forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 06/09/2015 : 21:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Ljudi, ali frizura je bila postojana, i zulufi pofarbani, dajte mu barem zaslugu za to.

Jaka stvar, pa svaka glupa manekenka to može, zar misliš da je to vridno priznanja?

Pa sarkazam covjece...Jesus Christ.

A šta ti sad ostaje nego malo vica, pa neš ti.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/09/2015 : 22:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ljudi, ali frizura je bila postojana, i zulufi pofarbani, dajte mu barem zaslugu za to.

Jaka stvar, pa svaka glupa manekenka to može, zar misliš da je to vridno priznanja?

Pa sarkazam covjece...Jesus Christ.

A šta ti sad ostaje nego malo vica, pa neš ti.

Glede sarkazma ... vi ste na nivou gluposti ..
Uopće ne razumijete što je to sarkazam!!!!!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2015 : 23:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Nedjeljia
Igra Hrvatska
Na splitskim ulicama automobila i ljudi kao da je radni dan
'98. nisam deset dana došao sebi nakon Pariza
Danas?
Cekam košarku ko ozeba sunce

Nešto slično i kod mene. Igrao sam nogomet s ekipom, uopće se nisam sjetio da je utakmica. Isto tako ni s Azerima nisam ni pomislio gledati. Pa tko se još pali na Mamićeve manekene.

Ali zato se košarka obavezno gledala.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27124 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/09/2015 : 23:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Na početku kvalifikacija sam rekao da prolazimo sigurno jer sa ovakvim igračima i protiv ovih reprezentacija gdje dvije idu dalje sam mislio da ni Izbornik ne može ovo zajebat.Izgleda da sam se prevario

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 07/09/2015 : 01:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Evo sad će opet veliki domoljubi i stručnjaci Dwayne_Looney, Krugeri, Tonke, Zivke....itd malo pravdat HNS, pa ajd, triba se riješit možda i Kovača jel...al naravno HNS nema ništa s tim. Pa ne igraju Šuker i Mamić, jel tako? Ha ha ha, koji ste vi slipci...nek sad Maminjo stavi brata Stojana da mu vodi "repku"...il svoju mater...imaju i tako trenerskog iskustva ko braća Kovač....pa da stvarno ostane SVE u familiji.
Al jebote, ajmo realno vi...pa zašto više branite HNS (tj. Mamića)? Ako je radi dišpeta, da sad nebi bili kako vitar puše,ajde, razumit ćemo vas. Onda možda zato jel nam je HNL prejak i prezanimljiv? Jel nam najači klub u državi redovito svake godine probija rekorde u gledanosti i rezultatima europskih kupova (negativne naravno ). Jer se ulaže u infrastrukturu? Jer žele napravit jedini kamp na svitu koji se nalazi usrid grada??, i to par metara od...Maksimira?? Da mogu Svetina i ekipa prošetat par metara? Jer nam je ekipa, koja 13 na svitu? Pa ok, Rumunjska je 7, Wales 9...vrlo relevantno.

A frikova...al ozbiljno...uzeli su nam osjećaj zajedništva, naboja i ponosa...uništili su kult...i vas par likova misli da će se sve prominit ako sad trener postane Tomislav Ivković i dobijemo Bugare prid praznim maksimirom jer su nas sjebali orjune s juga i odemo u Francusku...pa jebate više nemoš vrtit hrvatskom zastavom a igra ti reprezentacija, nesmiš s dresom uć na stadion...a ustaše iz hns-a optužuju narod da je kriv...pa moje Tonke i Živke...za kraj samo jedno pitanje za vas...šta mislite zašto više HRT ne izvještava prilog s ulice i kafića di se gleda "tekma"...da se osjeti ta nogometna atmosfera po Hrvatskoj...zadnji put kad su to pokušali zumirali su hrvatski dres nekog stranca u kaficu...i tako par puta...pa onda konobara koji je nosija isto dres...UKRATKO, ne razumite VI ništa. I nećete na žalost ako niste do sad.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 07/09/2015 : 06:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
nema brige za reprezentaciju.

ak se i plasiraju na euro,ukoliko uskok odradi posao kak spada, pola obrane,veznog reda i napada bi moglo navijati iz remetinca. i njihov "tata" također.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2015 : 08:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Evo sad će opet veliki domoljubi i stručnjaci Dwayne_Looney, Krugeri, Tonke, Zivke....itd malo pravdat HNS, pa ajd, triba se riješit možda i Kovača jel...al naravno HNS nema ništa s tim. Pa ne igraju Šuker i Mamić, jel tako? Ha ha ha, koji ste vi slipci...nek sad Maminjo stavi brata Stojana da mu vodi "repku"...il svoju mater...imaju i tako trenerskog iskustva ko braća Kovač....pa da stvarno ostane SVE u familiji.
Al jebote, ajmo realno vi...pa zašto više branite HNS (tj. Mamića)? Ako je radi dišpeta, da sad nebi bili kako vitar puše,ajde, razumit ćemo vas. Onda možda zato jel nam je HNL prejak i prezanimljiv? Jel nam najači klub u državi redovito svake godine probija rekorde u gledanosti i rezultatima europskih kupova (negativne naravno ). Jer se ulaže u infrastrukturu? Jer žele napravit jedini kamp na svitu koji se nalazi usrid grada??, i to par metara od...Maksimira?? Da mogu Svetina i ekipa prošetat par metara? Jer nam je ekipa, koja 13 na svitu? Pa ok, Rumunjska je 7, Wales 9...vrlo relevantno.

A frikova...al ozbiljno...uzeli su nam osjećaj zajedništva, naboja i ponosa...uništili su kult...i vas par likova misli da će se sve prominit ako sad trener postane Tomislav Ivković i dobijemo Bugare prid praznim maksimirom jer su nas sjebali orjune s juga i odemo u Francusku...pa jebate više nemoš vrtit hrvatskom zastavom a igra ti reprezentacija, nesmiš s dresom uć na stadion...a ustaše iz hns-a optužuju narod da je kriv...pa moje Tonke i Živke...za kraj samo jedno pitanje za vas...šta mislite zašto više HRT ne izvještava prilog s ulice i kafića di se gleda "tekma"...da se osjeti ta nogometna atmosfera po Hrvatskoj...zadnji put kad su to pokušali zumirali su hrvatski dres nekog stranca u kaficu...i tako par puta...pa onda konobara koji je nosija isto dres...UKRATKO, ne razumite VI ništa. I nećete na žalost ako niste do sad.

Glede stručnosti malo tko se usuđuje ovdje na tom nivou pričati.
Glede lupetanja o nogometu ima mnogo njija koji se tu snalaze bez problema.
A glede Maminja, vrlo jednostavno, da nije on, bio bi netko drugi isti kao on.

I gdje je problem?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/09/2015 : 08:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Kovač je OK momak koji je dobio priliku voditi reprezentaciju iz TOP 10 i on je tu priliku iskoristio, kao što bi i bilo tko drugi iz RH
Međutim, problem je što on tu priliku nije zaslužio (kao ni Štimac prije njega) niti na jedan način

Kriviti Kovača što je prihvatio poziv? Nikako!
Kriviti budalu koja mu je ni krivom ni dužnom to mjesto ponudila? Naravno...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27124 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/09/2015 : 09:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A ako ćemo pošteno,nije ni Bilić ima neko iskustvo prije reprezentacije.
Loši rezultati uvijek mogu doć ali Velika Glava i njegovi Glavići su mi ubili navijački žar.
Tek kad oni svi odu(u zatvor(skupa sa igračkim veličinama koji su mu prali lovu)ili u blažoj varijanti -samo s vlasti)postat će ponovo normalna atmosfera i gdje će se moći opet normalno navijati za reprezentaciju.Hoće li onda biti bolji rezultati?Ne znam i nije me ni briga.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2995 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 07/09/2015 : 09:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Štimac je barem bio malo ambiciozan, Kovač je svukao gaće u Brazilu kamo je očito otišao na godišnji odmor, a sada nastavlja taj isti pristup. rekao bih da jedan drski izbornik, možda stranac, može stvoriti vrhunsku repku samo da se riješi ovih jadnih glumčića i od nule napravi selekciju hrvatskih igrača, ako treba i drastično pomlađivanje. tko ima muda Mandzukica izbacit iz repke? ČOrluku i Srnu odjebat, već bi i oni trebali znati kad je gotovo je gotovo. problem je što su neki igrači iznad repke, pa igraju i kad su izvan forme i kad ne zasluže. pomlađivanje repke bi trebalo početi odmah za eventualni plasman na sp za 3 godine ili EP za 5 godina. nogomet u europi evoluira i s ovakvim igračima mi smo stara prošlost, nema mjesta za nas na naogometnoj karti.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47368 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2015 : 10:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

A ako ćemo pošteno,nije ni Bilić ima neko iskustvo prije reprezentacije.
Loši rezultati uvijek mogu doć ali Velika Glava i njegovi Glavići su mi ubili navijački žar.
Tek kad oni svi odu(u zatvor(skupa sa igračkim veličinama koji su mu prali lovu)ili u blažoj varijanti -samo s vlasti)postat će ponovo normalna atmosfera i gdje će se moći opet normalno navijati za reprezentaciju.Hoće li onda biti bolji rezultati?Ne znam i nije me ni briga.

odlična ti je ova

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2649 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 07/09/2015 : 10:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Amen... ovaj... AHYAAAAK!

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2015 : 10:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/395488/Mamic-vec-prekrizio-Kovaca-evo-potencijalnih-kandidata.html

Ja sam glas dao Zokiju, a kome si ti?
Fali Ante Čačić.

Ja mislim da je dvojba u HNS-u Zoki ili Čačić.
Kjuno je u Mariboru.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47368 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2015 : 10:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
čiro ?

ovi nisu normalni.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/09/2015 : 12:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Što fali... još uvijek je dobar mulja... pardon motivator.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/09/2015 : 12:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Pa mi ako dobijemo obadvi utakmice do kraja drugi smo bez obzira kako završile ostale utakmice. Čak i ako Norveška dobije Italiju bili bi drugi, a Italija treća jer imamo bolju gol razliku od njih ako se to prvo gleda.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/09/2015 : 12:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Međusobni susreti se prvo gledaju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2015 : 12:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Ma Ćiro više nije za ništ, a i onda je imao sreću da vodi odličnu ekipu, kao što je Bilić ima sreće dobiti uigranu ekipu koja je na EP-u 2008., da je bilo sreće, mogla daleko dogurati. Glavni “ krivac “ za stvaranje te ekipe, koji je Bilić dobio na dlanu, je Cico Kranjčar. ,
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2015 : 12:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Pa mi ako dobijemo obadvi utakmice do kraja drugi smo bez obzira kako završile ostale utakmice. Čak i ako Norveška dobije Italiju bili bi drugi, a Italija treća jer imamo bolju gol razliku od njih ako se to prvo gleda.

To je moguće, no da li će menadžersko-kladioničarska mafija dozvoliti takav rasplet. Vidim nitko nije spomenuo kako kiksevi nekih naših igrača djeluju sumnjivo, možda su morali. Nikad ne znaš što mafija kuha.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 07/09/2015 : 12:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/395488/Mamic-vec-prekrizio-Kovaca-evo-potencijalnih-kandidata.html

Ja sam glas dao Zokiju, a kome si ti?
Fali Ante Čačić.

Ja mislim da je dvojba u HNS-u Zoki ili Čačić.
Kjuno je u Mariboru.

Šteta šta je Kljuno u Mariboru, on mi je naime najsimpatičniji (tiha patnja).
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/09/2015 : 12:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Ma Ćiro više nije za ništ, a i onda je imao sreću da vodi odličnu ekipu, kao što je Bilić ima sreće dobiti uigranu ekipu koja je na EP-u 2008., da je bilo sreće, mogla daleko dogurati. Glavni “ krivac “ za stvaranje te ekipe, koji je Bilić dobio na dlanu, je Cico Kranjčar. ,

Bilić je osovinu svoje momcadi povukao iz mlade reprezentacije, gdje im je i bio trener
Tako da je Bilić sam zasluzan za tadasnju momcad a njegove temelje je koristio i Štimac i sada Kovač
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 07/09/2015 : 13:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Međusobni susreti se prvo gledaju

Pa u tome smo isti s njima, obje su bile 1-1? Onda se valjda gleda gol-razlika.
A novi izbornik ce biti Ante Cacic.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/09/2015 : 13:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Prirodno je da Zoran preuzme i reprezentaciju iliti repku.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 07/09/2015 : 13:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Pa koji je poredak u vasoj grupi?
Zar nije: Italija 18, Norveska 16, Hrvatska 14.

Ako Italija pusti Norvezane, ne vidim kako vi mozede bite medju prve dve. Mozda odete na EURO kao najbolja treceplasirana reprezentacija.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2015 : 13:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Kruger

Bilić je osovinu svoje momcadi povukao iz mlade reprezentacije, gdje im je i bio trener
Tako da je Bilić sam zasluzan za tadasnju momcad a njegove temelje je koristio i Štimac i sada Kovač

Zaboravljaš da je već i Cico počeo pomalo uvoditi te igrače u seniorsku ekipu. Kostur tadašnje repke su bili Cicini igrači, vidjeli smo kako je neslavno završilo kad je Bilić počeo čistiti Cicine igrače, a neki su se morali oprostiti od repke zbog godina.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000