Author |
Topic |
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 19/06/2015 : 16:35:52
|
čestitam tonto,otkrio si toplu vodu
šatoraši uopće nisu spominjani a onda se javi jedan pametnjaković i odjednom počne sa ciganima,šatorašima..o svemu samo ne o temi.
i umjesto da bude u najmanju ruku upozoren od moderatora,on piči po starom |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Tonto
Advanced Member
8762 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Tonto
Advanced Member
8762 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 19/06/2015 : 16:51:56
|
quote: Originally posted by Tonto
aj agri
...al nekima stvarno triba crtat neke stvari. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19778 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/06/2015 : 18:39:40
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by tinton
Sve je to dio dnevnopolitičke scene, slagali se vi ili ne.
Ti bi se onda mogao početi baviti politikom na političkoj sceni. Kad već tako izvrsno detektiraš političke teme (a pogotovo kad se dobro sjećaš događaja i ljudi prije nego si se i rodio)... U zadnje vrijeme sve više si političar, a sve manje stripofil.
Zanimljivo kako mi spočitavaš što govorim o stvarima koje su se dogodile prije moga rođenja, a ako se dobro sjećam i ti si jednom spomenuo nešto u vezi s Bleiburgom. Ti si rođen negdje tridesetih godina prošlog stoljeća?
Sve manje sam stripofil? Cijelo vrijeme sam gore u stripovskom forumu, najviše u Bonelliju jer se tamo najviše piše, ali pratim i BD redovito.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 19/06/2015 : 22:26:24
|
Zaista zazirem od ovakvih rasprava, ali ću sad da se javim pa ako treba da popijem prvi ban neka bude.
Šatoraši nisu branitelji oni su manja grupa branitelja, izmanipulirani i isfrustrirani ljudi koji se bore za svoje i tuđe interese postavljajući se iznad zakona... i sigurno nisu svete krave.
Moj otac je branitelj pa ih vrijeđa, moj stric je ratni invalid pa ih vrijeđa, moj prvi susjed je ptsp-ovac pa ih vrijeđa, otac mog najboljeg prijatelja je ratni invalid i bivši zapovijednik pa ih vrijeđa.
Da citiram svog starog: "U ratu sam se borio jer moj dom bio napadnut. Nisam ratovao za činove, stanove, benificije ni mirovine. Nitko mi ništa ne duguje niti sam ja kome što dužan. Rat je za mene završio '95 i svima ovima što me svakodnevno podsjećaju na njega 20 godina kasnije je*em ma*er."
Prosvjednici iz Savske nemaju nikakve veze sa temom Hrvatske nogometne reprezentacije, niti sa sranjima sa svastikom. Njihovo uključivanje u ovu temu, plus uporaba krajnje degutantnih izraza, jest ono što me smeta. I još to prođe bez ikakve moderatorske intervencije, dok drugdje pojedini lete za benigne stvari (u odnosu na ovo).
A to što mi smeta da ih se vrijeđa ne znači da podržavam sve njihove zahtjeve. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 19/06/2015 : 22:31:51
|
Sve je to dio dnevnopolitičke scene, slagali se vi ili ne.
Ti bi se onda mogao početi baviti politikom na političkoj sceni. Kad već tako izvrsno detektiraš političke teme (a pogotovo kad se dobro sjećaš događaja i ljudi prije nego si se i rodio)... U zadnje vrijeme sve više si političar, a sve manje stripofil.
Zanimljivo kako mi spočitavaš što govorim o stvarima koje su se dogodile prije moga rođenja, a ako se dobro sjećam i ti si jednom spomenuo nešto u vezi s Bleiburgom. Ti si rođen negdje tridesetih godina prošlog stoljeća?
Sve manje sam stripofil? Cijelo vrijeme sam gore u stripovskom forumu, najviše u Bonelliju jer se tamo najviše piše, ali pratim i BD redovito.
Slušaj, ne želim se svađati jer si mi u biti simpatičan lik (ono, nisi dosadni trol i znaš razmišljati). Ali molim te da ne mudruješ preko mjere, jer iza mene je previše godina da bi mi neko prodavao m..a pod bubrege. Ono, tko hoće pljuvati po političarima i strankama me živo zaboli, ali da pojedinci ovdje liječe frustracije i koriste svaku moguću prigodu za vrijeđanje branitelja (ovo uopćeno, ne odnosi se na tebe), to nikom ne mogu prešutjeti. Mislim, strašno je da nikome (osim jakiju) nije zasmetalo da se ljude naziva ciganima, a kao sve neki tolerantni forumaši koji su protiv uvreda i diskriminacija. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19778 Posts
Posted - 20/06/2015 : 10:58:02
|
Evo, mene je zasmetalo što se ta riječ koristi kao uvreda, a i vrijeđanje samo po sebi nije u redu. S druge strane smeta me što ih ti predstavljaš kao cjeloukupnu braniteljsku populaciju, i Matić je također branitelj pa ga oni vrijeđaju na svakom koraku. Nije u redu ni njihovo vrijeđanje.
|
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 20/06/2015 : 13:47:26
|
Ljudi u Savskoj JESU branitelji i samim time nitko ih nema pravoo vrijeđati. Druga je stvar ako se kritički gleda na to da neki od njih imaju i političke ambicije.
S druge strane, međusobne uvrede između Matića i ostalih branitelja su njihova stvar, ali u principu nisam pobornik vrijeđanja bilo koje vrste. Ipak, nije isto vrijeđati iz ogorčenja (kako čine u Savskoj) i iz zlobe (kako viđamo svako malo po forumu od pojedinaca). A pogotovo kako ih uvlače u teme koje s njima nemaju baš nikakve veze (samo krajnje perfidni likovi mogu povezivati branitelje i debile koji su napravili ono na Poljudu). |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19778 Posts
Posted - 20/06/2015 : 14:02:55
|
Uglavnom, stanimo jer će otići predaleko, ako baš želiš nastaviti raspravu, možemo na PM (iako ja mislim da nije potrebno).
|
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/06/2015 : 14:38:13
|
Ružno je, kao što je mladi Tinton primijetio, koristiti naziv za jednu etničku skupinu u funkciji uvrede. Meni pak ne pada na pamet da bi vrijeđao šatordžije. Neka Bog poživi Đuru, Klemma i šatordžije! Ako dovoljno dugo ostanu u šatoru u Savskoj, možda iz toga proistekne i ponešto dobra. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27131 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/06/2015 : 20:34:38
|
quote: Originally posted by VALTER
Ružno je, kao što je mladi Tinton primijetio, koristiti naziv za jednu etničku skupinu u funkciji uvrede. Meni pak ne pada na pamet da bi vrijeđao šatordžije. Neka Bog poživi Đuru, Klemma i šatordžije! Ako dovoljno dugo ostanu u šatoru u Savskoj, možda iz toga proistekne i ponešto dobra.
a ti si jedan pametan antifašista a? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27131 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 21/06/2015 : 17:03:49
|
Još to nije ni rasprava. Rasprava podrazumijeva ravnopravnost sugovornika, a ne da se oni koji šire mržnju i vrijeđaju zagrnu u lažni plašt antifašizma, a sugovornike etiketiraju kao desničare i kako već sve ne. Stvarno, koliko se nekima tolerira, a neki lete za sitnice... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47382 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 21/06/2015 : 22:59:58
|
Još to nije ni rasprava. Rasprava podrazumijeva ravnopravnost sugovornika, a ne da se oni koji šire mržnju i vrijeđaju zagrnu u lažni plašt antifašizma, a sugovornike etiketiraju kao desničare i kako već sve ne. Stvarno, koliko se nekima tolerira, a neki lete za sitnice...
Ovaj post treba uokviriti.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 22/06/2015 : 16:41:13
|
Zaista zazirem od ovakvih rasprava, ali ću sad da se javim pa ako treba da popijem prvi ban neka bude.
Šatoraši nisu branitelji oni su manja grupa branitelja, izmanipulirani i isfrustrirani ljudi koji se bore za svoje i tuđe interese postavljajući se iznad zakona... i sigurno nisu svete krave.
Moj otac je branitelj pa ih vrijeđa, moj stric je ratni invalid pa ih vrijeđa, moj prvi susjed je ptsp-ovac pa ih vrijeđa, otac mog najboljeg prijatelja je ratni invalid i bivši zapovijednik pa ih vrijeđa.
Da citiram svog starog: "U ratu sam se borio jer moj dom bio napadnut. Nisam ratovao za činove, stanove, benificije ni mirovine. Nitko mi ništa ne duguje niti sam ja kome što dužan. Rat je za mene završio '95 i svima ovima što me svakodnevno podsjećaju na njega 20 godina kasnije je*em ma*er."
stvarno nije lijepo od tebe što si ovako nešto napisao, ne samo ti nego još par pojedinaca.
...
A što se tiče igre, ne razumijem zašto opet napadi na Olića koji će za nekih tri mjeseca napuniti 36 godina i Pranjića koji će za nekih šest mjeseci napuniti 34 godine. Valjda izbornik zna zašto ih je zvao, Pranjić nije za lijevog beka iako je lijevak, a Olić kao lijevak igra na desnoj strani napada što bi se reklo on također nije navikao igrati na toj poziciji, pa opet solidno i dobro odradi svoj posao. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 22/06/2015 : 16:47:22
|
quote: Originally posted by vešmašina
dvadeset godina tolerira se fašistički pozdrav na stadionu, predsjednik nogometnog saveza slikao se na grobu onog govna u madridu, u istom gradu splitu radi se spomenik s imenom jednog od najvećih koljača u ww2, svatko tko nije na "njihovoj" strani proglašavan je srbinom, jugoslavenom i izdajicom, cijeli državni aparat za muda pod fasadom domoljublja u jednom ilegalnom šatoru drži hrpa klošara koji kao i svaki "domoljubi" najviše vole domovinu kad su zaštićena društvena kasta te kad ne poštuju zakone države u koju se kunu...
i nakon samo kapi u moru nabrojanog, treba li se čuditi da se ovo desilo danas s križem na travnjaku?
gle ovog frustriranog lika, jeli ovo za izbacivanje? klošari ... hm ... |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 22/06/2015 : 18:46:12
|
Još to nije ni rasprava. Rasprava podrazumijeva ravnopravnost sugovornika, a ne da se oni koji šire mržnju i vrijeđaju zagrnu u lažni plašt antifašizma, a sugovornike etiketiraju kao desničare i kako već sve ne. Stvarno, koliko se nekima tolerira, a neki lete za sitnice...
e da, upravo o tome govorim na drugoj temi i malo drugačijim načinom ali u osnovi se može reći kao što kažeš: ovaj forum je tobože "tolerantan" i "bezpredrasudan", a ne vidi (se) koliko je određen vlastitom predrasudom, od mladje, markosa, preko mlađahnog tintona koji je zajahao na val do svepristunog kopipejstera novinskih-budalaština lwooda i forumske moralke u nastajanju murdoka
sve hipnotisana gomila, što i ne bi bilo bitno da ta gomila ovdje ne kroji pravdu. markosa bi pod hitno trebalo preodgojiti, i to ne bilo tko, nego ja da mu dajem satove iz kraljevske pastirske vještine i pretvorim ga u superhumanista. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/06/2015 : 19:00:03
|
stvarno je istina kad kažu: mala zemlja za velika sranja. u govnima smo do grla kad se vraćamo na stvari iz rata koji je završen pred 70 godina. mi se u 2015. godini djelimo na ustaše i partizane, koji kolektivni zajeb i stanje uma ne mogu vjerovati vlastitim očima i ušima...........mi smo narod idiota koji nikad neće izaći iz vlastitih govana |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17043 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/06/2015 : 22:49:47
|
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17043 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/06/2015 : 22:51:09
|
quote: Originally posted by Koresh
stvarno je istina kad kažu: mala zemlja za velika sranja. u govnima smo do grla kad se vraćamo na stvari iz rata koji je završen pred 70 godina. mi se u 2015. godini djelimo na ustaše i partizane, koji kolektivni zajeb i stanje uma ne mogu vjerovati vlastitim očima i ušima...........mi smo narod idiota koji nikad neće izaći iz vlastitih govana
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 22/06/2015 : 23:21:04
|
quote: Originally posted by Koresh
stvarno je istina kad kažu: mala zemlja za velika sranja. u govnima smo do grla kad se vraćamo na stvari iz rata koji je završen pred 70 godina. mi se u 2015. godini djelimo na ustaše i partizane, koji kolektivni zajeb i stanje uma ne mogu vjerovati vlastitim očima i ušima...........mi smo narod idiota koji nikad neće izaći iz vlastitih govana
Ovdje se uopće ne govori o tom dijelu povijesti, već činjenicama da se ljude najzaslužnije za opstanak RH naziva ciganima, klošarima, barabama i kako već sve ne, a da ne govorimo o prefidnom liku koji čak ide do te mjere da izjavi 'nazivati ih ciganima je uvreda za Rome'. I to sve prolazi bez ikakve opomene, dok s druge strane neki lete za sitnice. Nevjerojatno, na topicu o reprezentaciji. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |