Svaka cast, Bane. Bilo mi je neverovatno drago kada sam video najavu na sergiobonelli.it
Ali mi niko od forumasa koji su se sretali sa ovom edicijom ranije, ne odgovori na prerano zakljucanom topicu: Kakav je papir unutra? U odnosu na Obojeni program?
Jbt... ZAGOR od KERCA!!! Većeg i ljepšeg dogadjaja nit' je bilo, nit' će biti još od ukazivanja, na obzoru nebeskome u maglici predvečerja, svima nama vrhonaravnog, i za naše postojanje odgovornog... ASTEROIDA. Komotno može ponovo da odalami zemlju,a da kao prilog sunce,zajedno sa svojim cjelokupnim sistemom, uleti u zjapeću crnu rupu... To bi doista bio prekrasan,ali sitan dogadjaj u odnosu na ovaj broj ZAGORA.
ma znam da će crtež i kolor spasiti priću i izdanje...zato se ga iz tih razloga veselim... Bravo Bane!..nadam se da zadovoljiš i italijanske fanove i što prije nešto novo Zagorovo od tebe očekujem!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jbt... ZAGOR od KERCA!!! Većeg i ljepšeg dogadjaja nit' je bilo, nit' će biti još od ukazivanja, na obzoru nebeskome u maglici predvečerja, svima nama vrhonaravnog, i za naše postojanje odgovornog... ASTEROIDA. Komotno može ponovo da odalami zemlju,a da kao prilog sunce,zajedno sa svojim cjelokupnim sistemom, uleti u zjapeću crnu rupu... To bi doista bio prekrasan,ali sitan dogadjaj u odnosu na ovaj broj ZAGORA.
ako je to iskreno ili ironično...nije mi domać taj ton pisanja postova... isto bi bilo da si napisao bla,bla, bla...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ako je to iskreno ili ironično...nije mi domać taj ton pisanja postova... isto bi bilo da si napisao bla,bla, bla...
iskreno, bez dvojbe. Covek me proglasio osmim svetskim cudom i stavio izmedju Lennona i Isusa... Naravno da sam shokiran. Hteo sam da budem izmedju Blackmorea i Ferrija.
Mala nagradna igra: Ko u stripu nadje nesto u vezi Makarske, dobije od mene crtez. Skriveno je i jako sitno.
ako je sitno i skriveno, onda si sigurno nacrtao Globinju negdje...nagađam samo, jer još nemam stripa ali sam siguran da si u zamenu za pivo nacrtao Globu.
Nema teorije sve dok navija za Hajduk. Ako javno ispise da je Vojvodina najbolji tim na Balkanu i prizna da je Blekmor bolji gitarista od onog Pejdza, mozda ga i nacrtam...
Hm, nekako mi se čini da se odgovor krije u panorami grada Albanya u saveznoj državi New York, na 82. stranici? Inače, uočio sam grobove 'Petera Blagoy E. Wicha' i 'Save Savanovicha', kao i lokal 'Talichni Tom' kojeg drži 'Morris'.