Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/04/2015 : 22:17:33
|
Espositovcima treba uvaliti jaaako puno scenarija, a posebno one koje dobivaju fantastična braća Cassaro ili "propao Mister No, pa crtamo Zagora" braća Di Vitto... Iako potonje mogu podnijeti. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 27/04/2015 : 22:38:45
|
Oko braće Di Vitto se ne slažem s većinom foruma, pa čak ni s ljudima s kojima inače dijelim sličan ukus. Vjerojatno sam i ja pomalo subjektivan zbog Mister Noa, ali ne bi ih nikako stavljao u "ajme majko" ligu :) |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/04/2015 : 23:33:32
|
Danas sam čitao Krv Apača i ostao šokiran kakvu odličnu priču su dali ''fantastičnoj dvojci''. Kada je u pitanju neka glupost ne bude ti ni žao ali ovo baš bode za oči. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
Džedson
Average Member
![](avatars/alien0010.gif)
535 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 28/04/2015 : 12:30:31
|
u najkraćim crtama, jer sam sve ljenji za bilo što napisat
- dvije ultra jednostavne i pravocrtne pričice, povezane isključivo mjestom radnje i vizijom na kraju. 81 stranica za onu u prapovijesti
- nakrcano akcijom u toninellijevskim količinama. to odgovara braći eksplozito, koji vole crtati ljude u pokretu, letu, makljaži
- akrobat shane ima stanovitu karizmu, i njega ću najbolje zapamtiti odavde. zagoru pašu ti likovi sa nekom čudnom osobinom. eksplozitovci su mu dali vrlo karizmatičan izgled, a čovjek se može ogledati sa zagorom na njegovom terenu, u krošnjama drago mi je da nije poginuo, i nadam se da ćemo ga vidjeti još neki put
|
|
mesar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
394 Posts
Member since 27/04/2015 |
Posted - 28/04/2015 : 19:12:48
|
Kada ovaj strip stiže u Sloveniju kupiču odmah i prečiteču na mah,jer to je Zagor.Meni lično su sve epizode zakon,volim taj strip,odrastao sa Ferrijem i Donatelijem.Ne smetaju mi novi crtači(več navikao).Imam sve od SD i LUD,Libellus kolekciju popuniču uskoro.A sa bivše Yuge nabaviču legendarnu 13 ZS i to je to,naravno pratiču sve što stigne novo od Zagora,lp. |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/04/2015 : 20:07:04
|
Pa mora ići do kosti i opravdati svoje ime, kakav bi to mesar bio da fušeri. ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 28/04/2015 : 22:20:44
|
Lako moguće da je tellerov sin, ali i da posta što mu tata kaže. A ako se osobno teller vratio, evala! ![](hail.gif)
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
|
mesar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
394 Posts
Member since 27/04/2015 |
Posted - 29/04/2015 : 11:25:49
|
Teller je samo jedan kao i Zagor, a obojica su legende.I ja čekam da se vrati na forum,jer su njegovi komentari super,lp. |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/04/2015 : 14:08:24
|
TO bi mi se moglo svidjeti.quote: Originally posted by VALTER
Na početku maxija Chico pjeva pjesmu Graziana Romanija o sebi. Dobra Burattinijeva fora.
|
|
ike666
Average Member
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 29/04/2015 : 23:17:52
|
Pročitao upravo... Odlično! Akcija punim gasom od prve do zadnje strane. Jedan od boljih maxija, ovako po sjećanju uz Ratnike možda i najbolji. Buratini je pokazao da može, a o crtežu se neću ponavljati. Kao što je neko prije napisao - Shane je negativac s potencijalom za daljnju upotrebu. Moja preporuka! |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
goghy
Average Member
![](avatars/robotnic.gif)
Croatia
649 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 30/04/2015 : 16:50:48
|
Da, jedan jako dobar maxi, iako malo prejednostavan u samoj radnji, ali za ova vremena i ne treba mi nista sto trazi bas previse mozganja,.. I zato palac gore! |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Posted - 30/04/2015 : 17:58:19
|
Nije loša priča, naročito kada se imaju u vidu prethodni maxiji, od kojih su tek prva dva odlični. Ali 49 kuna ne vrijedi. |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2015 : 20:31:26
|
Meni se svidio prethodni a vjerujem da ni ovaj neće zakazati. Bez obzira na kvalitetu priče ne vrijedi ni jedan 49 kn jer je to trenutno najskuplje kiosk izdanje. |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 30/04/2015 : 21:02:28
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Meni se svidio prethodni a vjerujem da ni ovaj neće zakazati. Bez obzira na kvalitetu priče ne vrijedi ni jedan 49 kn jer je to trenutno najskuplje kiosk izdanje.
Ne vridi ali da je izaša u HC izdanju bez problema bi iskešira 150 kn za njega, onda bi vridilo.![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2015 : 21:14:47
|
quote: Originally posted by mpavin
Meni se svidio prethodni a vjerujem da ni ovaj neće zakazati. Bez obzira na kvalitetu priče ne vrijedi ni jedan 49 kn jer je to trenutno najskuplje kiosk izdanje.
Ne vridi ali da je izaša u HC izdanju bez problema bi iskešira 150 kn za njega, onda bi vridilo.![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
Kako bi vrijedio? Koliko se sjećam (a dobro se sjećam) dok je Ludens radio HC verzije maxija bile su samo 1 kn skuplje od mekokoričnih tako da ti je usporedba skroz promašena. |
Edited by - DODSFERD on 30/04/2015 21:15:20 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Posted - 30/04/2015 : 21:31:53
|
Mislio je Mpavin da objavi Libellus na kvalitetnijem papiru i u 350 primjeraka, puna cijena 196, promotivna 156. Tad bi vam bila puna usta kako to i nije puno. |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2015 : 21:38:11
|
Nigdje nije naveo da je mislio na Libellus, ali o tome nema smisla ni počinjati raspravu jer su ogromne razlike u samoj kvaliteti izdanja i tiražu što opet ne znači da sva Libellusova izdanja vrijede toliko koliko koštaju.
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21393 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/05/2015 : 23:18:11
|
quote: Originally posted by Leonid
Odlično da su Espositovci,ne bih kupio da je crtač Chiarolla,Di Vitto ili Cassarovi.
quote: Originally posted by velka031
Espositovcima treba uvaliti jaaako puno scenarija, a posebno one koje dobivaju fantastična braća Cassaro ili "propao Mister No, pa crtamo Zagora" braća Di Vitto... Iako potonje mogu podnijeti.
Danas sam čitao Krv Apača i ostao šokiran kakvu odličnu priču su dali ''fantastičnoj dvojci''. Kada je u pitanju neka glupost ne bude ti ni žao ali ovo baš bode za oči.
kad sam već u priči oko Zagora,voleo bih prodiskutovati i oko nečega što mi je odavno zapalo za oko.
Ovde su Zagorovci (ili Zagorofili,kako god) momci/ljudi u kasnim dvadesetim,tridesetim,ali i četrdesetim.Znači ozbiljna publika sa popriličnim čitalačkim stažom.
Sa druge strane imamo braću Kasarove i Kjarolu,nesumnjivo kvalitetne crtače,iako su uneli prilično nesvakidašnji grafizam kod ovog serijala.Ajde da tu svrstam i Di Vitove,slična je priča.
Na velikom broju topika,puno je komentara kao ove što sam kvotovao. I to me totalno zbunjuje.
Ajde,i meni su Kasarovi išli na qrac u Marti Misteriji dok sam bio klinac;kao što su mi išli na istu stvar i skoro svi crtači Kena Parkera.Sa vremenom se to promenilo.Zavoleo sam (što verujem da je i normalno) crtače kao što su Milaco,Kalegari,Trevisan,...ali i Kasarove i njima slične.Kjarolin crtež me je odmah kupio kod strica Martija,a i Di Vitovi su mi uglavom gotivni bili kod Mister Noa.
Još nisam imao u rukama Zagora kojeg potpisuju Vitovi,ali još kako sam uživao u Zagoru od Kasarovih i Kjarole.Meni epizode sa ovim crtačima deluje drugačije i ozbiljnije nego kod drugih crtača.I baš ih cenim i smatram jako dobrim. Ali sa druge strane,vidim da se većina zgrožava sa njihovim crtežom.
wtf?
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 01/05/2015 23:36:23 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 01/05/2015 : 23:52:00
|
quote: Originally posted by anto Sa druge strane imamo braću Kasarove i Kjarolu,nesumnjivo kvalitetne crtače
![](icon_smile_tongue.gif)
![](http://oi60.tinypic.com/or2pp3.jpg) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|