forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/06/2015 : 23:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by mladjo

Ma ne treba diskvalificirati nikog.
Treba uhapsiti stotinu budala.
I zviznut ih po džepu.

Ali Splitu...U Splitu stavljat ustaški pozdrav.Pa koliko moraš biti glup?

prvo bi tribalo raspustit hns pa onda sve drugo.
pa di to ima da je od 20 delegata njih 15 ili koliko več u jednoj stranci.
a stalno laju da nema politike u sportu?

Treba samo nema se volje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 12/06/2015 : 23:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

I zviznut ih po džepu.

To je to

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/06/2015 : 23:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello
Da vas je barem i jedne i druge teleportirati na Mars tek onda bi bili normalno drustvo

Ko bi ostao onda? :D
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2015 : 23:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
@mladjo
Nije prodala, već poklonila.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2015 : 23:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vešmašina

dvadeset godina tolerira se fašistički pozdrav na stadionu, predsjednik nogometnog saveza slikao se na grobu onog govna u madridu, u istom gradu splitu radi se spomenik s imenom jednog od najvećih koljača u ww2, svatko tko nije na "njihovoj" strani proglašavan je srbinom, jugoslavenom i izdajicom, cijeli državni aparat za muda pod fasadom domoljublja u jednom ilegalnom šatoru drži hrpa klošara koji kao i svaki "domoljubi" najviše vole domovinu kad su zaštićena društvena kasta te kad ne poštuju zakone države u koju se kunu...

i nakon samo kapi u moru nabrojanog, treba li se čuditi da se ovo desilo danas s križem na travnjaku?

a da malo Okrenemo ploču i da recemo da se već 20 godina propagira otvorena mržnja izmedju vas kako si rekao da vas od milja nazivaju Srbima, jugoslavenima i izdajicama i njih kako ih VI od milja Nazivate fašistima, primitivcima i klosarima. Da vas je barem i jedne i druge teleportirati na Mars tek onda bi bili normalno drustvo

Da na Zemlji bi ostalo normalno društvo beskičmenjaka.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/06/2015 : 00:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Da vas je barem i jedne i druge teleportirati na Mars tek onda bi bili normalno drustvo

Ko bi ostao onda? :D

Priznaj da ti je cudno kad neko koristi normalno "teleportovanje", a da ne napise "teleprontovanje"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 00:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

I zviznut ih po džepu.

prvo bi tribalo raspustit hns pa onda sve drugo.
pa di to ima da je od 20 delegata njih 15 ili koliko več u jednoj stranci.
a stalno laju da nema politike u sportu?

Treba samo nema se volje.

nema ko. jerbo nekome ne odgovara.i to ljudi gledaju svaki dan.
dok ih ne počne bolit neka stvar za sve i onda počnu radit pizdarije.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/06/2015 : 00:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
O ovom nacističkom simbolu ste već sve rekli, pa da se osvrnemo na samu utakmicu.

Nema se ništa drugo reći osim: živi očaj. Da ti se netko kao što je Italija maltene sama ponudi da je pobijediš i to ne iskoristiš...

I onda Kovač kaže, bili su drugačiji uvjeti, bez publike, a igrači iscrpljeni nakon klupske sezone.

Ovo već duže vrijeme odgovorno tvrdim, ali nakon večerašnje utakmice sam sigurniji više nego ikada da je Mandžukić naš najprecjenjeniji igrač u reprezentaciji. Iskreno, ne mogu ništa drugo nego skinuti kapu Buffonu i reći da mi je iznimno drago što mu je obranio onaj kazneni udarac; jer da u Mandžukiću ima imalo one kvalitete koje mu ljudi stalno nezasluženo pripisuju (najbolji naš napadač), onda bi naš, kako mu Ćosić stalno tepa, "čudesni Mandžo" zabio. Štoviše, ove reprezentativne utakmice su mi odlične upravo zbog toga što se u njima vidi o kojem se napuhanom igraču radi.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/06/2015 : 00:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Elderane84

Ima li sanse da vas diskvalifikuju zbog ovog?

Možda, da se bar nešto pozitivno izrodi iz svega ovoga.

i što je to pozitivno u tome što nagradjujes ljude kojima je i bio cilj da nas izbace

Pozitivno je da se Hrvatska izbaci s međunarodnih natjecanja jer ovo nema nikakvog smisla.
Zar bi po tebi bilo negativno?

Znači po tvojoj logici ja mogu otići na recimo natjecanje mladih informatičara za koje me boli ona stvar. Obučen neku naci majicu i nacijam za Hrvatsku uz maštovite parole. Uplakanu djecu izbace, ministarstvo obrazovanja plati kaznu, izbace nas na par godina iz svih obrazovnih natjecanja a ja se nekažnjeno vratim kući. Ma logika ti je za 10

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/06/2015 : 00:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dvadeset godina tolerira se fašistički pozdrav na stadionu, predsjednik nogometnog saveza slikao se na grobu onog govna u madridu, u istom gradu splitu radi se spomenik s imenom jednog od najvećih koljača u ww2, svatko tko nije na "njihovoj" strani proglašavan je srbinom, jugoslavenom i izdajicom, cijeli državni aparat za muda pod fasadom domoljublja u jednom ilegalnom šatoru drži hrpa klošara koji kao i svaki "domoljubi" najviše vole domovinu kad su zaštićena društvena kasta te kad ne poštuju zakone države u koju se kunu...

i nakon samo kapi u moru nabrojanog, treba li se čuditi da se ovo desilo danas s križem na travnjaku?

a da malo Okrenemo ploču i da recemo da se već 20 godina propagira otvorena mržnja izmedju vas kako si rekao da vas od milja nazivaju Srbima, jugoslavenima i izdajicama i njih kako ih VI od milja Nazivate fašistima, primitivcima i klosarima. Da vas je barem i jedne i druge teleportirati na Mars tek onda bi bili normalno drustvo

Imaš pravo bili bi dosadno društvo bez sukoba ali bi zato VI kičmenjaci na Marsu bili pravi reality show

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 00:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Hello, ja ne govorim o tome, već o tome je li ili nije dobro što postoji mogućnost da nas izbace.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2015 : 00:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
daj nemoj mi se pravit pametan.
Ta svstika je prodala dalmaciju talijanima, a sad oni tu nju veličaju.

uglavnom, ne pravi se pametan i ne govori drugima da "seruckaju" jer ću te udaljiti sa foruma.

Nisi zanimljiv sa svojim provokacijama.

Prodala?Nije niko ništa prodava.Dapače moga bi reć da je veliki vođa dobija na poklon ostatak države.
ti ćeš mi zabranit da se pravim pametan?
to je iiz kumrovačke škole?
a ako ćeš me udaljit sa foruma onda počni redom od početka topika uključujući i sebe.
nisam ni namjerava tebi biti zanimljiv.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 00:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Imaš pravo bili bi dosadno društvo bez sukoba ali bi zato VI kičmenjaci na Marsu bili pravi reality show

Super ti je to društvo u kojem se ne suočavaju s problemima.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2015 : 00:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ali dotični stvarni ili lažni fašisti, sasvim svejedno, ne vode računa o tome da će, ako se Hrvatsku reprezentaciju izbaci iz međunarodnih natjecanja na nekoliko godina, izgubiti poligon za eksponiranje svog idiotizma.
Na stranu to što je besmisleno u Dalmaciji slaviti NDH, ali bilo bi logično da si u svom kretenizmu ipak ostave kakav-takav prostor za djelovanje.
Jer, ako nas na recimo pet godina ne bude nigdje, gdje će oni imati prilike dizati desnice u zrak, iscrtavati kukaste križeve, hukati i što već sve ne?
Na "vječnim derbijima" Hajduka i Dinama ili Hajduka i Splita. Pa tu će biti svoji među svojima i svoji na svome, a u takvom okruženju kurčenje desničarenjem i fašizmom nema nikakvog smisla.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 00:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Eto vam splicani, dalmatinci, torcida i sve sto ide uz to...mene ste popljuvali da mrzim sve sta je dalmatinsko... eto vam ti bolesni ljudi koji samo priznaju i gledaju sebe i vise nikoga...
Ali ako je suker pametan sad ce udrit isti taj rezim koji ti bolesnici crtaju na travnjaku... istom mjerom kontrola nemila, ako treba i izbacit hajduk iz lige i gotova stvar.
Ovo vec postaje bolesna stavr bolesnih splitskih umova
Prvo sranje u maksimiru prijetnja igracima, drugo sranje u italiji smai su najavljivali sranja, trece dron iza kojeg ne treba se puno misliti zan setko stoji u zegrebu na utakmicu, sada ovo...

Do kada cemo mi koji zelimo gledati nogomet trpti divljastvo ovih bolesnika?!!!!

Zao mi je Hajduka uzasno mi je zao...ali izabciti iz lige i bit ce mir...drugog rjesenja nevidim...sramota vas moze biti!!!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2015 : 00:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
A što ako nas uistinu već sljedeći tjedan eliminiraju iz kvalifikacija za Francusku? Ovako nešto se sigurno neće tolerirati, i nekakvih sankcija će biti.

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Kukasti-kriz-na-Poljudu-Hrvatska-ostaje-bez-EURO-a

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 00:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Eto vam splicani, dalmatinci, torcida i sve sto ide uz to...mene ste popljuvali da mrzim sve sta je dalmatinsko... eto vam ti bolesni ljudi koji samo priznaju i gledaju sebe i vise nikoga...
Ali ako je suker pametan sad ce udrit isti taj rezim koji ti bolesnici crtaju na travnjaku... istom mjerom kontrola nemila, ako treba i izbacit hajduk iz lige i gotova stvar.
Ovo vec postaje bolesna stavr bolesnih splitskih umova
Prvo sranje u maksimiru prijetnja igracima, drugo sranje u italiji smai su najavljivali sranja, trece dron iza kojeg ne treba se puno misliti zan setko stoji u zegrebu na utakmicu, sada ovo...

Do kada cemo mi koji zelimo gledati nogomet trpti divljastvo ovih bolesnika?!!!!

Zao mi je Hajduka uzasno mi je zao...ali izabciti iz lige i bit ce mir...drugog rjesenja nevidim...sramota vas moze biti!!!

je udrit če ih slikama sa nečijeg groba u Madridu od 16mpixela.
samo si još ti falija sa svojim biserima.
super da si doša u ovo sparno veče.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 00:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

A što ako nas uistinu već sljedeći tjedan eliminiraju iz kvalifikacija za Francusku? Ovako nešto se sigurno neće tolerirati, i nekakvih sankcija će biti.

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Kukasti-kriz-na-Poljudu-Hrvatska-ostaje-bez-EURO-a

na ovoj slici se lipo vidi. sasušena trava nakon prskanja vodon u poluvremenu.vjerovatno zaliveno nekim herbicidon.
al ne bi reka da je ovo par dana prije napravljeno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 00:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jel ko primjetia scenu na kraju utakmice kad pandur ide žicat selfi sa pirlon?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 00:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Dokle god šutke trpiš nasilje huligana u odjelima...

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 13/06/2015 : 00:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Pametno, kreativno, zanimljivo. Najlaksi nacin da nas izbace se taknit malo svastike, ovo je puno humanije rjesenje nego ono sta bi se (ce se?) dogodit protiv bugarske. Tako triba bit ako ne moze drugcije. Da je francuska revolucija letile bi glave....prave glave, od feudalaca. Ako je izbacivanje na par godina cijena koju moramo platit da se talog hns-a ispere ona se isplati to platit...navijat cu za island, jebemese...
A "repka" vise nazalost nije nasa...izgubija jos se identitet i dusa ko dinamu...samo povrsni poznavatelji baluna i malo "mato" ljudi mogu navijati za ovu FIRMU...
P.s. Brendon mi je uzea cak i PES reprezentaciju hrvatske jer je trazija umisto standardnih 50 iljada ekija duplo vise od KONAMIJA. Hvala Brendone sto razumjes marketing i vaznost jednu od najprodavanijih igara svijeta.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 13/06/2015 : 00:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Za Tonku:

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/06/2015 : 00:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ja tek sad vidio svastiku...Jadno i nadasve bijedno...

Wtf?
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2015 : 09:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Odličan komentar Dee Redžić na Indexu:

http://www.index.hr/sport/clanak/poznati-pocinitelj/825263.aspx

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/06/2015 : 09:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ima drugih načina za borit se protiv gamadi a ne crtat jebenu svastiku...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000