Author |
Topic |
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 27/04/2015 : 13:31:53
|
drugo nije ni za očekivat od austrijske aristokracije. Zagor je uzalud vjerovao u civiliziranost tog plemičkog taloga. quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by adriano
htio je spasiti živote žena i djece u karavanu koji su bili u životnoj opasnosti. Obračunao bi se sa vodičima nakon bitke sa indijancima.
one žene što su se smijale kad su im muževi ubijali indijance?
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/04/2015 : 14:01:29
|
Momci, stvarno ne vidim svrhu ove rasprave o pljuvanju prema Zagoru kao covjeka i lika; stavise, ne znam zasto smo svi uopste reagirali na jakijeve gluposti, i odnijeli raspravu u ovom smjeru. On rijetko kaze ista pozitivno o bilo cemu sto vecina nas cijeni.
Ovaj topic sluzi da se Zagor prezentira pozitivno kao lik i kao strip; bilo koji suvisni komentar koji nema veze za DJ-ovim izdanjem je manje-vise spam.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/04/2015 : 14:07:13
|
quote: Originally posted by VALTER
Objasnio jest, ali objašnjenje je tanko: poubijat ću Kiowe da osveta ne bi pala na sva indijanska plemena. Činjenica je da je Zagorova politika licemjerna, njegovo mirotvorstvo ionako može koristiti samo jačoj strani, što je lijepo prikazano u Demonu ludila, kada vrač Mohawka ima vizije budućnosti.
Tako je! U biti zagor je rasist samim svojim nastupom: JA ću donijeti mir u Darkwood.Ko da indijancima treba neki bijelac da se miješa i dijeli pravdu domaćima. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 30/04/2015 : 11:39:35
|
DJ, je'l ono sto si stavio na Fejs stvarno cijena ovog izdanja? Ako jeste, to je stvarno fantasticno. Samo par dolara skuplje od redovnog MW izdanja, a dvjesto stranica se vise dobije. Izgleda da se isplati stampat 1000 komada umjesto 500, jer iskreno mislim da ce i za balkance ovo biti pristojna cijena.
Svaka cast. :) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/04/2015 : 12:13:33
|
MW je u striparnicama išao po 55 kn, ako Zagor bude unutar 100 kn to će biti odlično. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
logossun
New Member
135 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 28/05/2015 : 07:48:27
|
Pozdrav! Samo sam htio čestitati na pothvatu, evo osvanuo je Zagor u Diamond Previewsima i baš ga reklamiram za predbilježbe! Zapravo me začudilo a) što ga je Diamond uopće dopustio, jer su imali "veliko rezanje" manjih izdavačkih kuća prije nekoliko godina, b) što je jeftin a u boji... Isto tako se nadam da će prođa biti dovoljna da ga Diamond i dalje drži, odnosno da bude prilike i za druge albume. Sjećam se da se prije desetak godina i sam Kubert čudio kako je njegov Tex (ako se ne varam) nikako proošao na predbilježbama pa nije tada bio odštampan... U svakom slučaju, SVAKA ČAST! d. |
Denis Pajtak, 0981320580, logossun@gmail.com |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 28/05/2015 : 09:37:23
|
quote: Originally posted by acestroke
DJ, je'l ono sto si stavio na Fejs stvarno cijena ovog izdanja? Ako jeste, to je stvarno fantasticno. Samo par dolara skuplje od redovnog MW izdanja, a dvjesto stranica se vise dobije. Izgleda da se isplati stampat 1000 komada umjesto 500, jer iskreno mislim da ce i za balkance ovo biti pristojna cijena.
Svaka cast. :)
Ne znam kako mi je prosao ispod radara ovaj reply i to jos od suradnika. Sorry Ace! Da $15.99 to je pravi "list price". To mi je i bila ideja kako sto najpovoljnije, ali ujedno i najkvalitetnije ljudima i striparnicama dati Zagora. Inace prije dva tjedna dobio sam probni primjerak i necu zazivati nesrecu (jer nikad se ne zna sa stamparijama), ali samo cu reci da sam bio vrlo zadovoljan. Bit ce i nekoliko iznenadenja unutar ove knjige, ali o tome u slijedecih nekoliko tjedana. Malo po malo. |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 28/05/2015 : 09:47:33
|
quote: Originally posted by logossun
Pozdrav! Samo sam htio čestitati na pothvatu, evo osvanuo je Zagor u Diamond Previewsima i baš ga reklamiram za predbilježbe! Zapravo me začudilo a) što ga je Diamond uopće dopustio, jer su imali "veliko rezanje" manjih izdavačkih kuća prije nekoliko godina, b) što je jeftin a u boji... Isto tako se nadam da će prođa biti dovoljna da ga Diamond i dalje drži, odnosno da bude prilike i za druge albume. Sjećam se da se prije desetak godina i sam Kubert čudio kako je njegov Tex (ako se ne varam) nikako proošao na predbilježbama pa nije tada bio odštampan... U svakom slučaju, SVAKA ČAST! d.
Hvala! Da nije lako s americkim striparnicama, narucuju vrlo ziheraski, sto je naravno razumnjivo. Inace, nema uopce zime za Zagora i distributera. Diamond Comics ce ga sigurno i dalje ponuditi slijedece knjige jer vec dvije godine imaju moje Magic Windove u ponudi, prvih 7 brojeva kao i Entropy od Radoje/Well-Beeja, a bome prosle godine imali su i dva stripa za FCBD. Tako da nema frke s njima. Ja sam vec njihov stari, uhodani friend!
A sto se tice jeftine cijene... To se ja tako uvijek igram sa svojim ulogom, kockarski, ono da ljudi budu zadovoljni, da striparnicama bude povoljno pa da vise naruce... Cijena je dakako preniska i moram prodati fakticki citav tiraz da vratim novac ulozen u izradu izdanja, pogotovo sto sam u zadnji cas jos podebljao papir unutar knjige, kao za svaki slucaj. (Fali mi rkljus smajli ) |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 28/05/2015 : 10:05:55
|
quote: Originally posted by DODSFERD
MW je u striparnicama išao po 55 kn, ako Zagor bude unutar 100 kn to će biti odlično.
Tesko se mjeriti po toj cijeni MW-a posto mu je ta cijena kod nas bila barem 30% pre niska. Postarina i carina ubijaju. Drago mi sto Higher Ground Comics iz Varazdina to narucuje direktno od distibutera (Diamond Comicsa) pa ja ne dolazim u iskusenje i razmisljam jel je to dobra cijene, ne sikiram se koliku ce carinu nabaciti i ostalo... |
|
|
logossun
New Member
135 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 28/05/2015 : 17:40:56
|
Dapače, naručujem iz Belgije jer mi se od rada s Diamondom (i poštarinom i carinom) potpuno zamračio um, tako da - Europa ili ništa :-)) Platim malo više, ali glavobolje je tri puta manje i stripovi su u puno boljem stanju. Što više čitam o ovom tvom izdanju, to me više zanima kako izgleda Nije daleko 7.-8. mjesec :-) Cheers! d. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 28/05/2015 : 19:11:52
|
quote: Originally posted by logossun
Dapače, naručujem iz Belgije jer mi se od rada s Diamondom (i poštarinom i carinom) potpuno zamračio um, tako da - Europa ili ništa :-)) Platim malo više, ali glavobolje je tri puta manje i stripovi su u puno boljem stanju. Što više čitam o ovom tvom izdanju, to me više zanima kako izgleda Nije daleko 7.-8. mjesec :-) Cheers! d.
Samo cu reci jedno sto se tice izgleda izdanja... Cilj mi je da ovo bude najbolje izdanje Zagora na svijetu za sva vremena, a istovremeno dosta pristupacno za "obicne" ljude. Djeluje ambiciozno, ali tako je. Po probnom primjerku, uspjeli smo. Sad se samo molim da nesto stamparija ne zezne u zadnji cas jer opasno je praviti razanj dok je zec u sumi, a pogotovo je opasno hvaliti se. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 29/05/2015 : 08:09:35
|
Jedna priča u jednoj knjizi, odabrane uistinu dobre stvari, boja (ali vrhunska), i socijalistička narodna cijena Uopće nisi fer, nitko ti se drugi ne može ni približiti da ima sve ovo
Za sve zagoromanijake mislim da ćeš postati svetac. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
hamzik
Junior Member
Sweden
406 Posts
Member since 27/04/2012 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/05/2015 : 21:02:03
|
Fina lovecraftijanska pričica; ovo bi se moglo rasprodati. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|