Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19780 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/06/2015 : 22:53:36
|
quote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by adriano
Kako da ne. Pa imaju i oni HDZ
Ali neće tamo doći na državnu vlast.
pa jeli zato kriv izivko i njegov glas i glas drugih iz dijaspore
ili dvije trećine pasivnih domorodaca u hrvatskoj koji ne izlaze na izbore?
pazi,od tri milijuna registriranih birača u RH,jedna trećina izađe na svake izbore a ovi ostali sjede doma u foteljama na debelim guzičetinama i laprdaju kak im ovi bosanci i hercegovci kroje politiku. pa dajte ljudi ,pomaknite se
Gdje si sad uveo izbore u priču? Kakve veze oni imaju? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19780 Posts
Posted - 16/06/2015 : 22:54:38
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by lwood
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/Svasticarnica-Croatia
dobro šta je sa tim jergovićem i njegovim navodno koketiranjem sa fašizmom,kako pročitah u komentarima?
zna li netko više o tome?
i ne znam šta ste izivka napali,ljudi koji su od tamo oduvijek su naklonjeni hrvatskoj,ratovali i ginuli za hrvatsku,pa valjda imaju pravo i navijati za hrv. repku
napali? po čemu? misliš vaši,naši i slične gluposti? ja od ex yu republika iman jedino hr pasoš. smiješne su mi insinuacije nekih koji imaju par pasoša država iz ex yu a spočitavaju nešto onima koji imaju jedan. tebi to nije smišno?
Nemam ni ja 2. Imam samo hrvatsku putovnicu
I gdje živiš ti na kraju? |
|
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 17/06/2015 : 00:14:27
|
quote: ma jok,čitam tvoje iščuđavanje ko pile glisti na gornjem postu kako to da jedan izivko rođen u bih,živi u dojčlandu može navijat za hrv.repku.
da je rođen u zanzibaru,može navijat za hrv repku
da je rođen u kazahstanu,može navijat zan hrv repku
al čim je iz beiha a navija za hrv repku,e to je već problem
pa mu još i sugeriraš da navija za krivu repku
Krivooo je moreee... |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47384 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/06/2015 : 00:39:33
|
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/Svasticarnica-Croatia
dobro šta je sa tim jergovićem i njegovim navodno koketiranjem sa fašizmom,kako pročitah u komentarima?
i ne znam šta ste izivka napali,ljudi koji su od tamo oduvijek su naklonjeni hrvatskoj,ratovali i ginuli za hrvatsku,pa valjda imaju pravo i navijati za hrv. repku
napali? po čemu? misliš vaši,naši i slične gluposti? ja od ex yu republika iman jedino hr pasoš. smiješne su mi insinuacije nekih koji imaju par pasoša država iz ex yu a spočitavaju nešto onima koji imaju jedan. tebi to nije smišno?
ma jok,čitam tvoje iščuđavanje ko pile glisti na gornjem postu kako to da jedan izivko rođen u bih,živi u dojčlandu može navijat za hrv.repku.
pa napisa san da može navijat za koga oče. al pošto je čovik napisa da je više njegova nego moja pretpostavija san da ima gomilu nekretnina,firmu ,koji postotak dionica ine ili podravke i slično. kužiš sad? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/06/2015 : 05:33:47
|
ma jok,čitam tvoje iščuđavanje ko pile glisti na gornjem postu kako to da jedan izivko rođen u bih,živi u dojčlandu može navijat za hrv.repku.
pa napisa san da može navijat za koga oče. al pošto je čovik napisa da je više njegova nego moja pretpostavija san da ima gomilu nekretnina,firmu ,koji postotak dionica ine ili podravke i slično. kužiš sad?
ne,on je samo napisao da voli hrvatsku,ovu i ovakvu,više nego ti
a ne da je više njegova nego tvoja
i nemoj me pitat kak je izmjerio tu količinu ljubavi
biti će da ima veći raspon ruku pa kad ih raširi kaže:evo,ja ovolikoc volim hrvatsku,a ti elvude,ajd ti raširi ruke ak si frajer |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 17/06/2015 06:15:32 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Posted - 17/06/2015 : 06:18:33
|
quote: Originally posted by markotamara
Oduzimanje bodova i to ce biti dovoljno da nas izbace da se kvalificiramo
brijem da će tako i biti
oduzimanje tri boda i novčana kazna |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47384 Posts
Posted - 17/06/2015 : 10:21:16
|
pa napisa san da može navijat za koga oče. al pošto je čovik napisa da je više njegova nego moja pretpostavija san da ima gomilu nekretnina,firmu ,koji postotak dionica ine ili podravke i slično. kužiš sad?
ne,on je samo napisao da voli hrvatsku,ovu i ovakvu,više nego ti
a ne da je više njegova nego tvoja
i nemoj me pitat kak je izmjerio tu količinu ljubavi
biti će da ima veći raspon ruku pa kad ih raširi kaže:evo,ja ovolikoc volim hrvatsku,a ti elvude,ajd ti raširi ruke ak si frajer
hehe |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12770 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 17/06/2015 : 13:32:16
|
Govorite vi šta očete, ali da je ona plinska boca pukla (a nije zbog nestručnog rukovanja) ovog meča nebi ni bilo, cila država bi naime bila u izolaciji (mislin na one cigane iz šatora onog dana). |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Posted - 17/06/2015 : 14:10:12
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
Govorite vi šta očete, ali da je ona plinska boca pukla (a nije zbog nestručnog rukovanja) ovog meča nebi ni bilo, cila država bi naime bila u izolaciji (mislin na one cigane iz šatora onog dana).
ne sekiraj se ti, dečki znaju stručno rukovati improviziranim eksplozivnim napravama |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Posted - 17/06/2015 : 14:19:23
|
quote: Originally posted by izivko
Šta li su Splićani pripremili za Bugare? Navodno se igra u Poljudu?
sigurno budu domišljati,ko sa talijanima i kukijem.
u najmanju ruku očekujem iscrtano na travnjaku tijek prvog hrvatsko-bugarskog rata u 9 stoljeću,neki mali reljefni prikaz |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/06/2015 : 14:28:45
|
Tko bi se s time zamarao, to je previše posla a ne treba zanemariti ni poveći račun za utrošenu kemikaliju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47384 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10424 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/06/2015 : 15:42:29
|
Ko kaže da će na Bugarskoj bit prvo slijedeće sranje. Ima 2 utakmice do tada. Norveška je idealna za neku koreografiju sa Vidikunom Quislingom.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 17/06/2015 15:43:50 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47384 Posts
Posted - 17/06/2015 : 20:06:43
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ko kaže da će na Bugarskoj bit prvo slijedeće sranje. Ima 2 utakmice do tada. Norveška je idealna za neku koreografiju sa Vidikunom Quislingom.
njegova golema slika na tribinama bi bila prava stvar |
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27131 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/06/2015 : 20:27:07
|
Govorite vi šta očete, ali da je ona plinska boca pukla (a nije zbog nestručnog rukovanja) ovog meča nebi ni bilo, cila država bi naime bila u izolaciji (mislin na one cigane iz šatora onog dana).
Bravo!Vidiš kad ti hrvatske branitelje nazivaš ciganima upravo dokazuješ ono za što su se oni borili:za demokraciju u Hrvatskoj i da bi ih ti slobodno mogao nazivati ciganima bez da ti se išta dogodi. To u prethodna dva sistema ljudi nisu mogli raditi bez ozbiljnih posljedica po svoje zdravlje. I zato kažem:Naprijed "šatoraši"! |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19780 Posts
Posted - 17/06/2015 : 22:28:01
|
Šatoraši ne predstavljaju cjelokupnu braniteljsku populaciju!
A o današnjoj slobodi govora nećemo previše trošiti rječi, samo ću spomenuti ime oko kojega dosta raspravljamo ovih dana: Boris Dežulović.
O slobodi govora za vrijeme njihovog idejnog vođe čiju sliku imaju ispred šatora neće potrošiti ni riječ. |
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 17/06/2015 : 22:57:52
|
Jeba te,ova trava se jako sporo susi. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/06/2015 : 23:00:50
|
quote: Originally posted by jaki
Bravo!Vidiš kad ti hrvatske branitelje nazivaš ciganima upravo dokazuješ ono za što su se oni borili:za demokraciju u Hrvatskoj i da bi ih ti slobodno mogao nazivati ciganima bez da ti se išta dogodi. To u prethodna dva sistema ljudi nisu mogli raditi bez ozbiljnih posljedica po svoje zdravlje. I zato kažem:Naprijed "šatoraši"!
Gluposti. SUBNOR-ovci su bili bahati i gotovo jednako iritantni kao ova ekipa, ali da bi se usudili postavljat šator i mahat plinskim bocama... To ne. S druge strane, Ivo Brešan ih je fino zajebavo u 'Predstavi Hamleta u selu Mrduša Donja' i ništa mu se nije dogodilo. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/06/2015 : 23:26:42
|
U pogledu svastike osjećaji su pomiješani. Volio bih vidjeti pad Brenda i Mamića, gadi mi se licemjerje "šta će sad svijet mislit o nama", ali crtanje tog znaka je apsolutna odvratnoća. Ali Splićani su barem samosvjesni, ne daju se zajebavat. Za razliku od sluganskog mentaliteta kojeg vidimo u Lega-gradu kad im Mamić baci koščicu u vidu Walesa, Gane ili Azerbajdžana. |
|
|
Topic |
|