forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Gruz
Starting Member

Croatia
79 Posts

Member since 20/07/2005

Posted - 15/08/2015 : 12:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Gruz a Private Message
quote:
Originally posted by culture vulture
Ja sam sad cuo da si ti ateist. Zamisli da ti sad napisem, u Iwoodovom stilu, za koji tvrdis da ti pase: "A! Ti si ateist? Super! Onda ste ti i tvoja cura/zena ubili vec barem jedno dijete, a tijekom zivota cete, bilo skupa, bilo s pitajbogakim, pobit jos barem desetak."
Onda mi ti uzvratis u stilu: "Dobro, covjece, sta je tebi, uopce me ne poznajes, kako ti pada na pamet tako razgovarat sa mnom?"
A ja cu na to: "Istina boli, a? A? A?!!! Djecoubojico! Djecoubojico! DJECOUBOJICO!"
Onda pocnem stavljat slike abortirane, raskomadane djece, nabrajat sve masakre koje su ateisticki rezimi proslog stoljeca pocinili, citirat nacisticke napise o tome kako mentalno retardirani ne zasluzuju zivot...
Hmmm...

Nacisti su bili katolici. Hitler se mnogo puta obraćao kao kršćanin, pa i vojnici Wehrmachta su imali slogan na kajševima "Gott Mit Uns" - Bog je sa nama. Ili što je sa američkim predsjednicima koju su svi redom deklarirani kršćani, a opet su počinili toliko zločina da su pobili više ljudi nego Hitler. Kao i JFK koji je bio katolik a opet ubijao Vijetnamce i bacao otrovni Agent Orange na njih.

quote:
Originally posted by Kruger
Kad je ta evolucija/revolucija išta dobrog donijela čovječanstvu?

A jel bi ti recimo otišao kod liječnika koji nevjeruje u evoluciju? Recimo evolucijski principi su jako važni pri razumjevanju djelovanja antibiotika, genetskih bolesti i djelovanja rakova na tretiranja, su neka od najočitijih primjera.

quote:
Originally posted by manhunter
Kao što sam već više puta rekao, Biblija i nauka se ne isključuju.

Recimo samo da znanost ne treba religiju ni boga, dok se religije očajnički pokušavaju prišlepati znanosti. Da citiram Roberta Greena Ingersolla koji je rekao ovo još u 19 stoljeću: "Nema harmonije između religije i znanosti. Kad je znanost bila dijete, religija ju je pokušala zadaviti u koljevci. Sada kada je znanost ušla u mladost, a praznovjerje u staračku iznemoglost, klimava otrcana olupina govori sportašu: 'Budimo prijatelji.' Me podsjeća dogovoru kojega je pjetao predložio konju: "'Hajmo se dogovoriti da nestajemo jedan drugom na nogu.'"

I istina je ljudi se moraju više obrazovati i proučavati znanost i knjige iz znanosti, jer zapamtite svaki put kada okrenete leđa nekom znanju budite sigurni da će biti netko da se okoristi vašim nezanjem.
Praznovjere se mora iskorijeniti jer ti ljudi uistinu upropaštavaju naš predivan svijet. Krenimo samo od glupih crkava koje još u 21. stoljeću zvone svakih 15 minuta. Ja recimo ne mogu spavati nakon 7.00 sati jer se prokleti pravoslavci objese svaki dan na velika zvona i udaraju kao pijani majmuni. Druge mnogo ozbiljnije stvari su što Kršćani i ostali praznovjerci stopiraju razvoj lijeka protiv raka jer se istraživanje bazira na matičnim stanicama i danas milijuni ljudi godišnje umiru jer se to kontradiktira sa bajkama iz njihove bedaste knjige.
Onda njihova mržnja prema ženama uzrokuje smrt stotina tisuća žena godišnje od HPV virusa koji je odgovoran za rakove maternice i vagina i koji se može lako spriječiti cijepljenjem 12-godišnjaka, ali Katolička crkva to nedopušta jer vidi HPV kao božju blokadu protiv pretjeranog seksa!!!
Ili evo uzmite ljeto i komarce koji su problem u mnogim djelovima svijeta, pa tako i Hrvatske, i koji bi se mogli lako riješiti GMO mužjacima koji se puste, pare sa ženkama i stvore ličinke koje se nikad ne izlegnu. Ta metoda je gotovo 100% efikasna u ubijanju komaraca, no ne kada ovi naši praznovjerci čuju riječ GMO polude jer misle da je to od vraga jer i sam vrag je GMO biće spojeno od više životinja. Tako da se ljudi truju ovim kancerogenim anti insekticidima nego čistim GMO komarcima.

quote:
Originally posted by andjusticeforall
Time rečeno, valjalo bi opet ponoviti trenutnu situaciju, koja jest:

- evolucija putem prirodnog odabira jest dio kurikuluma osnovnih škola u RH (a i šire),

- također u srednjim školama (ovisno o programu),

- ali najbitnije - na fakultetima ,

Da ali se također u školama uči da je evolucija laž i to na vjeronauku.

Edited by - Gruz on 15/08/2015 12:16:24
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/08/2015 : 14:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
da se nadovežem na gruza,

treba i babama zabranit okupljanje kad idu nedjeljom ujutro u crkvu.
ako oće ići,nek idu jedna po jedna
nemoš od njih čestito ni spavat,
dođeš iz noćne smjene iz seoske birtije,i taman da ćeš oko ubit evo ti babaca prolaze kraj prozora
i alapaju li alapaju,ko da se sto godina nisu vidile

trebalo bi to nekak znanstveno riješit

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 15/08/2015 15:00:00
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/08/2015 : 15:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Vjeronauk bi isto tako trebalo sto prije ukinut, kao i aute na fosilna goriva..davno proslo vrijeme

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/08/2015 : 17:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Poštujem da netko drži do tradicije i na taj način shvaća religiju. Iako su mnoga naša sranja ovdje na Balkanu, na 'triplex confiniumu', i time uzrokovana.
Ali da odrastao čovjek ozbiljno vjeruje u evanđeosku bajku - da se Sin Božji utjelovio u nekom zabitom kutku svijeta, pa mučki ubijen da bi se izbrisao iskonski grijeh čovječanstva - to mi je potpuno nepojmljivo.
Puno je zla učinjeno pod znakom križa, a borba protiv znanosti i progresa, koja je nekoć Europu zavila u Mračno doba traje, vidimo, i danas.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/08/2015 : 20:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Gruz

culture vulture ti vjerojatno ne će odgovoriti na tvoja bezidejna postavljenja pitanja NSP-a ( ... novi svjetski poredak ... ) Ne zato što ne želi, već zbog toga što odavno ne prati ovaj topic.
Vjerojatno ni ne znaš kako su nacisti pripadali narkomanima i nekim okultnim znanostima, mislim na vođe, naravno kako su podređeni i obični vojnici bili uglavnom kršćanskog karaktera, ali da su nacisti pobijedili u II svjetskom ratu kršćani bi vrlo nasilno završili, no s obzirom kako oni nisu pobijedili prijeti nam istrebljenje s neke druge strane ... Kršćani imaju neprijatelje sa svih strane ...

Postoje liječnici koji se bave medicinom koja nije u skladu NSP i to vješto obavljaju ... ne znam je znaš kako je troje takvih liječnika nedavno izgubilo život u čudnim okolnostima ... znači moramo vjerovati NSP ... ili ...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/08/2015 : 11:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://phenomena.nationalgeographic.com/2015/08/14/how-undersea-enigmas-reproduced-before-the-dawn-of-sex/?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_content=link_fb20150815ph-reproduce&utm_campaign=Content&sf11987930=1

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Gruz
Starting Member

Croatia
79 Posts

Member since 20/07/2005

Posted - 16/08/2015 : 16:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Gruz a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12
treba i babama zabranit okupljanje kad idu nedjeljom ujutro u crkvu.
ako oće ići,nek idu jedna po jedna
nemoš od njih čestito ni spavat,
dođeš iz noćne smjene iz seoske birtije,i taman da ćeš oko ubit evo ti babaca prolaze kraj prozora
i alapaju li alapaju,ko da se sto godina nisu vidile

trebalo bi to nekak znanstveno riješit

Blizu si. Treba ljude naučiti kritičnom razmišljanju da vide da je religija besmislena. Ja ne bih nikome zabranio nikakvo vjersko okupljanje, sli nije u redu da svaka budala može imati metalno zvono od deset tona u sred grada i lupati u njega u bilo koje doba dana i noći (pa i kafići su regulirani koliko glasni smiju biti), možda ja nabavim jedan ogromni stari top i recimo opalim iz njega svaki dan u 3 ujutro.
- a da ne spominjem na udisanje kancerogenih insekticida samo zato što znanstveni nepismenjakovići nisu sposobni shvatiti što su to GMO komarci.

quote:
ali da su nacisti pobijedili u II svjetskom ratu kršćani bi vrlo nasilno završili, no s obzirom kako oni nisu pobijedili prijeti nam istrebljenje s neke druge strane ... Kršćani imaju neprijatelje sa svih strane ...

Ne čemu ti temeljiš mišljenje da bi kršćani nasilno završili da su Nacisti pobjedili? Bilo bi baš suprotno jer evo ti poslje drugog svjetskog rata Katolička Crkva je drage volje pomagala Nacističkim mesarima kao što su Mengele, Eichmann i Bormann da sigurno pobjegnu u Latinsku Ameriku i to finim putovanjem po Evropi odsjedajući ekskluzivno u brojnim FRANJEVAČKIM samostanima gdje ih zbog suludog savezničkog poštivanja Crkve nitko nije tražio.
I istina je da Kršćani imaju brojne neprijatelje, jer stvaraju netrepeljivost prema svima i svaćemu od žena, djece, homoseksualaca, zabavljanja, života i nadasve zdravog razuma. Svatko tko pročita i tri strane iz Biblije ne može da ne naiđe na krvoprolića, mržnju prema ženama i razna druga nasilja.
Evo za kraj jednog primjera iz te knjige "morala" (Biblije)
Kad su Izraelci bili u pustinji, nađu čovjeka kako kupi drva u subotnji dan. 33I oni koji su ga našli da kupi drva dovedu ga Mojsiju i Aronu i svoj zajednici. 34Stave ga pod stražu, jer još nije bilo određeno što treba s njim učiniti.
35»Toga čovjeka treba pogubiti!« – reče Jahve Mojsiju. »Neka ga kamenjem zaspe izvan tabora sva zajednica.«
36Sva ga zajednica izvede izvan tabora i zasu ga kamenjem te on poginu, kako je Jahve zapovjedio Mojsiju.

Edited by - Gruz on 16/08/2015 16:57:58
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 16/08/2015 : 18:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Vjerujem samo u snagu ljudske volje...

Stric Jo...
Go to Top of Page

lutherus
Starting Member

54 Posts

Member since 16/06/2012

Posted - 16/08/2015 : 18:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit lutherus's Homepage  Send lutherus a Private Message
Odkad se više ne zamaram sa pitanjima vezanim uz religiju ja sam sretan čovjek. I imam više vremena za svoje stripove i britve.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 21:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by lutherus

Odkad se više ne zamaram sa pitanjima vezanim uz religiju ja sam sretan čovjek. I imam više vremena za svoje stripove i britve.

... možda ..., a možda i ne, samo ne želiš to s nama podijeliti, najradije bi nam podijelio svoje frustracije i netrpeljivosti prema nekome.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 21:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Gruz ti si čovjek koji priča rječnikom NSP-a, kršćane ne vole oni koji su puni netrpeljivosti prema drugačijim i različitim, ne znam da li imaš spoznaju kako je danas biti teško kršćanin u svijetu koji je zao i ne kršćanski. Razgovarati o tome s tobom je teško jer ne razumiješ bit.
Nacisti su ubijali katoličke svećenike, da su pobijedili sigurno bi nastavili svoj pir istrebljivanja kršćanstva kao narkomani i pogani.
Zaboravio sam ti napomenuti kako su većina predsjednika SAD-a bili masoni, e sad kad se priključiš masoneriji odričeš se kršćanstva na “ bezazlen način “ ne shvaćajući što te čeka plus to što obični i niži masoni ni ne znaju koji su pravi ciljevi masonstva ... iako su masoni niži stupanj NSP-a .
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/08/2015 : 22:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Krugeru, što okolišaš? Čovjek ti je lijepo rekao ono što je notorno, da su nacistički zločinci spašeni voljom Crkve. To se sigurno ne bi dogodilo da je riječ o neprijateljima kršćanstva i katolicizma kakvima ih ti i tvoje revizionističko jato prikazujete. Poznato je i štošta drugo: da je Hitler često isticao da je katolik, ismijavajući Himmlerove poganske fantazme,da su crkvena zvona u Njemačkoj 22. lipnja 1941. zvonila u čast početka novovjekog križarskog rata, operacije Barbarossa... Napokon, da antisemitizam svoje korijene vuče iz kršćanstva i učenja o 'narodu kristoubojica'. Dokazi su neumoljivi, istinu o sramnoj ulozi Katoličke crkve u tom razdoblju ne možete iskriviti.

Edited by - VALTER on 16/08/2015 22:24:03
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 22:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Valtere ti očito zaboravljaš kako je Hitler bio drogirani pogan koji je ismijavao kršćanstvo i dao ubijati katolike usput ...

tvoji “dokazi” antisemitizma u kršćanstvu su stvarno smiješni i pokazuju koliko ne razumiješ materiju o kojoj pričaš, da ne govorimo o tvom neznanju vezano uz nacizam ... uglavnom većina slabo zna kako je to opasna sekta stvorena/izmišljena protiv kršćanstva.

Edited by - Kruger on 16/08/2015 22:50:47
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/08/2015 : 22:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Gruz ti si čovjek koji priča rječnikom NSP-a, kršćane ne vole oni koji su puni netrpeljivosti prema drugačijim i različitim, ne znam da li imaš spoznaju kako je danas biti teško kršćanin u svijetu koji je zao i ne kršćanski. Razgovarati o tome s tobom je teško jer ne razumiješ bit.
Nacisti su ubijali katoličke svećenike, da su pobijedili sigurno bi nastavili svoj pir istrebljivanja kršćanstva kao narkomani i pogani.
Zaboravio sam ti napomenuti kako su većina predsjednika SAD-a bili masoni, e sad kad se priključiš masoneriji odričeš se kršćanstva na “ bezazlen način “ ne shvaćajući što te čeka plus to što obični i niži masoni ni ne znaju koji su pravi ciljevi masonstva ... iako su masoni niži stupanj NSP-a .

Hahahahahhhahahahhhh...Daj još,daj još hahahahahah...

Wtf?

Edited by - bagi on 16/08/2015 22:57:25
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 23:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Hahahahahhhahahahhhh...Daj još,daj još hahahahahah...

Tebi je to naravno smiješno jer si musliman i naravno nikad nećeš ustati protiv istrebljenja kršćana na bliskom istoku, to te ne zabrinjava a pogotovu ako se ikad dogodi bilo kavo zlo nekom kršćaninu!!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/08/2015 : 23:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Hmmmm...Kratak i jasan odgovor na provokaciju - jedi govna...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Hm ... ti mene prozivaš za provokaciju, a pripadaš religiji koja podržava nasilje!!
Što reći ...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/08/2015 : 23:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message

Prema tome...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/08/2015 : 23:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Recimo samo da znanost ne treba religiju ni boga, dok se religije očajnički pokušavaju prišlepati znanosti. Da citiram Roberta Greena Ingersolla koji je rekao ovo još u 19 stoljeću: "Nema harmonije između religije i znanosti. Kad je znanost bila dijete, religija ju je pokušala zadaviti u koljevci. Sada kada je znanost ušla u mladost, a praznovjerje u staračku iznemoglost, klimava otrcana olupina govori sportašu: 'Budimo prijatelji."

Ovo je odlično!

Edited by - nagor on 16/08/2015 23:33:45
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/08/2015 : 23:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Hm ... ti mene prozivaš za provokaciju, a pripadaš religiji koja podržava nasilje!!
Što reći ...

Još jedan jasniji odgovor na još podliju provokaciju - ideš u tri pičke materine...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 23:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
bagi molim se milosrdnosti moderatora.

Ti apsolutni nisi ništa objasnio vezano uz temu ... nažalost pokušao si vrlo ružno ...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/08/2015 : 23:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Zanimljivo kako se na ovom forumu pojedinim retardiranim bolesnicima tolerira da raspiruju svoju patološku mržnju prema kršćanima (posebno prema katolicima) i da pri tom iznose bezočne laži (poput onih da su nacisti bili katolici, da je Hitler tobože isticao svoje katoličanstvo, što je jedna od najvećih laži koju sam čuo i sl. gluposti).
Ponekad imam dojam da se neki likovi ovdje ukazuju iz određenih ustanova u kojima borave kao "štićenici", a sad, nisam baš u toku, možda je jedna od terapija koju tamo primijenjuju i to da im se dopušta pristup netu, što se pokazuje, barem iz ovdje viđenog, kao potpuno pogrešna metoda.
Kada bi se nabacivalo virtualnim blatom po nekim drugim skupinama (npr. pederima, komunjarama ili jugofilima) uopće ne sumnjam da bi onaj tko bi to radio snosio posljedice.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2015 : 23:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Recimo samo da znanost ne treba religiju ni boga, dok se religije očajnički pokušavaju prišlepati znanosti. Da citiram Roberta Greena Ingersolla koji je rekao ovo još u 19 stoljeću: "Nema harmonije između religije i znanosti. Kad je znanost bila dijete, religija ju je pokušala zadaviti u koljevci. Sada kada je znanost ušla u mladost, a praznovjerje u staračku iznemoglost, klimava otrcana olupina govori sportašu: 'Budimo prijatelji."

Ovo je odlično!

Što je to istinski odlično ... to što znanost neuspješno u sebe želi istinski bez ikakvih dokaza uklopiti religiju.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/08/2015 : 00:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Ti apsolutni nisi ništa objasnio vezano uz temu ... nažalost pokušao si vrlo ružno ...

U pravu si,nisam ništa objasnio vezano za temu...Direktno.
Indirektno jesam jer ću upravo na tvojim postovima bazirati novu teoriju reverzibilnosti evolucije,tj da čovjek polako ali sigurno ponovo postaje majmun...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/08/2015 : 00:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

U pravu si,nisam ništa objasnio vezano za temu...Direktno.
Indirektno jesam jer ću upravo na tvojim postovima bazirati novu teoriju reverzibilnosti evolucije,tj da čovjek polako ali sigurno ponovo postaje majmun...

Ti si svakako osoba vezana uz bezidejnost i u ovom svom obraćanju pokazuješ želju izbjeći onome zbog čega su moderatori stvoreni ...
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000