Author |
Topic |
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 21/08/2015 : 00:14:58
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Hajmo Texovci da se i mi malo angazujemo, da sredimo ove sve epizode! Najteze ce da bude sa ZS epizodama, valja to sve ispisat :O
DeeCay, najebo si. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 21/08/2015 : 00:23:12
|
quote: Originally posted by thekide
quote: Originally posted by bjelolasica
Dok kod NN Ljubav i krv iz zadnje Agencije je tako loša da bi bilo zabavno je malo isprdati.
Ha, ha! I ja sam razmišljao o toj epizodi. Al nisam bio u stanju čak ni komentar od dve-tri rečenice da sastavim a da ne psujem sve po spisku autoru i onom ko je odobrio to najgore smeće u istoriji NNa.
Razmišljao sam kako napraviti uvod u tu recku i onda bi bilo najbolje započeti s prisjećanjem na priče koje su ovoj prethodile... To bi bio lagani horror za recenzenta |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 21/08/2015 : 00:29:13
|
quote: Originally posted by sergej773
Onda mi rezerviši Tex Libellus 67 Kameni Most (Nizzi & Ortiz) i Texa "Junak i legenda" (Serpieri)
Vidim da ne vidiš.
Ma sve ja vidim. Nego ne stižem da popišem odmah. Sutra ću na poslu. A kad si već tu objasni mi ono u vezi kontrarecki. Jel da ti ih sve brišem, il si ih stvarno rezervisao - da ne bude zabune. |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 21/08/2015 : 09:53:57
|
Hajmo Texovci da se i mi malo angazujemo, da sredimo ove sve epizode! Najteze ce da bude sa ZS epizodama, valja to sve ispisat :O
DeeCay, najebo si.
Jest vala Vidim da su Nathanovci krenuli na svetu misiju recenziranja svih epizoda i dobro im ide za pocetak. Zagot je skoro sav otisao, Nathan se blizi polako kraju, dok mi je Tex najkriticniji, pogotovo Libellus i ZS brojevi. Do Libellusa je makar lakse dodji, ali kako pohvatati sva ZS izdanja? Cekati Libellus kosta vremena i para, a ovako valja trpiti iscjepane listove... Tako da je najbolje da pocnemo sa redovnom iz Ludensa, pa ko je u mogucnosci da rjesava Libellus ili jos bolje ZS.
Pa nakon Texa bi mogli malo da posjetimo Dylana... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7267 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/08/2015 : 10:04:52
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Evo da malo thekidea motiviram jedna ekskluziva:
Sljedeći tjedan na sajtu je tjedan NN recki: 5 recenzija od tri različita autora!!!
Pa pogađaj koje su to recke i autori.
Auu, pa odakle 5 recki? Ajd jednu znam - bjelolasica, drugu ti verovatno završio Ubačenog agenta. Al ko je treći? Gde je tu još 3 recke? Ako je to tačno, onda je stvarno moguće obaranje svih rekorda na kraju godine.
Da nije DeeCay nešto odradio, pa nema ko drugi? Ko će sad izdržati do sledeće nedelje.
Ma nije u redu da me ne obaveštavaš na vreme. Znam da je Patak svašta dopuštao Nathanovcima, al tu je sad novi režim koji želi da zna sve odma-sada-odma!
Eto 2 si pogodio recke. Ostalo nagađaj.
Ovo su provjerene informacije od urednika sajta i nadam se da će to realizirati sljedeći tjedan kako je i najavio. Dee zna često patiti s nedostatkom vremena, ali mislim da će to uspjeti sve postaviti sljedeći tjedan. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 21/08/2015 : 10:27:04
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Eto 2 si pogodio recke. Ostalo nagađaj.
Ovo su provjerene informacije od urednika sajta i nadam se da će to realizirati sljedeći tjedan kako je i najavio. Dee zna često patiti s nedostatkom vremena, ali mislim da će to uspjeti sve postaviti sljedeći tjedan.
Ma šta god DeeCay postavi - biće to lepo čitanje i lepa završnica meseca. Jedva čekam.
EDIT: Maštam da je preko reda odradio Orbitalne ratove, al znam da nema šanse, jer za to treba mnogo vremena. |
Edited by - thekide on 21/08/2015 10:31:25 |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 21/08/2015 : 10:38:05
|
Vidim da su Nathanovci krenuli na svetu misiju recenziranja svih epizoda i dobro im ide za pocetak. Zagot je skoro sav otisao, Nathan se blizi polako kraju, dok mi je Tex najkriticniji, pogotovo Libellus i ZS brojevi. Do Libellusa je makar lakse dodji, ali kako pohvatati sva ZS izdanja? Cekati Libellus kosta vremena i para, a ovako valja trpiti iscjepane listove... Tako da je najbolje da pocnemo sa redovnom iz Ludensa, pa ko je u mogucnosci da rjesava Libellus ili jos bolje ZS.
Pa eto imate ekipu. Bjelolasica će da tuče po ZSu, Dudley i sergej će Libelluse, a ti udri po Ludensu i Texa čeka lepa budućnost. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 21/08/2015 : 10:56:20
|
quote: Originally posted by tinton Poll možda ne bi bio dobra ideja. Ljudi bi iz zajedljivosti glasali protiv pojedinih recenzenta zbog osobne antipatije. Najbolje bi bilo da na samom ovom topicu ljudi iznesu svoje mišljenje za pojedine epizode i recenzente. Pa da je sve transparentno.
Nego da se mi vratimo jučerašnjoj temi. Kažeš da bi ljudi iz zajedljivosti glasali protiv a ne za, ali kako? U pollu ti glasaš za jednog recenzenta čije recke želiš da čitaš, a ne protiv nekog.
Sistem bi bio poput NBA drafta - znači recimo prvi bude KW sa 30 glasova. Ima 6 kandidata a 10 priča za recenziranje. Pobednik bira prvi i sedmi. Drugi (2 i 8), treći (3 i 9)...
Tvoj transparentni sistem jeste najbolji, ali realno koliko će ljudi da dođe i kaže svoje mišljenje o pisanju drugih. Retki su takvi ko ti ili nagor ili paro koji obrazlože svoje stavove pa makar oni bili i negativni. Plašim se da bi se na kraju sve svelo na Bravo majstore za većinu kandidata i tako ništa ne bi dobili.
|
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 21/08/2015 : 11:01:17
|
quote: Originally posted by tinton
Imam i ja jednu rezervaciju na Ludens Texa. :P
Da, da, zaboravio sam tebe i Willera. Oho-ho, pa ima vas dosta. Planuće Tex već za mog tintonovog života. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 21/08/2015 : 11:04:56
|
Vidim da su Nathanovci krenuli na svetu misiju recenziranja svih epizoda i dobro im ide za pocetak. Zagot je skoro sav otisao, Nathan se blizi polako kraju, dok mi je Tex najkriticniji, pogotovo Libellus i ZS brojevi. Do Libellusa je makar lakse dodji, ali kako pohvatati sva ZS izdanja? Cekati Libellus kosta vremena i para, a ovako valja trpiti iscjepane listove... Tako da je najbolje da pocnemo sa redovnom iz Ludensa, pa ko je u mogucnosci da rjesava Libellus ili jos bolje ZS.
Pa eto imate ekipu. Bjelolasica će da tuče po ZSu, Dudley i sergej će Libelluse, a ti udri po Ludensu i Texa čeka lepa budućnost.
Da makar ima malo pravde, Ludens bi mogao i da objavljuje Color Texa. Price mozda nesta Boze moj sada fenomenalne, ali mala rijecka bi mogla da opise jednu epizodu. Eto, tu jos imamo Tex Color program iz VC-a koji se treba zavrsiti. Mozda sljedece godine sebi uzmem vremena pa koji Libellus puknem, ali za sada najbolje rjesavati se ovoga. Elem, u pravu si lijepa ekipa. Bjelolasica sreduje ZS, Sergej i Dudley pocinju sa Libellus, i tu sam ja za redovnu i mozda ako htjedne i Tinton da odradi jos koju osim "Urota protiv Custera". A tu je i Willer koji se isto bacio na redovnu... |
Edited by - WOLF-HUNTER on 21/08/2015 11:05:43 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 21/08/2015 : 11:06:54
|
Recimo, uzmimo na primjer da Patak i King imaju jednak broj glasova. I dođe netko tko ne voli Patka ili Kinga i glasa za ovog drugog. Jest da će u transparentnom sistemu biti daleko manje izjašnjavanja, ali mislim da to više vrijedi nego da pojedinci koji i ne čitaju recenzije nabijaju glasove. :) Ja sam više mislio da se mi oko tih epizoda međusobno dogovorimo kao ljudi.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 21/08/2015 : 11:12:01
|
Pa eto imate ekipu. Bjelolasica će da tuče po ZSu, Dudley i sergej će Libelluse, a ti udri po Ludensu i Texa čeka lepa budućnost.
Da makar ima malo pravde, Ludens bi mogao i da objavljuje Color Texa. Price mozda nesta Boze moj sada fenomenalne, ali mala rijecka bi mogla da opise jednu epizodu. Eto, tu jos imamo Tex Color program iz VC-a koji se treba zavrsiti. Mozda sljedece godine sebi uzmem vremena pa koji Libellus puknem, ali za sada najbolje rjesavati se ovoga. Elem, u pravu si lijepa ekipa. Bjelolasica sreduje ZS, Sergej i Dudley pocinju sa Libellus, i tu sam ja za redovnu i mozda ako htjedne i Tinton da odradi jos koju osim "Urota protiv Custera". A tu je i Willer koji se isto bacio na redovnu...
Ima vremena, polako... Što se Lu epizoda tiče, većinom su rezervirane. Ja ću se koncentrirati na ovu svoju prvo.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Posted - 22/08/2015 : 18:56:19
|
Kide, sto se tice onog Skrivenog Lica, epizoda se zove "Utvrda".
Ok, pišem ti sve sutra. Odo sad da se izvalim u kadu i čitam stripove.
Ajde to probaj sa Libellusima.
Ako smeš. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 22/08/2015 : 19:17:33
|
Kide, sto se tice onog Skrivenog Lica, epizoda se zove "Utvrda".
Ok, pišem ti sve sutra. Odo sad da se izvalim u kadu i čitam stripove.
Ajde to probaj sa Libellusima.
Ako smeš.
Ma pusti, probao sam. Kad su bile one baš vrućine, čitam Magičnog Vetra u kadi i negde oko keca krenu da me vata san. Ruka mi potonu u vodu i par kapi poprska korice. Auu, pa tolko se ne bih štrecnuo ni da mi je upaljeni fen upao u vodu.
Od onda u obzir dolaze samo lagana VČ ili LUD izdanja. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 22/08/2015 : 20:18:15
|
Budi sretan da nisi imao u rukama turbo teškog Konana, ne bi se ni snašao a taj bi ronio k'o podmornica. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 23/08/2015 : 15:52:32
|
Ove epizode su već recenzirane kad ih je LU izdao: DD VEC 91 Porodični portret DD VEC 92 Balzamator DD VEC 93 Savršeni zločin DD VEC 97 Kovčeg čuda
Hvala, moraću da pazim kod tih duplih izdanja. |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/08/2015 : 23:19:41
|
Thekide, kad budeš idući put prepravljao, dodaj mi pliz i MM specijal "Escherov svijet". Dugo mi je trebalo, ali poslao sam dvije recke (MM "Zaboravljena knjižnica" i TX "Maska užasa"); druge dvije još su u izradi (trebale bi i one brzo... valjda), ali ipak bih još i tu prisvojio. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2015 : 23:22:27
|
quote: Originally posted by Willer
Thekide, kad budeš idući put prepravljao, dodaj mi pliz i MM specijal "Escherov svijet".
Ovo sam nabavio prošlog ljeta i zbilja mi je ostala u sjećanju kao zabavna ljetna epizodica |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/08/2015 : 23:26:26
|
Thekide, kad budeš idući put prepravljao, dodaj mi pliz i MM specijal "Escherov svijet".
Ovo sam nabavio prošlog ljeta i zbilja mi je ostala u sjećanju kao zabavna ljetna epizodica
Uglavnom su svi MM specijalci u tom opuštenom duhu. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 24/08/2015 : 23:39:33
|
Ovo sam nabavio prošlog ljeta i zbilja mi je ostala u sjećanju kao zabavna ljetna epizodica
Uglavnom su svi MM specijalci u tom opuštenom duhu.
Ma to znam, ali ovaj mi je malkice bolji od ostalih. Ne znam stvarno kako to objasniti. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts