Jako dobro finale Gothama! Odlična scena s Nygmom, baš super prikaz njegovog stanja unutar glave. Probudilo je puno zanimanja u meni, jedva čekam drugu sezonu
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
To mi ni najmanje ne smeta. Ta serija je mogla biti nešto, ali nažalost nije. Kao Almost Human, nit smrdi, nit miriši. A ako se ne vrati, neće mi teško pasti.
Prisilio se i pogledao finale Gothama. Malo je reči da sam dobio laganu nervozu želuca od neuvjerljive Fish i sve iritantnije Seline Kyle. Pingvin i Nygma a za njima i simpatični ali ništa posebno Alfred su mi jedino vrijedno u serije. Od Arrow sam očekivao ono što sam i dobio- ništa, sapunica za one do 15 s lošom glumom i lošim scenarijom. Od Gothama sam nakon par prvih epizoda sam sebi rekao- od ovog bi nešto moglo bit, jest klinac! Veselim se novoj sezoni Daredevila, serija je fantastična u svim segmentima i nadam se da će Jessica Jones biti bar na tragu, a Gotham, Arrow i, moram reči, Agent Carter, pokušat ću što prije zaboraviti.
Dolazi gomila serija... Jessica Jones, Supergirl, Legends of tomorrow, Lucifer. I SHIELD i The Flash su zaista odlično završili, veselim se novim sezonama. U legends of tommorow bi stvarno moglo biti svega, putovanja po vremenu, dimenzijama, besmrtni neprijatelji, crossoveri. Tko bi pomislio da smo do ovoga došli?!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."