forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/04/2015 : 23:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Još se ne mogu načudit' kako neki mogu dati 86% za ovu priču.

Hoćeš reć da sam dao ocjene iz inata?
Ne, ne... lijepo sam sve objasnio.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/04/2015 : 20:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Trebalo bi uključiti ocjenu recenzenta u prosjek ocjena čitatelja jer ovako recenzent da više/niže od prosjeka i krivi dojam se stiče

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/04/2015 : 21:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne bi to ništa promijenilo na ukupnom prosjeku kod epizoda koje se često ocjenjuju,

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/04/2015 : 21:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kao sto i rekoh, ostavio sam komentar na recenziji, a ne samo ocjene, samo sam htio opet da procitam... Nadam se da ce biti i adrianovog komentara zasto su sve jedinice date, pa cak i Feriju :)
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-114-118-povratak-kandraxa/438/

Dakle, poslije treceg citanja da ostavim i komentar :) Ova prica je definitivno imala potencijala da postane najbolja prica serijala, ali iz nekoliko razloga to ipak nije postala... Osnovni razlog je to sto je, iako se proteze na punih 5 brojeva, ipak prekratka. Htio je Boseli mnogo, mnogo je i uradio, ali je ipak i to, na kraju, nedovoljno. Zamisao o 3 crtaca je fantasticna, i moram priznati da su, za moj ukus, sva trojica odradili fantastican posao, ali recimo da ipak Toriceli malo prednjaci.
Prvi dio price, koji crta Feri, odmah nam otkriva glavnog negativca, daje naznake sta ce se desavati i podsjeca nas na prijasnje susrete sa njim. Kad malo pogledam, ne znam ni sta to kandiduje Kandraksa za velikog neprijatelja, u prvoj prici on djeluje fakticki samostalno, slicno kao i Rakosi i prica je vise nekakav omaz prastarim horor filmovima, bar meni tako djeluje. Sto bi rekli "nostalgicari", atmosfera je mracna, Feri je dobro docarava, ali na tome i ostaje. Nista se posebno ne desava. Drugi dio nije vrijedan paznje, umjesto Kandraksa glavni negativac mogao je biti i neki cirkuski hipnotizer, svejedno je. Ali u trecem susretu, Boseli odmah puca na veliko. U igru su umjesani Gambit, Frida, Mardzi, Tonka, svima prijeti neposredna opasnost, a Zagor ne moze biti na vise mjesta istovremeno (ili mozda moze?) Ocigledni su Boselijevi omazi Demonima ludila, ima mnogo dijelova gdje ni citalac ni Zagor ne znaju sta se stvarno desava, a sta Zagor sanja. Svidja mi se i kontinuitet u prici, Zagor i Ciko nisu odmah u Darkvudu, niotkuda, vec nastavljaju prethodnu avanturu. Ono sto je mozda zamjerka je da je na ovaj uvodni dio price potroseno 2 ipo broja, i po takvoj razradi, siguran sam da bi sve ispalo neuporedivo bolje da je autor imao na raspolaganju bar nekih 7-8 brojeva, ali sta je, tu je.
U drugom dijelu price, imamo pravu epsku fantastiku, sjajno nacrtanu, sa svim elementima zanra, i preplitanjem sa stvarnim mitovima. Dosadan sam, ali ostaje zal sto se tamo nije zadrzao duze. Ovako je sve moralo biti donekle zbrzano, sto je velika steta. Ovako ispade da je dodir Zagora sa EF-om Sklavijeva zajebancija u Golnoru i Princ vilenjaka, koji je ipak specijalni broj, a svi znamo da specijali bas i nisu neke price koje izuvaju iz cipela, najvise zbog limitiranog broja stranica da se nesto vise kaze u stripu kakav je Zagor. Uprkos svemu, ovaj dio price mi je najbolji i nadam se da cemu u nekom naarednom Kandraksovom povratku opet vidjeti sve ove likove i njihovu zemlju.
Treci dio je opet povratak u Darkvud, i konacni obracun. Marcelu mozda ide i najslabija ocjena od crtaca, ali je ipak posao odradio korektno. Zamjerka je sto Darkvudski rat nije vecih razmjera, ali valjda nije bilo mjesta za to. Produbljivanje keltskih motiva nastavlja se, a Kandraks je jaci nego ikad, i da nema pomoci sa strane, sumnjam da bi se dobro zavrsilo po Zagora.Slag na tortu je pojavljivanje Fride i Gambit, pa makar i ovako, nisu to bas cesti dogadjaji u serijalu.
Da rezimiram, jedan keltski druid konacno dobija tretman u prici kakav zasluzuje, ako ga vec ubacujete kao velikog neprijatelja. Mocni saveznici sa obje strane, iznenadni obrati, preplitanje svjetova, sveopsti rat, to je nesto sto se ocekuje kad vec na scenu ubacite takvog lika u strip u kojem je sve moguce, i nema limita. Ipak, ocjene i nisu sve za 10, ako cemo iskreno, najvise zbog toga sto prica nije razradjena na mnogo vise stranica, ali iz bog toga sto je nije Toriceli crtao do kraja, poslije Ferijevog dijela. Ipak, desetke ostavljam, jer su mnogo losiji stripovi ocijenjeni tim ocjenama, iz ciste nostalgije, pa neka ovo bude moja nostalgicna ocjena za prvo citanje ove price, iako je to bilo tek prije nekih 6-7 godina :)

Edited by - Elderane84 on 13/04/2015 21:44:13
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/04/2015 : 10:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da cujem vase misljenje koje su epizode mogle ispasti jos bolje da su ih kojim slucajem nacrtali drugi crtaci? Zadrzite se u granicama realnosti, tj. u obzir dolaze samo crtaci koji su u datom momentu izlaska epizode radili na serijalu.

- Povratak Kandraxa: umjesto mixa od tri crtaca, da je Ferri odradio pricu od pocetka do kraja.
- Zimska Zmija i Svemirska braca: Ferri do kraja, umjesto Bignottijevog brljanja.
- Sedam gradova Cibole: Andreucci umjesto Chiarolle.
- Prokleto zlato : Ferri umjesto Gambe.
- Posljednji Viking: Ferri umjesto Segne.
- Vukodlak: Ferri umjesto Donatellija.
- Dugo putovanje: Della Monica umjesto Chiarolle.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/04/2015 : 10:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Poslednji Viking, definitivno. Sa Ferrijevim crtezom ova epizoda bi isla u Top 10 prica serijala.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/04/2015 : 12:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Burattini postavio na svoj fb profil jednu Andreuccijevu ilustraciju od prosle godine. Bas sad kada se zaostrila prica o Ferrijevom nasljedniku od broja 601. Slucajnost?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/04/2015 : 12:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Burattini postavio na svoj fb profil jednu Andreuccijevu ilustraciju od prosle godine. Bas sad kada se zaostrila prica o Ferrijevom nasljedniku od broja 601. Slucajnost?

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/04/2015 : 13:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Naravno da mi Feri nije bio na pameti kad sam davao jedinice. taj prvi dio mi se ustvari i svidio i može, kako si i naveo, stajati kao zasebna cjelina, jer ima svoj kraj. jedinice sam dao radi ukupnog dojma nakon čitanja onih kasnijih epizoda, jer mi se rijetko desi da ne mogu pročitati Zagora do kraja, a ovdje sam to jedva uspio. I jedinice i desetke su sve legitimne ocijene, tako da ne vidim razloga da se moramo opravdavati zbog njih. Inače ja na recenzijama obrazložim ocijene, ali ovdje nisam smatrao potrebnim, jer sam mišljenje ranije obrazložio na forumu.
quote:
Originally posted by Elderane84

Kao sto i rekoh, ostavio sam komentar na recenziji, a ne samo ocjene, samo sam htio opet da procitam... Nadam se da ce biti i adrianovog komentara zasto su sve jedinice date, pa cak i Feriju :)
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-114-118-povratak-kandraxa/438/

Dakle, poslije treceg citanja da ostavim i komentar :) Ova prica je definitivno imala potencijala da postane najbolja prica serijala, ali iz nekoliko razloga to ipak nije postala... Osnovni razlog je to sto je, iako se proteze na punih 5 brojeva, ipak prekratka. Htio je Boseli mnogo, mnogo je i uradio, ali je ipak i to, na kraju, nedovoljno. Zamisao o 3 crtaca je fantasticna, i moram priznati da su, za moj ukus, sva trojica odradili fantastican posao, ali recimo da ipak Toriceli malo prednjaci.
Prvi dio price, koji crta Feri, odmah nam otkriva glavnog negativca, daje naznake sta ce se desavati i podsjeca nas na prijasnje susrete sa njim. Kad malo pogledam, ne znam ni sta to kandiduje Kandraksa za velikog neprijatelja, u prvoj prici on djeluje fakticki samostalno, slicno kao i Rakosi i prica je vise nekakav omaz prastarim horor filmovima, bar meni tako djeluje. Sto bi rekli "nostalgicari", atmosfera je mracna, Feri je dobro docarava, ali na tome i ostaje. Nista se posebno ne desava. Drugi dio nije vrijedan paznje, umjesto Kandraksa glavni negativac mogao je biti i neki cirkuski hipnotizer, svejedno je. Ali u trecem susretu, Boseli odmah puca na veliko. U igru su umjesani Gambit, Frida, Mardzi, Tonka, svima prijeti neposredna opasnost, a Zagor ne moze biti na vise mjesta istovremeno (ili mozda moze?) Ocigledni su Boselijevi omazi Demonima ludila, ima mnogo dijelova gdje ni citalac ni Zagor ne znaju sta se stvarno desava, a sta Zagor sanja. Svidja mi se i kontinuitet u prici, Zagor i Ciko nisu odmah u Darkvudu, niotkuda, vec nastavljaju prethodnu avanturu. Ono sto je mozda zamjerka je da je na ovaj uvodni dio price potroseno 2 ipo broja, i po takvoj razradi, siguran sam da bi sve ispalo neuporedivo bolje da je autor imao na raspolaganju bar nekih 7-8 brojeva, ali sta je, tu je.
U drugom dijelu price, imamo pravu epsku fantastiku, sjajno nacrtanu, sa svim elementima zanra, i preplitanjem sa stvarnim mitovima. Dosadan sam, ali ostaje zal sto se tamo nije zadrzao duze. Ovako je sve moralo biti donekle zbrzano, sto je velika steta. Ovako ispade da je dodir Zagora sa EF-om Sklavijeva zajebancija u Golnoru i Princ vilenjaka, koji je ipak specijalni broj, a svi znamo da specijali bas i nisu neke price koje izuvaju iz cipela, najvise zbog limitiranog broja stranica da se nesto vise kaze u stripu kakav je Zagor. Uprkos svemu, ovaj dio price mi je najbolji i nadam se da cemu u nekom naarednom Kandraksovom povratku opet vidjeti sve ove likove i njihovu zemlju.
Treci dio je opet povratak u Darkvud, i konacni obracun. Marcelu mozda ide i najslabija ocjena od crtaca, ali je ipak posao odradio korektno. Zamjerka je sto Darkvudski rat nije vecih razmjera, ali valjda nije bilo mjesta za to. Produbljivanje keltskih motiva nastavlja se, a Kandraks je jaci nego ikad, i da nema pomoci sa strane, sumnjam da bi se dobro zavrsilo po Zagora.Slag na tortu je pojavljivanje Fride i Gambit, pa makar i ovako, nisu to bas cesti dogadjaji u serijalu.
Da rezimiram, jedan keltski druid konacno dobija tretman u prici kakav zasluzuje, ako ga vec ubacujete kao velikog neprijatelja. Mocni saveznici sa obje strane, iznenadni obrati, preplitanje svjetova, sveopsti rat, to je nesto sto se ocekuje kad vec na scenu ubacite takvog lika u strip u kojem je sve moguce, i nema limita. Ipak, ocjene i nisu sve za 10, ako cemo iskreno, najvise zbog toga sto prica nije razradjena na mnogo vise stranica, ali iz bog toga sto je nije Toriceli crtao do kraja, poslije Ferijevog dijela. Ipak, desetke ostavljam, jer su mnogo losiji stripovi ocijenjeni tim ocjenama, iz ciste nostalgije, pa neka ovo bude moja nostalgicna ocjena za prvo citanje ove price, iako je to bilo tek prije nekih 6-7 godina :)

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/04/2015 : 14:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče epizoda koje bi bile još bolje s nekim drugim crtačem odmah se sjetim Nestalog istraživača, Ferri bi to puno bolje napravio od onog sušičavog Marcella.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6883 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 14/04/2015 : 14:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ah, Jerry... pusti te specijalce... uglavnom je to sve reciklaža i ispod prosjeka... nije to na razini sjevernoameričke sage, koju si (negdje si rekao) čitao i uživao u njoj... Volio bih čuti tvoje mišljenje o "Ponekad se vraćaju" jer nostalgičari misle da je to pravi sci fi u rangu Nathana... vi nathanovci bi morali reći da li je to takav teški sci fi ili samo nagoviještaj JA sage odnosno zanimljivijeg čitanja.

Deecay nije shvatio. Možda ćeš ti. ;)

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sr-549-550-ponekad-se-vracaju/1350/

EDIT:

Možda je vrijeme, da se osvježi recenzija sa novim VČ&Ludens naslovnicama.

Shvatio je DeeCay sve, ja se njemu divim kako se covjek ne zeli zamjerit nikome i iskulira sve. Vjerujem da bi, da nije tako miroljubiv, podijelio keceve za pricu i scenarij ali eto nije takav.
Ja neke druge recenzente ne mogu shvatiti ali dobro

loading...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 14/04/2015 : 18:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Blažen bio Bure kada bi takvo nešto ostvario

Smatram da bi Prokleto zlato sa Ferrijem bila jako dobra i kompletna priča.
Ovako ju je Gamba,kojeg smatram najgorim crtačem na Zagoru ikada,potpuno uništio.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/04/2015 : 18:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Smatram da bi Prokleto zlato sa Ferrijem bila jako dobra i kompletna priča.
Ovako ju je Gamba,kojeg smatram najgorim crtačem na Zagoru ikada,potpuno uništio.

Slazem se!
Takodje bi i Demonska knjiga imala jos kultniji status da ju je crtao Ferri!
Takodje bih voelo da je Dugo putovanje crtao neko drugi, a ne Chiarolla. Na primer Andreucci.

A Chiarolla mi uopste ne smeta u Sedam gradova Cibole.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/04/2015 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ovaku na prvu, žao mi je što "Veliku zavjeru" nije Ferri crtao. Nije Donatelli za epske priče.

Iako Cassarovi nisu ništa previše upropastili u "Demonskoj knjizi", ostaje žal što to nije crtao "crni" Ferri. To bi bio pun pogodak.

Htio bih vidjeti jednu pravu horor priču od Chiraolle. Neki zabačeni prljavi lučki gradić u kojem se dešavaju čudne pizdarije. To bi bilo za njega. U biti, da nije bilo Andreuccija, ja bi "Morsku stravu" dao Chiraolli. Sedam gradove Cibole je vrhunski nacrtao. Ne bih ga tamo mijenjao ni za koga. Usuđujem se reći, da bi i "Morska strava" dobro ispala. :)
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/04/2015 : 18:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da cujem vase misljenje koje su epizode mogle ispasti jos bolje da su ih kojim slucajem nacrtali drugi crtaci? Zadrzite se u granicama realnosti, tj. u obzir dolaze samo crtaci koji su u datom momentu izlaska epizode radili na serijalu.

- Povratak Kandraxa: umjesto mixa od tri crtaca, da je Ferri odradio pricu od pocetka do kraja.
- Zimska Zmija i Svemirska braca: Ferri do kraja, umjesto Bignottijevog brljanja.
- Sedam gradova Cibole: Andreucci umjesto Chiarolle.
- Prokleto zlato : Ferri umjesto Gambe.
- Posljednji Viking: Ferri umjesto Segne.
- Vukodlak: Ferri umjesto Donatellija.
- Dugo putovanje: Della Monica umjesto Chiarolle.

Sedam gradova Cibole- ne bi mijenjao Chiarollu,to mu je jedina majstorski nacrtana epizoda,u svakoj idućoj swve lošiji

Posljednji viking-definitivno Ferri,kakva bi to majstorija bila u onom obračunu sa vikinzima čudovištima

Vukodlak -ni Ferri ne bi izvukao tu epizodu

Prokleto zlato-isto tako Ferri,uz doradu scenarija i priče

i definitivno Ferri u Svemirskoj braći i Zimskoj Zmiji

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/04/2015 : 18:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Bignottijev dio u Zimskoj zmiji bi dao Nucciu i onda sve to objavio u luksuznoj A4 formatu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/04/2015 : 18:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni očekivao da biste skoro sve crtače zamijenili Ferrijem...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/04/2015 : 19:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zaboravih na specijal Anđeo smrti koji mi je baš odličan kada je u pitanju priča ali crtež je debelo zakazao, usudio bih se reći da bi to bilo tko drugi bolje napravio od Dottija, ako maknem Chiarollu i Cassarove.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 14/04/2015 : 19:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Dotti, iako su mu to jedno od lošijih radova u karijeri, je razvalio u oba svoja rada na Zagoru. A ovaj ideju da Ferri crta i drugi dio trećeg Kandraxa neda mi se ni komentirati.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 14/04/2015 : 19:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Ma trebalo je izbaciti sve crtače osim Ferrija.

Edited by - Zoroasterixx on 14/04/2015 19:30:24
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 14/04/2015 : 20:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Što se tiče epizoda koje bi bile još bolje s nekim drugim crtačem odmah se sjetim Nestalog istraživača, Ferri bi to puno bolje napravio od onog sušičavog Marcella.

Mnoge bi price Ferri popravio sa svojim crtezom ali ovo sigurno nije jedna od njih.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 14/04/2015 : 20:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozes li ovdje staviti tu illustraciju? EDIT: Nista, naso sam. Kad bi to bar nesto znacilo...

Edited by - hamzik on 14/04/2015 20:24:37
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2015 : 20:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mislim da Della Monica iz onog doba ne bi bio bolji od Chiarolle u Dugom putovanju, bez obzira na sve nedostatke i neomiljenost potonjeg. Meni je tu sasvim dobro legao "divljiji" Zagor.

Tako da glas dajem Ferriju umjesto Segne u Posljednjem Vikingu, dijelom i zbog nostalgije jer mi je ova priča bila strašno draga kao klincu (Vikinzi + varijacija Američke odiseje + čudovišta), ali me razočarala pri ponovnom čitanju prije nekoliko godina.

Zapravo, vjerujem da bi bilo tko drugi bio bolji od Segne, kao i svim pričama koje je on unakazio nacrtao.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/04/2015 : 20:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Zaboravili ste reći, da je Bure stavio i Chiraollinu naslovnicu. :)
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 14/04/2015 : 20:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ma najbolje bi bilo staviti Cassaro da crtaju naslovnice, Chiarolla da crta sve kolorce, Laurenti na redovnoj. Nuccia i Rubinija pod hitno odstraniti sa serijala te dovesti talentovanije crtace iz Mister Noa. Verniju dozvoliti da mu se tek svake 7 godine objavljuju epizode. Burattinija odstraniti sa serijala kao glavno i dovesti scenariste iz Dylan Doga a Priscu i Barisonu ne dozvoliti da cak izgovore Zagorovo ime a kamoli da crtaju na njemu.
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.09 seconds. Snitz Forums 2000