Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4757 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2872 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 03/09/2015 : 20:40:03
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Bez Srne i Ole je ovo danas izgledalo brže, dinamičnije, eksplozivnije i galvaniziranije. Još Pranja i nebo je goli kurac a ne granica.
Deseci proboja po boku, puno upotrebljivih centaršuteva, zbilja je to danas izgledalo bolje bez Srne. |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 03/09/2015 : 20:44:17
|
Što je najgore, mi od ovih što sada igraju zapravo i nemamo bolje.
Tko bi umjesto Panjdžukića? Još veći balvan Kalinić? Duje Čop? Umjesto Pjace? Olić koji grije klupu u davljeniku Hamburgu? Rebić koji se ni sam ne sjeća kad je zadnji put igrao za neki klub?
Mi realno nemamo puno bolje od ovoga što sada imamo. Imamo dvojicu igrača svjetske klase (Modrić i Rakitić), dvojicu recimo europske klase (Perišić i Subašić), par poluraspalih koji su nekada bili u prethodne dvije skupine (Mandžukić, Olić, Srna, Ćorluka - sve u različitim stadijima raspada), par velikih nada koje bi u budućnosti mogle ući u te dvije skupine (Kovačić, Vrsaljko, Pjaca) a ostalo su sve prosječni igrači tipa Vida, Badelj itd. Realno prosječna ekipa, a još nas vodi trenerski početnik. Plasman na Euro je realnost (pogotovo zbog 24 ekipe), prolazak grupe je uspjeh, sve preko je veliko iznenađenje. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 03/09/2015 : 21:12:35
|
Citam ovdje i neki kao da nikada nisu pratili nogomet... jasna mi je ljutnja i jal na Niku Kovaca i Zorana Mamica, iskreno ni meni se ne svidaju ( osim kovacevog njemackog mentaliteta prema radu koji je unio u repku ). Ali ljudi moji od trenera se traze rezultati zar ne? To je svrha to je cilj! I Kovac i Mamic mladi imaju fantasticne rezultate! Mogu oni imati ne pojma o nicemu i biti ovakvi i onakvi ali rezultati su tu i to pobija apsolutno sve argumente!
Isto tako posebno vas ne mogu shvatiti za pljuvanje glede rezultata sa azerbajdzanom. Pa taj isti azerbajdzan vec trecu utakmicu je bez primljenog gola...u proslosti tukli Srbiju. Danas dva kluba te drzave igra europa ligu gabala i Qarabağ. Pa evo i kazahstanska astana je u ligi prvaka! Nije azerbajdzan ravan hrvatskoj ali nije ni takvakanta kao sto zelite ovdje predstaviti. Uostalom nasa reprezentacja ima jako velikh problema s repkama u cijim su drzavama bili nemili ratovi... slucaj skotska a i azeri sigurno spadaju tu.
Trebali smo dobiti 2-3 razlike ali u nogometu ne pobjedujue uvijek najbolji.Zato i je zanimljiv. |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10394 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/09/2015 : 21:32:53
|
quote: Originally posted by Tonka24
I Kovac i Mamic mladi imaju fantasticne rezultate!
Nemaju. Zoran Mamić nema veze s ovon temon osin šta je kum Niki pa ga neću komentirat. Kovač je na svjetskon pokaza šta zna i može. Meksiko nas je pomea. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 03/09/2015 21:33:14 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/09/2015 : 21:48:13
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Nije toliki problem remi s Azerbajdžanom, problem je kriminalna igra.
Po meni dobro su igrali samo golovi su falili... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/09/2015 : 21:51:12
|
I Kovac i Mamic mladi imaju fantasticne rezultate!
Nemaju. Zoran Mamić nema veze s ovon temon osin šta je kum Niki pa ga neću komentirat. Kovač je na svjetskon pokaza šta zna i može. Meksiko nas je pomea.
Eto jedna utakmica ti navodis kao argument...i nije ti nesto... npr. Brazili smo imali u saci italiju u malom depu...dobivamo sta trebamo dobivati...nije bas mala stvar...sam eto svakome se omakne kiks. Rezultati govore u prilog kovacu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/09/2015 : 22:22:33
|
quote: Originally posted by tinton
Brazil smo imali u šaci? Haha.
Imali smo ih na pladnju... da nije bilo onakvog suca hrv bi dobila. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 03/09/2015 : 22:24:59
|
Zamjerke na izbor igrača nemam. Doduše, Kalinić mi djeluje u najboljoj formi od svih napadača.
No, Kovač je čisti amater. Dakle, lošiji je od Štimca. Je, Gospe mi. Štico je više imao problem ponašanja medija i strašnog pritiska. Bar je Bokšić bio na klupi, Alen zna više o nogometu nego Kovači i onaj njihov ekonomist zajedno. Bahati Kovač je katastrofa. Jednostavno nema viziju. On ima redom Modrića,Rakitića,Kovačića,Badelja,Brozovića i Pašalića. I ne zna iskoristiti to bogatstvo. Bezveze trener i smijurija.
Rukometna reprezentacija je u najboljim godinama bila upropaštena zbog trenera neznalica, a vidimo sada i nogometna.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10394 Posts
Posted - 03/09/2015 : 22:30:02
|
quote: Originally posted by Leonid
Zamjerke na izbor igrača nemam. Doduše, Kalinić mi djeluje u najboljoj formi od svih napadača.
No, Kovač je čisti amater. Dakle, lošiji je od Štimca. Je, Gospe mi. Štico je više imao problem ponašanja medija i strašnog pritiska. Bar je Bokšić bio na klupi, Alen zna više o nogometu nego Kovači i onaj njihov ekonomist zajedno. Bahati Kovač je katastrofa. Jednostavno nema viziju. On ima redom Modrića,Rakitića,Kovačića,Badelja,Brozovića i Pašalića. I ne zna iskoristiti to bogatstvo. Bezveze trener i smijurija.
Rukometna reprezentacija je u najboljim godinama bila upropaštena zbog trenera neznalica, a vidimo sada i nogometna.
I najgore od svega, ljudima to sve skupa serviraju ka "uspjeh". Samo ko ono postavlja izbornike? |
Edited by - NESVRSTANI on 03/09/2015 22:36:10 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/09/2015 : 22:40:52
|
Koliko bi po vama i kako trebala pobjedivati reprezentacija?
trebala bi pregaziti ovu grupu..kako.?..dati gol vise od protivnika i ne crtati indijske simbole po travnjacima |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10394 Posts
Posted - 03/09/2015 : 22:48:23
|
S obziron na ekipu koju imamo, ovakve utakmice rutinski 2:0. S Meksikon bi tribali odigrat baren egal utakmicu, a ne da nas ubiju priko njihova dva penzionera. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2649 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 03/09/2015 : 22:55:18
|
quote: Originally posted by globinjo
Što je najgore, mi od ovih što sada igraju zapravo i nemamo bolje.
Tko bi umjesto Panjdžukića? Još veći balvan Kalinić?
Kalinic panj?? Inace utakmicu nisam gledao To nije moja reprezentacija
Da, ti zivis za AJdukkkkk. Samo slaba vam je lijeva struja i tamo. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12766 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47370 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/09/2015 : 23:08:33
|
S obziron na ekipu koju imamo, ovakve utakmice rutinski 2:0. S Meksikon bi tribali odigrat baren egal utakmicu, a ne da nas ubiju priko njihova dva penzionera.
potpis. možda ih zbunilo šta nije bilo otisaka u travi |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 03/09/2015 : 23:40:08
|
Po meni dobro su igrali samo golovi su falili...
Dakle, utakmica u kojoj smo tijekom cijelog njenog trajanja uspjeli stvorit jednu jedinu pravu šansu, i za što nam je trebalo dobrih 85 minuta. I to protiv neke autsajderske ekipe kao što je Azerbajdžan.
U prijevodu, ne lupetaj gluposti, da su dečki danas išta dobro napravili, dobili bi utakmicu, makar su igrali ko debili bez glave. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 03/09/2015 : 23:44:39
|
Mandžukić je teška panjina postao. I to nije od jučer, traje to već drugu-treću sezonu.
Oduvijek je to bio. Samo što, jebiga, nije više tako mlad, iduće godine će navršiti okruglo 30 godina, tako da će taj aspekt sve više dolaziti do izražaja.
A druga stvar, jebiga, nema više Robbena i Riberyja da ti sve serviraju na pladnju. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 03/09/2015 : 23:49:30
|
Hrvatska je na pravom putu da izgubi identitet ko što se to dogodilo Dinamu...uništen do kraja i to od istih tih ljudi. Ode na jugu, virujte mi, 90% ljudi koji oduvik ozbiljno prate balun boli *qurac za "repku", ono, pogledat ćemo utakmicu (tekmu, jel ), možda, al sigurno bez emocija. Eto to je ovaj šljam napravija ljudima...da se ne vesele ni kad igra njihova reprezentacija...šteta nema cijenu...a lova je sve i jedino šta je mjerilo uspjeha onom ljigavom šukeru i ta-tici šta ga je postavija i cilom hrpom placenika iza njega. Eto, nakon Šimunovića, Brozovića, Sammira, Čopa...bla bla bla neznam ni ja više red je da proda Pjaca, ovi ostali su ispunili cilj. Jedini hrvat šta valja (osim Čorića, premladoga) u Dinamu...dobili su tu i tamo pozive i pre pre pre loši Pivarići i Zelenike, al oni nisu našli svoga Celics-a (zato je Celtic tu di je ). Sad zamislite da jedan Balić i Vlašić igraju u Dinama...bili zaigrali danas u prvih 11...o da...halo kume...nemam Šituma ovaj put al iman Goncala, dobija je hrvatsko državljanstvo...još malo i to sljedi...ponestaje hrvata...možda Ježina? |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/09/2015 : 23:58:57
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Mandžukić je teška panjina postao. I to nije od jučer, traje to već drugu-treću sezonu.
Oduvijek je to bio. Samo što, jebiga, nije više tako mlad, iduće godine će navršiti okruglo 30 godina, tako da će taj aspekt sve više dolaziti do izražaja.
A druga stvar, jebiga, nema više Robbena i Riberyja da ti sve serviraju na pladnju.
To je to. Nevjerovatno je kako jedan takav osrednji igrač može danas napraviti karijeru. |
|
|
Topic |
|