobiju što realniju sliku o njenoj kavaliteti, tako da ovo "protestiranje" nema smisla.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/04/2015 : 09:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ovo je više bilo glasanje iz protesta. kako je elderane dao 100, tako sam ja 10.

Od kad sam na forumu Eldereane svake toliko piše o tome kako mu je taj Kandrax vrh i ponajbolji Zagor. Nije on dao stotku iz hira.

Vi zagotalibani ste ti koji ne kuže stvar. ;)
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 09:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
slažem se, ali nije dobro ni da ta epizoda ima 72.
quote:
Originally posted by solar

Nije dobro ni jedno ni drugo, recenzije i ocjene u komentarima bi trebale pomoći svima koji se žele odlučiti o kupovini pojedine priče da dobiju što realniju sliku o njenoj kavaliteti, tako da ovo "protestiranje" nema smisla.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/04/2015 : 09:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
hehe, opet klasicni nostalgicari vs. nostalgicari .
Cini mi se da ovdje ima istine:

quote:
Originally posted by Jerry Krause

King je sinonim za odmjerenog i realnog Zagorovog fana.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/04/2015 : 09:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
To ti se samo čini.
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.18 seconds. Snitz Forums 2000