forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 06/07/2015 : 22:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Solare? A što ti čekaš?

Ja sam najsporiji recenzent u povijesti, a i teško je iz sebe izvući par kvalitetnih stranica teksta zato se radije držim komentara.
Zasad imam jednu rezervaciju i ne pada mi na pamet da išta recenziram dok to ne odradim, nadam se prije 2016.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/07/2015 : 22:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:
Solare? A što ti čekaš?

Ja sam najsporiji recenzent u povijesti, a i teško je iz sebe izvući par kvalitetnih stranica teksta zato se radije držim komentara.
Zasad imam jednu rezervaciju i ne pada mi na pamet da išta recenziram dok to ne odradim, nadam se prije 2016.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 06/07/2015 : 22:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Di je DeeCay? Baš danas sam pročitao njegovu recenziju za Povratak Kaina (iako je ocjena stroga, vidi se, da je uložio puno sati u to ). Takvog tražimo.

Solare? A što ti čekaš?

Elderane i tinton su također tu, o Patku i Kingu da i ne pričamo.

EDIT:
Ja, normalno, Antartik, ne bih hvala, jer nisam do sada ništa još recenzirao.

Ha, pa tebe čekam, upravo si otvorio buduću redovnu rubriku: Gde su? Šta rade? Šta pišu?

WOLF-HUNTER me stalno zapitkuje: kad će čika nagor da napiše njegovu prvu recku, pa da mi pokaže kako se to radi?

Da ne bude ono tvoje: probao si, video da nije to za tebe...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 06/07/2015 : 22:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Solare? A što ti čekaš?

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/07/2015 : 23:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

Di je DeeCay? Baš danas sam pročitao njegovu recenziju za Povratak Kaina (iako je ocjena stroga, vidi se, da je uložio puno sati u to ). Takvog tražimo.

Solare? A što ti čekaš?

Elderane i tinton su također tu, o Patku i Kingu da i ne pričamo.

EDIT:
Ja, normalno, Antartik, ne bih hvala, jer nisam do sada ništa još recenzirao.

Ha, pa tebe čekam, upravo si otvorio buduću redovnu rubriku: Gde su? Šta rade? Šta pišu?

WOLF-HUNTER me stalno zapitkuje: kad će čika nagor da napiše njegovu prvu recku, pa da mi pokaže kako se to radi?

Da ne bude ono tvoje: probao si, video da nije to za tebe...

Podržavam rubriku.

Wolfhunter me prati i malo podjebava, ha?
To je dobro, tako treba. Sad barem znam, da je ipak malo promislio o tome što sam mu rekao za recenzije.

Inače, mislim, da će biti zadovoljan i da će se moć naslađivat jer moja recka (Na putu za Panamu) neće biti ništa posebno, ali ja ću svoju recku barem deset puta pročitati prije nego je pošaljem dalje.

Edited by - nagor on 06/07/2015 23:02:59
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/07/2015 : 23:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Hoćeš li u toj recenziji spomenuti i Lincolna.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/07/2015 : 23:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Che Guevaru.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/07/2015 : 23:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Che Guevaru.

Bolje Mamića

Edited by - sergej773 on 06/07/2015 23:15:33
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 06/07/2015 : 23:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote

SPISAK REZERVACIJA

Acestroke (2)
LIL DRKW 1 Znak Trnovca
CARVN PHPR 10 Tačka pucanja

Bjelolasica (3)
NN AL 2003 Glasovi grada
TX ZS 965-966 Ranč izgubljenih - U rukama Čejena
TX ZS 1021-1022 Braća Border - Misuri i sloboda

DeeCay (15)
ZG VEC 88-91 U kraljevstvu Kadžuna
NN 115-116 Gospodari pretpovijesti
NN 144 Tajna tuđinskog stvorenja
NN 157-161 Orbitalni rat - u izradi
NN GIG 7 Dvije neprijateljice
NN GIG 8 Posljednje Nautilusovo putovanje
NN GIG 10 Pobunjenici s Marsa
AA LIB 7 Čelični stijeg
DD LUGG 11c,d Popratni efekti - Voodoo
NN SPB 11 Rat s jakuzom - new
NN SPB 11 Ratne igre - new
NN SPB 11 Kolonije - new
MM LIBG 4 Prokletstvo u Sahari - new
MM LIBG 11 Crveni kralj - new

Drogsy (1)
SKLI LIB 1b Razbojnici

Dudley Smith (2)
TEX LIB 68 Odmetnuti rendžer
MM SUPB 6 Stroj koji razmišlja

Elderane84 (2)
ZS 981-982 Pleme drvenih lica
ZG Sertao - Boselli/Bisi

emirem (1)
NN SPB 11 Ples plavih svjetala

Gil Galad (1)
NN SPB 11 Talija

going going (2)
CASS PAD 1 Poslednji bluz
MN VEC 19-20 Prijatelj u opasnosti - Gringov izazov

hrvoje23 (1)
TX LIB 36 Čovjek vrijedan 2000 dolara

Jerry Krause (7)
NN SR 145 Bol pamćenja
NN SR 152 Pokolj
NN GIG 12 Ukradena sjećanja
AA LIB 9b Izravnavanje računa
AA LIB 11c Žena-tigrica
NN SPB 11 Izazov
NN SPB 11 Budućnost svijeta-svijet budućnosti, Pustolovina u vlaku, Možda ti možeš, Povratak na mjesec - new

King Warrior (3)
ZG LUSP 33 Christopher mora umrijeti
ZG MX 22 Spasilačka ekspedicija
ZG 601-604 Hellingenov povratak

Korg (0)

Mhejl (1)
DD VEC 64 Živi sahranjeni

nagor (1)
Zagor Ja saga - Na putu za Panamu

PAJDO (1)
MN LIB 18 Asfaltna oštrica

PijaniPatak (8)
ZG LUGG 7 Očajnička utrka - post-production
-Mumija s Anda - dovršena
-Zeleni labirint - Mignacco/Ferri - dovršena
-Žene ratnice - Burattini/Laurenti - dovršena
-Izgubljeni svijet - Boselli/Rubini - dovršena
-Hellgate u plamenu – Marolla/Bisi - pre-production
-LL SD 35 Jeka prošlosti
ZG 590-593 Mortimer: poslednji čin - new

raic1922 (2)
KM LU 36 Opsada
TX LU 129-131 Velika invazija

Sergej773 (3)
DD VEC 71 Mater Morbi - u izradi
TX LIB 67 Kameni most
TX LIB Junak i legenda

solar (2)
SIR DRKW 1 Siroti mali ratnici - pre-production
SIR DRKW 2 Ljubav, a ne mržnja

stinky (1)
ZG Demon ludila - kontrarecenzija

thekide (9)
NN 154 Svemirski brod iz prošlosti - post-production
NN 155 Velike brzine - pre-production
NN 156 Šuma straha - pre-production
NN SP9 Misija u svemiru
AA LIB 9c Budući životi
DRGN VCKI 1 Dragonero 1-4
MM ALM 8b Četrdeset godina poslije
NN SPB 11 Zemlja
NN 162-164 Poslije apokalipse - new

tinton (3)
MN SA 55-56 Sjeme Mržnje - Presuda - u izradi
SKLI LIB 2a Ljubav i smrt
TX LU 122-124 Urota protiv Custera

vice (1)
ZS 733-735 Timber Bil

Willer (3)
MM SA 82 Otok mrtvih - u izradi
TX MX 17 Aljaska - dovršena, čeka na objavljivanje
MM SASP 9 Escherov svijet - u izradi

WOLF-HUNTER (11)
TX LU 105-106 Dugo putovanje
TX LU 110-111 Sablasni rudnik
TX LU 115-116 Hladnokrvno ubojstvo
TX LU 117-119 Jahači iz Wyominga
TX LU 120-121 Srdžba Montoya
TX MX 12 Paklena postrojba
TX MX 13 Putovima zapada - u izradi
TX MX 14 Zvijer u ljudskom obličju
TX MX 16 Starkerov zakon
SKLI LIB 3a Utvrda
LI DRKW 3 Kameni front

Zlotvor (2+1)
Tekst o junaku - CASSIDY
MV LIB 6-7 Dugi nož-Zmijin sin
Tekst o junaku - SHANGHAI DEVIL

Edited by - thekide on 03/12/2015 10:42:52
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/07/2015 : 23:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šta uradi thekide, uspio su rasplamsati vatru ko nitko dosad na ovom topicu.

Dobro te je krenulo, razbudio si zvjeri u recenzentima, pa se bore za (čitaj Zagorove) recenzije. Mislim da je King ipak u pravu, za ZG recenzije ne mogu vrijediti ista pravila kao u recimo, Nathana. Tu je ostala pustoš od nerecenziranih epizoda i normalno je da sa i King osladi kojom kvalitetnijom epizodom, pa makar je nije još pročitao.

Kod Nathana je druga priča. Ja ljude moljakam da surađuju, još ću kako sam krenuo uvesti i novčanu stimulaciju da napišu koju recku. Bio bih najsretniji da sad još koji recenzent rezervira preostale epizode, samo da se većina izrecenzira.

Inače izbriši Shaolina i Misterija trećeg mjeseca, poslano. Ubačeni agent u izradi. Ova bi godina mogla biti najplodnija, nešto me uhvatila inspiracija. A ti kide i dalje drži tenzije, bit će i više kvalitetnih recki.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 07/07/2015 : 00:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Meni obriši MM, iako jako volim tu epizodu, jer sam nažalost morao u jednom trenutku da prodam strip. Dugu noć ću svakako recenzirati, to mi je omiljeni Dylan, ali ono - kad stignem... (Rezervisana ko zna kada...) Pošto su mi prioritet drugi tekstovi.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 07/07/2015 : 00:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Šta uradi thekide, uspio su rasplamsati vatru ko nitko dosad na ovom topicu.

Dobro te je krenulo, razbudio si zvjeri u recenzentima, pa se bore za (čitaj Zagorove) recenzije. Mislim da je King ipak u pravu, za ZG recenzije ne mogu vrijediti ista pravila kao u recimo, Nathana. Tu je ostala pustoš od nerecenziranih epizoda i normalno je da sa i King osladi kojom kvalitetnijom epizodom, pa makar je nije još pročitao.

Pa upravo sam zato i hteo da proširim VIP listu, da najjači igrači imaju prednost. Al King ne želi tu vrstu izdvajanja. Onda će morati, što reče nagor da se napravi dogovor za preostale slobodne, neobjavljene epizode.

quote:
Originally posted by Jerry Krause
Kod Nathana je druga priča. Ja ljude moljakam da surađuju, još ću kako sam krenuo uvesti i novčanu stimulaciju da napišu koju recku. Bio bih najsretniji da sad još koji recenzent rezervira preostale epizode, samo da se većina izrecenzira.

Inače izbriši Shaolina i Misterija trećeg mjeseca, poslano. Ubačeni agent u izradi. Ova bi godina mogla biti najplodnija, nešto me uhvatila inspiracija. A ti kide i dalje drži tenzije, bit će i više kvalitetnih recki.

Svaka čast za tempo, zapeo si da ovo bude rekordna NN godina, pa to ti je. Samo kad bi i DeeCay uskočio pred kraj godine sa nekom njegovom teškašicom. Možda kad bi utrčali bjelolasica ili Space Marine sa po još jednim almanahom, ih gde bi nam kraj bio.

Ja ću dati sve od sebe da do kraja godine izguram ove četiri redovne. Inače dok niko nije gledo, drsko sam sebi ubacio još jednu Nathanku: NN 155 - Velike brzine, čisto da znaš da je ne zahvatiš u brzini, s obzirom da ćeš na kraju godine ličiti na Salomona Wolfacea.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 07/07/2015 : 00:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Biće i neki Ken od mene, toga dugo već nema... Videćemo kakva je ova poslednja priča.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 07/07/2015 : 00:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@thekide
Ajde kad se već baviš detaljima i kod moje recenzije možeš stavit "priprodakšn" jer sam napisao uvod.

Edited by - solar on 07/07/2015 00:37:58
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 07/07/2015 : 00:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

@thekide
Ajde kad se već baviš detaljima i kod moje recenzije možeš stavit "priprodakšn" jer sam napisao uvod.

He, he. Stavljeno. Jest da u prodakšn ulaziš tek 2016. a u postu si tek 2017. al nema veze.

Ko mi dostavi takve informacije, obavezno ću staviti. Ko ne želi da se bakće sa glupostima-sitnicama ne mora, al meni je zabavno, nekako napeto iščekivanje.

@Gil-galad
Samo udri po Kenu, tvoj stil mu baš paše.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 07/07/2015 : 00:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ispravi, moj Brendon čeka na objavljivanje. :)
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/07/2015 : 01:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Kide, znas li sta u vezi Vicea? On je rezervisao ona dva stara iz ZS jos davnih dana. Ako uopste kani da zavrsi sa njima, mozes li meni roknut "Timber Billa"?

U slucaju da ne kani da je napise, ja sam eto slobodan i bolio bi koju ZS epizodu zavrsit.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2015 : 09:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
To, jedva čekam esej o gospodarstvu u Švedskoj.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 10:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

To, jedva čekam esej o gospodarstvu u Švedskoj.

iruda ti,čitam recenziju wolfovu i odjednom fidel castro uskoči u igru

ajd neka mislim si,fala bogu pa ima tih svjetskih čudaka
a onda se sjetim ima i još recenzija wolf-hunter za napisat

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 07/07/2015 10:12:13
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/07/2015 : 10:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Kide, znas li sta u vezi Vicea? On je rezervisao ona dva stara iz ZS jos davnih dana. Ako uopste kani da zavrsi sa njima, mozes li meni roknut "Timber Billa"?

U slucaju da ne kani da je napise, ja sam eto slobodan i bolio bi koju ZS epizodu zavrsit.

Samo napred. Pročitao sam par tvojih recenzija i to je sasvim u redu. Uhvatio si ritam i svaka ti je bolja i bolja.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2015 : 10:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nasjeo na Jaskov post i pročitao zadnju Wolfovu recenziju...

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/07/2015 : 10:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Nasjeo na Jaskov post i pročitao zadnju Wolfovu recenziju...

I šta joj fali? Pregledna je, vidi se da se potrudio, jasna je.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2015 : 11:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Toliko se potrudio da najvjerojatnije nije ni procitao recenziju prije slanja.
Kako drugacije objasniti tipfeler u svakoj petoj recenici?
Jasna? Ja ne znam gdje vidis jasnocu, ja samo vidim trabunjanje o nekakvoj Hellingen sagi, sagi gospodara prstenova, sagama u Texu (???), Thunder Jacka stavlja kao drugog najveceg neprijatelja Texa. Prica o vremenu kad su Atlantida i Mu zaista postojale, govori kako povjesnicari s Atlantidom razbijaju glavu...

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/07/2015 : 12:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Tintone, ti si jedan od onih forumasa koji misli da je najpametniji i odmah misli da je uvijek u pravu. Ti si jednostavno takav, pametnjakovic i tacka. Ali da ti kazem, razumijem te, ti si sada u nekom periodu svom gdje o sebi mislis da si u centru. Pubertet je to, razumijem ja tebe, i ja sam bio u slicnim fazama.

Ali za kraj samo da ti kazem, to tvoje pametnjarenje ti nista nece donijeti, samo ces od sebe odbijati prijatelje, ozbiljno ti kazem. Smatras se kriticarem kada vrijedas tudi kvalitet recenzija? E ja te smatram cistim haterom. Ljuti se koliko hoces, ali to je realnost.

#Jasko
Hvala na podrskama, bas takve kritike su nam potrebne :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2015 : 12:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ti si bezobrazan jer ignoriras sto ti ljudi dobronamjerno savjetuju vec duze vrijeme. I onda, kad ti se kaže direktnije, onda je problem. A uopce nije problem ako jecija recenzija nekvalitetna, moje su prve takve, nego kad se netko uopce ne potrudi, a ti si takav.

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000