seat ibiza 1,9 sdi, 2005., drugi vlasnik. jako sam zadovoljan, jedino što ima 3-je vrata pa ga prodajem jer mi treba neki s više vrata zbog djeteta. ...eto ukoliko je netko zainteresiran za kupnju, cijena na upit ;)
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Ja Opel Kadett 1.3, ali planiram da uzmem Alfa Romeo 156.
Ja Alfa Romeo 156 GTA
Ma imo sam i ja 156 dizelaša, pa sam prodao. Odličan auto, malo troši, a ide ko metak, a ni kubikaža nije velika.
Moj ne troši malo Ali radim godišnje nešto smiješno malo kilometara, pa ga mogu "opslužiti"... Uglavnom ga žena vozi, što se vidi po spojlerima, sjebala mi Zendera što ide sa strane, novi 700 eura, sad kemijam da ga nekako skrpam običnom plastikom, a to naravno više nije to.
žena mi odavno skače po glavi da ga promenim,ali meni ne pada na pamet (trenutno);održavanje je smešno,registracija sitna,kvari se vrlo retko a i tada su popravke smešno jeftine.
kola skoro i da ne vozim,sve završavam biciklom (čačak je idealan za biciklu),jedanput godišnje do familije u Bosnu,nekoliko puta do Beograda,Kragujevca,...Zato žena ne može da pređe ni 300 metara bez auta.Samo u zadnjih pet meseci je jedanput udarila u kapiju,jedanput u kuću i jedanput u drugi auto (u taksistu,nešto malo),iako je iskusan vozač - ali je zato žensko.Sve troje me je koštalo ne više od sto evra (sa taksistovim branikom),a da je bio neki drugi auto,sigurno bi bilo puta pet.Najmanje.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
žena mi odavno skače po glavi da ga promenim,ali meni ne pada na pamet (trenutno);održavanje je smešno,registracija sitna,kvari se vrlo retko a i tada su popravke smešno jeftine.
kola skoro i da ne vozim,sve završavam biciklom (čačak je idealan za biciklu),jedanput godišnje do familije u Bosnu,nekoliko puta do Beograda,Kragujevca,...Zato žena ne može da pređe ni 300 metara bez auta.Samo u zadnjih pet meseci je jedanput udarila u kapiju,jedanput u kuću i jedanput u drugi auto (u taksistu,nešto malo),iako je iskusan vozač - ali je zato žensko.Sve troje me je koštalo ne više od sto evra (sa taksistovim branikom),a da je bio neki drugi auto,sigurno bi bilo puta pet.Najmanje.
Prije par godina je bio ovakav topic i vidim da ti se vozni park nije promijenio Inače, žene su katastrofa vozači. To i same žene priznaju. Makar, od 10 žena, jedna vozi kao muškarac.
ONTOPIC:VW Passat
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
To je samo predrasuda. Nameće se da su loši vozači, ali u biti to uopće ne mora biti istina.
Vjeruj mi nije. Saznat ćeš s vremenom.
Inače, ono što žene najviše koči u dobrom upravljanju autom je nedostatak osjećaja za prostor. I zato se žena u parkirališno mjesto u koje se može uparkirati šleper s prikolicom uparkirava poal sata.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
To je samo predrasuda. Nameće se da su loši vozači, ali u biti to uopće ne mora biti istina.
Inače, ono što žene najviše koči u dobrom upravljanju autom je nedostatak osjećaja za prostor. I zato se žena u parkirališno mjesto u koje se može uparkirati šleper s prikolicom uparkirava poal sata.
Dobro. Vjerovat ću ti.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!