forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

budo
Starting Member

Croatia
97 Posts

Member since 21/01/2008

Posted - 14/10/2015 : 10:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send budo a Private Message  Reply with Quote
navijam za hrvatsku i svakom hrvatu bi trebalo biti drago što idemo u francusku. super reklama za državu, a i svima će biti dobro i lijepo tih dana (pivovarama, kafićima, trgovinama, meni u francuskoj)

ne briga me za nikakve mamiće i šukere, ne navijam za njih

niti me briga za nekakve šokote, šimiće ili ne znam tko se još pokušava kroz medije gurati. oni će biti bolji?

ne kužim da netko tko voli hrvatsku ili živi u hrvatskoj može pisati po forumima "ajmo bugari" i sl...
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/10/2015 : 10:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Teško je povjerovati da je nekima žao zbog ovog uspjeha.
Neka naših na prvenstvu i neka naprave dobar rezultat.

Teško je povjerovati da postoje ljudi poput tebe koji su eitherway žalosno glupi i ograničeni ili "usporeni". Je li tebi jasno da je govno koje vlada hr. nogometom u posljednjih 10 godina samo od transfera zaradilo 1.3 milijarde kuna neoporezivih prihoda. I to sve nebi bilo tako loše da mu ono bandinjarsko govno ne daje dodatne prihode iz gradskog proračuna u svrhu "obnove stadiona", "škole nogometa", a koje ti kao stanovnik Zagreba plaćaš.

Ali ne, to nije bitno. Bitno je da oni preplaćeni idioti idu na euro.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/10/2015 : 10:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Nisu igrači krivi, nego banda u HNS-u. najgore je šta oni uopće nemaju alternativu, jer niti Štimac nije ništa bolji. Banda "domoljubna" vlada svim sportovima, a nisu još niti na vlasti. Budućnost nosi samo još crnije scenarije.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/10/2015 : 10:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Nisu igrači krivi

Ma nemoj? Svojom šutnjom i gledanjem vlastitih interesa igrači su itekako krivi. Ja nisam mogao vjerovati kada sam čuo da su mamići za rukicu vodili Modrića do bankomata da im ovaj na ruke predaje novac koji im "duguje". A da je Luka samo ijednu riječ rekao kontra njih vjerujem da bi to imalo itakakvog utjecaja na idiote koji vole repku

Go kneel and weep
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/10/2015 : 10:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by DODSFERD

I u 16 momčadi se znalo nagurati po nekoliko malih, 24 je previše najviše zbog toga jer guši zanimljivost kvalifikacijskih nadmetanja. S ovakvim sistemom će se npr. Englezi bez problema plasirati, dok su u ne tako davnoj prošlosti znali ostati kratkih rukava.

Jesi li ti gledao ove kvalifikacije ili lupaš bezveze? Nizozemska je sada ostala kratkih rukava, a u nogometnom je smislu svakako veća od Engleske, pogotovo u zadnjih 10 godina, Njemačka nije bila sigurna do zadnjeg kola, Srbija i Grčka glatko ispale, Hrvatska drhtila do zadnjeg trena... ovaj sustav je donio mnogo veću zanimljivost kvalifikacijama od prethodnoga, kad bi već nakon pola natjecanja u većini grupa bilo jasno tko je ta jedna ekipa koja ide izravno.
Takozvane male reprezentacije su sve jače i jače, danas skoro svaka momčad u Europi može složiti solidnu igru, makar u obrani. Osim nekoliko iznimaka poput Gibraltara, nema više nikoga tko služi za nabijanje gol-razlike. Svi napreduju, a ti možeš ostati u svom ignorantskom svijetu u kojemu postoji 5-6 vrijednih reprezentacija pa se onda čudom čuditi kada "nekakav" Island izbaci Nizozemsku, ili se (da se premjestimo na globalnu razinu) prćija osramoti protiv "nekakvog" Meksika, dok "nekakva" Kostarika pošalje Talijane i Engleze kući.

Nizozemska u ovim kvalifikacijama nije bila nikakvo mjerilo, ispala bi u bilo kojoj skupini s bilo kojim sustavom uz onakvu igru koja nije ličila na ništa. Treba samo pogledati njihovu jučerašnju utakmicu a ni prijašnje nisu bile ništa bolje.
Vidjet' ćemo što će se dalje dešavati sa Islandom, ali odgovorno tvrdim da se Albanija a vjerojatno i Wales ne bi plasirali po starom sistemu, Sj. Irska je imala sreće sa onakvom jadnom skupinom gdje je bilo pravo umijeće ne proći. Jedino me je iznenadila Austrija jer nisam očekivao da može pored Švedske i Rusije direktno proći a ostalo je sve prema očekivanju jer ovaj sustav nije nudio mogućnosti za nekakva iznenađenje (kao što rekoh, Nizozemsku ne treba uzimati ozbiljno kada ni oni sami nisu ozbiljno shvatili ove kvalifikacije).
Ne vidim smisao usporedbe Kostarike jer ona na svome kontinentu spada među 4-5 najboljih i očekivano je otišla na prvenstvo. Tamo se potrefilo da je otišla dalje nego što se očekivalo ali takvih slučajeva je bilo i ranije, to isto je napravio i Kamerun 1990. kada je bilo puno teže nego danas. Misliš li da će od Kostarike postati nekakva nogometna sila? Ja mislim da nema šanse i da je ta momčad plesala samo jedno ljeto, ako ne vjeruješ pogledaj kakav rezultat je Kostarika ostvarila na ovogodišnjem Gold Cupu u smiješnoj konkurenciji.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 11:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

tako je amose,podrži kriminal.
to je baš u skladu s isusovin učenjima.

Podmećeš mi.
Ne podržavam kriminal, već reprezentaciju Hrvatske.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 11:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Teško je povjerovati da postoje ljudi poput tebe koji su eitherway žalosno glupi i ograničeni ili "usporeni". Je li tebi jasno da je govno koje vlada hr. nogometom u posljednjih 10 godina samo od transfera zaradilo 1.3 milijarde kuna neoporezivih prihoda. I to sve nebi bilo tako loše da mu ono bandinjarsko govno ne daje dodatne prihode iz gradskog proračuna u svrhu "obnove stadiona", "škole nogometa", a koje ti kao stanovnik Zagreba plaćaš.

Smiri malo živce.
Otkud ti pravo da me nazivaš "žalosno glupim i ograničenim ili usporenim"?
Imamo različita mišljenja o reprezentaciji i OK, ali da me ovako vrijeđaš jer navijam za svoju reprezentaciju i za svoju zemlju je znak da ti ozbiljno fali elementarna osobna kultura .

Edited by - Amos on 14/10/2015 11:10:31
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2015 : 11:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Podmećeš mi.

nije govno nego se pas posra.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/10/2015 : 11:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Kao sto je neko vec rekao, kad je Srbija poslednji put bila na velikom natjecanju, 2010? Na evropskom i puno duze.. Svake godine su sve losiji a nema izgleda da mafija prestane sa svojom praksom..
Ne znam zasto mislite da bi Mamic & co tek tako otisli. Bice on do penzije jer se politika vec toliko infiltrirala da bi trebao gradjanski rat izbit da se promjene te stvari
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 11:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Podmećeš mi.

Trolaš.
Bespotrebno.

Edited by - Amos on 14/10/2015 11:25:56
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/10/2015 : 11:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by budo

navijam za hrvatsku i svakom hrvatu bi trebalo biti drago što idemo u francusku. super reklama za državu, a i svima će biti dobro i lijepo tih dana (pivovarama, kafićima, trgovinama, meni u francuskoj)

ne briga me za nikakve mamiće i šukere, ne navijam za njih

niti me briga za nekakve šokote, šimiće ili ne znam tko se još pokušava kroz medije gurati. oni će biti bolji?

ne kužim da netko tko voli hrvatsku ili živi u hrvatskoj može pisati po forumima "ajmo bugari" i sl...

S boldanin si sve reka.
Volin Hrvatsku, živin u Hrvatskoj i mogu pisat šta oću. Ajmo Bugari.
Šta ti nije jasno?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/10/2015 11:45:44
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/10/2015 : 11:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Podmećeš mi.

Trolaš.
Bespotrebno.

Ne trola.
Hrvatska reprezentacija i hrvatski nogomet=kriminal.
Doduše tebi vjerovatno nije jasno šta su se okomili na Ćaću.
Vjerovatno crvenima smeta šta je Hrvat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/10/2015 : 11:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Smiri malo živce.
Imamo različita mišljenja o reprezentaciji i OK, ali da me ovako vrijeđaš jer navijam za svoju reprezentaciju i za svoju zemlju je znak da ti ozbiljno fali elementarna osobna kultura .

Možemo mi imat i različita mišljenja o mjesecu. Ti tvrdiš da je satelit a ja da je zvijezda.
U čemu je problem? Jesu li ovo samo različita mišljenja ili sam ja kompletno neinformiran ili čak malo priglup?

Da se odma razumimo, ja ne mislin da si glup.
Ti si dokazani dogmatik.
Šta ja mislin o dogmaticima je drugi par postola.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2015 : 11:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

I u 16 momčadi se znalo nagurati po nekoliko malih, 24 je previše najviše zbog toga jer guši zanimljivost kvalifikacijskih nadmetanja. S ovakvim sistemom će se npr. Englezi bez problema plasirati, dok su u ne tako davnoj prošlosti znali ostati kratkih rukava.

Ja bih rekao da su ovo bile možda i najneizvjesnije kvalifikacije do sada. Naši su se do zadnjeg kola mučili i nismo znali hoćemo otić na Euro direktno ili preko play - offa, a sve zahvaljujući jednom kiksu (Norveškoj i donekle Azerbajdžanu). Znači, i najmanja pogreška ti je dovoljna da se sjebeš.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 14/10/2015 11:57:10
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2015 : 12:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Nisu igrači krivi, nego banda u HNS-u. najgore je šta oni uopće nemaju alternativu, jer niti Štimac nije ništa bolji. Banda "domoljubna" vlada svim sportovima, a nisu još niti na vlasti. Budućnost nosi samo još crnije scenarije.

Nisu krivi, a šutili su i nisu beknuli ni slova tijekom svih ovih godina dok je HNS pljačkao i bogatio se na račun nogometa?

A nema veze, vjerojatno bi i ja napravio isto, svjestan činjenice da me je Mamić prodao zajedno s mojim ostalim kolegama iz repke.

Kako se ono kaže, nevjerojatno kako je novac nekima drag.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/10/2015 : 12:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Kao sto je neko vec rekao, kad je Srbija poslednji put bila na velikom natjecanju, 2010? Na evropskom i puno duze.. Svake godine su sve losiji a nema izgleda da mafija prestane sa svojom praksom..
Ne znam zasto mislite da bi Mamic & co tek tako otisli

Ne bi otišli, ali bi neplasmanima na velika natjecanja imali puno manje love.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/10/2015 : 12:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
KOliko sam čuo Lukica je ipak na USKOKU rekao istinu, tj. priznao da je podizao gotovinu (koja po aneksu njemu pripada) i davao mamićevcima na ruke, kojim novcem su onda isti vračali zajmove dinamu. Ne znam šta sad USKOK čeka, vjerojatno rezultate izbora.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/10/2015 : 12:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Smiri malo živce.

Nisam te uvrijedio, samo sam ti predstavio dvije moguće dijagnoze za osobe koje imaju takvo poimanje vrijednosti. Dakle, ili si glup, ili si usporen, što znači da ti je bitnije npr. da Ševimarko zabrani petokraku od gospodarskog rasta, da ti je bitnije da se npr. "pederčićima" ukinu sva prava od monetizacije autoceste, i na koncu, da ti je bitnije da se repka plasira na euro od činjenice da nam nogometom vladaju prvoklasni kriminalci.

Ajd' samo mi reci da si u hdz-u, pa da zaključimo raspravu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2015 : 12:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
drogsy rasturaš
ma da i nisu neki u stranci zna se koga simpatiziraju

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 13:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

quote:

Podmećeš mi.

Trolaš.
Bespotrebno.

Ne trola.
Hrvatska reprezentacija i hrvatski nogomet=kriminal.
Doduše tebi vjerovatno nije jasno šta su se okomili na Ćaću.
Vjerovatno crvenima smeta šta je Hrvat.

Krivo misliš.
Nogometna organizacija=mafija.
Navijam za reprezentaciju, a ne za HNS.
Što se tiče bandita iz HNS-a, ako mene pitaš, neka sutra završe u bajbuku.

Za Ćaću me zaboli. Ako je krao, zna se di mu je mjesto.
Ili misliš da bi čovjeka trebalo zatvoriti bez dokaza i suđenja?

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

Smiri malo živce.

Možemo mi imat i različita mišljenja o mjesecu. Ti tvrdiš da je satelit a ja da je zvijezda.
U čemu je problem? Jesu li ovo samo različita mišljenja ili sam ja kompletno neinformiran ili čak malo priglup?

Da se odma razumimo, ja ne mislin da si glup.
Ti si dokazani dogmatik.
Šta ja mislin o dogmaticima je drugi par postola.

O čemu ti to?
Pa jesam li gori napisao da možemo imati različita mišljenja i da je to OK?
drogsyju sam prigovorio što mi govori da sam glup.
Da sam ja to napisao nekome, moderacija bi me već bila razvalila do tokija.

Dogmatik?
A što je slijepo pljuvanje (i skoro pa mržnja) po repki nego dogma koje se neki drže kao pijan plota?

Znaš kako ja o ovome mislim.
Ako me član obitelji uvrijedi, ne znači da ću okrenuti leđa obitelji.
Ne može se biti šete bandiere.
Obitelj je obitelj, a s tim članom treba riješiti stvar.
Tako i ovdje, za reprezentaciju ću uvijek navijati, a bandite u Savezu treba maknuti. Što prije.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 13:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Smiri malo živce.

Nisam te uvrijedio, samo sam ti predstavio dvije moguće dijagnoze za osobe koje imaju takvo poimanje vrijednosti. Dakle, ili si glup, ili si usporen, što znači da ti je bitnije npr. da Ševimarko zabrani petokraku od gospodarskog rasta, da ti je bitnije da se npr. "pederčićima" ukinu sva prava od monetizacije autoceste, i na koncu, da ti je bitnije da se repka plasira na euro od činjenice da nam nogometom vladaju prvoklasni kriminalci.

Ajd' samo mi reci da si u hdz-u, pa da zaključimo raspravu.

Nisi me uvrijedio nego si mi rekao da sam glup?
Evo, da citiram dubokoumnu lwoodovu misao: "Nije govno nego se pas posra".

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2015 : 13:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
s takvin razmišljanjima koja ovde iznosiš nije ni čudno šta te smatraju glupin.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 14/10/2015 : 14:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Nimalo mi se ne sviđa način na koji komuniciraju pojedini članovi foruma. Doslovno šire govor mržnje i netolerancije. Pa kakav je to način reći čovjeku da je glup ili usporen zato što mu je drago što se Hrvatska plasirala na EP.
Ima ljudi kojima je drago i to je Ok, ima ljudi kojima nije drago i to je isto Ok, a ima ljudi kojima je potpuno svejedno e takvi su najgori (šalim se to je isto OK).
I sad se tu neki članovi koji misle da su popili svu pamet svijeta uzdižu iznad drugih i izruguju se kako su glupi, kako su sigurno štovatelji HDZ-a i slično samo zato što ne razmišljaju na isti način.
Što se tiče navijačke borbe protiv HNS-a iz primjera Dinama i nogometnog saveza Srbije vidljivo je da bojkot i prizivanje loših rezultata nimalo ne utječu na položaj čelnika.
a) ako su tribine prazne u miru gledaju utakmicu
b) ako je na tribinama nered oni više nisu glavni negativci

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2015 : 14:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

s takvin razmišljanjima koja ovde iznosiš nije ni čudno šta te smatraju glupin.

Čoviče moj...

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000