forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor: TOP 25
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/05/2015 : 12:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Ipak, vjecita lista ostaje ipak ona na komentarima recenzija, traje vec godinama i nadogradjuje se stalno.

da, lista sa 3 Čiko specijala među prvih 5 Zagora, to je sigurno prava lista haha

ali da se to odvoji pod posebnog junaka "Čika" onda ostaju Zagori i to je već realna lista, jer Čiko spec ne spadaju tamo

Edited by - Koresh on 01/05/2015 12:53:54
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2015 : 12:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Naročito je pretenciozno to (samo)tituliranje zagorovaca i zagorologa. Nisam niti zagorovac, ni teksovac, ni princvalijantovac, ni bluberijevac, ni asteriksovac, ni magično jetarovac, ni kenparkerovac - a opet vrlo dobro poznajem sve ove serijale i u stanju sam meritorno razgovarati o njima.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/05/2015 : 13:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Naročito je pretenciozno to (samo)tituliranje zagorovaca i zagorologa. Nisam niti zagorovac, ni teksovac, ni princvalijantovac, ni bluberijevac, ni asteriksovac, ni magično jetarovac, ni kenparkerovac - a opet vrlo dobro poznajem sve ove serijale i u stanju sam meritorno razgovarati o njima.

Pravi Zagorovac mora :
1. Voljeti Zagora kao samog sebe
2. Potrošiti na Zagora bar 5000 kn godišnje
3. Bar jednom dnevno reći "Tisuću mu skalpova" ili "Svih mi bubnjeva"
4. Učiti svoju djecu da je Zagor najveći junak
5. Dijeliti besplatno kopije Zagora neznalicama
6. Pročitati bar jednu epizodu na dan
7. Znati što se dogodilo u svakoj epizodi
8. nositi Zagorovu majicu
9. Bar jednom u životu posjetiti sjeveroistočnu Ameriku
10. Izraditi kopiju Zagorove sjekire
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/05/2015 : 14:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Možete filozofirati kako god hočete, ali best of liste na kojoj nema Osvete vudu, Tajne Fride Lang, Tajanstvenog Samostana, Povratka Caina nisu dobre liste.

Slazem se! Sve nabrojane epizode se nalaze na mojoj listi top 150 :D

1. Demon ludila (Divovi dobra i zla)
2. Američka odiseja
3. Ukleta zemlja
4. Fanta Chico
5. Zagor protiv vampira (Tjeskoba)
6. Sveti brijeg (Hiljadu lica straha)
7. Izgubljeni svijet
8. Zagor protiv Supermikea
9. Morska strava
10. Crna duša
11. Demonska Maska
12. Ratnik Pekot
13. Okean
14. Teror šeste planete
15. Povratak vampira
16. Kraljevstvo straha
17. Alhemičareve žrtve
18. Sotonski Mortimer
19. Zimska Zmija
20. Odlazak u nepoznato
21. Sindrom Belzebul
22. Chico šerif
23. Čarobnjak Kandrax
24. Kameni div
25. Chico Indijanac
26. Bijes ratnika Osaga
27. Pun mjesec
28. Čovjek s puškom
29. Osveta vudu
30. Sloboda ili smrt
31. Opklada za strah
32. Kainov povratak
33. Velika zavjera
34. Zlatni pečat
35. Dobar i loš
36. Zarobljenici Crvene vještice
37. Skiptar Tin Hinan
38. Čovjek koji je pobijedio smrt
39. U potrazi za Zagorom
40. Chico Story
41. Vanatina zamka
42. Chico Amerikanac
43. Zagor priča...
44. Nestali istraživač
45. Grad ludila
46. Vampir (Tajna Fride Lang)
47. Na putu ubica
48. Kuća užasa
49. Srebrni vodopad
50. Tigar
51. Neravna borba (Crveni ratnik)
52. Mumija sa Anda
53. Čovjek koji je došao s kišom
54. Sedam gradova Cibole
55. Nulta godina Darkwooda
56. Vuk Samotnjak
57. Nasilje u Darkwoodu
58. Kralj orlova
59. Ludi Hakaram
60. Mohikanac Jack
61. Posljednja Thula
62. Gavranova pera
63. Vatreni bikovi
64. Prokleto blago
65. Buđenja
66. Ratnici
67. Crni osvetnik
68. Dugo putovanje
69. Priča o Wandering Fitziju
70. Huroni
71. Dugin most
72. Nulti čas
73. Tvrdokrilac
74. Vukodlak
75. Magične oči
76. Divlje staze
77. Pljačkaši Đavolje doline
78. Šestorica s Plave zvijezde
79. Na tragu Titana
80. Tajna služba
81. Odred straha
82. Jeti
83. Mortimerova osveta
84. Indijanska magija
85. U oluji
86. U službi cara
87. Pleme Sauka
88. Okrutni Hawak
89. Dvorac na nebu
90. Kamen koji ubija
91. Princ vilenjaka
92. Crni šeik
93. Pokopani užas
94. Tajanstveno selo
95. Glasnik Manitua
96. Thugsi
97. Protivnapad (Kožno lice)
98. Blago Crvene planine
99. Teksaški rendžeri
100. Snježni sokolovi
101. Kraljica mrtvog grada
102. Vještica iz Sierre
103. Tajanstveni samostan
104. Ubica iz Darkwooda
105. Tonkino prokletstvo
106. Paukova mreža
107. Iron Man
108. Pećina mumija
109. Utrka sa sedam strelica
110. Traperska izvidnica
111. Leteći čovjek
112. Gospodar vremena
113. Nemoguća dimenzija
114. Kradljivac sjena
115. Zmajevi gusari
116. Tajanstvene vode
117. Povratak mutanta
118. Demonska knjiga
119. Moj prijatelj Jim Gitara
120. Manituova škrinja
121. Riječna patrola
122. Neumoljivi Zagor
123. Močvara robijaša
124. Bjegunci
125. Liberty Sam
126. Šumski šakali
127. Rendal mutant
128. Okršaj u Los Angelesu
129. Crni brod
130. Osveta Crne Ruke
131. Noć krvoprolića
132. Strvinar
133. Bijela Indijanka
134. Mržnja
135. Hellingen je živ
136. Kapetan Midnight
137. Lovci na ljude
138. Indijanski cirkus
139. Tajna na mapi
140. Bijeli poglavica
141. Satko
142. Krv Apača
143. Tragični karneval
144. Gospodar tame
145. Sijera Blanka
146. Marinci
147. Sljepilo
148. Čudovište crnog mjeseca
149. Tonkin gnjev
150. Svratište obješenih
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/05/2015 : 14:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Bravo Kingže. :)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/05/2015 : 14:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi solarev komentar na vrhu stranice.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 01/05/2015 : 15:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

e to,upravo to

neš ti titule

makar ja još ne kužim šta je to zagorolog?

ajde de ovo zagorovac,to bi valjda bilo svi mi koji ga čitamo i imamo u kolekciji većinu zagijevih stripova.
al ovo zagorologolog?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/05/2015 : 15:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

e to,upravo to

neš ti titule

ajde de ovo zagorovac,to bi valjda bilo svi mi koji ga čitamo i imamo u kolekciji većinu zagijevih stripova.
al ovo zagorologolog?

Zagorovac koji je položio diplomu iz Zagorologije.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 01/05/2015 : 15:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

quote:

e to,upravo to

neš ti titule

al ovo zagorologolog?

Zagorovac koji je položio diplomu iz Zagorologije.

diplomski je sigurno bio

kada je zagor prvi put zažvalio fridu
i
kakve je to posljedice imalo u vašem daljnjem sex životu

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/05/2015 : 15:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na kraju svake godine glasamo za ultimativnog Zagorovog fana. Posebni kriteriji ne postoje, svako odlucuje za sebe zasto da glasa za nekog od forumasa. Nema to nikakve veze sa naukom, doktorima, profesorima ili slicnim, mozda to novajlije zbunjuje zbog kicastog naziva. Izbor fana godine po misljenju ostalih forumasa, nista manje ni vise.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/05/2015 : 16:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uskoro dolazi i moja list top 1000 Zagorovih avantura.
I posle dugog razmisljanja, ne vjerujem da ce Osveta Vudu, Tajna Fride Lang, niti Helingen je Ziv biti na njoj. Mo's mislit.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/05/2015 : 16:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Uskoro dolazi i moja list top 1000 Zagorovih avantura.
I posle dugog razmisljanja, ne vjerujem da ce Osveta Vudu, Tajna Fride Lang, niti Helingen je Ziv biti na njoj. Mo's mislit.

I pretpostavljao sam. Tebe necu ni pokusati izvesti na pravi put...
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/05/2015 : 16:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Pa Hellingen je Ziv ionako nije dobra epizoda.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/05/2015 : 17:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kao sto je aved na komentarima napisao:
Prica zbog koje se loma koplja izmedju stare i nove garde citalaca Zagora.
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-40-43-hellingen-je-ziv/24/
Treba procitati komentare, zaista je tako.
Izdvojio bih Djoletov komentar:

:D

Edited by - King Warrior on 01/05/2015 17:15:45
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/05/2015 : 17:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Boselli je napravio toliku glupost u toj prici da se u njegovom univerzumu svako ko je ikad umro u Zagorovom svijetu moze vratit uz pomoc Wendiga i njegovih retardiranih ideja: Zagorovi roditelji, Fitzy, ama bilo koji lik, bio on dobar ili zao, mogu se vratit u svijet zivih. Zamisli sad tu (ne)napetost univerzuma u kojem niciji zivot vise nikad nije u opasnosti.

Zagorov prijatelj/neprijatelj: "Bojim li se smrti? Naravno da se ne bojim, imam briljiantan um Boselija u svom drustvu, on ce nesto izvuc iz svoje guzice pa me vratit u zivot iz devetog pakla, bez sumnje!"

Dno dna.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 01/05/2015 17:29:40
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 01/05/2015 : 17:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boselli je napravio toliku glupost u toj prici da se u njegovom univerzumu svako ko je ikad umro u Zagorovom svijetu moze vratit uz pomoc Wendiga i njegovih retardiranih ideja: Zagorovi roditelji, Fitzy, ama bilo koji lik, bio on dobar ili zao, mogu se vratit u svijet zivih. Zamisli sad tu (ne)napetost univerzuma u kojem niciji zivot vise nikad nije u opasnosti.

Zagorov prijatelj/neprijatelj: "Bojim li se smrti? Naravno da se ne bojim, imam briljiantan um Boselija u svom drustvu, on ce nesto izvuc iz svoje guzice pa me vratit u zivot iz devetog pakla, bez sumnje!"

Dno dna.

koliko ja znam,a znam Hellingen se u atomima raspršio po svemiru.Wendi je samo pokupio i sastavio te atome i stvorio Hellya,još opakijeg i bezobraznijeg.

nema tu govora o oživljavanju mrtvih iz grobova.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/05/2015 : 17:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dno dna.

koliko ja znam,a znam Hellingen se u atomima raspršio po svemiru.Wendi je samo pokupio i sastavio te atome i stvorio Hellya,još opakijeg i bezobraznijeg.

nema tu govora o oživljavanju mrtvih iz grobova.

U epizodi se govori da se tako može oživjeti svatko, tako i Hellingen kaže da bi mogao oživjeti Aristotela ili Leonarda ako poželi.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 01/05/2015 : 17:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Kao sto je aved na komentarima napisao:
Prica zbog koje se loma koplja izmedju stare i nove garde citalaca Zagora.
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-40-43-hellingen-je-ziv/24/
Treba procitati komentare, zaista je tako.
Izdvojio bih Djoletov komentar:

:D

Ja sebe smatram pripadnikom stare garde, i slažem se da je ideja nastavka Divova bila suluda. Nekad sam mislio i da su Divovi trebali biti kraj Zagora uopšte i da je šteta što tad nije ukinut.

Naravno da se to desilo nikad ne bismo dobili mnogo sjajnih epizoda i vrhunsku SA Sagu. I sad ako pomislim šta je bolja opcija da Hellingen 6 nije napravljen jer zadire u stara remek-dela ili da je to što jeste - odlična priča, sama za sebe. Onda je uvek bolje imati još jednu odličnu priču.

Kao i ovaj novi Burattinijev, koji već znam da će biti teško ispljuvan od nas iz stare garde. Al dal želim da ne postoji, to nikako. Iako sam siguran da će mi biti troduplo lošiji od prethodnog.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/05/2015 : 18:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ah, taj Demon ludila i djoletovi "krugovi". Baš bih trebao to ponovno pročitati. Prvi puta sam uletio u čitanje sa mišlju da će to biti dobra priča poput Sjena nad Darkwoodom i razočarao se. Spustit ću malo ljestvicu i onda bi to trebalo bolje sjesti.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/05/2015 : 21:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Helingen je živ je odlična epizoda.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/05/2015 : 21:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja držim da je epizoda "Hellingen je živ" ako funkcinoira sama po sebi, sasvim solidan strip, tako ju se i trudim gledati, jer ako je stavim u kontekst nastavka "Demona ludila" - to je onda druga priča, odnosno čista katastrofa.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/05/2015 : 21:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ja držim da je epizoda "Hellingen je živ" ako funkcinoira sama po sebi, sasvim solidan strip, tako ju se i trudim gledati, jer ako je stavim u kontekst nastavka "Demona ludila" - to je onda druga priča, odnosno čista katastrofa.

nemoj velka da jedeš govna , dao si ocenu stripu 94%,a sad spominješ nekakvu katastrofu!

A i king je je dao sasvim dobru ocenu,a sad mu je kao 120 i neka na listi.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/05/2015 : 21:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

nemoj velka da jedeš govna , dao si ocenu stripu 94%,a sad spominješ nekakvu katastrofu!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/05/2015 : 21:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali od 28.4.2010. su se mnoge stvari promijenile i ništa više nije kao prije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/05/2015 : 21:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A što bi drugo spomenuo
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000