Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/05/2015 : 00:45:47
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by tinton
To je samo predrasuda. Nameće se da su loši vozači, ali u biti to uopće ne mora biti istina.
Vjeruj mi nije. Saznat ćeš s vremenom.
Inače, ono što žene najviše koči u dobrom upravljanju autom je nedostatak osjećaja za prostor. I zato se žena u parkirališno mjesto u koje se može uparkirati šleper s prikolicom uparkirava poal sata.
provaj vozit po St pa češ vidit divote.
ja ne uspijen proč 2 km da nekom ne je.en ma.er nema to veze sa spolon.ljudi opčenito slabo voze. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 03/05/2015 : 01:43:31
|
Boze dragi sa kakvim kantama se vozite... pa jel imate vi familiju.mislite li na njih kad sjedate u te vase grobnice...
Nije da vas ne razumijem..sirotinjo i bogu si teska...
Jos samo fali savic sa onim svojim jugicem i elmud sa fiestom...
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 03/05/2015 : 09:43:28
|
quote: Originally posted by KRAS
Boze dragi sa kakvim kantama se vozite... pa jel imate vi familiju.mislite li na njih kad sjedate u te vase grobnice...
kojon fieston đava te lipi odnija? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 03/05/2015 : 11:22:42
|
quote: Originally posted by KRAS
Slažem se, Lada Niva je najbolja. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 03/05/2015 : 21:35:10
|
hyundai 130 A štos tiče loših vozača - žena mi dva put roknula nov auto kod parkiranja. Ovaj prvi put skočila joj na putanju skala a drugi put kuča. Imam supertruper kasko, tako da me popravka nije koštala. Ali mi zato osiguranje spičkalo 30 % bonusa i sad če mi trebat novih 6 godina bez pizdarija, da dođem do max bonusa. Fakit. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 03/05/2015 : 21:53:04
|
Ozbiljno pocinjem razmisljati o tome da kupim sebi neki jak Audi. Imam para u banci, a ako mi sta zatreba samo podignem kredit. Imal ko kakav prijedlog za koji jak Audi? |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7268 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/05/2015 : 23:37:36
|
quote: Originally posted by anto
golfa 2,1988.godište.
žena mi odavno skače po glavi da ga promenim,ali meni ne pada na pamet (trenutno);održavanje je smešno,registracija sitna,kvari se vrlo retko a i tada su popravke smešno jeftine.
Nešto slično i kod mene, 1990 godište. Peri-deri, samo redovno mjenjaj potrošne dijelove i može vječno. Imam ga već 15 godina i ne bih ga nikad prodao. Sto puta izgreban, većinom ga žena malo očeše, ali idealan za lokalne staze pune rupa.
Za daljinu tu je auto za veliku obitelj, Grand Scenic 1.5 DCI 2012. godište. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/05/2015 : 23:48:07
|
quote: Originally posted by lwood
To je samo predrasuda. Nameće se da su loši vozači, ali u biti to uopće ne mora biti istina.
Inače, ono što žene najviše koči u dobrom upravljanju autom je nedostatak osjećaja za prostor. I zato se žena u parkirališno mjesto u koje se može uparkirati šleper s prikolicom uparkirava poal sata.
ja ne uspijen proč 2 km da nekom ne je.en ma.er nema to veze sa spolon.ljudi opčenito slabo voze.
Ma ima loših vozača općenito, to je istina. Najače mi je kad se kilave 40 a nigdje nikog, pa kad 100 metara ranije usporava da bi skrenuo...Užas |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 04/05/2015 : 01:24:20
|
Ova tema je skrenula u statistiku o ženama kao lošim vozačima. Aha, vi imate malene pimpeke, to isto nisu predrasude već čuj..nesnalaženje u prostoru nas žena je takvo da nam se nešto učini manje nego jeste pa nam zato treba pola sata i avionska pista da ga uguramo do pola. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 04/05/2015 : 07:37:11
|
bilo je to u poreču,ima tome petnaestak godina,pamtiću tu nočnu moru dok sam živ
gledamo jednu trebu,ide parkiravat bočno
ali nema mjesta,nema šanse da bicikl uguraš a ona ide bembaru parkiravat
i lupi ona ovog iza sebe,tup,ubaci u prvu,kresne ovog ispred sebe,i tako nekoliko puta
prva-rikverc,tup-tup,rikverc-prva,tup-tup
i uguzi se ona
mi gledamo i hemeroidi nam plaču od smijeha na taj prizor |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 04/05/2015 : 07:47:32
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ova tema je skrenula u statistiku o ženama kao lošim vozačima. Aha, vi imate malene pimpeke, to isto nisu predrasude već čuj..nesnalaženje u prostoru nas žena je takvo da nam se nešto učini manje nego jeste pa nam zato treba pola sata i avionska pista da ga uguramo do pola.
ma nije stvar u našim malim autima
već mu ogromnom parkingu
i još ak se naplaćuje po satu |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 07:57:17
|
A,e. Da je barem pimpek Pinokijev nos.
Ne znam cemu naplata po satu kad bi ko Mobilni operateri- mjerna jedinica mogla bi bit minuta. |
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 08:37:38
|
Da, ko u mobilnog operatera s losom markom mobilnog uvjeravate se da ce drugi put bit bolje jer je losa konekcija, nestaje signala, mali limit u tarifi, sumovi ... sve je krivo osim aparata |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 08:45:02
|
No, da se vratim na temu prije nego to manhunter ucini.
Sto veci auto manji pimpek. Da su vam pimpeki veci auti bi bili manji i mi ne bi imale problem s parkiranjem. Daaa...naravno da su zene krive i ne znaju vozit. Ko vam je kriv sto barem necim velikim morate impresionirati zene i podici svoje samopouzdanje. I onda mi grebemo fasade..a,e. Priznajte, to vas uzbudjuje.
|
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 04/05/2015 : 09:58:58
|
iz ovih postova vidljivo je da nikad niste vozili po St-u |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 04/05/2015 : 10:00:40
|
quote: Originally posted by lwood
ja ne uspijen proč 2 km da nekom ne je.en ma.er nema to veze sa spolon.ljudi opčenito slabo voze.
Ma ima loših vozača općenito, to je istina. Najače mi je kad se kilave 40 a nigdje nikog, pa kad 100 metara ranije usporava da bi skrenuo...Užas
sad je još super kako je bilo prije 15-tak godina kad su pješaci doslovno skakali na cestu. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 04/05/2015 : 11:36:41
|
Nitko sliku da postavi. Evo moga Subarua Forestera. Star je ali odličan! Drugi sam vlasnik i imam sreću, jer ga je prvi vlasnik jako dobro čuvao. Odlučili smo se za terenca, jer ga žena treba za teren, a i često vozimo dosta stvari na relaciji ZG - SLO. Dobro dođu i krovni nosači. Idealan za slabe neasfaltirane ceste kada dođem na selo ili na more. Troši desetak litara, ali zato smo ugradili plin koji je skoro pola cijene benzina, pa godišnje uštedimo i do 1000€ na gorivu.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/05/2015 : 11:53:37
|
Sto veci auto manji pimpek.
Ovo si nešto pobrkala. Što sportskiji/skuplji auto, to manji pimpek. Mada, pošto si žensko, verujem ako tako kažeš. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 11:55:30
|
Dcopic, ti si sitnije, krhkije gradje zar ne? Murdoc se svojim kurci kako moze imat sve.. Kras iza svoga neke vlastite komplekse krije.. Nekima sam izgatala vec prije ..
Ostalima cu kad se posvetim njima i njihovim autima.
Ostali, dajte mi slikice svojih autica, pa da vidimo sto zene znaju, osim bocnog parkiranja :) |
|
Edited by - Just_Charlie on 04/05/2015 11:56:30 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 11:58:29
|
quote: Originally posted by manhunter
Sto veci auto manji pimpek.
Ovo si nešto pobrkala. Što sportskiji/skuplji auto, to manji pimpek. Mada, pošto si žensko, verujem ako tako kažeš.
To su finese, najlakse mi pokazat na primjeru da sad ne pisem znanstveni rad....ovako brze ide ;) |
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 04/05/2015 : 12:00:26
|
Dcopic, ti si sitnije, krhkije gradje zar ne? Murdoc se svojim kurci kako moze imat sve.. Kras iza svoga neke vlastite komplekse krije.. Nekima sam izgatala vec prije ..
Ostalima cu kad se posvetim njima i njihovim autima.
Ostali, dajte mi slikice svojih autica, pa da vidimo sto zene znaju, osim bocnog parkiranja :)
183cm, 70kg. Ne znam koja bi to bila kategorija?!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 12:08:36
|
Nemas trbusinu ni nakupine sala, ali nisi ni onako seksi da te pozelim za divnu guzu uhvatiti i pasti na tvoje atletsko tijelo.
|
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
Topic |