forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 10/10/2015 : 23:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Bravo nasi!!
Velika su to tri boda!!

Zao mi je Nike, ali dobro da je letio ako je to cijena plasmana na EP.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2015 : 01:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Bravo nasi!!
Velika su to tri boda!!

Zao mi je Nike, ali dobro da je letio ako je to cijena plasmana na EP.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/10/2015 : 06:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Samo kontru na bojkotase...samo rezultati...a sad malta.
Zapalit cu svijecu u Crkvi za mamica i sukera da im Bog podari stotu.
Zivio Zdravko Mamic , Davor Suker, Dinamo i Repka jos barem 100
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/10/2015 : 09:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Unatoč pobjedi, Ćiro je pesimist glede budućnosti. Ima zašto i biti...

http://www.index.hr/sport/clanak/ciro-nakon-bugarske-nocima-ne-spavam-bojim-se-da-hrvatsku-ceka-nesto-ruzno-i-opasno-/847375.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2015 : 10:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nije toliko bitno, glavno da su Talijani i Norvežani tukli.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8709 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/10/2015 : 11:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Super atmosfera sinoc u kaficu. Ja i frend smo bacili oko na utakmicu i uglavnom se zajebavali i pricali o filmovima i glazbi jer nam je nakon pet minuta bilo jasno da su bugari preslabi za ovo nase hdz-ovsko govno od reprezentacije. Osim nas jedan jedini covik je bija zainteresiran za utakmicu...koji, usput, nije proslavio niti jedan gol. Za usporedbu, prije 5-6 godina u ovom slucaju bi se u tih par kvadrata natiskalo pedesetak ljudi u dresovima s rekvizitima, bile bi vjerovatno neke hostesice i kakav party.
...i onda kasnije okrenes na reprizu proslotjedne emisije "tvoje lice zvuci poznato" i pola kafica se sa zanimanjem i osmjehom okrene prema televiziji.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/10/2015 : 11:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Što mislite o Čačićevom imenovanju?

81,94%
Bojkot, ne mogu više navijati za Mamićevu Hrvatsku!
11,35%
Neće imati autoritet nad Modrićem i ekipom
6,72%
Iskusan je, može nam pomoći

Ukupno glasova:62514

Izvor Ankete: Index.hr

Edited by - 1Euro on 11/10/2015 11:27:00
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2015 : 11:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Samo kontru na bojkotase...samo rezultati...a sad malta.
Zapalit cu svijecu u Crkvi za mamica i sukera da im Bog podari stotu.
Zivio Zdravko Mamic , Davor Suker, Dinamo i Repka jos barem 100

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 11/10/2015 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by VALTER

Glas za za HDZ je glas za Zdravka Mamića i obiteljski i protunarodni GNK Dinamo, za marionetskog predsjednika Saveza koji svojim pomanjkanjem inteligencije i elokvencije sramoti ovu zemlju po svijetu, glas za 'repku' koja je tu da služi kao prodajni izlog za takav Dinamo, za izbornika 'repke' (jebote, kako to 'repka' zvuči odiozno čak i meni Slavoncu - mogu tek zamisliti što osjećaju kad tu skraćenicu čuju oni koji žive južno od Travnog i Dugava) čija je jedina referenca slijepa poslušnost gazdi. Recimo NE nitkovima.

Druze, sa postovanjem, de mi reci koje momentalno na vlasti i u cijem mandatu su Mamici razharacili, ono do bola? U vas dole, kao i ovdje kod mene, nema veze koji su na fotelji, narodu banana u dupe. Aj nije vazno, kod tebe sam primjetio, da ovdje na forumu, kao nesto licnu frustraciju lijecis. Nisi sam, ima vas trojica,cetvorica. Fora ti je u ovome, boli me kita za politikom i koliko vase kosarice kostaju. Hocu nesto o sportu, ako mi je do politike, ode na one druge topice. Ti si malo zasticen, probaj onu stranku od moderatora na kriz nabijat, vidjet cemo doklen ces. Najbolje otvori topic, gdje mores sve iz tvoje duse istresti. Mozda moderatori imadnu razumljevanja.

Pozdrav

(p.s. nikad nisam bio na izborima, mada imam pravo, niti sam clan neke stranke)

Do bola su razguzili nogomet u eri ˝Doktora Kriminala˝ Ive S., ako ovo ne znaš znači da si živija vanka u ta vrimena hrvatskog ponosa i slave (ovo vanka je druga država).
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2015 : 11:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
U doba Sanadera (HDZ-a) repka je bila popularna čak i u Dalmaciji.

Have mercy
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 11/10/2015 : 11:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uzeo jutros u birtiji Sportske novosti. Veli Robert Matteoni da su za uspjeh protiv Bugarske ključna tri elementa: "samopouzdanje, homogenost i efikasnost", a naročito "koncentracija pred protivničkim vratima". I sve u tom tonu. U stilu Grunfovog "ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti". Mamićevi medijski plaćenici su dno dna; ako je naše novinarstvo intelektualno dno, a jest, sportsko novinarstvo je još stepenicu ispod. A sve to kontrolira i usmjerava Mamićev čovjek (možda pokrovitelj?), najbogatiji odvjetnik i ekspert za ovrhe. Za kojega su čak i naše dvije najeskponiranije forumske pravničke papige (jedna kleronacionalističke, a druga trulo-liberalne provenijencije) koje rado citiraju latinske sentence - pravnički veleumovi.

Ko je taj najbogatiji odvjetnik/ekspert?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/10/2015 : 11:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Jel ti mene zajebavaš? Ne znaš tko je vlasnik EPH?
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 11/10/2015 : 12:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvoli napisat ime i prezime.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 11/10/2015 : 12:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Da, dok nisu svatili šta se ovo događa, kad su počeli (a to se vidilo da će trajat duže vrimena) gušit Hajduk i sve koji smetaju ˝Obiteljskom˝ biznisu, a tada su se počeli bunit i opirat (ali naravno kasno, pasi laju a karavane su već prošle).
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2015 : 13:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Onaj koji je za zagrebačkog gradonačelnika u trenu iskeširao 15 milijona kuna.

Edited by - tinton on 11/10/2015 13:57:45
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/10/2015 : 13:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Blueberry - koje si ti godine zaleđen?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2015 : 13:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

Da, dok nisu svatili šta se ovo događa, kad su počeli (a to se vidilo da će trajat duže vrimena) gušit Hajduk i sve koji smetaju ˝Obiteljskom˝ biznisu, a tada su se počeli bunit i opirat (ali naravno kasno, pasi laju a karavane su već prošle).

Sporo nešto shvaćaju
Hajduk je nebitan u svemu ovome. Preveliku važnost dajete tom klubu

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2015 : 13:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Odakle mi trica u glavi?

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/10/2015 : 14:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Zašto je Ivan Strinić, igrač Napolija i najbolji lijevi bek kojeg je ova zemlja dala nakon Roberta Jarnija, izbačen iz repke, pa na njegovom mjestu brljavi nekakav Pivarić?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/10/2015 : 14:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://www.portalnovosti.com/kompanija-cenzora
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10377 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/10/2015 : 14:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Blueberry - koje si ti godine zaleđen?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2995 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 11/10/2015 : 15:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
kako je sve lijepo kad nema manđukića ni blizu terena,idila

inače velika pobjeda, autoritet i dosta lijepa igra naših
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/10/2015 : 18:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/489834/nogomet-reprezentacija/luka-modric-propusta-maltu-zbog-lakse-ozljede-aduktora/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/10/2015 : 18:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako ne bude kalkuliranja ova utakmica može završiti samo sa dva rezultata; 0:0 ili 1:0.

http://www.jutarnji.hr/to-je-prava-vijest-hrvatska-je-vec-sada-sigurna-u-euro--talijani-objavili-kako-ce-igrati-protiv-norveske/1435574/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/10/2015 : 22:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Stvari se kompliciraju:

http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-vise-ne-moze-na-euro-kao-najbolja-treca/847480.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.25 seconds. Snitz Forums 2000