forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/06/2015 : 18:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Je se itko upitao sto s nama zenama kad odemo u dzenet? Ili kako se vec zove.
Nas valjda cekaju djevci? I to je raj?! Djevci??
Ne valja. Teorija o seksu nakon smrti ne valja.
Ni teorija o raju. Nis ne valja. Ne drzi vodu.
Vidite i sami .. nema toga.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/06/2015 : 18:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Vas žene vjerovatno čekaju crnci, ono znaš

Have mercy
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/06/2015 : 18:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
U
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by mamlaz

mozda je homo orijentacije:) to bi bio zajeb, sve zenske djevice oko tebe a ti homic:)

nisam homić brate mili,puj,puj,puj

da jesam,vjeruj mi,odavno bi ti pao za slobodu

ovako zgodan i šarmantan ne bi mi uteko

ako nista drugo imas dobar ukus:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/06/2015 : 20:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Vas žene vjerovatno čekaju crnci, ono znaš

Nema dokaza postojanja raja ali je jasno ko dan da nas cekaju djevice i crnci.

Osim toga jadan mi zivot ako moram crknut da bih to tek u raju probala.

Ess,, sto bi Krugi rekao..

( calm down manhunteru, necu vise spamat)

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 23/06/2015 20:20:19
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/06/2015 : 20:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne kvarite ozbiljni topic svojin sexualnim fantazijama

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 12:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zanimljiva vijest iz Australije

http://www.index.hr/vijesti/clanak/australija-ce-obiteljima-i-djeci-ekstremista-oduzimati-drzavljanstvo/827106.aspx

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/06/2015 : 17:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

http://www.index.hr/vijesti/clanak/australija-ce-obiteljima-i-djeci-ekstremista-oduzimati-drzavljanstvo/827106.aspx

Trebali bi onda ukinuti državljanstvo retroaktivno svim Australijskim žiteljima,izuzevši Aboridžine,jer su oni nacija koja je nastala od terorista i kriminalaca...

Wtf?
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 24/06/2015 : 18:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
Originally posted by bvagner3

Naravno da treba u Europu primiti što više imigranata,što više kriminalaca,socijalaca i neškolovanih vjerski fanatični zatucanih probisvjeta.Neka slobodno maltretiraju stanovništvo koje si to u ime nekog liberalizma,multikulturalnosti,suživota i ostalih gluposti to dozvoli.Neka ubijaju,siluju,pljačkaju,pale aute,i rade sve što im srce želi,i neka se razmnožavaju ko zečevi i za to primaju izdašne socijalne pomoći.I neka rade sve ono za što bi u zemlji iz koje su došli možda bili streljani,jer tu im za isto sve bude oprošteno ili možda budu čak i nagrađeni zato što su ugrožena i zaštićena manjina,naravno sve dok jednog dana ne postanu većina.I naravno ako neko misli drugačije odmah bude prozvan ksenofobom i nacionalistom,samo zato što noću hoče mirno prošetati ulicom,ili djecu poslati u školu,bez straha da bude opljačkan,otet ili ubijen.Sranje su napravili Ameri i njihov imperijalizam zbog nafte,uništivši diktature u afričkim i bliskoistočnim zemljama su naravili kaos,sve u ime nekakve demokracije koja nikako nije za te primitivce i njihov plemensko sektaški ustroj,jedino ih vojna diktatura i stega drži pod nadzorom.I sad bi Europa trebala ispaštati zbog tuđih pogrešaka,jer ti imigranti gdje god da dođu se jednostavno ne žele uklopiti,žele da se poštuje njihova vjera i kultura,a to isto nisu spremni učiniti za druge,žele da se prema njima odnosi tolerantano,a oni nisu takvi,već egoistični i egocentrični,i jednom riječju disfunkcionalni za zajednicu i društvo u kojem se nađu.Treba ih jednostavno vratiti odakle su došli,i ovako imamo previše nezaposlenih i siromašnih,a ne još primati i tuđe socijane slučajeve.

Na stranu malo grublji ton kojim je pisano, mislim da se ovome nema sta dodati, slazem se 100% sa napisanim. Bio sam u Nirnbergu koji je vjerovatno imao na umu covjek koji je skrojio rijec "bogatstvo kultura". I predivan je osjecaj imati za saradnike obrazovane ljude, strucnjake i inzinjere, doktore i profesore iz raznih zemalja i kultura. Covjek se stvarno osjeca obogacen.
Ali migranti sto ih gledam po medijima, sticem utisak da je to mahom najnizi socijalni sloj stanovnista koji dolazi u Evropu, neobrazovani ljudi iz primitivnijih kultura, ljudi koji nisu sposobni niti zele da se integrisu. Ono sto mene najvise brine od svega je cinjenica da je masovni kriminal nastanjen upravo u tom donjem socijalnom sloju, znaci sa dolaskom tih ljudi dolazi i najrasprostranjenija vrsta kriminala u Evropu, povrh kriminala koji je uvezen otvaranjem granica prema Rumuniji, Bugarskoj i dijelom prema Balkanu. Stopa provala i kradja je eksplodirala (kod mene u kucu je provaljeno), sigurnost u domu se stalno tematizira u medijima, u Norverskoj rijec silovanje je bila nepoznanica, danas je stopa silovanja u sj. Evropi eksplodirala a skoro 100% silovatelja su migranti.
Ne bih imao nista protiv tih migranata da dolaze sa zenom i djecom, ali u 95% slucajeva se radi o muskarcima (ne znam sta kaze statistika). Ako su u pitanju ratne izbjeglice, nije moguce da samo muskarci bjeze a zene da ratuju.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 19:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Dobro, ništa strašno. Bit će i gore

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Trebali bi onda ukinuti državljanstvo retroaktivno svim Australijskim žiteljima,izuzevši Aboridžine,jer su oni nacija koja je nastala od terorista i kriminalaca...

to je isto prečerivanje.
zato san napisa da je vijest zanimljiva.
uostalom ne virujen da je pravno moguče nekog kažnjavat za djela drugih.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Azilanti u Njemackoj - 2014.g.

http://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/2015/01/asylzahlen_2014.html

S'kim Srbija ratuje?

jednom čitah na neki srb portal da su ti azilanti iz srb uglavnom kosovari koji su izvukli pasoše.
koliko je to istina ne znan.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 20:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:

http://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/2015/01/asylzahlen_2014.html

S'kim Srbija ratuje?

jednom čitah na neki srb portal da su ti azilanti iz srb uglavnom kosovari koji su izvukli pasoše.

Sve je to istina, samo Kosovo je samostalna država.

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

S'kim Srbija ratuje?

kakve sad veze ima kosovo?
ja pričan o srb pasošima.
sa kos. pasošima mislin da jedino u tursku i albaniju moš bez vize

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6225 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2015 : 20:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Tvoja Bosna je još nije priznala. Kao ni UN.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

quote:
Originally posted by bvagner3

Naravno da treba u Europu primiti što više imigranata,što više kriminalaca,socijalaca i neškolovanih vjerski fanatični zatucanih probisvjeta.Neka slobodno maltretiraju stanovništvo koje si to u ime nekog liberalizma,multikulturalnosti,suživota i ostalih gluposti to dozvoli.Neka ubijaju,siluju,pljačkaju,pale aute,i rade sve što im srce želi,i neka se razmnožavaju ko zečevi i za to primaju izdašne socijalne pomoći.I neka rade sve ono za što bi u zemlji iz koje su došli možda bili streljani,jer tu im za isto sve bude oprošteno ili možda budu čak i nagrađeni zato što su ugrožena i zaštićena manjina,naravno sve dok jednog dana ne postanu većina.I naravno ako neko misli drugačije odmah bude prozvan ksenofobom i nacionalistom,samo zato što noću hoče mirno prošetati ulicom,ili djecu poslati u školu,bez straha da bude opljačkan,otet ili ubijen.Sranje su napravili Ameri i njihov imperijalizam zbog nafte,uništivši diktature u afričkim i bliskoistočnim zemljama su naravili kaos,sve u ime nekakve demokracije koja nikako nije za te primitivce i njihov plemensko sektaški ustroj,jedino ih vojna diktatura i stega drži pod nadzorom.I sad bi Europa trebala ispaštati zbog tuđih pogrešaka,jer ti imigranti gdje god da dođu se jednostavno ne žele uklopiti,žele da se poštuje njihova vjera i kultura,a to isto nisu spremni učiniti za druge,žele da se prema njima odnosi tolerantano,a oni nisu takvi,već egoistični i egocentrični,i jednom riječju disfunkcionalni za zajednicu i društvo u kojem se nađu.Treba ih jednostavno vratiti odakle su došli,i ovako imamo previše nezaposlenih i siromašnih,a ne još primati i tuđe socijane slučajeve.

Na stranu malo grublji ton kojim je pisano, mislim da se ovome nema sta dodati, slazem se 100% sa napisanim. Bio sam u Nirnbergu koji je vjerovatno imao na umu covjek koji je skrojio rijec "bogatstvo kultura". I predivan je osjecaj imati za saradnike obrazovane ljude, strucnjake i inzinjere, doktore i profesore iz raznih zemalja i kultura. Covjek se stvarno osjeca obogacen.
Ali migranti sto ih gledam po medijima, sticem utisak da je to mahom najnizi socijalni sloj stanovnista koji dolazi u Evropu, neobrazovani ljudi iz primitivnijih kultura, ljudi koji nisu sposobni niti zele da se integrisu. Ono sto mene najvise brine od svega je cinjenica da je masovni kriminal nastanjen upravo u tom donjem socijalnom sloju, znaci sa dolaskom tih ljudi dolazi i najrasprostranjenija vrsta kriminala u Evropu, povrh kriminala koji je uvezen otvaranjem granica prema Rumuniji, Bugarskoj i dijelom prema Balkanu. Stopa provala i kradja je eksplodirala (kod mene u kucu je provaljeno), sigurnost u domu se stalno tematizira u medijima, u Norverskoj rijec silovanje je bila nepoznanica, danas je stopa silovanja u sj. Evropi eksplodirala a skoro 100% silovatelja su migranti.
Ne bih imao nista protiv tih migranata da dolaze sa zenom i djecom, ali u 95% slucajeva se radi o muskarcima (ne znam sta kaze statistika). Ako su u pitanju ratne izbjeglice, nije moguce da samo muskarci bjeze a zene da ratuju.

imaš li kakvu statistiku o kretanju kriminala u Njemačkoj?
zadnjih par godina.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6225 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2015 : 20:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Nema nikakve, nego provocira.

Uzimaju pasoše i beže. Dosta Roma traži azil.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 20:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Tvoja Bosna je još nije priznala. Kao ni UN.

Nije do mene

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bila danas reportaža iz srb na al jazeri.
gomila imigranata iz mak kako sa juga vataju vlakove za bg.
pa dalje na mađ granicu.
al ono baš krcato ljudi.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 20:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Nema nikakve, nego provocira.

Uzimaju pasoše i beže. Dosta Roma traži azil.

Jarane ja ne provociram. To je tvoj posao

Have mercy
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6225 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2015 : 20:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Jarane ja ne provociram. To je tvoj posao

Ajde "jarane" razguli
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 20:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Eto vidiš

Have mercy
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6225 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2015 : 20:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

bila danas reportaža iz srb na al jazeri.
gomila imigranata iz mak kako sa juga vataju vlakove za bg.
pa dalje na mađ granicu.
al ono baš krcato ljudi.

Ima ih oko 1000-2000 stalno dole u Bujanovcu. U autobusima Skoplje - Beograd ili Bujanovac - Beograd ne možeš da uđeš posle Bujanovca, puno. Na železničkoj stanici u Nišu svuda po parkovima. Na autoputu Niš - Solun preporučuje se obazriva vožnja noću, jer se kreću pešaka u kolonama.

Znam da beže, i to razumem, ali kako prolaze sve granice bez ikakvih problema, to mi je enigma.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47235 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2015 : 20:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
primirite se.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2015 : 20:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Iskreno da ti kažem nisam nikad bio za to da Kosovo bude država.
Znam, ne vjeruješ mi ali je tako.
Mogao si vidjeti da ne podržavam USA u sličnim pitanjima..

Have mercy
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17066 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/06/2015 : 20:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Čujem danas da je Mađarska stopirala odluku EU o prihvatanju izbjeglica i da se Austrija pobunila.

Samo mi nije jasno zašto ljudi te stanovnike Kosova zovu Kosovari. To je nemoguć oblik, oni su Kosovci.

Edited by - delboj on 24/06/2015 20:57:03
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.46 seconds. Snitz Forums 2000