Odlicno. Vidim da Gotham nije omiljen medju ljubiteljima superherojstine, ali Gotham nije (jos) superherojska serija, vec samo uvod. Meni je sasvim dobra i radujem se novim epizodama. Sto se ostalih tice, The Flash veze sa Arrow nema, ko nije gledao, nemojte uopste dovoditi te 2 serije u vezu, osim sto su u istom univerzumu. Skroz drugaciji pristup. Karterica je totalno osvjezenje, i za sada fantasticna serija. Jedino Arrow zna zastekati, stvarno ima ocajnih dijelova, ali moze se gledati, zabavno je.
Uh, bit će mi zbilja žao kada Agent Carter dođe svome kraju. Ova zadnja epizoda bila je bomba, doslovce. Ok, viđat ćemo ju još u filmovima. Ali ipak je lijepo vidjeti nešto gdje je ona u centru pažnje. I šteta je ne iskoristiti talent Hayley Atwell.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ja malo kasnim s Gothamom, sad sam baš pogledao The Blind Fortune Teller. Monaghan je mrak glumac, pratim ga i u Besramnicima i njegova interpretacija Jokera (ako će biti Joker?)je OK iako mislim da je previše kopirao Nicholsona i to mu zamjeram. Malo mi ide na živce Fish, previše mi je soft no, zato je tu predobar Taylor kao Pingvin i meni osobno odlični Michael Smith kao Nygma. Sve u svemu jedna vrlo dobra serija. Samo naprijed, veselim se novim epizodama i drugoj sezoni.
SPOILER Očekivao neki filler sa Sif, a kad ono... Očekivao da će Skyino stanje provlačit tajno još kojih 5 epizoda, a kad ono... Očekivao da će Mack i Bobbi provlačit tajnu još dugo, a kad ono...
Nema više dosade i sporosti u S.H.I.E.L.D.-u. Vrhunska serija!
I kaj su sad na kraju Mack i Bobbi? Hydra nisu, zli nisu, ali koji k.... rade?
Jel to možda neki prolog za događaje koji će nastati Civil Warom? Hoće li u seriji Jemma, Mack i Bobbi biti na Iron-Manovoj strani, a ostatak ekipe na Captainovoj? Bumo vidli. SPOILER END
Jel gleda tko Daredevila? Serija rastura skroz.... Glumci,scenarij ma baš sve je prva liga Superhero serije su me već smorile i od svih sam odustao, ali ovo je nešto fenomenalno