Author |
Topic  |
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 24/08/2015 : 16:30:30
|
to o čemu ste sad počeli, nema veze ni sa čim... to je više neko neodređeno meditiranje, andrić, što li, građenje mostova, na drini ćuprija. lijepo vas je vidjeti u "poetskom" štihu, ali, kako rekoh, nema neze ni sa čim, nema nikakvog sadržaja, to su kosmičke meditacije "pod vidom vječnosti", a u stvarnom svijetu nema ljudskosti bez vjere... borbe... rada... pa i ratova fala Bogu ne fali
ratovi se prije mogu izbjeći prihvaćanjem da je drugi takav, pomahnitao, zaluđen, borben, blesav, tupav, povodljiv i da vjeruje u konstrukte ove i one, a ne pisati wolf-hunter pacifisitčke kontemplacije |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 24/08/2015 : 16:33:03
|
Bez obzira na topic svi imaju svoje stalne teme, jedan je jugonostalgicar, drugi je protiv toga, treci je protiv crkve, cetvrti je procitao "Uvod u filozofiju" pa pametuje i stalno tako... |
Edited by - surfer on 24/08/2015 16:33:44 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19440 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/08/2015 : 16:36:38
|
quote: Originally posted by surfer
Bez obzira na topic svi imaju svoje stalne teme, jedan je jugonostalgicar, drugi je protiv toga, treci je protiv crkve, cetvrti je procitao "Uvod u filozofiju" pa pametuje i stalno tako...
a jedan je analitičar postova i forumaša... |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 24/08/2015 : 16:44:22
|
mislim, sve ok, ali nijedan topic ne moze izdrzati ni 24 sata bez da se upozorava i to stalno jedno te isto.
a ima hrpa foruma na kojima je sve dozvoljeno, ne znam zasto im je stalo do toga da bas ovdje pametuju.
pri tome ne mislim na tebe, naravno. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 24/08/2015 : 16:45:16
|
No euroskeptici ipak su u necemu u pravu..nazalost nasa politicka elita nepsobna je..ja bi odma potpiso da nas okupira nemacka birokracija i da merkelicu mogu zvat mama angela |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 24/08/2015 : 16:49:23
|
quote: Originally posted by Willer
A je li za razglabanje o tome svemu mjesto (i) na forumu stripova.com? E, sudeći po viđenome, u tome nisam načistu.
kako nisi načistu?
nema parcijalne stvarnosti. impuls je takav da se traži (jedna) Istina, zar ne? u protivnom, imaš doma onako kako hoćeš. u četiri zida, pa ni ne trebaš ništa mijenjati. ne treba ti nikakva alternativa. još najbolje ako si sam (svoj precious), pa možeš lakše urediti. doduše, i anorganska priroda pruža otpor, ali to je lakše srediti. s velikim čekićem ide.
ne, ne mogu te ja tu pratiti ti bi kao neku alternativu (nije ovo dobro uređen svijet), a scom ostavimo po strani. tu ima "zabranjenih tema", ali to je okej, jer scom ima parcijalnu svrhu - stripove, recimo.
ne ide to, willeru ja kamo god idem, idem čitav, CIJELI. ne mogu se parcijalizirati, na svrhe. nisam ja mašina, samo da obavljam funkcije.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19440 Posts
Posted - 24/08/2015 : 16:52:23
|
quote: Originally posted by surfer
mislim, sve ok, ali nijedan topic ne moze izdrzati ni 24 sata bez da se upozorava i to stalno jedno te isto.
a ima hrpa foruma na kojima je sve dozvoljeno, ne znam zasto im je stalo do toga da bas ovdje pametuju.
pri tome ne mislim na tebe, naravno.
naravno care, nisam se ni prepoznao u tvome postu...a i u pravu si, potpuno...na bonelli podforumu ništa pametno pa ajde malo da tu ser...pardon..popričamo. |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/08/2015 : 16:55:07
|
quote: Originally posted by stinky
A je li za razglabanje o tome svemu mjesto (i) na forumu stripova.com? E, sudeći po viđenome, u tome nisam načistu.
kako nisi načistu?
nema parcijalne stvarnosti. impuls je takav da se traži (jedna) Istina, zar ne? u protivnom, imaš doma onako kako hoćeš. u četiri zida, pa ni ne trebaš ništa mijenjati. ne treba ti nikakva alternativa. još najbolje ako si sam (svoj precious), pa možeš lakše urediti. doduše, i anorganska priroda pruža otpor, ali to je lakše srediti. s velikim čekićem ide.
ne, ne mogu te ja tu pratiti ti bi kao neku alternativu (nije ovo dobro uređen svijet), a scom ostavimo po strani. tu ima "zabranjenih tema", ali to je okej, jer scom ima parcijalnu svrhu - stripove, recimo.
ne ide to, willeru ja kamo god idem, idem čitav, CIJELI. ne mogu se parcijalizirati, na svrhe. nisam ja mašina, samo da obavljam funkcije.
Znaš kako se kaže, bolje beskorisno ležati nego beskorisno raditi. Pogotovo kad izaziva kontraučinak, kakva korist? Osim toga, teme o cvijeću ili zviježđima ili stripovima nisu nužno vezane uz išta drugo osim uz cvijeće, zviježđa ili stripove. Ima i u tome nešto. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19440 Posts
Posted - 24/08/2015 : 16:55:53
|
quote: Originally posted by KRAS
No euroskeptici ipak su u necemu u pravu..nazalost nasa politicka elita nepsobna je..ja bi odma potpiso da nas okupira nemacka birokracija i da merkelicu mogu zvat mama angela
zašto pričaš u budučnosti o stvarima koje su se več dogodile?   |
Edited by - teller on 24/08/2015 16:56:36 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 24/08/2015 : 16:58:05
|
Znaš kako se kaže, bolje beskorisno ležati nego beskorisno raditi. Pogotovo kad izaziva kontraučinak, kakva korist?
sad to samo primijeni na svoju priču o alternativi i sam si sebi sjajno odgovorio
(ps - ajde, nećemo se preganjati... makar moraš priznati da sam ti svjetski zakucao;)) |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 24/08/2015 : 17:09:09
|
quote: Originally posted by Oki ...i evo, ovdje je riječ o "govnima" kojima sam ja pričao...nekada smo sa polica trgovina kupovali mljeko, jest da je bilo prerađeno, ali je barem bilo kravlje. Danas se domaće mljekare zatvaraju a opstaju samo najveće "mljekare" u stranom vlasništvu. Takve mljekare od jedne litre pravog mlijeka preradom dobivaju i po nekoliko desetaka litara mlijeka. Uz dodatak raznoraznih čarobnih prahova sve je moguće. Mlijeko više nema ukus mlijeka, a mlijeko nekih proizvođača se ne kvari niti nakon godinu dana stajanja u skladištu. Evo meni osobno se "hrvatski" proizvođač mlijeka dukat zamjerio za sva vremena jer sam u par navrata naletio na veliku količinu praha u mlijeku, praha koji je izgledao poput sitnog pijeska kojeg je nemoguće otopiti u vodi...
Onda nisi naišao na pokvareno mlijeko u tetrapaku koje se više ne kvari kao što se nekad, pa si dobio kiselo mlijeko, sirutku, skutu..što li je bilo..i moglo se pojesti. danas je to nešto najodvratnije što sam vidjela, neka smeđa voda, smrdi neopisivo, izgledom poput nekakve otopine antibiotika, smećkasto-oker boje...a gdje je mlijeko? sirutka, skuta u tom pokvarenom "mlijeku" znaju možda Mulder i Scully. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:12:21
|
quote: Originally posted by stinky
Znaš kako se kaže, bolje beskorisno ležati nego beskorisno raditi. Pogotovo kad izaziva kontraučinak, kakva korist?
sad to samo primijeni na svoju priču o alternativi i sam si sebi sjajno odgovorio
(ps - ajde, nećemo se preganjati... makar moraš priznati da sam ti svjetski zakucao;))
Ma daj (mislim, kad me već ispituješ), pa upravo prevelike ambicije znače krajnju naivnost, da će se nešto/netko nužno ili uopće promijeniti samo zato što si ti izgovorio ili napisao dvije rečenice. I još na internetskom forumu? Mislim, vjerojatno jesam egoist, ali valjda nisam egomanijak. Je li to međusobno isključivo s "alternativnim" svjetonazorom? Ne, nikako nije, mislim da je to umjerenost, i to dakako ne u stavu/svjetonazoru, nego jednostavno u nastupu. Upravo suprotno, ostavljati dojam dosadnog fanatika, posljedično sigurno jest kontradiktorno i alternativnom i bilo kojem drugom svjetonazoru. Lako moguće da je zato ideja komunizma i kompromitirana, jer se mnogi njeni zagovornici nisu nimalo razlikovali od klasičnih vjerskih fanatika. Na primjer, kreneš s nekim komunistom komentirati Real-Sporting Gijon, kako je odigrao Kovačić u premijeri, i on ti krene objašnjavati kako je Kovin prodor po lijevom boku nadgradnja i samo odraz ekonomske baze, kako je riječ o fetišizmu robe koja... Ne ide to baš tako. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:12:53
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mladjo
Jao Jugodslavija/komunisti/homofobi... I sama tema je na ultratewnkom ledu i vi ste već barem 20 postova napisali zbog kojih bi trebalo zatvoriti ovaj topic. Ali ajde - prvo iposljednje upozorenje - ne pišite o zabranjenim temama jer ću zaključati topic a eventualno i neke udlajiti sa foruma.
Diktator, fašista i ugnjetavač najobičniji!!! Gušiš slobodu goora! Komunisto desničarski! Smišljeno pleteš mrežu... Da nemaš PMS???

samo da znaš, vidjela sam ti ovo.  |
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/08/2015 : 17:23:13
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mladjo
Jao Jugodslavija/komunisti/homofobi... I sama tema je na ultratewnkom ledu i vi ste već barem 20 postova napisali zbog kojih bi trebalo zatvoriti ovaj topic. Ali ajde - prvo iposljednje upozorenje - ne pišite o zabranjenim temama jer ću zaključati topic a eventualno i neke udlajiti sa foruma.
Diktator, fašista i ugnjetavač najobičniji!!! Gušiš slobodu goora! Komunisto desničarski! Smišljeno pleteš mrežu... Da nemaš PMS???

Grupiram se u grupu i onda mučki iza leđa napadam Pravo mučko djubre  |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:40:12
|
Jeees..evo konacno mi je uspjelo preko televona stavit fotku..a jesam sposoban
Evo ovo sto viditi je zagor gigant i na njemu moj danasnji pazar od prodaje vode..oko 70 evrica..euro po euro cin cin..nema lakse ni sladje zarade..a kisa pada iz neba i iz zemlja...dok su bile vrucine svaki dan je padalo i po 200evrica...
Nije da se hvalim al stvarno sam sposoban |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:45:18
|
Evo, kao još jedan primjer, KRAS provokacijama poput ove fotografije nedvojbeno jača euroskeptičnu struju na forumu, antielitizam i antikolonijalizam. Ovdje (više) nitko ne nasjeda na ovakve Vuco-"argumente". Dakle, KRAS je samo jednim postom rekao protiv EU više nego svi euroskeptici dosad na topicu. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:50:30
|
Jeees..evo konacno mi je uspjelo preko televona stavit fotku..a jesam sposoban
fotka se na isti način prije uploadanja da smanjiti, kao i na kompu, inače dobiješ ovakvo platno za kino.  |
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 24/08/2015 : 17:59:49
|
ah, pa nema ništa bez velike "naivnosti". svatko tko druge uvjerava u nešto (bilo što) mora računati da će, ovako ili onako, ispasti glupav, tupav, pogrešno shvaćen, popljuvan, odbačen, izdan, posran. mislim, pa to je uračunato. ako nisi spreman na to, onda jednostavno postojiš... poput paprati ili dobrih građana.
ali dobro, i sam vidiš kako brzo splasne tvoja velika priča. eto, ti nisi naivan i odmah se moraš povući. opravdati se, ironički predbaciti... je li to umjerenost u nastupu ili nešto drugo, ovisi o perspektivi.
u svakom slučaju, ne može jasan stav da je, konkretno, pogrešno zabranjivati politička i vjerska izjašnjavanja, ma kako ona bila škakljiva i tuđa drugima, dakle, to ne može biti "prevelika ambicija". to je uopće minimum, kakvi preveliko, a tvoje relativiziranje oko toga je... ne znam što. jednostavno pogrešan stav.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 24/08/2015 : 18:03:26
|

A vidi bas...da se smanjit...evo pazar sam potrosio na knjigu i pivo
Ince knjiga obecava..ima 900stranica a zadnjih 300 rusi lome nemce..cisti uzitak |
Edited by - KRAS on 24/08/2015 18:21:30 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/08/2015 : 18:20:34
|

A vidi bas...da se smanjit...evo pazar sam potrosio na knjigu i pivo
Mogao si neko bolje pivo da si priuštiš.
Ah da, prvo upozorenje. (Ne obaziri se, ovo ja vodim evidenciju za mladju). |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|