Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/04/2015 : 20:45:08
|
quote: Originally posted by anto
zar nije Nenad isključivo ime koje koriste Srbi?
prvi put čujen da Srbi koriste Nenada |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/04/2015 : 22:17:00
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mladjo
Ja sam ateista ali moja majka je pravoslavka i uvijek joj čestitam sa "Hristos Vaskrsnu", ali u uobičajenom govoru uvijek kaže Uskrs.
pa zar su na ovom forumu svi moderatori Srbi ili po jednom od roditelja srpskopg porekla ? (pretpostavljam da je Globinjo aka Nenad Zečić, takođe po nekom od roditelja Srbin)
Krivo pretpostavljaš...po čemu sam ja Srbin Iki netko od mojih? Po imenu?
Ne, nego po tome što navijaš za Hajduka. Sve je tu jasno, nemoj da se kriješ, naši smo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 11/04/2015 : 22:43:19
|
Ja sam ateista ali moja majka je pravoslavka i uvijek joj čestitam sa "Hristos Vaskrsnu", ali u uobičajenom govoru uvijek kaže Uskrs.
pa zar su na ovom forumu svi moderatori Srbi ili po jednom od roditelja srpskopg porekla ?
zar svi pravoslavci iz hr moraju biti srbi? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/04/2015 : 23:35:13
|
quote: Originally posted by manhunter
pa zar su na ovom forumu svi moderatori Srbi ili po jednom od roditelja srpskopg porekla ? (pretpostavljam da je Globinjo aka Nenad Zečić, takođe po nekom od roditelja Srbin)
Krivo pretpostavljaš...po čemu sam ja Srbin Iki netko od mojih? Po imenu?
Ne, nego po tome što navijaš za Hajduka. Sve je tu jasno, nemoj da se kriješ, naši smo.
marš tamo,pizdunu švajcarski |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Posted - 12/04/2015 : 00:04:10
|
quote: Originally posted by tinton
Zar je globinjo pravoslavac?
a bi li ti ban
Sorry, zaboravih današnji rezultat Hajduka. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/04/2015 : 00:15:46
|
quote: Originally posted by lwood
prvi put čujen da Srbi koriste Nenada
Nenad Zečić Nemanja Zečić Nebojša Zečić
Isti qrac |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/04/2015 : 08:45:56
|
S obzirom koliko se Globinjo uznemirio, očito je da smo otkrili njegovu tajnu, odnosno da je Srbin |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/04/2015 : 11:03:42
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by lwood
prvi put čujen da Srbi koriste Nenada
Nenad Zečić Nemanja Zečić Nebojša Zečić
Isti qrac
ante paro antimonije parohije antiša parević je,isti racku...
znači obojica ste Srbi? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/04/2015 : 11:21:53
|
S obzirom koliko se Globinjo uznemirio, očito je da smo otkrili njegovu tajnu, odnosno da je Srbin
Prestiže me mladjo,a baš sam hteo da napišem isto.
Kako se Globinjo uzbudio pri ovoj sitnoj,bezazlenoj te nehajnoj pošalici,stvarno da čovek pomisli da u njemu kulja i srbijanska krv. Plus što navija za Hajduk.
Što se tiče imena,tu sam omašio fudbal (a i kako da ne omašim kad mi se ceo dan oko nogu vrzma barem petoro (često i više) male dece) - mislio sam na imena Nemanja i Nebojša,koja se ,koliko znam ne koriste kod Hrvata (ili grešim?),a naš Globinjo je Nenad.
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/04/2015 : 14:31:11
|
Iako je izrazito multietnička sredina, i za jedan i za drugi se kaže uskrs. Jedino se za ovaj današnji nekada naglasi pravoslavni. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Posted - 12/04/2015 : 16:14:10
|
S obzirom koliko se Globinjo uznemirio, očito je da smo otkrili njegovu tajnu, odnosno da je Srbin
Kako se Globinjo uzbudio pri ovoj sitnoj,bezazlenoj te nehajnoj pošalici,stvarno da čovek pomisli da u njemu kulja i srbijanska krv. Plus što navija za Hajduk.
Što se tiče imena,tu sam omašio fudbal (a i kako da ne omašim kad mi se ceo dan oko nogu vrzma barem petoro (često i više) male dece) - mislio sam na imena Nemanja i Nebojša,koja se ,koliko znam ne koriste kod Hrvata (ili grešim?),a naš Globinjo je Nenad.
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda.
Jaznam jednog što je navijao za Dinamo Zagreb a čistokrvi je srbin. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/04/2015 : 16:46:51
|
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda.
globinjo srbin? a jbt i vi svasta imate u svojoj naciji:( sucut:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Posted - 12/04/2015 : 16:49:04
|
quote: Originally posted by mamlaz
globinjo srbin? a jbt i vi svasta imate u svojoj naciji:( sucut:)
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/04/2015 : 17:18:09
|
quote: Originally posted by sergej773
Globinjo četnik
48 sati. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/04/2015 : 18:47:21
|
Ja se samo uzbudim kada ja dobro žensko vidim Samo sam objasnio Ako ćemo pravo,prije da sam Bosanac Po franjevačkim knjigama Za Hajduka si u pravu Treći klub u Srbiji je bio hajduk za kojeg se navijalo
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts