Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 23/06/2015 : 18:15:41
|
Je se itko upitao sto s nama zenama kad odemo u dzenet? Ili kako se vec zove. Nas valjda cekaju djevci? I to je raj?! Djevci?? Ne valja. Teorija o seksu nakon smrti ne valja. Ni teorija o raju. Nis ne valja. Ne drzi vodu. Vidite i sami .. nema toga. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 23/06/2015 : 18:23:15
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Je se itko upitao sto s nama zenama kad odemo u dzenet? Ili kako se vec zove. Nas valjda cekaju djevci? I to je raj?! Djevci?? Ne valja. Teorija o seksu nakon smrti ne valja. Ni teorija o raju. Nis ne valja. Ne drzi vodu. Vidite i sami .. nema toga.
Vas žene vjerovatno čekaju crnci, ono znaš |
Have mercy |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 23/06/2015 : 18:32:01
|
Uquote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by mamlaz
mozda je homo orijentacije:) to bi bio zajeb, sve zenske djevice oko tebe a ti homic:)
nisam homić brate mili,puj,puj,puj
da jesam,vjeruj mi,odavno bi ti pao za slobodu
ovako zgodan i šarmantan ne bi mi uteko
ako nista drugo imas dobar ukus:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 23/06/2015 : 20:18:11
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by Just_Charlie
Je se itko upitao sto s nama zenama kad odemo u dzenet? Ili kako se vec zove. Nas valjda cekaju djevci? I to je raj?! Djevci?? Ne valja. Teorija o seksu nakon smrti ne valja. Ni teorija o raju. Nis ne valja. Ne drzi vodu. Vidite i sami .. nema toga.
Vas žene vjerovatno čekaju crnci, ono znaš
Nema dokaza postojanja raja ali je jasno ko dan da nas cekaju djevice i crnci.
Osim toga jadan mi zivot ako moram crknut da bih to tek u raju probala.
Ess,, sto bi Krugi rekao..
( calm down manhunteru, necu vise spamat)
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 23/06/2015 20:20:19 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/06/2015 : 20:21:07
|
ne kvarite ozbiljni topic svojin sexualnim fantazijama |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 24/06/2015 : 18:25:30
|
quote: Originally posted by bvagner3
Naravno da treba u Europu primiti što više imigranata,što više kriminalaca,socijalaca i neškolovanih vjerski fanatični zatucanih probisvjeta.Neka slobodno maltretiraju stanovništvo koje si to u ime nekog liberalizma,multikulturalnosti,suživota i ostalih gluposti to dozvoli.Neka ubijaju,siluju,pljačkaju,pale aute,i rade sve što im srce želi,i neka se razmnožavaju ko zečevi i za to primaju izdašne socijalne pomoći.I neka rade sve ono za što bi u zemlji iz koje su došli možda bili streljani,jer tu im za isto sve bude oprošteno ili možda budu čak i nagrađeni zato što su ugrožena i zaštićena manjina,naravno sve dok jednog dana ne postanu većina.I naravno ako neko misli drugačije odmah bude prozvan ksenofobom i nacionalistom,samo zato što noću hoče mirno prošetati ulicom,ili djecu poslati u školu,bez straha da bude opljačkan,otet ili ubijen.Sranje su napravili Ameri i njihov imperijalizam zbog nafte,uništivši diktature u afričkim i bliskoistočnim zemljama su naravili kaos,sve u ime nekakve demokracije koja nikako nije za te primitivce i njihov plemensko sektaški ustroj,jedino ih vojna diktatura i stega drži pod nadzorom.I sad bi Europa trebala ispaštati zbog tuđih pogrešaka,jer ti imigranti gdje god da dođu se jednostavno ne žele uklopiti,žele da se poštuje njihova vjera i kultura,a to isto nisu spremni učiniti za druge,žele da se prema njima odnosi tolerantano,a oni nisu takvi,već egoistični i egocentrični,i jednom riječju disfunkcionalni za zajednicu i društvo u kojem se nađu.Treba ih jednostavno vratiti odakle su došli,i ovako imamo previše nezaposlenih i siromašnih,a ne još primati i tuđe socijane slučajeve.
Na stranu malo grublji ton kojim je pisano, mislim da se ovome nema sta dodati, slazem se 100% sa napisanim. Bio sam u Nirnbergu koji je vjerovatno imao na umu covjek koji je skrojio rijec "bogatstvo kultura". I predivan je osjecaj imati za saradnike obrazovane ljude, strucnjake i inzinjere, doktore i profesore iz raznih zemalja i kultura. Covjek se stvarno osjeca obogacen. Ali migranti sto ih gledam po medijima, sticem utisak da je to mahom najnizi socijalni sloj stanovnista koji dolazi u Evropu, neobrazovani ljudi iz primitivnijih kultura, ljudi koji nisu sposobni niti zele da se integrisu. Ono sto mene najvise brine od svega je cinjenica da je masovni kriminal nastanjen upravo u tom donjem socijalnom sloju, znaci sa dolaskom tih ljudi dolazi i najrasprostranjenija vrsta kriminala u Evropu, povrh kriminala koji je uvezen otvaranjem granica prema Rumuniji, Bugarskoj i dijelom prema Balkanu. Stopa provala i kradja je eksplodirala (kod mene u kucu je provaljeno), sigurnost u domu se stalno tematizira u medijima, u Norverskoj rijec silovanje je bila nepoznanica, danas je stopa silovanja u sj. Evropi eksplodirala a skoro 100% silovatelja su migranti. Ne bih imao nista protiv tih migranata da dolaze sa zenom i djecom, ali u 95% slucajeva se radi o muskarcima (ne znam sta kaze statistika). Ako su u pitanju ratne izbjeglice, nije moguce da samo muskarci bjeze a zene da ratuju.
|
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:03:05
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by lwood
zanimljiva vijest iz Australije
http://www.index.hr/vijesti/clanak/australija-ce-obiteljima-i-djeci-ekstremista-oduzimati-drzavljanstvo/827106.aspx
Trebali bi onda ukinuti državljanstvo retroaktivno svim Australijskim žiteljima,izuzevši Aboridžine,jer su oni nacija koja je nastala od terorista i kriminalaca...
to je isto prečerivanje. zato san napisa da je vijest zanimljiva. uostalom ne virujen da je pravno moguče nekog kažnjavat za djela drugih.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:13:56
|
quote: Originally posted by Tutta
Azilanti u Njemackoj - 2014.g.
http://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/2015/01/asylzahlen_2014.html
S'kim Srbija ratuje?
jednom čitah na neki srb portal da su ti azilanti iz srb uglavnom kosovari koji su izvukli pasoše. koliko je to istina ne znan.
Sve je to istina, samo Kosovo je samostalna država.
kakve sad veze ima kosovo? ja pričan o srb pasošima. sa kos. pasošima mislin da jedino u tursku i albaniju moš bez vize |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 24/06/2015 : 20:41:36
|
Tvoja Bosna je još nije priznala. Kao ni UN.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:42:09
|
quote: Originally posted by Dranki
quote: Originally posted by bvagner3
Naravno da treba u Europu primiti što više imigranata,što više kriminalaca,socijalaca i neškolovanih vjerski fanatični zatucanih probisvjeta.Neka slobodno maltretiraju stanovništvo koje si to u ime nekog liberalizma,multikulturalnosti,suživota i ostalih gluposti to dozvoli.Neka ubijaju,siluju,pljačkaju,pale aute,i rade sve što im srce želi,i neka se razmnožavaju ko zečevi i za to primaju izdašne socijalne pomoći.I neka rade sve ono za što bi u zemlji iz koje su došli možda bili streljani,jer tu im za isto sve bude oprošteno ili možda budu čak i nagrađeni zato što su ugrožena i zaštićena manjina,naravno sve dok jednog dana ne postanu većina.I naravno ako neko misli drugačije odmah bude prozvan ksenofobom i nacionalistom,samo zato što noću hoče mirno prošetati ulicom,ili djecu poslati u školu,bez straha da bude opljačkan,otet ili ubijen.Sranje su napravili Ameri i njihov imperijalizam zbog nafte,uništivši diktature u afričkim i bliskoistočnim zemljama su naravili kaos,sve u ime nekakve demokracije koja nikako nije za te primitivce i njihov plemensko sektaški ustroj,jedino ih vojna diktatura i stega drži pod nadzorom.I sad bi Europa trebala ispaštati zbog tuđih pogrešaka,jer ti imigranti gdje god da dođu se jednostavno ne žele uklopiti,žele da se poštuje njihova vjera i kultura,a to isto nisu spremni učiniti za druge,žele da se prema njima odnosi tolerantano,a oni nisu takvi,već egoistični i egocentrični,i jednom riječju disfunkcionalni za zajednicu i društvo u kojem se nađu.Treba ih jednostavno vratiti odakle su došli,i ovako imamo previše nezaposlenih i siromašnih,a ne još primati i tuđe socijane slučajeve.
Na stranu malo grublji ton kojim je pisano, mislim da se ovome nema sta dodati, slazem se 100% sa napisanim. Bio sam u Nirnbergu koji je vjerovatno imao na umu covjek koji je skrojio rijec "bogatstvo kultura". I predivan je osjecaj imati za saradnike obrazovane ljude, strucnjake i inzinjere, doktore i profesore iz raznih zemalja i kultura. Covjek se stvarno osjeca obogacen. Ali migranti sto ih gledam po medijima, sticem utisak da je to mahom najnizi socijalni sloj stanovnista koji dolazi u Evropu, neobrazovani ljudi iz primitivnijih kultura, ljudi koji nisu sposobni niti zele da se integrisu. Ono sto mene najvise brine od svega je cinjenica da je masovni kriminal nastanjen upravo u tom donjem socijalnom sloju, znaci sa dolaskom tih ljudi dolazi i najrasprostranjenija vrsta kriminala u Evropu, povrh kriminala koji je uvezen otvaranjem granica prema Rumuniji, Bugarskoj i dijelom prema Balkanu. Stopa provala i kradja je eksplodirala (kod mene u kucu je provaljeno), sigurnost u domu se stalno tematizira u medijima, u Norverskoj rijec silovanje je bila nepoznanica, danas je stopa silovanja u sj. Evropi eksplodirala a skoro 100% silovatelja su migranti. Ne bih imao nista protiv tih migranata da dolaze sa zenom i djecom, ali u 95% slucajeva se radi o muskarcima (ne znam sta kaze statistika). Ako su u pitanju ratne izbjeglice, nije moguce da samo muskarci bjeze a zene da ratuju.
imaš li kakvu statistiku o kretanju kriminala u Njemačkoj? zadnjih par godina.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:42:47
|
quote: Originally posted by lwood kakve sad veze ima kosovo? ja pričan o srb pasošima. sa kos. pasošima mislin da jedino u tursku i albaniju moš bez vize
Nema nikakve, nego provocira.
Uzimaju pasoše i beže. Dosta Roma traži azil. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:47:11
|
quote: Originally posted by Jasko
Tvoja Bosna je još nije priznala. Kao ni UN.
Nije do mene |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:47:23
|
bila danas reportaža iz srb na al jazeri. gomila imigranata iz mak kako sa juga vataju vlakove za bg. pa dalje na mađ granicu. al ono baš krcato ljudi.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:48:26
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by lwood kakve sad veze ima kosovo? ja pričan o srb pasošima. sa kos. pasošima mislin da jedino u tursku i albaniju moš bez vize
Nema nikakve, nego provocira.
Uzimaju pasoše i beže. Dosta Roma traži azil.
Jarane ja ne provociram. To je tvoj posao |
Have mercy |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:52:07
|
bila danas reportaža iz srb na al jazeri. gomila imigranata iz mak kako sa juga vataju vlakove za bg. pa dalje na mađ granicu. al ono baš krcato ljudi.
Ima ih oko 1000-2000 stalno dole u Bujanovcu. U autobusima Skoplje - Beograd ili Bujanovac - Beograd ne možeš da uđeš posle Bujanovca, puno. Na železničkoj stanici u Nišu svuda po parkovima. Na autoputu Niš - Solun preporučuje se obazriva vožnja noću, jer se kreću pešaka u kolonama.
Znam da beže, i to razumem, ali kako prolaze sve granice bez ikakvih problema, to mi je enigma. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47235 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:52:11
|
primirite se. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 24/06/2015 : 20:52:49
|
Iskreno da ti kažem nisam nikad bio za to da Kosovo bude država. Znam, ne vjeruješ mi ali je tako. Mogao si vidjeti da ne podržavam USA u sličnim pitanjima.. |
Have mercy |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17066 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 24/06/2015 : 20:54:50
|
Čujem danas da je Mađarska stopirala odluku EU o prihvatanju izbjeglica i da se Austrija pobunila.
Samo mi nije jasno zašto ljudi te stanovnike Kosova zovu Kosovari. To je nemoguć oblik, oni su Kosovci. |
Edited by - delboj on 24/06/2015 20:57:03 |
|
|
Topic |
|