forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 18/06/2015 : 10:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Dear jaki,
Pod ovin ˝cigani˝ ne mislin na Rome. Mi smo naime tako (odkad znan za sebe) zvali osobe koji bi nas iživcirali, bez obzira na njihovo državljanstvo/porijeklo, a to su naravno većinom bili naši (iz ovih prostora, naši, ne druge republike). I zato san onog nazva tako jer me iživcira svojim neznanjem, da je zna posal ove sramote nebi bilo (cila zemlja bi bila u izolaciji, meč se nebi ni igra).
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 18/06/2015 : 13:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

U pogledu svastike osjećaji su pomiješani. Volio bih vidjeti pad Brenda i Mamića, gadi mi se licemjerje "šta će sad svijet mislit o nama", ali crtanje tog znaka je apsolutna odvratnoća.
Ali Splićani su barem samosvjesni, ne daju se zajebavat. Za razliku od sluganskog mentaliteta kojeg vidimo u Lega-gradu kad im Mamić baci koščicu u vidu Walesa, Gane ili Azerbajdžana.

Krasne. Kud smo sluge ponizni još nam je i žargon lejm (to je bila namjera ovog "Lega-grad", jel?)?

Koliko ja znam, u Osijeku, Mamić (kod navijača NK Osijeka), je tek zeru nepopularniji od Hakana Šukera kojeg ekipa ne može smisliti.

U većini prigoda s tribina se mogu čuti povici protiv Mamić&company (ima i grafita), a ponovit ću da nam GNK redovno mariše igrače za sitne novce te isto promoviraju kao "pomoć NK Osijeku", pomoć u smislu kopanja vlastite rake.

Što bi po tebi trebali napraviti? I tko? I što rade u tvom šoru, ako nije tajna, te koji su učinci istoga?

Čini se da će zi džrmans uletit u NK Osijek s nekom lovom pa se možda riješimo "pomoći" GNK-a i statusa četvrte prćije, kojeg smo obranili ove sezone.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/06/2015 : 14:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ja sam inače osječki student. jednom dok sam šetao nekim predgrađem su neki mladići namirisali da sam iz Zagreba (htjeli su me izmlatit), ali kad su čuli da sam hajdukovac smo samo lijepo popričali.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 18/06/2015 : 14:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Da ne bi bilo zabune, uopće ne sumnjam da su kojim slučajem Dalmoši, npr. Štimke i čestiti mu Reno, zajašili na čelo HNS-a da bi stvari bile bitno drugčije.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/06/2015 : 16:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/navijaci-bijesni--upravu-nije-briga-mamic-kupuje-misica-i-barisica-i-spasava-osijek-/1260887/

http://www.jutarnji.hr/kohorta-uvrijedila-mamica--htio-pomoci-osijeku--ali-sada-nema-sanse--nisam-mazohist--/1265370/

http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/324377/Ovo-su-poruke-Kohorte-i-Boysa-Zdravku-Mamicu.html
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/06/2015 : 17:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Dear jaki,
Pod ovin ˝cigani˝ ne mislin na Rome. Mi smo naime tako (odkad znan za sebe) zvali osobe koji bi nas iživcirali, bez obzira na njihovo državljanstvo/porijeklo, a to su naravno većinom bili naši (iz ovih prostora, naši, ne druge republike). I zato san onog nazva tako jer me iživcira svojim neznanjem, da je zna posal ove sramote nebi bilo (cila zemlja bi bila u izolaciji, meč se nebi ni igra).

Bez obzira jesi li mislio na Rome ili ne činjenica je da si vrijeđao, a da nitko nije uputio ni opomenu. A dsormaz je i za manje odletio...

Već iritira koliko pojedinci ovdje koriste priliku za plasiranje dnevnopolitičkih tema umjesto da se striktno drže ove svinjarije s tim šugavim križem.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/06/2015 : 17:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Btw,

http://www.vecernji.hr/nogomet/splitska-policija-zavrsila-kriminalisticko-istrazivanje-prijavljeni-hns-vrbanovic-i-cvrk-1011170
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/06/2015 : 00:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Dakle, druže Valtere, čekam objašnjenije demantiranih ti stanovišta, ak nije dbe...

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/06/2015 : 00:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ti bolje znaš, živiš ondje. Ja sam samo iznio dojam kojeg sam stekao promatrajući sa strane ovih nekoliko reprezentativnih utakmica odigranih u Osijeku, svih redom sa slabim protivnicima. Da zaista cijene atmosferu u Gradskom vrtu i osječku publiku, igrala bi reprezentacija više utakmica ondje (zašto ne sve, kao što BiH igra u Zenici?). Mamić i Šuker su u Osijeku na lanjskoj prikateljskoj utakmici uoči SP-a (Gana, ako se ne varam) dočekani kao zvijezde.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/06/2015 : 02:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Ti bolje znaš, živiš ondje. Ja sam samo iznio dojam kojeg sam stekao promatrajući sa strane ovih nekoliko reprezentativnih utakmica odigranih u Osijeku, svih redom sa slabim protivnicima. Da zaista cijene atmosferu u Gradskom vrtu i osječku publiku, igrala bi reprezentacija više utakmica ondje (zašto ne sve, kao što BiH igra u Zenici?). Mamić i Šuker su u Osijeku na lanjskoj prikateljskoj utakmici uoči SP-a (Gana, ako se ne varam) dočekani kao zvijezde.

Jesil ti druže na ovim nekim lepkovima pa šešpi taka njesra ili si samo bukvalno lišen informacija (koje su dostupne)?

Zadnja se igrala u Osijeku protiv Malija (čak ima i moj mini-foto izvještaj s istog tamo ako žištra uznad na ovom topicu, robocop-kolo, navijanje za Mali i te fore).

Izvješen je transprarent, Šukeru turčine napuši nam se kurčine, a vikalo se HNS pederi nogomet ste sjebali.

Mislim, očem ti pričaš?

Kaka su to sranja?

Štetiš općenarondoj stvari ispisujući take pizdarije, pogotovo uzevši u obzir kako je dvijetisućefakinpetnaesta... Koja ljubav Šuker, Mamić i Osijek?

Od, rećemo, 30-ak ljudi, iz gradske četvrti Donji Grad, s faksa, i iz Udruge StripOs, koje smatram prijateljima, njih 4 navijaju za Dinamo, od toga 3 su indiferentni k nogometu kao takvom, a 1 je otvoreno protiv Maminja i te bulumente, ostali imaju mišljenje slično ovom kojeg sam iznio...

Stoga, mojne tsra, a neb škodilo i odgovorit na pitanje...

Edited by - andjusticeforall on 19/06/2015 02:06:18
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 19/06/2015 : 11:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Dear wolf
Onda je bolje ne spominjat ništa, i onako nisu vridni da se spominju (osim naravno HNS balkan/mafije, to je valjda legalno).
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/06/2015 : 11:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dear wolf
Onda je bolje ne spominjat ništa, i onako nisu vridni da se spominju (osim naravno HNS balkan/mafije, to je valjda legalno).

ne znam čemu to isforsirano spominjanje dečki iz šatora,kada se raspravlja o HNS-u,kukiju,nogometu.

postaješ dosadan

ako želiš raspravljat o šatorašima, otvori topic

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2015 : 11:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bio je topic o šatoru ali je zaključan.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19778 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2015 : 12:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

Dear wolf

ne znam čemu to isforsirano spominjanje dečki iz šatora,kada se raspravlja o HNS-u,kukiju,nogometu.

Sve je to povezano.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/06/2015 : 12:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
po čemu?daj poveznice

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/06/2015 : 12:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
zna se
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19778 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2015 : 12:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

po čemu?daj poveznice

Tko pokreće HNS? HDZ.
Tko pokreće šatoraše? HDZ.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/06/2015 : 12:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
i?

kakve to veze ima sa kilavo odigranom utakmicom i kukijem?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19778 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2015 : 12:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Za utakmicu me boli briga.
A oko kukija se javila i HVIDRA, i Glavaš i tko sve ne, pa zašto ne bi i Đuru i ekipu uveli u priču?

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/06/2015 : 12:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
i?
pa svako je kukija komentirao na svoj način,od glavaša do rudanice.zar ne?

ne kužim zašto bi đuro bio uveden u priču?

biti če da je on kukija iscrtao

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19778 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2015 : 13:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sve je to dio dnevnopolitičke scene, slagali se vi ili ne.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/06/2015 : 13:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

sve je to namještena nogometna utakmica

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2015 : 14:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ali ovo je zaista postala smijurija da se pojedincima dopušta bavljenje političkim aktivnostima na forumu, dok se istovremeno nekim drugima traži dlaka u jajetu samo da ih se izbaci. Koliko drskosti i bezobraštine izvire iz komentara ovog lika koji vrijeđa branitelje, i nikom ništa.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2015 : 15:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ti bi se onda mogao početi baviti politikom na političkoj sceni. Kad već tako izvrsno detektiraš političke teme (a pogotovo kad se dobro sjećaš događaja i ljudi prije nego si se i rodio)... U zadnje vrijeme sve više si političar, a sve manje stripofil.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8763 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/06/2015 : 16:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Zaista zazirem od ovakvih rasprava, ali ću sad da se javim pa ako treba da popijem prvi ban neka bude.

Šatoraši nisu branitelji oni su manja grupa branitelja, izmanipulirani i isfrustrirani ljudi koji se bore za svoje i tuđe interese postavljajući se iznad zakona... i sigurno nisu svete krave.

Moj otac je branitelj pa ih vrijeđa, moj stric je ratni invalid pa ih vrijeđa, moj prvi susjed je ptsp-ovac pa ih vrijeđa, otac mog najboljeg prijatelja je ratni invalid i bivši zapovijednik pa ih vrijeđa.

Da citiram svog starog: "U ratu sam se borio jer moj dom bio napadnut. Nisam ratovao za činove, stanove, benificije ni mirovine. Nitko mi ništa ne duguje niti sam ja kome što dužan. Rat je za mene završio '95 i svima ovima što me svakodnevno podsjećaju na njega 20 godina kasnije je*em ma*er."

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.57 seconds. Snitz Forums 2000