S obzirom kako su striparnice do sada pokazivale interesovanja za naša izdanja, izgleda da ćete morati pešice...
Originally posted by teller
Za ovo bi pesice do vas ako nebi bilo druge solucije za nabavku...moj poklon izdavacu do poda. Nadam se obema naslovnicama u knjigi...iako po licenci ifedizioni naslovnice su ko u Malog Rendzeru.
S obzirom kako su striparnice do sada pokazivale interesovanja za naša izdanja, izgleda da ćete morati pešice...
Originally posted by teller
Za ovo bi pesice do vas ako nebi bilo druge solucije za nabavku...moj poklon izdavacu do poda. Nadam se obema naslovnicama u knjigi...iako po licenci ifedizioni naslovnice su ko u Malog Rendzeru.
ali iskreno do sada i niste imali tako dobrog i interesantnog izdanja.... Ako ljudi citaju 50 godina starog Rip Kirbyja i Modesti, zasto nebini ovog isto staro retro i boljeg junaka...ja sam od danas sa vama,priznajem da vasa druga izfanja i nisam nesto pomirisao...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Za ovo će se striparnice otimati, nije to bilo šta već stari dobri western koji je izlazio u nekim boljim vremenima.
Halleluiah! Svete riječi! Dodao bih sličnu premisu kako do sada i nije bilo takve vrste stripa od dotičnog izdavača pa nisam niti imao potrebu kupovati. A ako će se morati pešice po njega, onda nemoj ni očekivati "soldout". Sumnjam da bi npr. libellus imao ovakvu jagmu i rasprodanost za jedan dan pojedinih izdanja da nema kupaca iz komšiluka. Tako da sve pohvale, ali i pamet u glavu
Još i lijepa, izvorna Bignottijeva ilustracija! Veliki majstor je ostavio najvećeg traga upravo na Timu i Dastiju. Stoga smatram nepravednim, počesto pljuvanje po njegovim epizodama Zagora. Točno, nisu na najvišoj crtačkoj razini, kakao bismo očekivali, ali zbog Tima i Dastija, Bignotti ne zaslužuje takve, često neutemeljene pokude.
Kao što se vidi interesa za ovo izdanje ima. ROSENCRANTZ se treba potruditi da se distribura svuda. Za BiH, osim Zoke, kontaktirajte i striparnicu Agarthi Comics i Hogarcaffe. Sigurno će biti zainteresovani za saradnju.