Author |
Topic |
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 03/05/2015 : 15:37:19
|
quote: Originally posted by Kruger
Zaboravio sam nadodati kad nastupaš na turnirima onda se možeš pojačati sa igračima koji nisu službeno registrirani za tvoj klub. Nismo se samo mi pojačavali i drugi to rade, a Bosanci su broj 1 u sjedećoj odbojci.
šta su i crnogorce nadmašili? |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 04/05/2015 : 23:15:58
|
Podsjetnik meni samoj za sutra: Nemoj molim te, ako ti kava bude ujutro pasala doći na forum i raspisati se o njoj pa skrenuti na pimpeke. Dosta je bilo danas. Odmori se, zaslužila si, imaš ženske časopise, listaj njih, čitaj o pimpekima, samo ih više ne spominji, tako te molim. I kako te poznam, kad ti dođe, pa te ulovi nestašluk, uzmi olovku i papir, na njega piši i nećeš nanesti štetu. Ma, možeš na tom papiru i nacrtati pimpek, možeš ga obojati, nacrtati mu bodlje, brkove, što god ti dođe..samo nemoj, nemoj, tako te molim, više na forumu dirnuti u tu bolnu točku, zaobiđi, okani se, nemoj smišljati za sutra nepodopštinu s pimpekom na forumu.
Ili..možeš, ako ti baš dođe.. zabavi se..smij se do suza kao danas, uživaj gdje možeš i kako možeš, ne štedi male pimpeke za koje još nisu izmišljeni steroidi..ni teretana..da jesu, bili bi najprodavaniji proizvod na svijetu, i svi bi bildali u teretani te svoje mišiće dok se ne bi pretvorili u hodajuće pimpeke. Ček..ionako već jesu..oni su siva eminencija, pimpeki kupuju aute, zato ih reklamiraju žene u erotskim pozama.. na koju se digne pimpek taj se auto kupuje, tako je.. gdje god se okreneš, žene vladaju svijetom i čine to preko pimpeka. Nađi zajednički jezik s pimpekom i zavladaš svijetom. Vrtiš ga oko malog prsta ko Chaplin globus u onom filmu..
Charlie..pusti nešto za sutra, ovdje si samo došla ostavit poruku sebi da sutra ne spominješ pimpek. Vidim da ti dobro ide.
Noć svijete |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 04/05/2015 23:16:30 |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 04/05/2015 : 23:19:32
|
Nije mi se ništa danas specijalno dogodilo osim što sam kupio Premimun Edition za BOIII i uskoro ću da imam otvorenu Beta fazu za CoD da igram... Jedva čekam! :D |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/05/2015 : 00:04:50
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Podsjetnik meni samoj za sutra: Nemoj molim te, ako ti kava bude ujutro pasala doći na forum i raspisati se o njoj pa skrenuti na pimpeke. Dosta je bilo danas. Odmori se, zaslužila si, imaš ženske časopise, listaj njih, čitaj o pimpekima, samo ih više ne spominji, tako te molim. I kako te poznam, kad ti dođe, pa te ulovi nestašluk, uzmi olovku i papir, na njega piši i nećeš nanesti štetu. Ma, možeš na tom papiru i nacrtati pimpek, možeš ga obojati, nacrtati mu bodlje, brkove, što god ti dođe..samo nemoj, nemoj, tako te molim, više na forumu dirnuti u tu bolnu točku, zaobiđi, okani se, nemoj smišljati za sutra nepodopštinu s pimpekom na forumu.
Ili..možeš, ako ti baš dođe.. zabavi se..smij se do suza kao danas, uživaj gdje možeš i kako možeš, ne štedi male pimpeke za koje još nisu izmišljeni steroidi..ni teretana..da jesu, bili bi najprodavaniji proizvod na svijetu, i svi bi bildali u teretani te svoje mišiće dok se ne bi pretvorili u hodajuće pimpeke. Ček..ionako već jesu..oni su siva eminencija, pimpeki kupuju aute, zato ih reklamiraju žene u erotskim pozama.. na koju se digne pimpek taj se auto kupuje, tako je.. gdje god se okreneš, žene vladaju svijetom i čine to preko pimpeka. Nađi zajednički jezik s pimpekom i zavladaš svijetom. Vrtiš ga oko malog prsta ko Chaplin globus u onom filmu..
Charlie..pusti nešto za sutra, ovdje si samo došla ostavit poruku sebi da sutra ne spominješ pimpek. Vidim da ti dobro ide.
Noć svijete
no, usput, onako, znam ja biti i nemilosrdan i vrlo mnogo uzdignut.
Od kud sad te nemilosrdne ženske upadice?? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 05/05/2015 : 07:26:37
|
Ma kud ces mi tu na pimpek-temu, pokvari mi sve. Medju stotinu uzdignutih pimpeka vidim tebe objesenog medju njima jer se tebi nemilosrdno uzdize samo desna ruka na pozdrav. Vidis koji hendikep imas. Uopce mi nije zao tvog pimpeka. Ima sto je zasluzio, tesku sudbinu. Zamisljam politicki poster.. tisuce muskaraca s pimpekima na pozdrav samo clanovi tvoji kruto stoje s desnicom uzdignutom.
Slonovi ucinili manji potres u savani. Popadali od smijeha.:) |
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 05/05/2015 : 07:33:48
|
Noć svijete
ko skriva veličinu pimpeka taj je najobičniji papak
ja sam dužinu svoga čak i kraj imena stavio
da neko ne pomisli da je to aj kju
i baj d vej možda je mali, al je zato tanak |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/05/2015 : 12:29:45
|
Ma kud ces mi tu na pimpek-temu, pokvari mi sve. Medju stotinu uzdignutih pimpeka vidim tebe objesenog medju njima jer se tebi nemilosrdno uzdize samo desna ruka na pozdrav. Vidis koji hendikep imas. Uopce mi nije zao tvog pimpeka. Ima sto je zasluzio, tesku sudbinu. Zamisljam politicki poster.. tisuce muskaraca s pimpekima na pozdrav samo clanovi tvoji kruto stoje s desnicom uzdignutom.
Slonovi ucinili manji potres u savani. Popadali od smijeha.:)
a ebga, sad je glupo reći da povlačim sve što sam napisao jer sam ti uništio čaroliju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/05/2015 : 12:48:15
|
quote: Originally posted by igor 12
Noć svijete
ko skriva veličinu pimpeka taj je najobičniji papak
ja sam dužinu svoga čak i kraj imena stavio
Tako je, treba biti hrabar kao ovi momci ovdje (ali bez maske). https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fbalkanskizabavnik.blogspot.com%2F2013%2F07%2Fotkaceno-on-ima-najmanji-penis-u.html&ei=Zp5IVZK2O4_PaLbsgeAJ&bvm=bv.92291466,d.d2s&psig=AFQjCNFE62PSN4snHlkFR7IoLHHWxMbL_A&ust=1430908903479134 |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/05/2015 : 17:08:52
|
Za sve je kriv pobjednik natjecanja, gdje god pogledaš samo salo a pravoga mesa nigdje. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/05/2015 : 18:26:22
|
Eh..kad neko veli da imas negdje na svijetu blizanca onda sam sreo danas na poslu lika ono nemres bolivit pljunuti Harry Dean Stanton..gledam ,bah isti..svijet je zaista cudan... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/05/2015 : 22:45:09
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Vratio mi se danas jaran iz Rusije - pa malo sjeli bili, nismo se vidjeli 8 godina - donio čojk dobru vodku :)
Da nije u pitanju nešto slično ovome.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/05/2015 : 22:45:50
|
sviđa mi se ta dijeta |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/05/2015 : 23:56:44
|
Znači da je donio 9 boca ako se strusi litra dnevno... ili je možda pojačana doza od 2 litre. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 06/05/2015 : 00:23:02
|
Znate što je neopisivi peh, kad smo već kod vodke. Otišla kolegica u St. Petersburg i doteglila pravu vodku da se ispijemo, doma ju razbila u kuhinji, osta vodka nekušana.
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 06/05/2015 : 09:50:13
|
Znate što je neopisivi peh, kad smo već kod vodke. Otišla kolegica u St. Petersburg i doteglila pravu vodku da se ispijemo, doma ju razbila u kuhinji, osta vodka nekušana.
šta li je ta radila u prošlim životima kad joj se događaju takve stvari
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 06/05/2015 : 10:21:02
|
quote: Originally posted by lwood
šta li je ta radila u prošlim životima kad joj se događaju takve stvari
Radila na prohibiciji? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 06/05/2015 : 10:30:33
|
moguče |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 06/05/2015 : 13:38:57
|
Evo, jučer sam dobio prvu prometnu kaznu u životu. Desetak godina šofer i jućer me uhvatili. Vozio sam 79 u zoni 70... 40 evra ošlo. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
Topic |
|