forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 672

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2015 : 03:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47333 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/08/2015 : 08:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Neki dan sam čuo vic u kojim bi se većina nas mogla prepoznati, nas koji uzdržavamo i prehranjujemo ženu i djecu, pa nam financije ograničavaju čak i kupovinu stripova....pa kaže:

Tip vozi auto i ugleda autostopisticu kako stopira, ali kakvu....zanosnu,seksipilnu,preljepu djevojku, da ti mozak/srce ili štogod već, stane od samog pogleda na istu.
Auto se je gotovo sam zaustavio i djevojka sjedne u auto, te se vožnja lagano nastavlja...
Djevojka ne gubeći ni minute reče:
Znate gospodine, za 50kn ću vam priuštiti najbolji oralni sex u životu?
Tip od straha/uzbuđenja naglo stane na kočnicu, pogleda u djevojku te joj pristojno uzvrati:
Ja sam pošten čovjek, brižan otac i vjeran suprug....izvoli izaći van iz auta.
Na to se djevojka izazovno nasmije, te reče:
Znate što, simpatični ste mi i neka vam bude...za 50kn vam nudim cijelokupnu uslugu, najbolji sex kojeg ste ikada imali u životu i ispunit ću vam vaše najskrivenije pohotne želje koje vam padnu na pamet:) ?

MAAAARŠ VAN iz auta, što je previše, previše je!
Ljepo sam ti rekao da sam pošten čovjek, brižan otac i vjeran suprug!
MARŠ VAAAAN!!!!!

Djevojka izađe van iz auta, a tip krene dalje te nastavljajući vožnju u retrovizoru pogleda djevojku koju je ostavio uz cestu a zatim i samog sebe te si odbrusi gledajući svoje suzne oči u retrovizoru:
E jebem tebe glupog poštenjačinu, brižnog oca i vjernog supruga, kada nemaš ni 50kn u novčaniku!!!!!!

ovo nije vic,ovo je tragedija

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2015 : 10:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Skoro sam pomislio da je Robben krenuo stopama Rooneya.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12641 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 11/08/2015 : 12:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/08/2015 : 02:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Jedan dobro poznati:

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/08/2015 : 13:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Aryen slican Fred Wardu iz "Remo"-a

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 17:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Aryen slican Fred Wardu iz "Remo"-a

Možda je baš zbog toga išao na presađivanje kose.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 17:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 17:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47333 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/08/2015 : 20:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/08/2015 : 20:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
xaxaxxaxaxaxaxaa, ja pre par minuta xexexexexexxexexe

elmudo kralju
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/08/2015 : 20:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
xaxxaxaxaxaxaxaxa, ne mogu doć sebi kako si potrefio momenat xaxxaxaxaaxxaxaxaaxxaxaaxxaaxxaaxax
ovo je najbolje forum na svitu s najboljim čovecima xaxaxaxaxaxaax
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/08/2015 : 22:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/08/2015 : 22:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/08/2015 : 22:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
xaxxaxaxaxaxaxaxa koji su kraljovi ovaj dodosferd i elmudo
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/08/2015 : 23:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/showbiz/policija-privela-bujanca-jer-je-u-pekari-zatrazhio-pola-kile-bijelog

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2015 : 23:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tko mu je kriv kada nije bio mudriji pa tražio crnog.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47333 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/08/2015 : 20:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47333 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2015 : 13:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47333 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2015 : 13:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/08/2015 : 18:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
URRAAAA, DOBILA SAM VOZAČKU DOZVOLU! Napokon mogu da vozim svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja: "Pazi! Pogrešan smer. Pazi, pesak!"... ili nešto slično. Uopšte ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo!
8. april
Autoškola je priredila zabavu, jer sam položila vozački.
Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je čak rekao da će dati prilog crkvi, za mene. Čini mi se da je jedan od njih imao suze u očima, a jedan je rekao da će se radi mene od sreće napiti. Jako ljubazni ljudi, ali nekako mi se čini da moja vozačka nije toliko bitna za tolika preterivanja.
12. april
Kupila sam svoj crveni automobil! Nažalost, morala sam da ga ostavim u servisu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umesto u prvu. Nemam prakse... tek nedelju dana vozim.
14. april
I konačno, moj auto je tu! Bila sam tako zadovoljna da sam odlučila da se još malo provozam. Verovatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verovatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridružila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat. Verovatno im se to svidelo, jer su počeli jos jače da trube...
22. april
Moje komšije su baš super. Napisali su veliki natpis "PAZI, KOMŠINICA VOZI!!" i dali su mi najveće parking mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram. Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi...!!
30. april
Drugi vozači oko mene stalno trube, mašu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nešto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam našla dugme za otvaranje prozora i umalo sam pogodila pešaka. Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.
10. maj
Malo su čudni ti vozači. Ne samo da stalno mašu, nego stalno i viču. Nikako da saznam šta hoće, jer još uvek nisam našla dugme za otvaranje prozora... Možda žele da mi daju nekakve korisne informacije? Mislim da je tako, jer sam čula jednog kada je rekao: "Idi kući, idi!". Neverovatno! Kako je znao da upravo vozim kući!? Kad nađem dugme za otvaranje prozora, biće mi malo jasnije šta to pokušavaju da mi kažu...
19. maj
Noću je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izašla napolje noću, pa sam morala stalno da držim upaljena duga svetla, kako bih uopšte nešto videla. Izgleda da su se i ostali vozači, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svetla. Jedino sto ne razumem, zasto su i trubili!? Možda da prestraše i poteraju pse ili mačke s puta? Kakvi čudaci!!!
26. maj
Danas sam imala manju saobraćajnu nesreću. Ušla sam na kružni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje četiri), nikako nisam mogla da izađem. Kružila sam i kružila, tražila mogućnost za izlazak. Od kruženja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kružnog toka. Stvarno bi trebalo da ograniče vožnju u kružnom toku na samo jedan automobil!
3. jun
Nesreća me drži i drži. Danas sam išla po auto u garažu, a kad sam izlazila na put, promašila sam pedalu te pritisnula gas umesto kočnice. Pogodila sam prolazeći auto, i razbila mu celu desnu stranu.
-To je bila čista slučajnost da sam udarila upravo mog instruktora vožnje. Dobar čovek... van svake sumnje...
-
Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao držeći se za glavu: "Oprosti mi Bože, molim te!... Oprosti mi Bože, molim te!"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2015 : 22:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2015 : 22:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2015 : 22:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 19/08/2015 : 08:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Nije baš vic, al je stara dobra upm:

I am having such a wonderful day on the tubes I can't not share this story. Let me build the scene:
Central Line between Oxford Circus and Chancery Lane, possibly St Pauls.
To my right is sat a lady, 25-30, wearing a revealing dress.
To my left is an old lady, almost dead is how old she is.
Standing in front of us is a man, 50's, suit and tie, eyeing revealing dress.
Suit leans over to the revealing dress lady and says "Have some self respect when you dress yourself"
Revealing dress lady blushes to the colour of her almost not there dress.
Old soon to be dead lady is having none of this and in a south london accent shouts out "She can wear or not wear whatever the fuck she likes, even if she was naked with a sign pointing to her fanny (she said fanny on the central line by St Pauls) and the sign pointed to her fanny which said ...PARTY CITY ALL INVITED...then that would still be none of your bloody business now fuck off back to your bored wife!"
Red dress then hugs the walking dead and old suit walks off.

That old lady will be my hero for the rest of her life, even if the rest of her life is like only another week. She was so old.
Go to Top of Page
Page: of 672  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000