Svaka cast burattiniju ali boselli je genijalac.Treba prici malo kreacije iznad tj.fantastike i filozofiranja. Ne volimo svi naganjanja po darkwoodu. Meni osobno pasu price poput morske strave i hellingen je ziv. Ne umanjujem burattinija kao autora ali dokazao je ovim novim hellingenom da nije dorastao boselliu,cim se vraca na nolitinog hellingena...za nastaviti bosellijevog hellingena treba imati sve ato boselli ima ili barem priblizno a burattini to jednostavno nema.
Pre 2 godine kada se pojavio ovaj topik glasao sam za Burattinija uz obrazlozenje da on razume Zagorov karakter bolje od Bosselija. Promenio sam misljenje posle izuzetno razocaravajuceg Hellingena, Bure ili stvarno nema pojma nista o Zagoru(sto je nemoguce jer je covek napisao neke stvarno jake i bitne price) ili je u medjuvremenu prolupao u svojoj zelji da oponasa 70e naivnim scenarijima i elementarnim nepoznavanjem Zagora. Steta!
Ni Bosseli ne zna Zagorovu srz, ali barem ume da napravi sjajnu i napetu avanturu, a i uveo je i kontinuitet koji mnogo znaci za osecaj da su price povezane, i da ono sto se desilo u jednoj epizodi ima posledice u buducnosti. Tako je Zagorov serijal realniji i zanimljiviji za pracenje. Nazalost u poslednje vreme ni Bosseli, ni Burattini nisu na visini zadatka. Videcemo kakav je Bosseli u Sertau i Iscezlom svetu to mi uskoro dolazi na red za citanje, mozda iznenadi posle po meni razocaravajuceg Skiptra Tin Hinan.
Ne razumijem ovo za Pirla,"Daj sad napisi da je Pirlo zadnji vezni",pa Pirlo i je igro zadnjeg veznog u Juventusu,Milanu a i u Italiji!!Ne sjećam se sta je igro u Interu!!
Ne razumijem ovo za Pirla,"Daj sad napisi da je Pirlo zadnji vezni",pa Pirlo i je igro zadnjeg veznog u Juventusu,Milanu a i u Italiji!!Ne sjećam se sta je igro u Interu!!
A Gatusso je u Milanu igrao livo krilo, jel.
Prosvijetlit ću te-Pirlo nije zadnji vezni ko što Bure nije Boselliju ni do koljena