Cjepidlaka uvijek ima, ali ovo je PRAVI Zagor, avantura, akcija, neistraženi predjeli imaginarnog nam Darkwooda, a sve to dočarano fenomenalnim Ferrijevim crtežom i krasnim naslovnicama, ona za "Ukletu zemlju" je još bolja!
Pa meni i nije baš toliko efektna. Grozno Zagorovo lice, ruke u lošem omjeru, ova zmija izgleda kao da pozira... U odnosu na sadašnje naslovnice je dobra, ali u odnosu na tadašnje i nije nešto.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Mislim da ima previše žute boje tamo gdje ne treba na naslovnici, nešto slično je i na prethodnom broju. Da je tutto serija stigla dovde vjerojatno bi naslovnica dobila redizajn kao i mnoge prije nje, ali Ludens nije Libellus pa se ne želi s time zamarati.
Pa meni i nije baš toliko efektna. Grozno Zagorovo lice, ruke u lošem omjeru, ova zmija izgleda kao da pozira... U odnosu na sadašnje naslovnice je dobra, ali u odnosu na tadašnje i nije nešto.
Gdje ti vidiš zmiju?
Zna se na što sam mislio. Što li je ovo uopće?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ovo nisam nikad čitao, jer sam u ono vrijeme "prerastao" Zagora, pa ću sad kako vidim po vašim pohvalama dobiti barem vrlo dobru priču.
Vrlo dobra prica. Mislim ipak malo precjenjena u zadnje vrijeme. Fakticki, "a poor man's" Americka odiseja. Ipak nije Toninelli, Nolitta.
Ova epizoda mi je rame uz rame sa Americkom odisejom i Svetim brijegom. Velika cetvorka zajedno sa Demonom ludila. Dinamicna i napeta prica, Toninelli u svom najboljem izdanju.
Baš sam ga danas kupio i malo prelistao, odmah sam se prisjetio ovih divovskih žaba i nostalgija me puknula samo tako. Ne mogu dočekati da u skorije vrijeme ova priča dođe na red za čitanje, nadam se da me neće razočarati kao ni onih davnih dana.
Pročitao. Uživao sam jednako kao i prije 30-ak godina kao balavac, a to govori dovoljno o kvaliteti. Ferri i Toninelli u top formi, po meni je to razdoblje jedno od vrhunaca Zagora
Pročitao. Uživao sam jednako kao i prije 30-ak godina kao balavac, a to govori dovoljno o kvaliteti. Ferri i Toninelli u top formi, po meni je to razdoblje jedno od vrhunaca Zagora
E, svaka čast! I ja sam započeo na isti način. Napokon smo je dočekali. Kupio 'Močvaru strave', sjeo da napokon pročitam tu epizodu u kako treba izdanju, počeo čitati i... nešto mi nikako nije štimalo. Kako jako dobro poznam tu epizodu u Dnevnikovoj verziji, ponovo sam uzeo ZS izdanje i... Elizabetin 'prijevod' totalno mi je uništio doživljaj. Šta reći kad je i Dnevnikov prijevod bolji!!!! Pa, jeben mu, pa nije to Shakespeare pa da trebaš mudrovat i smišljat kako prevesti i prenesti autorovu misao. Ako nisi sposobna prevesti jedan obični Zagorov strip, jebi se, pusti taj posao i idi negdje čuvat ovce! Svaki rečenicu si morala skratit, pojednostavnit, banalizirat! Naravno, lakše i brže je ovako, što ovi u Bonelliju imaju toliko pisati i otežavati ti posao. Ma, odustajem od ovog izdanja.