Author |
Topic  |
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 10/07/2015 : 12:23:06
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Nadam se, ako ne bude funkcionisalo... znam sta mi je ciniti... ;)
Sto? Eliminirati mene jer sam ko trn u guzici? Sto? Sto? :)
Neeeeeeeeeeeeee... Otici na more i dobro se opustiti  |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 14/07/2015 : 10:18:45
|
Kavu pijem. Ovih dana zovem ju "fuckit kava". Najprije se povuces u tisinu. I povuces se na rezervne polozaje dok sa sobom razradis i probavis zivot.. cijeli zivot mogao bi se, u ovo novo doba, u jedan naslov staviti. Seks, lazi, izdaja. Imam pricu o kavi, koju zelim prepricati. Zasto da o tome ne govorim, pomislih jutros. Da, zasto. To je prica o prijateljstvu, pposlovnoj suradnji i obiteljskim vezama. O mojoj bliskoj suradnici, privatno bliskoj i karike smo u lancu jedne povezane obitelji. Nesto slicno, najlakse opisati - poput talijanske mafije. I muskarcu koji nije nikakva karika ali je godinama tu negdje, uvijek na usluzi, tih samozatajan..ljubazan..poseban. Nikad ga nisam dozivljavala kako je zelio, dok nedavno nije iz duse prosuo kako ne moze vjerovati da me vise nikad nece vidjeti kad odem. Strecnulo me malo, i da..nesto se promijenilo..ja sam promijenila, i odvijala se jedna lijepa stara klasika.. Medjutim, otkrih se da mi treba vremena, ne moze se preko noci sve u glavi preokrenuti, posloziti..umiriti, pomiriti..Bas sve je ona to znala..slusala, savjetovala.. Desio se jedan nespretni, mali nesporazum koji nije razjasnjen zbog spleta glupih okolnosti i toga dan, tri sata kasnije..lik zapocinje pisanje s mojom frendicom - procitala sam njihova tri dana, zajednicku kavu u pola 6 ujutro i njezino hihotanje na njegovo brzinsko, prostacko ulijetanje.. Nas dvoje nikada nismo razmijenili niti jednu jedinu pisanu poruku, sve potrebno odvijalo se uzivo.. Dok vidjeh kako " zvuci" u njezinim porukama, i ta nakana da trenutno nesigurnost i ego izlijeci i to na mojoj bliskoj prijateljici..zanimljivo..osjetila sam se dobro, mocno, smireno, a nju pored sebe ko zadnju luzersku glupacicu koja nije znala kamo da gleda i sto treba.. Dda, barem jos za sram zna.. I navodno bi to prekinula ako on ne bi prestao, jer bi mu rekla kao da nije u redu zbog mene. U njezinim porukama je osim hihotanja nakana da to traje...jer " on ju ima naucit..". Bila sam zadovoljna jer od nikoga nisam, tko me pozna, takve rijeci dozivjela...samnom se tako ne postupa i vidim da me se ispravno dozivljava. A ona..on mu je "plavusica" u porukama..totalno ispravno dozivljena zena. No, on je sada proslost. Ta glupaca nije svjesna da je izigrala povjeenje koje nam svima treba, da bi zivjeli, radili..opstali. Nikad necu shvatiti zene koje ne shvate koliko neceg vrijednog mogu izgubiti zbog par trenutaka hihotanja, s covjekom koji ti nije prijatelj, ali znas koliko ti znaci prijateljica. Nebitan je, muskarac vise-manje, ali kako nastaviti igrati se povjerenja zbog okolnosti zivota s osobom koja mi nije prijateljica niti vise povjerljiva suradnica.. jer..sto jos ima, ako me danima u oci gledala i slusala, dok je jutrom u pola 6 s njim se uz kavu hihotala.. Fuckit. Drago mi je uvijek uvijek biti ona s ove strane. Vjerujte, ovo je lakse nego biti netko drugi i svako se jutro u ogledalo pogledati. :)
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 14/07/2015 : 15:51:14
|
Pivo pijem, s frendom, ciji sam omiljeni Labud. Kaze mi da samo budem sto jesam, da samo budem ja, izdignem se iznad svega, jer oni to ne mogu.. stavim ad acta i picim dalje..s velikom podrskom, da samo ostanem ja i budem sto jesam.. Ja uopce nisam njegov tip zene, ali on me i dalje obozava.. I obozava kad sam ovako " normalna" .. ranjiva.. Inace sam hladna, suzdrzana, odmjerena.. Inace sam bas kucka. A on tako voli biti uz mene kad sam ovako..normalna.:) Fuckit.:)
|
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 16/07/2015 : 07:41:38
|
Ima Miso onu pjesmu - Proplakat ce zora. Ja znam kako to izgleda jer mislim da malo, malo, jutro uz mene proplace od muke kad vidi da je vrijeme da me probudi. Koliko god da spavam, tesko se probuditi dam. Mozda i kava vec jutrom, na ovoj temi, kad me ugleda, proplace.Nikad nema pojma sto ju ceka. Sve je i toliko toga ona meni, samo ne navika. Ali, mozda sam to ja, mozda neka dusa vec po navici, jutrom uz kavu, na ovaj post ceka. Covjek se navuce, s godinama.
http://www.youtube.com/watch?v=JCk4t70ZRv4&feature=youtube_gdata_player |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 17/07/2015 : 09:42:41
|
Tuki ima tri zene. Zivi u podrucju velike nestasice vode i jedna nije mogla sama brinuti za kucu, djecu i odlaziti na daleki put hodajuci, po kante vode. Zato je ozenio jos jednu, pa jos jednu da bi imao zene - vodonose, dok prva ostaje doma da brine o djeci.. http://edition.cnn.com/2015/07/16/asia/india-water-wives/index.html?sr=cnnifb
Muskarci su toliko nesposobna bica da mi dodje da zaplacem nad njima. Toliko su domisljati da si olaksaju da mi dodje da ih umlatim. Sto li on radi dok zene odlaze po vodu? Nije mogao smisliti bolji nacin navodnjavanja od bigamije? Jeste li ikada negdje procitali da su zene toliko nesposobne da imaju vise muskaraca kao rjesenje za neki posao mrvu tezi od seksa?
:) |
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/07/2015 : 09:59:41
|
tuki careeee,
jesi frajer
kako je ženu smuljo,doveo dvi ljubavnce u kuću ženi pod nos ko fol da mu vodu nose
sve lege artis |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 17/07/2015 10:02:24 |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 17/07/2015 : 11:56:15
|
Tuki k'o da je izašao iz onog vica... Leži frajer na obronku planine,onako,bezbrižno drka kurac dok mu žena dole na strmoj obali rijeke pere prljav veš. Odjednom,odron,satra komad stijene jadnu ženu a brko odozgo galami: " jebemmupičkumaterinu i kamencu,sjeba mi još jednu veš mašinu".. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 17/07/2015 11:56:37 |
 |
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 17/07/2015 : 11:59:01
|
quote: Originally posted by bagi
Tuki k'o da je izašao iz onog vica... Leži frajer na obronku planine,onako,bezbrižno drka kurac dok mu žena dole na strmoj obali rijeke pere prljav veš. Odjednom,odron,satra komad stijene jadnu ženu a brko odozgo galami: " jebemmupičkumaterinu i kamencu,sjeba mi još jednu veš mašinu"..
Pa jebemu mater, jel moraš biti tolko vulgaran pizda mu materina? |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 18/07/2015 : 22:40:37
|
Danas kuham Ahmadov Earl Grey crni čaj i u rinfuzi pronađem mali komadić stakla veličine oko pola cm. Iako u svakom slučaju ne bi stigao dalje od cjediljke, vidio sam na vrijeme o čemu se radi pa ga nisam ubacio u džezvu s vodom. Tako velika firma kao Ahmad ne smije si dopustiti ovakve propuste, sada ću im progledati kroz prste ali idući put dižem tužbu.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 19/07/2015 : 18:42:49
|
Pa dobar dan, da i to promirsim kroz zube jer je tako vruće i ova noć je bila paklena i skoro besana i jutros se probudih mamurna od ničega i nabrijana ko sam pakao jer Celzijus se igra vrućine ali ja to mogu izvesti i koji stupanj više kad me se isprovocira. I onda sam opaka ko sam đavo jer se sjetim samo da sam za 6x veće vrućine istrenirana , da me se ne dotiču, već ih pretvaram u čistu energiju koristeći celzijuse kao alkemiju. Treba samo paziti na elektrolite jer nitko nije besmrtan. Trenutno ko sav običan svijet kavu pijem i na toplinu gunđam jer je taki običaj kad zvizdan opizdi vanka.
Baš sam otkačena. To može potvrditi i muzika. Valjda.
https://www.youtube.com/watch?v=5xhmKQeiizk |
|
Edited by - Just_Charlie on 19/07/2015 18:44:36 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 20/07/2015 : 00:01:56
|
Tko sam? Što sam? Uglavnom, mišljenja sam trenutno kako je ipak lijepo biti ja, premda ponekad opterećuje i ponekad bih iz kože svoje najradije iskočila, ali ne mogu pa moram križ sebe same nositi. Ali danas mi je lijepo bilo biti ja i osjećati se tako mlada, otkačena i slobodna i valjda neki klinac ima kad sam toliko Carobna, koliko već jesam ili sam bila, kada ovaj nadimak na forumu, inačica je tek mog prvog internetskog nadimka kojeg sam dobila predavnih dana od covjeka čija sam ljubav bila i kome sam u nasljeđe dobrotu ostavila. Iskreno, već sam na njega zaboravila i samo ga se ponekad sjetila kad sam se znala upitati jesam li ja to prokleta od života i sudbine kad se posvađam s karmom i kamasutra-životom koji me ponekad tako lijepo, na stotinu načina .. No, s nepoznatog broja stigla mi je poruka da me netko pita jesam li to još uvijek na tom broju ja, pa sam potvrdno odgovorila i otkrila da se iza poruke moja davna prošlost i mladost krije, koja me nikada nije zaboravila. Kako lijepo..ko u starim pričama..Nedavno se razveo i krenuo u potragu zamnom da me iskopa i da me čuje i da mi sve ispriča jer nikad nisam izgubila status jedine s kojom je mogao razgovarati satima i koja je sve razumjela i bla..bla..bla..danas više-manje cijeli dan proveli smo na telefonu i za riječ se borili tko će prvi kome što ispričati i došlo mi da mu u par navrata viknem: "Stani, diši!..Ima vremena.." I njemu sam se smijala, i svemu sam se ulovila kako se smijem..kako je karma kučka svoje odradila i ja sam slobodna. A svoje sam putopise srca i započela davno zbog njega pisati..poslije sam samo nastavila i bez toga više ne mogu živjeti. Mogu bez svakoga ali ne bez pisanja, jer sam pišući, beskonačno mnogo naučila, jer sam i morala učiti da bih znala pisati. Sad ne znam kud ću s njim, kamo da ga pospremim, znam da nas očekuje susret dogovoren da se ispričamo, i on će me čuvati ako previše popijem jer mogu se i napiti i mogu što hoću jer sam slobodna i jako je lijep osjećaj kad te život nagradi još jednim prijateljem pred kojim ja mogu biti ja. I kome sam danas zahvalna, jer sam zbog njega propisala. No, kako se ja volim riječima poigravati vremenom jer ja nemam vremena u kom bih bila; ili uranim ili kasnim, nikad na vrijeme, i tako tečemo vrijeme i ja uvijek u raskoraku sa svima, ponekad volim vrijeme, ponekad ne, sada ga volim, kada se u njemu ugledam, i čovjeka kojeg sam voljela, kome sam bezvremena, ali ne i na vrijeme i to je odlično tako jer sada, u ovom vremenu znam da nisam bila tada žena za njega u njegovo vrijeme, dok moje još nije bilo došlo, a sada je prošlo. I tako, tečemo, baš poput moga grada, u nekom vlastitom ritmu života, moje vrijeme i ja.
I da stvar bude bolja, i on kaže:
https://www.youtube.com/watch?v=E55-UAydjLU&feature=youtube_gdata_player
Na što ja doista, iz sveg grla, smijući se, zapjevam. Jer, baš mi je drago što jesam.
Karmo, ali ja te doista večeras u čelo ljubim! Ovako otkačena, radosna i slobodna, vlastitim stilom!
|
|
Edited by - Just_Charlie on 20/07/2015 00:17:13 |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/07/2015 : 17:10:14
|
Ovo je posljednji put da kupujem kavu nepoznate marke... >:[
Nisi valjda u njoj pronašao neke čudne sastojke kao što sam ja u čaju. |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 20/07/2015 : 23:16:07
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nisi valjda u njoj pronašao neke čudne sastojke kao što sam ja u čaju.
Imala je cudan miris i ukus. Imala je nekakve bijele mrlje i kuvala se 40 minuta... |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/07/2015 : 23:20:57
|
Imala je cudan miris i ukus. Imala je nekakve bijele mrlje i kuvala se 40 minuta...
Ajooj, to nije dobro za one koji izbjegavaju šlag. |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 21/07/2015 : 02:00:18
|
Imala je cudan miris i ukus. Imala je nekakve bijele mrlje i kuvala se 40 minuta...
Ajooj, to nije dobro za one koji izbjegavaju šlag.
Plus to sto kava vodi porijeklo iz Koreje... |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/07/2015 : 12:47:18
|
Budi sretan što nije iz Kine, njih je puno više i imaju šlaga na bacanje pa bi vjerojatno natrpali polovinu pakovanja.  |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 21/07/2015 : 14:45:24
|
Imate pravo svaki na jos samo jedan post kojim cete okoncati ovu pricu prije no se pretvori u temu o onoj rakiji, samo je sad kava. Hvala.  |
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member