Ja imam Tarzan in Color, Volume 1 (1931-1933) nije mi nesto sjeo...volio bi naci pricu kad su neke ljudi-glave bez nogu (glupo opisano,ali tako i izgledaju) mozda je to i Hogarth crtao nisam poznavatelj neki ovih edicija ali dobro bi bilo da imam od svakog nesto..vidio sam Kubertovog ali nije mi to -TO. Ovaj najavljeni sto je forumas stavio bi se mozda uzeo....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Volio bi naci pricu kad su u jednoj Tarzanovoj prici bile neke ljudi-glave bez nogu (glupo opisano,ali tako i izgledaju) .. citao sam je u stripoteci...a vjerojatno je ponovno objavljena u novijim izdanjima u zadnjih par godina. Hvala unaprijed ...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
sad ide reprint i Hogartha pa će vjerojatno u dogledno vrijeme i to kao i kod Darkwooda - kod nas je ta epizoda išla u stripoteci - sjećam se i naslovnice s ovim likovima inaće zadnje pojavljivanje na engleskom bilo je u devedesetima - nbm izdanje - knjiga 17 ili 18
Emirem, ove knjige koje spominješ su Titanovi reprinti prvih radova na Tarzanu od Hogartha.
Rommel ti je spomenuo da se epizoda koja te zanima nalazi u starim NBM-ovim reprintima "Tarzan in color" knjige 17 i 18.
Vremenom će to vjerojatno objaviti i Titan, a možda i Darkwood budući da je krenuo s NBM-ovim reprintima po 3 knjige u jednom integralu (u 2 integrala u boji je objavljen Fosterov Tarzan, osim početne epizode koju reprintira Revija Bosona). Darkwood je tiskao u 2 knjige Hogarthovu verziju Tarzanovog porijekla koja je nastala 70-ih.
Emirem, ove knjige koje spominješ su Titanovi reprinti prvih radova na Tarzanu od Hogartha.
Rommel ti je spomenuo da se epizoda koja te zanima nalazi u starim NBM-ovim reprintima "Tarzan in color" knjige 17 i 18.
Vremenom će to vjerojatno objaviti i Titan, a možda i Darkwood budući da je krenuo s NBM-ovim reprintima po 3 knjige u jednom integralu (u 2 integrala u boji je objavljen Fosterov Tarzan, osim početne epizode koju reprintira Revija Bosona). Darkwood je tiskao u 2 knjige Hogarthovu verziju Tarzanovog porijekla koja je nastala 70-ih.
samo mali ispravak - Darkwood je u jednoj knjizi tiskao verziju Tarzanova podrijetla - Tarzan of the Apes a u drugoj knjizi su Jungle Tales of Tarzan - što su dvije različite knjige
Ja imam Tarzan in Color, Volume 1 (1931-1933) nije mi nesto sjeo...volio bi naci pricu kad su neke ljudi-glave bez nogu (glupo opisano,ali tako i izgledaju) mozda je to i Hogarth crtao nisam poznavatelj neki ovih edicija ali dobro bi bilo da imam od svakog nesto..vidio sam Kubertovog ali nije mi to -TO. Ovaj najavljeni sto je forumas stavio bi se mozda uzeo....
za tvoju priču moraš čekati godišta 48-50 mogu i provjeriti točno
Hajde da priupitam ovdje jer vidim da ima pravih znalaca - u kojoj knjizi je objavljena ona epizoda Tarzana Rexa Maxona koja je svojevremeno išla u Spunk novostima?
Hajde da priupitam ovdje jer vidim da ima pravih znalaca - u kojoj knjizi je objavljena ona epizoda Tarzana Rexa Maxona koja je svojevremeno išla u Spunk novostima?
trenutno ni u jednoj - upravo kreće reprint Maxona ali to su zasad dnevne pasice po Burroughsovim knjigama
trenutno ni u jednoj - upravo kreće reprint Maxona ali to su zasad dnevne pasice po Burroughsovim knjigama
Kupio maloprije Hogarthovog Tarzana i krenuo Manningovog i rasprodan...na Bdepou.. Imam nedoumicu koju sam uopce verziju naslovnice kupio.. Ona sa Bdepoa je
..dok na amazonu ima jos jedna verzija,manje atraktivna...
Da li ima tko prvu knjigu Hogarthovog Tarzana da mi napise. Hvala unaprijed!
The Dark Horse contributions to the Lord of the Jungle are highlighted in this omnibus of previously uncollected stories from Bruce Jones, Thomas Yeates, Timothy Truman, Al Williamson, Lovern Kindzierski, Darko Macan, Igor Kordey, and more! In this volume, Tarzan discovers a new form of helplessness when a deadly virus threatens Jane's life, races against Nazis to uncover an artifact of immense power, encounters classic characters from Victorian literature, and battles Martians in the twenty-fourth century! Collecting "Tarzan" #1-#20 and "Tarzan: A Tale of Mugambi," this omnibus an essential addition to any Tarzan library!