forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2015 : 22:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Vrlo čudna predzadnja vinjeta na prvoj stranici. Ostalo izgleda bolje nego prije (Mangiantini).

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darkwood Monty
New Member

236 Posts

Member since 04/01/2015

Posted - 07/08/2015 : 23:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darkwood Monty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Neka i ostane na tim serijalima, pa nek Zagor ima još gori crtež bez njega :)

Potpisujem
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/08/2015 : 10:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Neka i ostane na tim serijalima, pa nek Zagor ima još gori crtež bez njega :)

Ne bih se složio. Problem su mu likovi, Zagor pogotovo, ali okolina i kadriranje mu idu sjajno. Ne mogu se radovati ovakvoj vesti dok god je daleko lošijih crtača poput Sediolija, Cassara i Di Vitta posle kojih mi Mangiantini dođe ko melem za oči.

Dabogda nam Mangiantini bio najgori

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12239 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2015 : 12:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Mangiantini moze mnogo bolje kada hoce. Pogledajte crtez u U zemlji Dakota, to mi je njegova najbolje nacrtana epizoda. Tu se vidi da se potrudio svojski.
Go to Top of Page

Darkwood Monty
New Member

236 Posts

Member since 04/01/2015

Posted - 08/08/2015 : 13:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darkwood Monty a Private Message  Reply with Quote
Za Mangiantinija se slažem da sjajno crta okolinu, ali likovi su mu koliko vidim nesavladiva prepreka.
Poze, disproporcije, lica Zagija i Čika =
Sigurno nije najgori u stafu, ali daleko je od dobrog.
Nemam puno epizoda koje je on crtao, a nemam ih namjeru baš nešto ni pribavljati u skoro vrijeme.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/08/2015 : 13:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Novi scenarista - zanimljivo. Nadam se da ce napraviti dobru epizodu, ali mi samo nije jasno zasto je bas odmah uzeo da radi na Verybardu. Trebao je da uzme nesta lakse, nesta novije npr. da se i maxi serijal ne bi pretvorio u "ritorno di..." sagu. Naslov nije los, mada je naziv "Projekat: Mentis" mnogo bolje zvuci. Ja mislim, mada nisam potpuno siguran, ali "mentis" znaci bogomoljka. Ispravite me ako grijesim. Sada sta bogomoljka ima sa time ja ne znam. Naslovnica je vrhunska, jako mo podsjeca na jednu od AF "A sta sada jadni Grunfe?" Mangiantini dobar, samo da eto te likove popravi, pogotovo Chica...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2015 : 14:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Mangiantini moze mnogo bolje kada hoce. Pogledajte crtez u U zemlji Dakota, to mi je njegova najbolje nacrtana epizoda. Tu se vidi da se potrudio svojski.

I meni je to njegov najbolji rad, pogotovo je sjajno odradio onu potjeru rijekom.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/08/2015 : 15:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je daleko najbolji njegov rad na Orlovima sjevera.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/08/2015 : 15:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Mangi (nekada). Zanima me kakav ce biti u "Aligator Bayou".
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2015 : 15:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Tamo su Zagor i Chico uzeli neki nepoznati preparat i pomladili se u odnosu na prijašnju epizodu.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/08/2015 : 17:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Tamo su Zagor i Chico uzeli neki nepoznati preparat i pomladili se u odnosu na prijašnju epizodu.

Pa dobro, nisu ni sada toliko stari, ali da li je se sta popravio sa crtanjem drugih likova?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2015 : 17:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nema neke bitnije razlike u odnosu na njegove prijašnje radove, meni je kod njega uvijek zanimljiviji prikaz okoliša nego samih likova.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/08/2015 : 09:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zagor kolor 3 : Il passato di “Guitar” Jim

Ajde, nemam zamjerki osim da je predvidljiva i dosadno ispričana već sto put viđena priča. Što forsiraju tu prošlost toliko kad nemaju ideja nije mi jasno. Crtež dosta izvlači stvar mada sam primjetio i jednu fantomsku maramu na jednom razbojniku (King Warrior) koje na ostalim stranicama nema. I da, ne znam kad je Bane počeo davati savjete Buretu ali u prvom djelu ima masu vinjeta gdje su tekst i crtež redundantni. Kasnije se to puno manje.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/08/2015 : 10:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jel se imalo nastavlja prica na Veracruz ili Bure opet ignorira?

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/08/2015 : 11:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ma koji Veracruz. Ova epizoda može stajati skoro bilo gdje u kontinuitetu.

Edited by - Deers on 11/08/2015 11:03:06
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/08/2015 : 12:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pojavljuje li se Jim uopce ili samo u prici?
Ako se ne pojavljuje ok, ali ako da, onda je Bure stvarno jos jednom osramotio Zagora.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/08/2015 : 14:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pa pojavljuje se Jim, i to u Darkwoodu, u močvari. Kad se radnja ne događa u močvari prepričava svoju prošlost i to je to.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 11/08/2015 : 16:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Znaci Bure opet prno u grm...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2015 : 19:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jel ovo bilo. Moreno je napravio fini uvod u novi sagu s Hellingenom na sbe sajtu...

http://www.sergiobonelli.it/gallery/38977/Hellingen--io--il-nemico.html

Nova naslovnica se paše s prvom od Nevera. Hellingen je očito preživio u tijelu robota, da bi poslije uskrsnuo kao čovjek. Altrove očito ima neki tehnologiju za kloniranje...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2015 : 20:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Iako omaz NN-u, ovo mi je odlicna naslovnica. I boje su cool, onako fluoroscentne bas pasu ugodaju. :-)) Ustvari naslovnica mi je dosta bolja od Nathanove. Zagorova poza je bolja i boje su mi bolje.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 11/08/2015 : 20:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
I meni je, ali mi nije bolja od Giardove NN 250 i Bertolinijeve NN GR 1

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/08/2015 : 20:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
Original je original. Zamislite samo staru sa novim kolorom. I još da je Sergio izabrao onu prvu verziju Castellinijeve naslovnice (gde Nathan ne stoji u ovoj idiotskoj pozi), pa niko ne bi mogo da joj priđe još sto godina.

Edited by - thekide on 11/08/2015 20:41:59
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/08/2015 : 20:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

Original je original. Zamislite samo staru sa novim kolorom. I još da je Sergio izabrao onu prvu verziju Castellinijeve naslovnice (gde Nathan ne stoji u ovoj idiotskoj pozi), pa niko ne bi mogo da joj priđe još sto godina.

Prvu verziju? Prosvijetli me, ne sjećam se da sam je vidio.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/08/2015 : 20:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by thekide

Prvu verziju? Prosvijetli me, ne sjećam se da sam je vidio.

Uh, bila je sjajna. Samo kad bi se setio gde sam je video. Moralo bi biti na Nathanovom topicu prošle godine. Bila je crno bela verzija - robotska ruka je bila i dalje tu, ali je Nathan imao nekako više pozerski stav i nije se štrecao od metalne šake.

Edited by - thekide on 11/08/2015 20:54:06
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/08/2015 : 21:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
Pronađeno.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=37297&REPLY_ID=1685582

Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.87 seconds. Snitz Forums 2000