forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 14/09/2015 : 07:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by srdjandj

Ali ponašanje poblike za svaku osudu, sram ih bilo, zvižde Novaku i aplaudiraju kad pogreši prvi servis.

Zato je pobeda još draža!

Jebiga, kako se ponasas ti, tako ce se ponasati i publika prema tebi. Kad se ponasas kao primitivac: deres se u facu skupljacu loptica da ti se napusi kurca i onda jos poslije tvrdis da si se to derao svojima u boks, majmunski trgas majicu nakon pobjede uz urlik ili sarkasticno aplaudiras protivnicima kao da su djeca koja rade prve korake a ne vrhunski sportasi, opcenito se ljutis na publiku kad ne navija za tebe vec za nekog popularnijeg igraca (a ti popularniji igraci su popularniji upravo zato sto ne rade gore nabrojane stvari)... ne mozes ocekivati da ce navijati za tebe. Steta, izvan terena djeluje kao OK lik, ali na terenu se povampiri, pogotovo kada gubi ili je ulog visok.
Iako, strategija publike je losa, jer se on ovime ocito hrani. Efikasnije bi bilo ignorirati ga.

Steta opet, nadam se da ovo nije bila zadnja prilika, ovaj 18. je postao uklet.

Ako je ovo sve što imaš da napišeš nakon ovakvog meča, onda te je Rodžerov poraz zaista dosta zaboleo i veoma loše podnosiš isti.Bar si koju reč čestitke mogao napisati.Ne brini, biće ovoga još i boleće te opet.

Edited by - maelstrom on 14/09/2015 07:33:42
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 07:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali ponašanje poblike za svaku osudu, sram ih bilo, zvižde Novaku i aplaudiraju kad pogreši prvi servis.

Jebiga, kako se ponasas ti, tako ce se ponasati i publika prema tebi. Kad se ponasas kao primitivac: deres se u facu skupljacu loptica da ti se napusi kurca i onda jos poslije tvrdis da si se to derao svojima u boks, majmunski trgas majicu nakon pobjede uz urlik ili sarkasticno aplaudiras protivnicima kao da su djeca koja rade prve korake a ne vrhunski sportasi, opcenito se ljutis na publiku kad ne navija za tebe vec za nekog popularnijeg igraca (a ti popularniji igraci su popularniji upravo zato sto ne rade gore nabrojane stvari)... ne mozes ocekivati da ce navijati za tebe. Steta, izvan terena djeluje kao OK lik, ali na terenu se povampiri, pogotovo kada gubi ili je ulog visok.
Iako, strategija publike je losa, jer se on ovime ocito hrani. Efikasnije bi bilo ignorirati ga.

Nisam ja rekao da publika treba da voli i da navija za Novaka...Može ceo stadion da bude protiv njega i da navija za njegove protivnike, nego sam mislio da je primitivno i krajnje degutantno da se bilo kom igraču aplaudira kada pogreši prvi servis ili napravi duplu servis grešku.Gde je ta teniska kultura.

Naravno, nikad neće osvojiti tu 18-tu GS titulu dokle god mu je protivnik Novak Đoković!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 07:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 07:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Publika u Nuujorku je bila zaista blago rečeno ogavna, ajde što su bodrili Federera, ali uznemiravati Noleta na servisu u radovati se servis grešci je zaista i više nego neukusno.

Na stranu sportska dostignuća obojice tenisera, ali da Nole uspe da se obuzda i ne uputi ni jednu kritiku na skandalozno navijanje publike na finalnom meču, pa to je dokaz nadljudskog intelekta i neverovatne pshičke snage i stabilnosti

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/09/2015 : 07:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam ja rekao da publika treba da voli i da navija za Novaka...Može ceo stadion da bude protiv njega i da navija za njegove protivnike, nego sam mislio da je primitivno i krajnje degutantno da se bilo kom igraču aplaudira kada pogreši prvi servis ili napravi duplu servis grešku.Gde je ta teniska kultura.

Naravno, nikad neće osvojiti tu 18-tu GS titulu dokle god mu je protivnik Novak Đoković!

A gdje je kultura kod njega? Kako sijes tako ces i zeti.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/09/2015 : 08:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako je ovo sve što imaš da napišeš nakon ovakvog meča, onda te je Rodžerov poraz zaista dosta zaboleo i veoma loše podnosiš isti.Bar si koju reč čestitke mogao napisati.Ne brini, biće ovoga još i boleće te opet.

A sto da se o tome kaze? Pobijedio je sam sebe, klasicno coukanje na break loptama i poklanjanje pobjede protivniku kojega je bilo i prije nego sto je Djokovic postao relevantan, a ti nisi razlikovao tenis od badmintona.

Ali eto, cestitke mu na naslovu (iako sumnjam da on ovo cita) ako vec netko mora drazi mi je on od Rafajla i Skota. Iako bih naravno vise volio ako vec nije Federer nekoga tko nikada nije digao kantu, a zasluzio ju je tipa Berdych ili Tsonga.

Sada zimski san do AO, ovaj dvoranski dio sezone mi je uvijek dosadan, imam osjecaj da svi igraju preko kurca.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 14/09/2015 : 08:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Dudley Smith, mislim da tebi pre svega nedostaje pomalo kulture.

A što se tiče Noleta, čovek je primer kako treba da izgleda kulturan i lepo vaspitan, elokventan mlad čovek.
I u noćašnjem meču je uprkos svemu što ga je zadesilo bio i više nego dostojanstven.O čestitkama i hvalospevima Federeru i da ne pričam, a mogao bi ti da mu budeš bar malo zahvalan što je tvog Čilića poštedeo bruke i odmah posle meča sa njim istakao da Čilići nije bio 100 posto fit, iako je i sam Čilić to izjavio tek posle Đokovića.
E tako se ponašaju pravi šampioni.

Edited by - maelstrom on 14/09/2015 08:09:46
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 08:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 14/09/2015 : 08:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A sto da se o tome kaze? Pobijedio je sam sebe, klasicno coukanje na break loptama i poklanjanje pobjede protivniku kojega je bilo i prije nego sto je Djokovic postao relevantan, a ti nisi razlikovao tenis od badmintona.

Ali eto, cestitke mu na naslovu (iako sumnjam da on ovo cita) ako vec netko mora drazi mi je on od Rafajla i Skota. Iako bih naravno vise volio ako vec nije Federer nekoga tko nikada nije digao kantu, a zasluzio ju je tipa Berdych ili Tsonga.

Sada zimski san do AO, ovaj dvoranski dio sezone mi je uvijek dosadan, imam osjecaj da svi igraju preko kurca.

Ja bih rekao da bi ti upravo trebao da pratiš badminton pošto te ne zanima tenis posle US opena, e pa vidiš, prave ljubitelje tenisa zanima ako nisi znao.

I tvoje poimanje tenisa ne sumnjam da se svodi na obožavanje što jačeg servisa i šamaranja loptice i obožavanje Ivaniševića koji jelte ima neviđenu karizmu (šta tek pričati o ponašanju dotičnog,no to bi prećutao verovatno) i za tebe je najbolji igrač u istoriji univerzuma.

A ubuduće po tvom predlogu trebalo bi organizovati turnire gde bi Rodžer Federer trebao da igra isključivo sam protiv svog klona pa tako ako i izgreši on je opet pobedio u svakom slučaju, a usput može i sam sebe da uputi na greške.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/09/2015 : 08:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja bih rekao da bi ti upravo trebao da pratiš badminton pošto te ne zanima tenis posle US opena, e pa vidiš, prave ljubitelje tenisa zanima ako nisi znao.

I tvoje poimanje tenisa ne sumnjam da se svodi na obožavanje što jačeg servisa i šamaranja loptice i obožavanje Ivaniševića koji jelte ima neviđenu karizmu (šta tek pričati o ponašanju dotičnog,no to bi prećutao verovatno) i za tebe je najbolji igrač u istoriji univerzuma.

A ubuduće po tvom predlogu trebalo bi organizovati turnire gde bi Rodžer Federer trebao da igra isključivo sam protiv svog klona pa tako ako i izgreši on je opet pobedio u svakom slučaju, a usput može i sam sebe da uputi na greške.

Da ti si mi fan, danas dok ovaj igra si fan ovoga, sutra kad on prestane postat ćeš fan skoka s motkom, konjskih utrka, ping ponga ili u čemu ćete već imati nekoga iz svoje zemlje da svoje komplekse možeš liječiti njegovim uspjesima.

Što se tiče Ivaniševića, ne znam jesi li čuo, ali neki ljudi koji prate određeni sport zato što ga vole, a ne zato što je netko iz njihove zemlje uspješan u njemu, navijaju za igrače iz pobuda što im se sviđa kako oni igraju ili se ponašaju na terenu i izvan njega. Ja recimo volim igrače koji igraju meni lijep tenis i gospoda su poput Rogera, simpatični su zajebanti na terenu poput Monfilsa ili preferiraju ofenzivu poput Del Potra, koji mi je i kao osoba simpatičan jer mi djeluje nespretno i stalno ima probleme s ozljedama. Od naših naravno da simpatiziram igrače koji mi inače ne bi bili među omiljenima (tipa Čilić, jer imam dojam da mu nije stalo do igre) ako se njihov stil igre uklapa u stil koji ja preferiram - po pitanju Ćorića sam recimo indiferentan, jednostavno ne volim kako on igra.

O Ivaniševiću kao osobi dovoljno govori to što je varao ženu i fizički napao fotografa koji ga je u tome snimio. Kao igrač je bio solidan, iako je mogao puno više da je psihički bio stabilniji. Kao osoba na terenu je bio popularan među publikom unatoč svojim ispadima zato što je u njima prije svega bio iskren, a i uvijek ih je usmjeravao samo na sebe, ne na publiku ili skupljače loptica.

Što se tiče zadnjeg dijela sezone, kao što sam rekao ne volim ga jer imam dojam da ga ni igrači ne vole, već da samo odrađuju to što još imaju ove godine. Bercy je valjda Masters s uvjerljivo najviše otkaza, a Šangaj je turnir bez tradicije.

Sportski pozdrav Možda sam malo u ovoj raspravi zvučao otrovno, ali to je malo i kako bih ju začinio, bilo bi dosadno da nema malo "svađe". Poštujem svakog obožavatelja sporta, pa čak i vas koji pratite samo ono u čemu trenutno vaša zemlja ima uspješnog predstavnika. Kod nas su vam ekvivalent veliki fanovi skijanja ili ženskog skoka u vis.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 09:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Poštujem svakog obožavatelja sporta, pa čak i vas koji pratite samo ono u čemu trenutno vaša zemlja ima uspješnog predstavnika.

Ako ti kažem da tenis pratim aktivno od 1976. godine, još dok su igrali Mekenro, Borg, kasnije svi velikani tenisa, da ih sad ne nabrajam.
Omiljeni igrač mi je bio Beker, pratio sam i Živojinovića, Ivaniševića, Prpića iz bivše nam države.

Srećan sam što se pojavio igrač iz Srbije poput Đokovića koji mi upotpunjuje teniski užitak.
Tu su i naše teniserke i ostali teniseri.Pa Srbija je osvojila i Dejvis kup i otada počinje Novakov uspon u karijeri!
Naravno, tenis ću pratiti i kad se Đoković povuče.Jeste, ima nekih koji su počeli da prate tenis i poistovećuju se sa uspesima Đokovića, ali ovde mislim da komentare ostavljaju vrsni poznavaoci tenisa!

Sportski pozdrav!

Edited by - srdjandj on 14/09/2015 09:21:18
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2015 : 09:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao meč jer je bio kasno a trebao sam rano ustati, dok sam odlazio na posao vidio sam da se još igra 3. set.
Sudeći po kretanju rezultata rekao bih da je ovo skoro preslikano finale Wimbledona i opet je u 4. setu napravljena nedostižna prednost za Đokovića.
Federeru je (zbog godina) puno teže igrati na 3 nego na 2 dobivena seta protiv tako jakog protivnika a, na njegovu žalost, kod GS turnira to ne može izbjeći.
Ali svaka mu čast što još uvijek može igrati na takvom nivou, kada se jednoga dana oprosti ne vjerujem da će netko ponoviti njegovu dugovječnost.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2015 : 09:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da se još samo nadovežem na ovo praćenje sportaša iz svoje zemlje. Normalno je da se ljudi poistovjećuju na takav način, pogotovo ako se radi o sportu u kojem ta zemlja ranije nije imala ni približno takve uspjehe.
Neće se toliko Kanađani ponositi zbog hokejaškog zlata kada je sigurno da će i za 100 godina dominirati u tome sportu; nasuprot tome Hrvatska u narednih 100 godina neće imati nekoga poput Kostelića kao što ni Srbija više neće imati nekoga poput Đokovića, mislim da ne moram objašnjavati zašto je to tako.
A mislim da čak ni Švicarska neće nikada imati tenisača sličnog Federeru, ipak to nije Amerika da proizvodi talente samo tako.

Edited by - DODSFERD on 14/09/2015 09:51:56
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/09/2015 : 09:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šta reći, Nole je zvijer, terminator, alien. Ne znam kako opisati njegovu nevjerovatnu fizičku i psihičku spremu. Federer u zadnjih nekoliko mečeva stalno puca mentalno kad igra s njim. Gledao sam zadnji set, jest da je bio malo fizički pao u 4. setu, ali ono je sve stvar psihe. Da je bilo koji drugi igrač Federer bi izvukao 4. set, a ovako je psihički pukao.

I shvaćam Dudleyevu frustraciju uz onoliko propuštenih šansi, onako sam se i ja osjećao kad je Juve izgubio od Barce u finalu LP.
Ne shvaćam srdjanovu i maelstromovu frustraciju publikom, normalno da se publika prikloni jednoj strani, a Federer je globalni brend. Tko je gledao meč Čilić-Tsonga publika je isto onako navijala za Tsongu, pa nisam vidio neke reakcije Čilićevih navijača.

Nole ima šansu postati najveći, jer su i Nadal i Federer u 29-oj imali njega za petama, a on praktički nema nikoga na vidiku u ovoj dobi. Sve je to mlaka konkurencija, a on s ovakvom mentalnom snagom i fizičkom spremom može igrati bar koliko i Federer.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 14/09/2015 : 10:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Publika u Nuujorku je bila zaista blago rečeno ogavna, ajde što su bodrili Federera, ali uznemiravati Noleta na servisu u radovati se servis grešci je zaista i više nego neukusno.

Na stranu sportska dostignuća obojice tenisera, ali da Nole uspe da se obuzda i ne uputi ni jednu kritiku na skandalozno navijanje publike na finalnom meču, pa to je dokaz nadljudskog intelekta i neverovatne pshičke snage i stabilnosti

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 10:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ne shvaćam srdjanovu i maelstromovu frustraciju publikom, normalno da se publika prikloni jednoj strani, a Federer je globalni brend.

Nisam ja frustriran publikom i time što navijaju za Rodžera, već sam napisao, svejedno mi je i da su, doslovce, svi do jednog navijali za Švajcarca....Zasmetalo mi je to što mu uporno aplaudiraju kad promaši prvi servis i kad napravi duplu servis grešku....Tu je izostala ta "američka kultura"...Ako si me shvatio šta sam hteo da kažem, ometanje igrača je u pitanju, a ne navijanje protiv njega.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 10:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Evo vam još jedna slika, pa uživajte, sportski pozdrav!

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 14/09/2015 : 11:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
SABR me this, SABR me that... ali cekaj, s adruge strane mreze je Novak. Izvoli SABRLOB Rodjo :D
#10 je tu, samo napred sampione, evo jos samo toliko i svima dosta ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 14/09/2015 : 11:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
This is SPARTA Odlican mec, taman mislis gotovo je a
Rodzer vrati brejk i onda drama.Nole ostao hladan jad je trebalo
a meni proradio stomak
Idemo na Rolan Garos sledece godine
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 14/09/2015 : 11:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
federer je ljubimac svugdje di igra,jbga,ali tako je

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/09/2015 : 12:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam koga više ne "podnosim", Rogera ili Novaka. I jedan i drugi su mi arogantni na svoj način. Navijam za Novaka, ali sam najviše gotivio onog starog Rafu.

I u svoju odbranu, gledao sam i Jelena, Edberga, Lendla pa naovamo. Nisam od novi ljubitelja tenisa. Novak je ok, ali je poput deteta koje traži pažnju. Koliko puta je psovao publiku, rekao im da mogu da mu popuše, svoje roditelje terao u pm i tražio da ih izbace sa tribina. Pa koliko puta je ironično aplaudirao publici, kada navijaju za njegovog protivnika... Ne sećam se da je bilo ko tako nešto radio. Naravno i svi ostali bi reagovali poput Novaka, ali znaju da je tenis i šou biznis, pa su malo pametniji.

Kako god, njega to ne bi trebalo mnogo da brine. Poslednjih godina živimo u eri Novaka Đokovića. Ukoliko ga zdravlje posluži, osvojiće sigurno još 4-5 GS, a onda, zašto da ne i da napadne Federerov rekord.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2015 : 12:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mislim da u današnjem tenisu nitko ne psuje toliko na terenu kao Murray, onaj zadnji meč koji je izgubio od Andersona je to dokazao. Lako je kontrolirati ponašanje dok pobjeđuješ ali treba i dostojanstveno podnijeti poraz.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2015 : 12:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ovde kao da se neko pravi lud.Pa ko je napisao da Novaka moraju da vole navijači i da treba da navijaju za njega.Pisali smo o "kulturnoj" američkoj publici koja ga je ometala prilikom serviranja, naročito kad servira drugi servis, pritom aplaudirali i doživljavali ovacije kad bi napravio duplu servis grešku.

Samim tim je pobeda draža!

I još nešto mi nije jasno, naši ljudi, Srbi, navijaju protiv Đokovića, protiv dečka koji je proslavio srpski tenis, generalno srpski sport.Ali kao što je poznato, u Srbiji se uspeh ne prašta!

Edited by - srdjandj on 14/09/2015 12:46:25
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2015 : 12:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je stvarno u pitanju ozljeda, samo je pitanje u kojem meču ju je zadobio.

http://www.hrsport.net/vijesti/489325/tenis-davis-cupfed-cup/u-brazilu-bez-marina-cilica-lijecnicki-savjet-je-mirovanje-nema-smisla-da-igram-nespreman/

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8230 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/09/2015 : 12:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ubite me, ali još kao malome mi nije bilo jasno zašto u košarci publika smije ometati protivnika
a u tenisu je kvajat pliz
izvan svake logike, dođeš gledat sport i ne smiš 'sovat

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000