There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Svi su najavljivali da ce Letoov Dzoker da lici na onog iz Millerovog Povratka Mracnog Viteza, ali uopste ne lici na njega. Vec na ovog Murovog i Bolandovog.
Meni ovdje Leto ne liči na ništa, a kamoli Jokera. Bilo bi možda bolje da ove hahaha tetovaže, nisu tetovaže nego ožiljci od samoranjavanja.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kao netko kome je pojam za Jokera onaj iz TASa, koji kad nije nasilan može proć za bezazlenog luđaka, mi ove nasilno lude inkarnacije ne leže previše, nema mi tu vica.
Meni uopće ne liči na Bollandovog, osim što je zauzeo njegovu pozu.
u pravu si. Samo je zauzeo pozu. Ovaj Dzoker mi za sada i nije nesto, ja sam se bas nadao da ce biti uradjen kao onaj iz Millerovog Povratka, sa belim odelom. Ove haha tetovaze su potpuno nepotrebne, a pogotovo ova na celu ,,damaged".
Meni uopće ne liči na Bollandovog, osim što je zauzeo njegovu pozu.
A sad?
da vuče na home alone jest, ali šalu na stranu, meni novi joker izgleda odlično. ne mora joker biti copy paste iz stripa, niti je ledger stavio točku na jokera za sva vremena. bio je odličan nicholson, bio je odličan i ledger, a vjerujem da će biti odličan i leto. pitanje je samo kakav će biti film...