Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/09/2015 : 07:03:47
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Hrvatska je na pravom putu da izgubi identitet ko što se to dogodilo Dinamu...uništen do kraja i to od istih tih ljudi. Ode na jugu, virujte mi, 90% ljudi koji oduvik ozbiljno prate balun boli *qurac za "repku", ono, pogledat ćemo utakmicu (tekmu, jel ), možda, al sigurno bez emocija. Eto to je ovaj šljam napravija ljudima...da se ne vesele ni kad igra njihova reprezentacija...šteta nema cijenu...a lova je sve i jedino šta je mjerilo uspjeha onom ljigavom šukeru i ta-tici šta ga je postavija i cilom hrpom placenika iza njega. Eto, nakon Šimunovića, Brozovića, Sammira, Čopa...bla bla bla neznam ni ja više red je da proda Pjaca, ovi ostali su ispunili cilj. Jedini hrvat šta valja (osim Čorića, premladoga) u Dinamu...dobili su tu i tamo pozive i pre pre pre loši Pivarići i Zelenike, al oni nisu našli svoga Celics-a (zato je Celtic tu di je ). Sad zamislite da jedan Balić i Vlašić igraju u Dinama...bili zaigrali danas u prvih 11...o da...halo kume...nemam Šituma ovaj put al iman Goncala, dobija je hrvatsko državljanstvo...još malo i to sljedi...ponestaje hrvata...možda Ježina?
A jesi ga nadrobija majke ti mile. Malo si uzmi snimke pa si pogledaj koliko je pjaca bolji od balica i vlasica. Balic zaslizuje u repku definitivno a taj vlasic je samo napuhani splistski frajercic barem tako misli... E i da neka je ovaka repka sto duze a vama doli s juga ako ne odgovara odcjepite se i neka vam hajduk igra i hnl i kvalifikacije za sp. Popili ste mozak vise s tom ocrtanom farsom,dosadni ste da je po vama reprezentacija bi ila na razini armenije i bjelorusije...svi si vam krivi samo vi ne ugurali bi 10 igraca koji ne mogu izbaciti slovana ajde ne lupetaj vise molim te. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 05/09/2015 : 16:49:41
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ako je tebi ono jedina sansa onda nemas blage veze o nogometu a o lupetanju gluposti si dovoljno rekao kad azerbajdzan svrstavas pod ekipe tipa andora i san marino...taj isti azerbajdzan je odigrao u gostima kod norveske nulu sad reci da je norveska razina kazahstana. Pa evo ako bas hoces italija je jedva dobila maltu...najlakse je sjediti ispred ekrana i reci " niste mogli dobiti amatere sramota ". Malo izadi iz sfere brazila i barcelone iznenadit ces se da jedni farski otoci dobiju grcku u gostima 1:0 ili da jedna kazahstanska astana igra ligu prvaka. Normalno da smo trebali dobiti azere ali ne kako to mislis ti i vecina,ni protiv malte nece bit lagano!
Ovako, što su naši u ovoj utakmici pokazali? Čime su se iskazali? To što naši nisu uspjeli dobiti objektivno slabijeg protivnika dovoljno govori o Kovačevom neposjedovanju ikakve vizije igre, što nastoji opravdati prodavanjem jeftine demagogije. Njegove (i tvoje slične koje ovdje navodiš) izjave kako protiv te i te reprezentacije "neće biti lagano" i kako su ti i ti "jača ekipa nego što izgledaju" i slične gluposti je klasični alibi kojim se nastoji opravdati moguće nepostizanje pobjede, u ovom slučaju neuspjeh osvajanja tri boda do kojeg nije trebalo doći. A glavni krivac za to, u slučaju naše repke, je, naravno, on sam (Kovač), odnosno njegova očita nestručnost i neposjedovanje ikakve taktike i vizije o tome što bi se trebalo igrati i kako. Jer nogomet se ne igra čisto zbog stvaranja vizualnog dojma i Kovačevih izjava i opravdanja kako je zadovoljan igrom repke, već i radi pobjede. Ako ti smatraš da smo trebali dobiti Azerbajdžan, zašto ga onda nismo dobili? Koje je opravdanje za to?
Sama igra na terenu i konačan rezultat su bili pokazatelj tko je koga, u trenerskom smislu, nadmašio i tko se oko svoje momčadi više potrudio, kada se uzmu u obzir raspoložive mogućnosti. Kakvu nam je taktiku i viziju igre Kovač otkrio dotičnom utakmicom? Ja nisam vidio nikakvu. S druge strane, Prosinečki je sebi postavio za cilj da ne izgubi utakmicu, i sam je rekao da će njegova momčad dati sve od sebe. To koliko se njegova momčad branila cijelu utakmicu dovoljno govori o tome.
Za kraj, hajde ti kao stručnjak nama neznalicama objasni čime smo se mi to, generalno gledano, iskazali u toj utakmici, osim što smo dominirali u posjedu lopte? Hajde da čujemo. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 05/09/2015 17:20:02 |
|
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 05/09/2015 : 19:49:09
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by tinton
Brazil smo imali u šaci? Haha.
Imali smo ih na pladnju... da nije bilo onakvog suca hrv bi dobila.
Da je u tom meču sudija pošteni Bruno umisto onog iz Japana nebi bija žuti nego crveni karton (šta i je inače), pa ne razumin šta uopće govoriš. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 05/09/2015 : 22:04:49
|
Imali smo ih u saci,ali su bili previse vruci. Inace,ne vidim na osnovu cega neko moze stavljati ovu "repku" na neku visoku razinu.Previse ih se dize u visine,kako klupski,tako i reprezentativno.Ne kazem da oni ne bi mogli bolje,ali u zadnje vrime je to lose.Tu ulazi i trener,o kojem ne bi trosija rici. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 06/09/2015 : 12:43:30
|
repka nam je od 2000. godine uvijek u istom limbu, a nominalno najjača zvijezda repke, Modrić, je u životu odigrao 2-3 poštene tekme za repku, ako je. I žalosno je da je najbolji igrač Hrvatske u zadnjih 15 godina bio Brazilac, i to daleko najbolji igrač na terenu, koji uz to može biti uzor svakome kao pravi profesionalac i prije svega čovjek kojega cijenim više bilo kojeg našeg nogometaša |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 06/09/2015 : 13:33:42
|
quote: Originally posted by Koresh
repka nam je od 2000. godine uvijek u istom limbu, a nominalno najjača zvijezda repke, Modrić, je u životu odigrao 2-3 poštene tekme za repku, ako je. I žalosno je da je najbolji igrač Hrvatske u zadnjih 15 godina bio Brazilac, i to daleko najbolji igrač na terenu, koji uz to može biti uzor svakome kao pravi profesionalac i prije svega čovjek kojega cijenim više bilo kojeg našeg nogometaša
Je li Modrić kriv što razni panjevi ne znaju uštopati loptu? Ne može se dobro igrati ako tri frontalna igrača ne znaju što trener od njih želi. Dudu je igrao odlično zato jer su se stvarale šanse, nije ni to doba bilo bog zna kakvo, ali nismo ni imali previše klasnih igrača. Sada potencijala i klase ima, ali treneri nakon Bilića su dvije(Štimac) ili tri klase(Kovač) ispod.
Kaže Ćiro da se odgovornima jebe, misli na Šukera i Mamića. Pretpostavljam da je sljedeći trener vjerojatno Zoki. Siguran sam da će biti ljudi koji će i to progutati kao dobar potez. Ja sam doduše pogriješio u vezi procjene Kovača, mislio sam da je drugačiji čovjek. No čini se da ima neke komplekse nepoznavanja našeg društva, a i jednostavno ne zna, nema trenerskog iskustva. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1301 Posts
Member since 08/09/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/09/2015 : 19:16:00
|
Na poluvremenu sam otišao na večeru i odmah su ga zgutali, brže nego ja svoj obrok. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/09/2015 : 19:23:27
|
Drugog sam uspio vidjeti... sve je spremno za Kovačev odlazak i ''svježe'' ime. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 06/09/2015 : 19:31:25
|
"Spalit" HNS do temelja i iznova graditi kuću. Stanić,Jarni,Šimić,Bokšić i Boban bi trebali preuzeti konce.
Samo, kako se krpelja osloboditi? |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2649 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/09/2015 : 20:03:10
|
Kovac , a i brat mu su imbecili i lutke u izlogu. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6927 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 06/09/2015 : 20:03:36
|
Koliko Juda
Modrića i Rakitića zvati ali ne stavljati u sastav jer je ovo što rade bolesno. Rado bi ostali kući ali neka se muče s prijevozom i treninzima ali bez minutaže.
Sva sreća da je sve postavljeno tako da se Euro ne može izbjeći, kroz baraž ili izravno, ali ovdje krivicu u potpunosti snose igrači kojima je preko neke stvari igrati za domovinu. Ne branim Kovača, nne volim ga uopće ali mislim ona greška Modrića na centru, zar je Kovač tu na terenu pa mu lopta pobjegne ili taj genij?
Ubuduće, nakon Eura, dakle za nove kvalifikacije, razmisliti i o mogućnosti dovođenja stranca na klupu. Ne mogu svi izbornici biti rookieji
|
loading...
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 06/09/2015 : 20:04:55
|
Koja lipa bruka i sramota,ka da gledas Dinamo u Ligi prvaka.E da,neki vole ovu repku ovakvu sto duze... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 06/09/2015 20:10:19 |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6927 Posts
Posted - 06/09/2015 : 20:15:09
|
quote: Originally posted by roby05
Koja lipa bruka i sramota,ka da gledas Dinamo u Ligi prvaka.E da,neki vole ovu repku ovakvu sto duze...
Jok, tebe bi trebalo na čelo saveza, a na klupu od vas lijepih milijun rođenih izbornika na random-u izabrati jednog.
Kakva je filozofija radovati se porazima reprezentacije svoje države? Definitivno debil u glavu moraš biti. Dobro, očekujem sad malo hlađenje jer vidim i moderator je tog načela. Nije se u pravilnik foruma stavilo to a jest kojekakve druge gluposti. |
loading...
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47370 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 06/09/2015 : 20:20:54
|
ne veselim se porazima svoje zemlje,ali ovakvo nezalaganje igrača i izbornika bez prave vizije stvarno iritirajuče |
GALLIENO FERRI
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/09/2015 : 20:30:05
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Koja lipa bruka i sramota,ka da gledas Dinamo u Ligi prvaka.E da,neki vole ovu repku ovakvu sto duze...
Jok, tebe bi trebalo na čelo saveza, a na klupu od vas lijepih milijun rođenih izbornika na random-u izabrati jednog.
Kakva je filozofija radovati se porazima reprezentacije svoje države? Definitivno debil u glavu moraš biti. Dobro, očekujem sad malo hlađenje jer vidim i moderator je tog načela. Nije se u pravilnik foruma stavilo to a jest kojekakve druge gluposti.
Kompleksi, a? Bravo Norvežani! |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6927 Posts
Posted - 06/09/2015 : 20:36:41
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Kakva je filozofija radovati se porazima reprezentacije svoje države? Definitivno debil u glavu moraš biti. Dobro, očekujem sad malo hlađenje jer vidim i moderator je tog načela. Nije se u pravilnik foruma stavilo to a jest kojekakve druge gluposti.
Kompleksi, a? Bravo Norvežani!
Kompleks je biti zarobljen u takvoj glavurdi kakva je tvoja. And you know it |
loading...
|
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 06/09/2015 : 20:38:51
|
Ljudi, ali frizura je bila postojana, i zulufi pofarbani, dajte mu barem zaslugu za to. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
Topic |
|