forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 12:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jasno je ko dan da se ovo ne bi događalo da je Hajduk prvak i da Mamić i dalje plaća reket BBB-u.
Kad je Hajduk osvajao naslove doduše zadnja 2 su osvojena mitom i korupcijom nije huliganima iz Torcide smetao HNS nisu tada bili "borci za slobodu" , kad je HDZ na čelu sa Sanaderom reketario cijelu državu da se spasi Hajduk nije tada huliganima iz Torcide smetao HNS i reketeranje države i tvrtki za spas Hajduk kojeg su nakon samo godinu dana opet dovele nesposobne i lopovske uprave Hajduka u minus. itd
Isto kao i BBB kad im Mamić prestao plaćati reket odmah se okrenuli protiv njega i reprezentacije.

Jasno je ko dan da su ovi huligani iz Torcide u službi nesposobne Udruge Naš Hajduk koja manipulira njima i prikriva godine lopovluka i nesposobnosti hajdukovih uprava isto kao i što su huligani iz BBB-a u službi SDP-a.
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 12:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Eto vam splicani, dalmatinci, torcida i sve sto ide uz to...mene ste popljuvali da mrzim sve sta je dalmatinsko... eto vam ti bolesni ljudi koji samo priznaju i gledaju sebe i vise nikoga...
Ali ako je suker pametan sad ce udrit isti taj rezim koji ti bolesnici crtaju na travnjaku... istom mjerom kontrola nemila, ako treba i izbacit hajduk iz lige i gotova stvar.
Ovo vec postaje bolesna stavr bolesnih splitskih umova
Prvo sranje u maksimiru prijetnja igracima, drugo sranje u italiji smai su najavljivali sranja, trece dron iza kojeg ne treba se puno misliti zan setko stoji u zegrebu na utakmicu, sada ovo...

Do kada cemo mi koji zelimo gledati nogomet trpti divljastvo ovih bolesnika?!!!!

Zao mi je Hajduka uzasno mi je zao...ali izabciti iz lige i bit ce mir...drugog rjesenja nevidim...sramota vas moze biti!!!

on o divljacima...

a koji mjesec ranije, pažnja na boldani dio...

quote:

Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Igra se s Norveskom oni vicu ZDS
Tu treba hitlerovska disciplina.
Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos.

šta reći, koju posluku porati?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 12:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Heyoka

Da je kojim slucajem neko iscrtao srp i cekic na travnjaku, svi bi srali o "povampirenju komunizma, Udbi, jugofiliji", a tipovi poput onog Holjevca bi vristali o "partijskom ataku na hrvatstvo".

E, ali iscrtana je svastika i to odmah nije problem nego znak nekakvog bunta. Dobro da neko nije poceo traziti po arhivi hrvatskih opera da operu ovu svastiku.

I, da, treba izbaciti Hrvatsku iz kvalifikacija, s tim da nisam siguran da retardi koji stoje iza svasticarenja kontaju sta to znaci. Rezultat ce biti ucvrscenje polozaja Sukera na mjestu predsjednika HNS-a do 2040.godine, Mamic ce i dalje vladati hrvatskim nogometom, s tim da ce igrace prodavati kroz evropske kupove.

Po mogucnosti do 2070 godine...ako reprezentaciju izbace...ja bi njima radio takve stvari da ne bi vise imali volje dolaziti na poljud.
Ma za svaki povik, baklju i najmanju sitnicu oduzimat bodove...pa neka zavrse u petoj ligi...ako moze G.Rangers moze i Hajduk oko kojeg je toliko debila da unistava sve pred sobom.

nek nam Šamaš pomogne da izbegnemo tonkin bes.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 12:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:

Eto vam splicani, dalmatinci, torcida i sve sto ide uz to...mene ste popljuvali da mrzim sve sta je dalmatinsko... eto vam ti bolesni ljudi koji samo priznaju i gledaju sebe i vise nikoga...
Ali ako je suker pametan sad ce udrit isti taj rezim koji ti bolesnici crtaju na travnjaku... istom mjerom kontrola nemila, ako treba i izbacit hajduk iz lige i gotova stvar.
Prvo sranje u maksimiru prijetnja igracima, drugo sranje u italiji smai su najavljivali sranja, trece dron iza kojeg ne treba se puno misliti zan setko stoji u zegrebu na utakmicu, sada ovo...

Do kada cemo mi koji zelimo gledati nogomet trpti divljastvo ovih bolesnika?!!!!

Zao mi je Hajduka uzasno mi je zao...ali izabciti iz lige i bit ce mir...drugog rjesenja nevidim...sramota vas moze biti!!!

on o divljacima...

quote:

Zaista je otuzno da nakon dvadeset i nesto godina se vice ZDS, da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Jedna kazna, pa druga pa treca, pa izbacivanje na par godina... da vidis kako bi se smirilo...covjek bez zakona je kao zivotinja, tj vecina ljudi bez zakona su kao zivotinje...pusti im sve i bit ce kaos.

Aj aj stavi prst u dupe izadi na ulicu i vici mamicu cigane odlazi iz svetinje i hns pederi nogomet ste sjebali...
Sta se pravis blesav i izvlacis iz konteksta moje rijeci i generaliziras...zan se na sto sma mislio...ne pravi se belsav!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 12:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Ja jednostavno ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ovo podrzavaju i koji misle da je ovo nacin da se izbore za ono u sta vjeruju. Vidim da ovdje ima ljudi koji bi da se svedemo na reprezentaciju Malte i onda bi bili sretni. Kao vratit cemo se, al ne za vrijeme naseg zivota. Eh tipicno hrvatski, ajmo unistiti sve sto valja u lijepoj nasoj i onda ce biti sretna sacica idiota.

Pa da kriminal kod nas i je jedino što je na zavidnoj razini.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 12:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by tinton
Je Riječani su daleko kulturniji od ostatka Balkana.

Nije taj smisao.

Pa tako se činilo, sorry onda.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 12:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Za Tonku:

Kako ste plitki...uzas jedan i tko drugi nego hajdukovci...ma vi zapravo niste pravi hajdukovci...vec obicni placljivci i kmecavci.
Koiko je tu godina imao suker?
Vi ste u mladosti bili svetiji od svetog Benedikta i svetog Franje?
Index.hr i vi...slika i prilika balkanizma...
Ne mozete i necete tlaciti sve oko sebe samo zato jer vas klub nije prvak.
Vi nemate mjere i hitno vam treba sasjeci te krakove...da ode mamic vi bi digli hajku na Rijeku i tako u nedogled...

Jadan, Šuker, mlad i neobuzdan. Pa je ustaštvo ok.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 12:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasno je ko dan da se ovo ne bi događalo da je Hajduk prvak i da Mamić i dalje plaća reket BBB-u.
Kad je Hajduk osvajao naslove doduše zadnja 2 su osvojena mitom i korupcijom nije huliganima iz Torcide smetao HNS nisu tada bili "borci za slobodu" , kad je HDZ na čelu sa Sanaderom reketario cijelu državu da se spasi Hajduk nije tada huliganima iz Torcide smetao HNS i reketeranje države i tvrtki za spas Hajduk kojeg su nakon samo godinu dana opet dovele nesposobne i lopovske uprave Hajduka u minus. itd

Očito imaš jako slabo pamćenje.

quote:

Jasno je ko dan da su ovi huligani iz Torcide u službi nesposobne Udruge Naš Hajduk koja manipulira njima i prikriva godine lopovluka i nesposobnosti hajdukovih uprava isto kao i što su huligani iz BBB-a u službi SDP-a.

Koja paranoja.
Zrinka K.?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 12:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

on o divljacima...

quote:

Aj aj stavi prst u dupe izadi na ulicu i vici mamicu cigane odlazi iz svetinje i hns pederi nogomet ste sjebali...
Sta se pravis blesav i izvlacis iz konteksta moje rijeci i generaliziras...zan se na sto sma mislio...ne pravi se belsav!!!

naravno ,ti si mislija na dicu cviča,free love,slobodu za sve i antiratne proteste.
al mi te nismo razumili jerbo smo glupavi jelde?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 12:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Za Tonku:

Kako ste plitki...uzas jedan i tko drugi nego hajdukovci...ma vi zapravo niste pravi hajdukovci...vec obicni placljivci i kmecavci.
Koiko je tu godina imao suker?
Vi ste u mladosti bili svetiji od svetog Benedikta i svetog Franje?
Index.hr i vi...slika i prilika balkanizma...
Ne mozete i necete tlaciti sve oko sebe samo zato jer vas klub nije prvak.
Vi nemate mjere i hitno vam treba sasjeci te krakove...da ode mamic vi bi digli hajku na Rijeku i tako u nedogled...

Jadan, Šuker, mlad i neobuzdan. Pa je ustaštvo ok.

baš me zanima jel pokaza ovo platiniju i ekipi?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/06/2015 : 12:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

BBB - Torcida...ista pasta krezubi narkomani i klosari.

Nisam znao da su samo BBB-Torcida vikala ZDS sa Klokanom

Edited by - Jasko on 13/06/2015 12:50:41
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 12:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Da je kojim slucajem neko iscrtao srp i cekic na travnjaku, svi bi srali o "povampirenju komunizma, Udbi, jugofiliji", a tipovi poput onog Holjevca bi vristali o "partijskom ataku na hrvatstvo".

E, ali iscrtana je svastika i to odmah nije problem nego znak nekakvog bunta. Dobro da neko nije poceo traziti po arhivi hrvatskih opera da operu ovu svastiku.

I, da, treba izbaciti Hrvatsku iz kvalifikacija, s tim da nisam siguran da retardi koji stoje iza svasticarenja kontaju sta to znaci. Rezultat ce biti ucvrscenje polozaja Sukera na mjestu predsjednika HNS-a do 2040.godine, Mamic ce i dalje vladati hrvatskim nogometom, s tim da ce igrace prodavati kroz evropske kupove.

Po mogucnosti do 2070 godine...ako reprezentaciju izbace...ja bi njima radio takve stvari da ne bi vise imali volje dolaziti na poljud.
Ma za svaki povik, baklju i najmanju sitnicu oduzimat bodove...pa neka zavrse u petoj ligi...ako moze G.Rangers moze i Hajduk oko kojeg je toliko debila da unistava sve pred sobom.

Ma nama ni Šamaš i Marduk ne bi bili dovoljni da se spasimo od Tonkine srdžbe.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 12:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Očito imaš jako slabo pamćenje.

quote:

Koja paranoja.
Zrinka K.?

tonka24 . njena najozbiljnija konkurencija

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 12:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma nama ni Šamaš i Marduk ne bi bili dovoljni da se spasimo od Tonkine srdžbe.

nema veze,bude li potrebno obratičemo se Dumuziju i Inani .

Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 12:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote

quote:

a nek nam se tonka onda pohvali koliko ima on zuba, da li radi, ima li radnog staža, kaj je završio od škola s obzirom da je upoznat sa socijalnom strukturom dvije najveće navijačke grupe u državi.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 12:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

on o divljacima...

quote:

naravno ,ti si mislija na dicu cviča,free love,slobodu za sve i antiratne proteste.
al mi te nismo razumili jerbo smo glupavi jelde?

Mislis to hoces, imas moderatore i markosa koje ionako prozivas glede mene radi nekih drugih stvari... tonka cigane odlazi sa foruma
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 13:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a nek nam se tonka onda pohvali koliko ima on zuba, da li radi, ima li radnog staža, kaj je završio od škola s obzirom da je upoznat sa socijalnom strukturom dvije najveće navijačke grupe u državi.

Koji te k**** boli koliko ja imam zubiju??!! Gledaj svoja posla i svoje zube.
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 13:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
eto, ne brine me tvoj stomatološki karton.

al ova usporedba s klošarima mi je zanimljivija, jel radiš, imaš li kakvu kvalifikaciju, radni staž ili si i ti jedan primjerak "boysa" ili "torce"?

al nek te ne brine to, u ovoj predivnoj državi netko tko nije završio srednju školu može ući u izvršni odbor fife tak da ima nade, držim ti fige.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/06/2015 : 13:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Odličan komentar Dee Redžić na Indexu:

http://www.index.hr/sport/clanak/poznati-pocinitelj/825263.aspx

skoro san izriga kad san vidija sliku.
inače ,odličan text

Usput,kad joj je gazda vješao kukaste križeve na zastavu tada je šutila kao kuja....huligan je samo pokušao biti umjetnik.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4624 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/06/2015 : 13:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
a ljudi moji,

naporno mi se i smijat po ovoj sparini

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 13:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
pa gazda joj je ironizirao i komparirao situaciju u državi s obzirom na to kaj je bio povod.

misliš da bi trebalo i prijaviti kazalište trešnja radi tog? http://www.kazaliste-tresnja.hr/predstave/ana-frank/?id=45
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 13:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto, ne brine me tvoj stomatološki karton.

al ova usporedba s klošarima mi je zanimljivija, jel radiš, imaš li kakvu kvalifikaciju, radni staž ili si i ti jedan primjerak "boysa" ili "torce"?

al nek te ne brine to, u ovoj predivnoj državi netko tko nije završio srednju školu može ući u izvršni odbor fife tak da ima nade, držim ti fige.

Pogledaj malo bolje nasta lice ljudi koji su veliki zagrizeni bbb i torcida...
O fifi, radnom stazu i to nemam uopce komentara
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 13:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pa šta se bojiš odgovorit?

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4624 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/06/2015 : 13:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nije te mislio uvrijedit,

brijem da je htio pitat jel imaš sve umnjake?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 13:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

a ljudi moji,

naporno mi se i smijat po ovoj sparini

bitno je odabrat pravu muziku .
za ovo ti je najbolje:
https://youtu.be/pBxtAOxyhOQ

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll