Ma daj, zar su u pozadini opet nekakvi zmajevi? Zagor stvarno ima previše sci-fi priča. Naslovnica mi je vrlo dobra, šta znam, nisam tako sitničav valjda
Meni je "Ukleta zemlja" ostala u lepom sećanju. Nadam se da je ovo bar približno dobro.
Ni blizu
Ček da vidiš Egg-mana. Taj što je unakazio čitavu priču. Za oskara katastrofe je.
Video sad u Italiji na jednom štandu...Ne da mi nije padalo na pamet da ga uzmem nakon par listanja. Sada se već kajem, ali u tom trenutku mi Sedioli baš koči ruku. Tako sam propustio i ovaj maxi i kolor 2
...bio Curunir ironičan ili zaista ljut, u SBE-u imaju zbilja čudne kriterijume
[/quote] Video sad u Italiji na jednom štandu...Ne da mi nije padalo na pamet da ga uzmem nakon par listanja. Sada se već kajem, ali u tom trenutku mi Sedioli baš koči ruku. Tako sam propustio i ovaj maxi i kolor 2
Ja ipak mislim ,da je Zagor kolor 2 dobro, čak vrlo dobro odrađen...kako priča, tako i crtež. I nema onih "ovalnih" glava..možda koja, ali su u veeeelikoj manjini. Kakav je crtež tog maxija, ne znam...može koja tabla ili link, da se pogleda...?
Video sad u Italiji na jednom štandu...Ne da mi nije padalo na pamet da ga uzmem nakon par listanja. Sada se već kajem, ali u tom trenutku mi Sedioli baš koči ruku. Tako sam propustio i ovaj maxi i kolor 2
Ja ipak mislim ,da je Zagor kolor 2 dobro, čak vrlo dobro odrađen...kako priča, tako i crtež. I nema onih "ovalnih" glava..možda koja, ali su u veeeelikoj manjini. Kakav je crtež tog maxija, ne znam...može koja tabla ili link, da se pogleda...?
Curunir, za tvoj komentar samo
Ma žalim ja sada za oba, i za Maxijem i za Colorom. Ali toliko mi je odbojan Mign-jajko da bi opet ponovio to isto Džaba, emocija je kad si daleko, ali realnost te ššamara kada vidiš koliko para daješ za šta
Sedioli nije nista gori od Cassarovih i D Arangela, jednostavno im ne pase uz serijal i to je to. Meni licno se svida, crtez mu nije pretjerano detaljisan niti se ne trudi toliko kao Nuccio na likovima. Zagor mu je odlican, jedan od rijetkih koji zna da nacrta Zagorovu facu u originalu.