forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 13/08/2015 : 07:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:
Originally posted by thekide

quote:
Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...

Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.

Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.

I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.

Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu.

Za ovo cu pred tobom da skinem kapu... Duboko blagodarim. Ne brini se ti nista za te pretnje, ako bude sta neka samnom razgovaraju... Sto se tice one DD inspiracije odjednom sasusila i to je to...

Elementarna nepismenost jednog recenzenta.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 13/08/2015 : 11:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

quote:

quote:

quote:
Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...

Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.

Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.

I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.

Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu.

Za ovo cu pred tobom da skinem kapu... Duboko blagodarim. Ne brini se ti nista za te pretnje, ako bude sta neka sa mnom razgovaraju... Sto se tice one DD inspiracije odjednom sasusila i to je to...

Elementarna nepismenost jednog recenzenta.

Nisi dobro vidio...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/08/2015 : 23:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

SPISAK REZERVACIJA

Bjelolasica (5)
NN AL 2002 Zamka na 30. katu - dovršena, čeka na objavljivanje
TX ZS 179 Dugina brda - dovršena, čeka na objavljivanje
TX ZS 818/819/825/826 - Takson,Trgovci oružjem,Vruće olovo,Mrtvi grad

TX ZS 965/966 - Ranč izgubljenih,U rukama Čejena
TX ZS 1021/1022 - Braća Border,Misuri i sloboda

Evo možeš ove dvi recke maknuti s glavnog popisa

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 20/08/2015 : 07:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Evo možeš ove dvi recke maknuti s glavnog popisa

Video sam ja to, ne brini. Nego uvek sačekam par dana da se još nešto nakupi, pa onda skidam-dodajem, da ne bih svaki dan dizao topic - dosadiće ljudima.

A ti bolje razmišljaj o ovome:
quote:

P.S. Vidim i ja da sam stavio da kad završim ispite te da se bacam na NN recke. Hmmm, to podrazumjeva množinu.
Možda uzmem Glasove ako ih nitko ne recenzira do kraja kolovoza

Bliži se kraj meseca, a s obzirom da je Jerry sanjao da je to tvoja buduća recka, nema smisla da ga razočaraš.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/08/2015 : 14:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ti bolje razmišljaj o ovome:
quote:

P.S. Vidim i ja da sam stavio da kad završim ispite te da se bacam na NN recke. Hmmm, to podrazumjeva množinu.
Možda uzmem Glasove ako ih nitko ne recenzira do kraja kolovoza

Bliži se kraj meseca, a s obzirom da je Jerry sanjao da je to tvoja buduća recka, nema smisla da ga razočaraš.

Ajde dobro, ne želim da Jerry nemirno spava. Al to će biti jesenska recka pošto dovršavam završni rad.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 20/08/2015 : 15:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ako može, rezerviši mi: Otok srebrnih lisica (Colombo & Giusfredi & Ferri) i Bubnjeve u noći (Rauch & Pesce)
I skini mi rezervaciju sa epizode u znaku bola, a Mater Morbi počinjem da pišem.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 20/08/2015 : 15:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Šta si ti thekide, na mene rezervisao onaj popis kontrarecenzija?
Ja sam samo pravio popis a ne rezervisao to na sebe.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/08/2015 : 16:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne ostaje ti ništa drugo nego da podbrusiš pete i kreneš udarati kontre, tako je to kada se igraš sa popisivanjem.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2628 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 20/08/2015 : 16:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Nemam nista protiv sergeja, dapace drago mi je citati njegove recke, nego primjecujem da je velika potraznja za Zagorom koji nije jos izasao i to ni blizu. Ako se mozete dogovoriti, odlicno, ali ruzno bi bilo da opet bude iskri kao nedavno izmedju thekidea i Kinga. Zajebana je situacija sa Zagorom :)

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 20/08/2015 : 17:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde dobro, ne želim da Jerry nemirno spava. Al to će biti jesenska recka pošto dovršavam završni rad.

Ma naravno, bez žurbe. Cilj je pomoći Jerryju da obori neki od svojih rekorda na kraju godine, tako da imaš fore 4 meseca. U međuvremenu možda te zainteresuje još neka epizoda.

Eto ja sam mu obećao 4 recke do kraja godine, al kako vreme prolazi sve mi se više čini kao nemoguća misija.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 20/08/2015 : 17:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako može, rezerviši mi: Otok srebrnih lisica (Colombo & Giusfredi & Ferri) i Bubnjeve u noći (Rauch & Pesce)
I skini mi rezervaciju sa epizode u znaku bola, a Mater Morbi počinjem da pišem.

Ja bih ti rado to odmah zabeležio ali kao što smo već pominjali - do kraja godine ne primam nove rezervacije na Zagorove epizode. Više ljudi mi se javilo da su zainteresovani za ove neobjavljene epizode. Nažalost, niko od njih ne zna talijanski, pa bi rezervacije bile na slepo, dok ne pročitaju domaće izdanje. Zasad si svakako jedan od kandidata.

Pokušaćemo u narednom periodu da nađemo rešenje za taj problem. Za početak konsultacije sa drugim Zagorovcima - prvo onim koji najviše i najkvalitetnije pišu (King Warrior, PijaniPatak...), pa onda i pripadnicima novog talasa (Sveti Bosellijev trijumvirat), pa tu su i neutralni članovi komisije (solar i Kapetan od belu lađu), pa svi ostali koje to zanima ili dotiče.

Po meni bi najpoštenije rešenje bilo da napravimo poll sa svim zainteresovanim kandidatima za recenziranje (bez obzira na znanje jezika), pa prepustimo većini da odluči. Znači kandidat koji dobije najviše glasova prvi bira epizodu i tako redom dok ne potrošimo epizode ili kandidate.

Edited by - thekide on 20/08/2015 17:48:35
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 20/08/2015 : 17:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Kide, kako stoji stanje sa Texom? Mislim na epizode koje trebaju da izadju u Ludensu u redovnoj? I da li ima koga zaintetisovanog za Junak i Legenda epizodu?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 20/08/2015 : 18:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kide, kako stoji stanje sa Texom? Mislim na epizode koje trebaju da izadju u Ludensu u redovnoj? I da li ima koga zaintetisovanog za Junak i Legenda epizodu?

Interesovanje za Texa je skromno, gotovo da ne postoji, ali kao što smo se već dogovorili - nove rezervacije ti pišem tek kad odradiš dobar deo ovih trenutnih.

Ne brini neće niko baš to što tebe zanima.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 20/08/2015 : 18:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Onda mi rezerviši Tex Libellus 67 Kameni Most (Nizzi & Ortiz) i Texa "Junak i legenda" (Serpieri)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/08/2015 : 19:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja bih ti rado to odmah zabeležio ali kao što smo već pominjali - do kraja godine ne primam nove rezervacije na Zagorove epizode. Više ljudi mi se javilo da su zainteresovani za ove neobjavljene epizode. Nažalost, niko od njih ne zna talijanski, pa bi rezervacije bile na slepo, dok ne pročitaju domaće izdanje. Zasad si svakako jedan od kandidata.

Pokušaćemo u narednom periodu da nađemo rešenje za taj problem. Za početak konsultacije sa drugim Zagorovcima - prvo onim koji najviše i najkvalitetnije pišu (King Warrior, PijaniPatak...), pa onda i pripadnicima novog talasa (Sveti Bosellijev trijumvirat), pa tu su i neutralni članovi komisije (solar i Kapetan od belu lađu), pa svi ostali koje to zanima ili dotiče.

Po meni bi najpoštenije rešenje bilo da napravimo poll sa svim zainteresovanim kandidatima za recenziranje (bez obzira na znanje jezika), pa prepustimo većini da odluči. Znači kandidat koji dobije najviše glasova prvi bira epizodu i tako redom dok ne potrošimo epizode ili kandidate.

Poll možda ne bi bio dobra ideja.
Ljudi bi iz zajedljivosti glasali protiv pojedinih recenzenta zbog osobne antipatije.
Najbolje bi bilo da na samom ovom topicu ljudi iznesu svoje mišljenje za pojedine epizode i recenzente. Pa da je sve transparentno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 20/08/2015 : 20:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ne sviđa mi se ideja biranja ko će da recenzira, po mom mišljenju dobro je ovako kako je sada.

Ako bismo birali, to mi je nekako kao da su svi ostali junaci rezervni a Zagor prvi tim.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/08/2015 : 21:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tako nekako i ispadne jer se nitko ne želi ''potući'' za kakvu Texovu epizodu a za Zagora se daju litre krvi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/08/2015 : 21:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ako netko misli da je neka recenzija loša, onda slobodno može napisati kontra recku ili u komentar staviti svoja promišljanja.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 20/08/2015 : 22:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Tako nekako i ispadne jer se nitko ne želi ''potući'' za kakvu Texovu epizodu a za Zagora se daju litre krvi.

Zato smo ja, Sergej i drugi tu da ispravimo tu nepravdu. Ne brini se, vidit ces da kada ne bude vise Zagora za rezerviranje, svi ima da navale na Texa. Znam dobro, zato sam opasao sa onolikim Tex reckama
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2015 : 23:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma naravno, bez žurbe. Cilj je pomoći Jerryju da obori neki od svojih rekorda na kraju godine, tako da imaš fore 4 meseca. U međuvremenu možda te zainteresuje još neka epizoda.

Eto ja sam mu obećao 4 recke do kraja godine, al kako vreme prolazi sve mi se više čini kao nemoguća misija.

Ma šta, neću da čujem pesimizam. Bar još dvije recke s tvoje strane do kraja godine želim. A bjeli će Glasove odraditi bar do na jesen.

Evo da malo thekidea motiviram jedna ekskluziva:

Sljedeći tjedan na sajtu je tjedan NN recki: 5 recenzija od tri različita autora!!!

Pa pogađaj koje su to recke i autori.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/08/2015 : 23:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde moreš ti to, vjerujemo u tebe... Jer ako ti to ne odradiš Jerry će druge gnjaviti
Ma ja mjerkam još neke Texove priče iz doba ZS pa možda uzmem još kojeg Texa kad su svi Zagori raspordai (one koje sam čitao)
Dok kod NN Ljubav i krv iz zadnje Agencije je tako loša da bi bilo zabavno je malo isprdati.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 20/08/2015 : 23:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Evo da malo thekidea motiviram jedna ekskluziva:

Sljedeći tjedan na sajtu je tjedan NN recki: 5 recenzija od tri različita autora!!!

Pa pogađaj koje su to recke i autori.

Auu, pa odakle 5 recki? Ajd jednu znam - bjelolasica, drugu ti verovatno završio Ubačenog agenta. Al ko je treći? Gde je tu još 3 recke? Ako je to tačno, onda je stvarno moguće obaranje svih rekorda na kraju godine.

Da nije DeeCay nešto odradio, pa nema ko drugi? Ko će sad izdržati do sledeće nedelje.

Ma nije u redu da me ne obaveštavaš na vreme. Znam da je Patak svašta dopuštao Nathanovcima, al tu je sad novi režim koji želi da zna sve odma-sada-odma!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 21/08/2015 : 00:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dok kod NN Ljubav i krv iz zadnje Agencije je tako loša da bi bilo zabavno je malo isprdati.

Ha, ha! I ja sam razmišljao o toj epizodi. Al nisam bio u stanju čak ni komentar od dve-tri rečenice da sastavim a da ne psujem sve po spisku autoru i onom ko je odobrio to najgore smeće u istoriji NNa.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 21/08/2015 : 00:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Hajmo Texovci da se i mi malo angazujemo, da sredimo ove sve epizode! Najteze ce da bude sa ZS epizodama, valja to sve ispisat :O
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 21/08/2015 : 00:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda mi rezerviši Tex Libellus 67 Kameni Most (Nizzi & Ortiz) i Texa "Junak i legenda" (Serpieri)

Vidim da ne vidiš.
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000