forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Hellingen 7
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/06/2015 : 10:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Elderane84

Top 10 Boseli (neobavezan redoslijed)

1. Carstvo Songaja
, 2. Osveta Vudu
3. Povratak Kaina
4. Skiptar Tin Hinan
5. Morska strava
6. Nestali istrazivac
7.Kandraks
8. Vampir
9. Izgubljeni rudnik
10. Cibola

Au, Cibola na 10, isto kao i meni. Skalpirace te Nagor.

Ma neće. Cibola je tamo gdje trenutno mora biti.

https://www.imageupload.co.uk/images/2015/04/28/top70.jpg

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/06/2015 : 10:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Možemo si malo pomoći ljestvicom i pogledati kako je to većina složila:

1. Demoni ludila
2. Svemirska braća
3. Hellingen je živ
4. Povratak u Darkwood

Očekivano...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2015 : 10:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Top 10 Boseli (neobavezan redoslijed)

1. Carstvo Songaja
, 2. Osveta Vudu
3. Povratak Kaina
4. Skiptar Tin Hinan
5. Morska strava
6. Nestali istrazivac
7.Kandraks
8. Vampir
9. Izgubljeni rudnik
10. Cibola

Au, Cibola na 10, isto kao i meni. Skalpirace te Nagor.

Ma neće. Cibola je tamo gdje trenutno mora biti.

https://www.imageupload.co.uk/images/2015/04/28/top70.jpg

Ma, taj izbor je samo trenutni hir forumske manjine, ništa ozbiljno.
Pa pogledaj tko drži 51. mjesto a treba biti na recimo 351.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 14/06/2015 11:00:10
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2015 : 11:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:
Originally posted by tinton

Kad će doći vrijeme da ljudi koji nisu ni tradicionalisti ni modernisti smiju ili mogu staviti Bosellija ili bilo koga drugoga osim Nolitte na prvo mjesto.
Ovo mi izgleda kao da svi po direktivi stavljaju Nolittu i Ferrija na prva mjesta.

ma stavit ću ga ja, kakve crne direktive

the boss................sergio.................................................tonči=bure

zapamti, mladi padawane, samo si ti bitan. ako u nečemu uživaš, boli te đon za ostale. ako ostali to ne vole, njihov problem

Pa dobro, ti jesi jedan od nas. Modernista.
Koga stavljaš na vrh crtačke ljestvice?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/06/2015 : 13:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ovako ja ređam Helingena:

1. Demon Ludila
2. Helingen je živ
3. Povratak u Darkwood
4. Svemirska braća
5. Na tragu titana
6. Mržnja
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 14/06/2015 : 15:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
da,pravi topic za radit liste.....
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/06/2015 : 15:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by solar

Kad se već prave liste...

1. Nolitta
2. Boselli
3. Capone (Hiljadu lica straha)
4. Burattini
5. Sclavi
6. Toninelli
7. Nicolai

Kad će doći vrijeme da ljudi koji nisu ni tradicionalisti ni modernisti smiju ili mogu staviti Bosellija ili bilo koga drugoga osim Nolitte na prvo mjesto.
Ovo mi izgleda kao da svi po direktivi stavljaju Nolittu i Ferrija na prva mjesta.

Što, ti stvarno misliš da sam prisiljen staviti Nolittu na prvo mjesto...

Nolitta jest Zagor. Sve poslije njega je manje ili više uspješna kopija, ali Nolitta je original. Ne mislim tu toliko na samu konstrukciju određenih priča, koliko na samog Zagora koji je posjedovao Sergiovu senzibilnost, šarm, dušu heroja koji ujedno bio običan čovjek, posebno kad bi se nalazio u društvu prijatelja; iskru naivnosti, smisao za humor i jednu općenitu vedrinu. Bilo je također i impulzivan, nagao, kad je to situacija tražila, bio je sve ono što danas nije.
Ovo i PijaniPatak dobro razumije.
Burattinijev Zagor je prazna ljuštura, loša kopija nečega što ni sam Burattini dobro ne shvaća. Taj Zagor je dosadan, uštogljen, prazan, nekako bezvezan.
Boselli ne kopira, nego Zagora vidi drugačije od Nolitte, on je uvijek potencirao njegovu herojsku stranu koja zasjenjuje ostale.
Sclavi nije toliko puno pisao, a samog Zagora i njegove čitatelje je često suptilno potkopavao, tako da on, bez obzira na odličnog Demona ludila, nije toliko bitan faktor.

Opet ponavljam, Nolitta je Zagor.

Edited by - solar on 14/06/2015 15:36:43
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/06/2015 : 15:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Willer

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Nolitta možda nema posebno originalne ideje, ali posjeduje šarm pustolovine, u njegovim pričama ima mnogo vedrine....

Ova mi je riječ falila, odlično izabrana.

Sad tek vidim da ste i vi to primijetili.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2015 : 15:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

1. Nolitta
2. Boselli
4. Burattini
5. Sclavi
6. Toninelli
7. Nicolai

Nolitta jest Zagor. Sve poslije njega je manje ili više uspješna kopija, ali Nolitta je original. Ne mislim tu toliko na samu konstrukciju određenih priča, koliko na samog Zagora koji je posjedovao Sergiovu senzibilnost, šarm, dušu heroja koji ujedno bio običan čovjek, posebno kad bi se nalazio u društvu prijatelja; iskru naivnosti, smisao za humor i jednu općenitu vedrinu. Bilo je također i impulzivan, nagao, kad je to situacija tražila, bio je sve ono što danas nije.
Burattinijev Zagor je prazna ljuštura, loša kopija nečega što ni sam Burattini dobro ne shvaća. Taj Zagor je dosadan, uštogljen, prazan, nekako bezvezan.
Boselli ne kopira, nego Zagora vidi drugačije od Nolitte, on je uvijek potencirao njegovu herojsku stranu koja zasjenjuje ostale.
Sclavi nije toliko puno pisao, a samog Zagora i njegove čitatelje je često suptilno potkopavao, tako da on, bez obzira na odličnog Demona ludila, nije toliko bitan faktor.

Nisi prisiljen, ali je nekako uobičajeno, kao stvorio je Zagora, pa ide na prvo mjesto. Isto vrijedi i za Ferrija.

Zašto na listi od 25 najboljih Zagora imaš jednako Nolitte i Bosellija?

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/06/2015 : 15:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zašto na listi od 25 najboljih Zagora imaš jednako Nolitte i Bosellija?

Zato jer sam u onom postu govorio o samoj suštini Zagora kao lika, a kad se gledaju avanture kao jedna cjelina, tu je Boselli nevjerovatno jak tako da mi je mnogo njegovih priča u samom vrhu.

Edited by - solar on 14/06/2015 15:48:32
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2015 : 15:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ok, ali da je kojim slučajem Boselli stvorio Zagora, uvjeren sam da bi ste stavljali upravo njega na prvo mjesto.

Nebitno, ne spočitavam vam, već samo konstatiram.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/06/2015 : 15:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Što bi bilo kad bi bilo... :D
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/06/2015 : 16:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Topic se zove Hellingen 7, tako da ne vidim poentu Nolitta vs Boselli rasprave... kakve to veze ima sa ovim topicom?

... Ili grijesim?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/06/2015 : 16:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam prvi počeo.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/06/2015 : 16:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ajde, pa sta ima veze. Ionako o Helingenu 7 nemamo sta da kazemo, prica nije ni blizu objavljivanja ovdje, morace se cutati kao za JA sagu.
Solare, potpuno si u pravu. Nolita je srce i dusa Zagora. Ali, Nolite nema na serijalu vec 30 godina, i mislim da je konacno vrijeme da se raskrsti sa tim. Ja sam podrzavao Boselija u pravljenju superheroja od Zagora, po meni je taj put bio pravi, i ja tako vidim evoluciju serijala. Ne smeta mi ponasanje u Osveti Vudu, jer je to ponasanje normalnog covjeka pred Gambit i Mari, a ono sa Fridom u Zimskoj Zmiji je jedna lijepa naivna stvar, koja je tada mogla da prodje, ali danas forsirati takvo ponasanje strip junaka bi ipak bilo i vise nego nebulozno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/06/2015 : 17:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh, krupne rijeci...Moguce da ima tu istine ukoliko pogledamo karakterizaciju glavnog junaka, ali cinjenica jeste da Burattini ima odlicnih prica.
Kako bilo, cinjenica ostaje da je on poslije Nolitte najomiljeniji autor kod velike vecine fanova. Da je drugacije, sigurno ne bi bio tu gdje jeste. Mozda mu upravo to koketiranje sa klasicnim pricama donosi popularnost kod fanova.
On je, po mom misljenju, rame uz rame sa Bosellijem. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/06/2015 : 17:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam podrzavao Boselija u pravljenju superheroja od Zagora, po meni je taj put bio pravi, i ja tako vidim evoluciju serijala.

Zeznuta je to stvar. Dosla su vremena kada su superjunaci dobili ljudske osobine, dok se kod Zagora desilo upravo suprotno. I onda plasiramo jednog takvog junaka na americko trziste i ocekujemo uspjeh.

quote:

Ali, Nolite nema na serijalu vec 30 godina, i mislim da je konacno vrijeme da se raskrsti sa tim.

Nije da nisi u pravu, druze, medjutim kao sto ti je poznato i Boselli je najkasnije sa JA sagom rekao sve sto je imao. Za Zagora je pokojni isto kao sto je i Nolitta (ne mislim bukvalno, naravno).

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 14/06/2015 : 17:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:

andreuccija. mada ja sam jako benevolentan prema crtačima i velika većina su mi u najmanju ruku ok. recimo da ne volim ili nisam volio vidjeti gramaccionija, d'arcangela i braću cassaro (ti ih simpatiziraš, znam, ali što ćemo), ostalo je sve ok. a uvijek ima 4-5 odličnih, bez obzira na odlaske. volim vidjeti razne stilove također, ako su dobro izvedeni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2015 : 17:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
a ono sa Fridom u Zimskoj Zmiji je jedna lijepa naivna stvar, koja je tada mogla da prodje, ali danas forsirati takvo ponasanje strip junaka bi ipak bilo i vise nego nebulozno.

Zbog čega?
Zar misliš da u današnja moderna vremena ne postoji muškarac koji može odoljeti ženskim čarima.
Ja opet mislim da ih danas ima više nego ikad, a ni Zagor nije Dylan Dog da mora upasti u svačiju klopku.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/06/2015 : 17:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=46715#1870859

Post je prehejterski koncetrisan da bi me uverio da je zadnji Hellingen los, sorry brate. A predug je da sada replikujem frazu po frazu.

P.S. Objektivno gledano, prva dva Hellingena su smesni. Sve je to lepo, dobra stara klasika, ali gledano kroz danasnju prizmu, Hellingena bih ovako klasifikovao

1)Demon Ludila, one and only
2)Teror seste planete (presudio mu ubrzan kraj...ovako visoko je "samo" zbog fantasticne prve dve trecine price i odlicnih Nolittinih poeticnih dijaloga)
3)Senke nad Darkvudom (nemam primedbi...ni na scenario ni crtez. Nolitta ga je zeznuo u nekoliko momenata, ali moram reci da mi se ponekad smenjuju medjusobno ova druga i treca pozicija)
4)Nulti cas (presudio mu Donatelli i par "prekidam audio-vizuelnu transmisiju" apsurda. Naivlukom blizu pocetnih prica, ali pomalo vec naginje ka onom-necemu kasnijih brojeva.)
5)Na tragu Titana (simpaticno simpaticno)
6)Mrznja (bljak na kvadrat...mrzim mrznju)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 14/06/2015 17:51:39
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 14/06/2015 : 18:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se za sve osim za opis Morenovog Zagora.
Možda nije na razini Nolittinog, odnosno Moreno ne uspijeva s lakoćom prikazati kvalitete koje je imao Zagor kod Nolitte....ali nekakav glavni obris je tu. Isto ga prikazuje kao impulzivnog čovjeka, nije nadčovjek kao što se ponekad čini kod Bosellija. Istina, Moreno mu je dao nešto detektivskog duha, što je više potreba kako bi proširio spektar stvaranja scenarija.
Moreno mi je odmah iza Nolitte kao čovjek koji je najviše pridonio Zagoru.

Inače:
1. Demoni ludila
2. Specijalni agent
3. Užas sa šestog planeta

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/06/2015 : 18:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja sam podrzavao Boselija u pravljenju superheroja od Zagora, po meni je taj put bio pravi, i ja tako vidim evoluciju serijala.

Zeznuta je to stvar. Dosla su vremena kada su superjunaci dobili ljudske osobine, dok se kod Zagora desilo upravo suprotno. I onda plasiramo jednog takvog junaka na americko trziste i ocekujemo uspjeh.

quote:

Ali, Nolite nema na serijalu vec 30 godina, i mislim da je konacno vrijeme da se raskrsti sa tim.

Nije da nisi u pravu, druze, medjutim kao sto ti je poznato i Boselli je najkasnije sa JA sagom rekao sve sto je imao. Za Zagora je pokojni isto kao sto je i Nolitta (ne mislim bukvalno, naravno).

Uh, ne znam sta da ti kazem. On kod Bosselija i dalje ima ljudske osobine, ali je u isto vrijeme super heroj. Ja bar tako vidim.
Ali se slazem da je i Boseli rekao sta je imao, trebao je devedesetih reci vise, tada mu nisu dali, a sada je vrijeme za nekoga sa novim konceptom.

@Dodsferd, on se u Zimskoj Zmiji ponasao kao u djecijim knjigama, i to je tad bilo ok za ovakav strip. Danas vise nije.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/06/2015 : 18:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

1. Nolitta
2. Boselli
4. Burattini
5. Sclavi
6. Toninelli
7. Nicolai

Nema tu mnogo sta da se razume. Takve stvari bi trebale da budu ocigledne onima koji citaju Zagora onako kako se bilo sta cita.
Glavni problem kod Zagora je stvaranje tih Boselli/Nolitta struja. Ako neko voli Nolittu, trazice ga i tamo gde ga nema. Ako ga ne nadju, poneli bi molotvljeve koktele u via Buonarotti u Milanu. A ako se nekome svidi npr. Bosellijev, oseca obavezu da kontrira tzv.tradicionalistima i oseca bunt prema Nolittinom stvaranju. I u tim kolektivnim reakcijama unutar situacije glupavo nastalih "struja" nastaju besmislene rasprave i stereotipi unutar tih rasprava zbog kojih se meni blago receno povraca i gde ostajem bez svake volje za replikovanjem

Takodje, par zanimljivih cinjenica:

-Ako izuzmemo samo stvaranje Zagora kao lika, Nolitta je od 1. do 182. broja, koliko je dugo pisao za ovaj serijal, iz sveske u svesku bio najinovativniji autor.

-Samim tim, konstantnim kopiranjem Nolitte i odrzavanja statusa quo serijala Burattini je umesto onoga koji odrzava "jedino sveto" kod Zagora ustvari zestoka uvreda Nolittinom stvaralavstvu sto je uzrokovano veoma glupom interpretacijom onoga-necega tog doba.

-Ponudivsi nesto drugacije od nolittanskog ti ustvari ne unistavas "jedino sveto" vec ga negujes. Price koje su danas kultne ostaju neunistivi tamo gde jesu. A scenarista moze da uspe u necemu samo ako SVOJOJ masti da oduska, osim sto se ogranicava tudjom. Ali ne, ljudi danas misle da, ako Zagoru das da pojebe nesto, da ce to rasturiti svu romantiku Zagor/Frida ljubakanja u Zimskoj Zmiji. Boselli je jedini koji je to znao. Steta sto su italijanski tradicionalisti uskopogledni sebicni idioti.

-SBE je 90-ih godina bila spremna da da serijalu fantastican crtacki staff (Della Monica, Andreucci, Marcello, Dotti...verovatno bi im se posle prikljucili Bocci i jos koji genijalac) i potrudi se manje-vise koliko danas Texom da drugi SBE sin nudi nesto sjajno. Tada su dolazili nivo citaoci, ali su oni najstariji bili i najglasniji pa smo danas osudjeni na ovo sta smo osudjeni.

Ahhh, ovaj bes...

Elem,
sta ocekujem od ekipe Burattini-Sedioli/Verni? Mnogo emocija, jos vise razocarenja.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 14/06/2015 : 18:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:

predivan opis. sad dolazimo do onoga kakva je tko od nas osoba i zašto doživljava neke stvari bližima a neke ne. ja sam osoba koja je izvana prilično ledena. naravno, imam emocije kao i ostali, no potreban je neki jači podražaj da ih i pokažem. na impulzivnost i naglost gledam kao na slabost - stoga mi i takvi junaci nisu toliko bliski. terminator, mad max iz road warriora gdje izgovara 16 rečenica u cijelom filmu, to je moć nolitta je inače car emocija, i njegov mister no je još 10x emotivniji od zagora.

quote:

ovo si sjajno rekao. niđe veze između bureta i nolitte. nolittina emocija otopi i ovakvog icemana kakav sam ja, dok burattini...jednostavno to ne može. to ili imaš ili nemaš.

quote:

vidi drugačije, da. ja sam jedan od onih koji je kupio onu dosadnu knjižicu 1000 zagorovih svjetova. ipak, tu i tamo je bilo interesantnih pasosa. u jednom od njih boselli zagora zove "nadjunakom". mislim da je sve jasno. bosellijev zagor je nadjunak i natčovjek. no, eto, mojoj ledenoj osobnosti takav zagor najbolje paše - prag na kojem će on pokazati ozbiljne emocije se povisio. zašto bi federer pokazivao emocije ako pobijedi mene u tenisu. može se samo nadmoćno nasmijati, onako kako boskeov zagor rješava osnovne prepreke, oko kojih bi nekad pizdio. ne gubi se prisebnost ni pred krakenom ni pred bogom prašine ni pred wendigom. za mene je bosellijev nadjunak onaj pravi zagor - dok orginalnu i toninellijevu verziju vidim kao zagora koji još nije svjestan koliko je uistinu moćan te je zbog toga malo nervčik. moram puknut par citata

coronado - ali ni jedan normalan čovjek ne može izdržati toliko bez zraka
sombra - zagor nije normalan čovjek.

mračni donn - njegovim žilama teče keltska krv, krv junaka. njegovi preci dolaze iz erina. njegova sudbina je borba protiv zla u svim njegovim oblicima. da, on je samo čovjek...ali ima u njemu nečeg nadljudskog. u srži je junak.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2015 : 18:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:

andreuccija. mada ja sam jako benevolentan prema crtačima i velika većina su mi u najmanju ruku ok. recimo da ne volim ili nisam volio vidjeti gramaccionija, d'arcangela i braću cassaro (ti ih simpatiziraš, znam, ali što ćemo), ostalo je sve ok. a uvijek ima 4-5 odličnih, bez obzira na odlaske. volim vidjeti razne stilove također, ako su dobro izvedeni.

Ma da, sve ok.
Zanimalo me primarno, je li prvi na listi Ferri. Kako nije, super, a i meni je Andreucci prvi.

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000